TzuYoshi Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Cati dintre voi au scanat crackul ala ? Pt 1.20, a fost clean. Pentru 1.21 era 55% infected iar pentru 1.22 nu am mai scanat.Nu exista chestii bune si gratuite. Mai devreme sau mai tarziu o sa ramaneti fara cont sau in cel mai bun caz, fara iteme.Aveti bani de premium, dar sa nu dati 5 euro pe bot. ntz ntz ntz
AlexMihail93 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Cati dintre voi au scanat crackul ala ? Pt 1.20, a fost clean. Pentru 1.21 era 55% infected iar pentru 1.22 nu am mai scanat.Nu exista chestii bune si gratuite. Mai devreme sau mai tarziu o sa ramaneti fara cont sau in cel mai bun caz, fara iteme.Aveti bani de premium, dar sa nu dati 5 euro pe bot. ntz ntz ntzhe he hehe ...uite vezi...am spiritul asta romanesc :)) .....nu am bagat deloc bani in characterul meu actual..doar butez...nu vreau sa bag bani pana nu sunt sigur ca pot sa-l fac mare...pana atunci...SEEKING FOR EVERYTHING FREE MWHAHAHAHAH !! :))
Random Hero Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 he he hehe ...uite vezi...am spiritul asta romanesc :)) .....nu am bagat deloc bani in characterul meu actual..doar butez...nu vreau sa bag bani pana nu sunt sigur ca pot sa-l fac mare...pana atunci...SEEKING FOR EVERYTHING FREE MWHAHAHAHAH !! :))pana apuci sa bagi bani sa nu'ti iei ban :beer:
Kiidu Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Daca spuneti ca acest crack pentru versiunea 1.22 are virus viata mea va fi mult mai neagra si trista :(( =((...... NO COMENT.... exzista atatia boti free si tu devi deja emo cand descoperi " ce surpriza " ca un crack e virusat.... i told you... but you never listen to me....
AlexMihail93 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 pana apuci sa bagi bani sa nu'ti iei ban :beer:sper sa nu-mi iau ban...si mai ales statistica din ultima vreme...se prezinta destul de bine ....nici 10% din gold bot's nu au fost banati...pana ajung la playeri ..mai este cva timp...si incep sa bag bani in el cam la inceputul vacantei de vara ;) :D :PEDIT: Aaaa....:)) k mi-am adus aminte ..si despre sroking spuneau multi destul de multe ..si acum...poftiti ...unul dintre cei mai buni boti...sa nu punem la socoteala si ca este free ;)...oricum ...sroking este mult peste AgBot...HAVE FUN !
Kiidu Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 sper sa nu-mi iau ban...si mai ales statistica din ultima vreme...se prezinta destul de bine ....nici 10% din gold bot's nu au fost banati...pana ajung la playeri ..mai este cva timp...si incep sa bag bani in el cam la inceputul vacantei de vara ;) :D :PEDIT: Aaaa....:)) k mi-am adus aminte ..si despre sroking spuneau multi destul de multe ..si acum...poftiti ...unul dintre cei mai buni boti...sa nu punem la socoteala si ca este free ;)...oricum ...sroking este mult peste AgBot...HAVE FUN !si ce vrei sa spui ca asa va ajunge si cracku.. zOMFG dude....
Random Hero Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 sper sa nu-mi iau ban...si mai ales statistica din ultima vreme...se prezinta destul de bine ....nici 10% din gold bot's nu au fost banati...pana ajung la playeri ..mai este cva timp...si incep sa bag bani in el cam la inceputul vacantei de vara ;) :D :PEDIT: Aaaa....:)) k mi-am adus aminte ..si despre sroking spuneau multi destul de multe ..si acum...poftiti ...unul dintre cei mai buni boti...sa nu punem la socoteala si ca este free ;)...oricum ...sroking este mult peste AgBot...HAVE FUN !Vreau sa va aud pe toti ce o sa ziceti cand o sa se faca SRO King platit :tiphat:
TzuYoshi Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 si ce vrei sa spui ca asa va ajunge si cracku.. zOMFG dude....Ce "zOMFG" ? oOAcum 2-3 ani cand era crack pt isro cum a fost? A durat mai bine de 5-6 luni si mergea extraordinar de bine.
AlexMihail93 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 si ce vrei sa spui ca asa va ajunge si cracku.. zOMFG dude....Nu neaparat...dar ma gandesc la playerii tineri (asa zisii "Nobi") care vin pe forum sa vada ce noutati mai sunt pe silk ..stii......si ce vad la anumite posturi ..."VIrusat" "plin de virusi " " nu este bun" "iati altceva " ...si acel player nu va folosi acel program ..:)...eu unul asa am crezut si am butat o groaza cu AgBot ...si am pierdut timp degeaba crezand in continuare ca Sroking este plin de virusi..so...no offence dude ...but ....let's the history tell us the truth :) HAVE FUN ! :beer:
Random Hero Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Nu neaparat...dar ma gandesc la playerii tineri (asa zisii "Nobi") care vin pe forum sa vada ce noutati mai sunt pe silk ..stii......si ce vad la anumite posturi ..."VIrusat" "plin de virusi " " nu este bun" "iati altceva " ...si acel player nu va folosi acel program ..:)...eu unul asa am crezut si am butat o groaza cu AgBot ...si am pierdut timp degeaba crezand in continuare ca Sroking este plin de virusi..so...no offence dude ...but ....let's the history tell us the truth :) HAVE FUN ! :beer:Ce era mare greutate sa il scanezi tu?
