Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

dmg-u nu e cine stie ce, dar in rest, toata lumea iti da pm: hi, can u come to help me with some buffs ?

exact... cel mai bun build pt party grinding... deoarece dak stai pe bard aia nu o sa mai aibe nevoie de mp... si o sa aiba si moving speed mare... + ca dak dai si bless... :tiphat:

Posted

am facut si eu lvl up http://img154.imageshack.us/img154/6636/sro2009051211261244.jpg

am facut lvl ieri pe la 12 dar a trebuit sa plec la scoala

in fine azi am teza la mate uratimi bafta :)

Posted

am facut si eu lvl up http://img154.imageshack.us/img154/6636/sro2009051211261244.jpg

am facut lvl ieri pe la 12 dar a trebuit sa plec la scoala

in fine azi am teza la mate uratimi bafta :)

y me2..... :) sper sa iasa bine avand in vedere ca nu prea pricep nimica la matematica ^^

Posted

bft la toti ;) si succes la copiat :readthis:

in clasa mea nu prea se numeste copiat ci noi ne consultam unii cu altii

ca deh noi ne uitam ca nu cumva sa fi gresit ca macar matematica sa stim ca avem diriginte profesor de matematica si la cate ore de mate baga in noi :right:

Posted

ca deh noi ne uitam ca nu cumva sa fi gresit ca macar matematica sa stim ca avem diriginte profesor de matematica si la cate ore de mate baga in noi :right:

la noi e ff tare... avem 1 tocilar i clasa care sta in spatele meu :> el bine inteles termina lucrarea inainte cu cel putin 45 min de timpul limita si pur si simplu ne dicteaza raspunsurile :))

Posted

la noi e ff tare... avem 1 tocilar i clasa care sta in spatele meu :> el bine inteles termina lucrarea inainte cu cel putin 45 min de timpul limita si pur si simplu ne dicteaza raspunsurile :))

Vedeti, nici un elev cu minte nu ar spune ca ar copia.. doar are surse de inspiratie.. se consulta.. :beer:

Tot inainte si sa nu fim prinsi :tiphat:

Posted

Vedeti, nici un elev cu minte nu ar spune ca ar copia.. doar are surse de inspiratie.. se consulta.. :beer:

Tot inainte si sa nu fim prinsi :tiphat:

nush cum sa iti explic noi nu copiem, noi stim sa le rezolvam doar ca ne uitam sa vedem daca avem toti aceleasi raspunsuri si daca cineva are alt raspuns vedem daca am gresit noi sau el ;)

yuy deja 40% intr-o zi :)

Posted

Exista o metoda mai eficienta de a captura acel niya general ?-.- imi pierd rabdarea

edit:btw de ce imi tot zice you failed to capture the spirit -.-.

Daca exista as vrea sa aflu si eu... prefer sa stau fara zerk albastru decat sa incerc a 4a oara :banghead:

Posted

Cum au spus si altii inaintea mea...astia care folositi tot felul de bot free si crack-uri...e logic ca nimeni nu v-a hackerit....ce sa fure un set +0 +3 de 4-6degree? ziceti ca vreti sa vedeti daca puteti sa faceti un char high lvl...cum vreti voi sa faceti asta daca nu luati un premium acolo sa va logati cand vreti...nu sa stati 10 ore sa va conectati...eu unul nu ma risc la bot free sau cracked...de ce sa risc sa imi pierd itemele sau charurile cand pot sa dau 20RON si stau linistit?

Posted

pt cei cu discutile de matematica :succes si nu prea pt ca cu ajutotrul tezelor aveti sansa de a intra la un liceu mai bun si de a va face un viitor mai bun nu traiti pe bani lu' mama si lu'tata

pt voi e mai important silkul decat viitoru (asta era o paranteza mai ales ca materia de la mate din clasele 5-8 este aproximativ aceiasi si este o materie nu usoara ci foarte usoara , in liceu sa va asteptati la "olimpiade de vara")

Guest Alexutzu04
Posted

WTT spear nuker ECSRO pentru caracter ISRO..cine e interesat add Alexutzu_0420

Posted

WTT spear nuker ECSRO pentru caracter ISRO..cine e interesat add Alexutzu_0420

poate sa fie si de 100 pe ecsro , ca nu valoreaza nici cat unu de 30 pe isro .... (cel putin parerea mea) :whistle:

Posted

poate sa fie si de 100 pe ecsro , ca nu valoreaza nici cat unu de 30 pe isro .... (cel putin parerea mea) :whistle:

exact... si pe ecsro nu exista 100 din cate stiu... PRIVATE SERVERS SUCKS! :tiphat: PT SIMPLU FAPT CA NU SUNT UP TO DATE CU OFICIAL :))

Posted

79 Traps 4 Blue Zerk

1.Captain Name http://img19.imageshack.us/my.php?image=sro2009051315443062.jpg

2.Zerk In Action http://img19.imageshack.us/my.php?image=sro2009051316384121.jpg

Guest Dott
Posted

Mda... in 8 ore 20%... la nachal... lvl 71 gap 1... cu 2 ks... 1 nuker si 1 wizz... e bine?:) :nanana:

e bunisor :P

Posted

seara la toti am venit si eu pe silkroad si joc pe server pluto.cam cat costa vreo 500 silk k as vrea sa imi cumpar

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...