Alex92 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 La cat de batuti in cap sunt unii de pe aici,nici cand o sa fie silku gratuit no sal folositi,mai bine il cumparati,daca cel free are virusi?Nu mai postez nici un crack de acum inainte,toate au virusi.Ia vedeti nu cumva e virusat ceva pe la voi prin cap?Daca nu vorbiti in cunostinta de cauza,incetati sa prostiti lumea sa cumpere ceva ce se poate obtine total gratuit.
TzuYoshi Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Prietene, ai scanat vre`odata un fisier ? Daca da, recunosti vre`un virus din cele afisate in versiunea 1.21 pt sbot ? Daca da, explica, daca nu... taci.
AlexMihail93 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Ce era mare greutate sa il scanezi tu?Nu fratemeleu ( greseala intentionata) ...dar totusi ...se realizeaza acel efect de turma...stii ....spune unu "Vine ursu !" si toti fug speriati ...so...(las puncte de suspensie ca exprima mai bine ce trebuie spus decat niste cuvinte)
Random Hero Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Nu fratemeleu ( greseala intentionata) ...dar totusi ...se realizeaza acel efect de turma...stii ....spune unu "Vine ursu !" si toti fug speriati ...so...(las puncte de suspensie ca exprima mai bine ce trebuie spus decat niste cuvinte)Asa am crezut si eu despre SRO King.. toti spuneau ca are keylogger, iar Neo spunea ca e curat... nu i-am dat crezare, el fiind unul impotriva tuturor, dar cand am avut nevoie de bot... am downloadat King'ul... am scanat si .exe-ul de instalare si ce am instalat apoi, si e destul de curat... harmless viruses :DSorry Neo for not listening to you :D
AlexMihail93 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 La cat de batuti in cap sunt unii de pe aici,nici cand o sa fie silku gratuit no sal folositi,mai bine il cumparati,daca cel free are virusi?Nu mai postez nici un crack de acum inainte,toate au virusi.Ia vedeti nu cumva e virusat ceva pe la voi prin cap?Daca nu vorbiti in cunostinta de cauza,incetati sa prostiti lumea sa cumpere ceva ce se poate obtine total gratuit.Alex te rog eu mult...continua sa postezi ..nici nu iti imaginezi cat m-ai ajutati si poate pe cati ai ajutat ...bafta frate ..si iti doresc tot binele din lume ...spor la postat crackuri ...:)
koila Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 @Alex92 Shiva si Shen au luat la cunostinta de prezenta crackul , in curand va fi blocat...oricum bucurativa cat puteti de el, celor care il cumpara le este egal cu 0. sunt 100% sigur ca cei care il cumpara acum nu vor renunta in favoare crackului
Alex92 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Mai repet o data : crackul este local,deci pot sa blocheze crackul,el va functiona pana la urmatorul update al sro_client.exeSi bafta la cumparat sBot in timp ce altii il au gratis ;)
TzuYoshi Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Eu ieri am reinoit Sbotul. Pt ce sa iau mizeria aia de crack ?Alex92, nu mai posta niciun crack. Oricum sunt toate pe epvpers.
IINeoII Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 @Superstar...doar ce am zis am zis :tiphat: Fetele iar incepeti cu certuri si flame? Dativa id`urile de mess si injurativa acolo cat vreti...ca nu suntem obligati sa citim toate aberatiile :)
TzuYoshi Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Oh, my bad. Oricum, vorba lui Koila. Cine foloseste Sbot nu o sa renunte la el pt un amarat de crack care cine stie cat o sa mai reziste, daca o sa reziste.
Alex92 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 de acord,insa sunt o gramada de useri care nu pot cumpara sbot,sau au subscription terminat.ma refer doar la faptul ca unii abereaza la faptul ca sunt n virusi.nu intelegeti acum ca un crack este mai bun decat ceva platit.
AlexMihail93 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Eu ieri am reinoit Sbotul. Pt ce sa iau mizeria aia de crack ?Alex92, nu mai posta niciun crack. Oricum sunt toate pe epvpers.tz tz tz tz tz ...puneti prea multe chestii intr-un joc...bani...si cred k si umpic de suflet ..pana la urma este doar un joc...de 3 ani de cand joc sro ..n-am pus nici macar UN LEU pe jocul asta ...
Guest Photographer24 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Silkroad Europe * Tip MMO : MMORPG * Gen : Fantasy * Producator : Joymax * Sistem de operare : Windows * Stadiu : Final * Data lansarii : Iulie 2007 * Pret : Gratis * Lunar : Gratis * Limba : En * Client : Da * Web : Click De retinut pe site gasiti si BOT pt silkroad
Random Hero Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Silkroad Europe * Tip MMO : MMORPG * Gen : Fantasy * Producator : Joymax * Sistem de operare : Windows * Stadiu : Final * Data lansarii : Iulie 2007 * Pret : Gratis * Lunar : Gratis * Limba : En * Client : Da * Web : Click De retinut pe site gasiti si BOT pt silkroad yea yea yea :-j