Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

vedeti ca anumiti keyloggeri sunt atat de smecheri .. incat se asund atat de bine si la inceput zici ca totul e ok.. dar dupa aia ai sa fii ca un Zid ciuruit plin de gauri ..

Posted

nuh, conteaza foarte tare, mai informeazate, dute si uitete la pvp in dw s gate, si uitete sa vezi . Sunt 100% sigur de ceea ce am spus

Eu sunt de acord cu koila ,crt nu e egal cu damage dublu e undeva pe la 80-90% cum a zis el.Tu cred ca te referi daca prinzi defence ignore(blue de pe avatar) atunci daca prinzi si crt ai aprox 4 x damage normal

Posted

pfff ce se plange lumea ca face 1%-4% xp pe ora....dar eu ca fac 0.10%-0.15% xp pe ora ce sa mai zic? :)) si sunt lvl 90 :P

BTW am luat niste iteme pe rogue aproape npc...am pus hp,str si durabillity pe ele si l-am pus la botting :D e rogue/bard 82 FF dar iteme +0+3 pe el asa ca l-am trimis la wing tribes de 78-80...vad ca se descurca binisor :) nu moare la giant sau moob party...asa ca sper sa fie ok...sa il fac mai repede 90++ sa botez pentru iteme 10D :D sau...inca mai ma gandesc daca sa il mut pe warrior/cleric

Posted

eu facm cam 1.50% xp pe ora, fara tiket, sunt 91 si ma bat la 89 in camp 13.

ceva frumos cu guilda XD

nice ^^ gz voua ! era un fel de guild event? :)

Posted

as putea fi full farm daca tin gap asa?:

de la 76 la 80

de la 80 la 85

de la 85 la 90

de la 90 la 94

de la 94 la 97

de la 97 la 100

cu prem plus+sp ticket gold+sbot non stop

Posted

as avea nevoie de ceva ajutor cu gold boti .... daca se poate cineva... ( vreau sami fac si eu gold boti ) sami dea pm :X

ms aniticipat

Posted

as putea fi full farm daca tin gap asa?:

de la 76 la 80

de la 80 la 85

de la 85 la 90

de la 90 la 94

de la 94 la 97

de la 97 la 100

cu prem plus+sp ticket gold+sbot non stop

549,945 SP daca am calculat corect :-?

Posted

..... cred ca sunt mai documentat ca tine deoarece stiam de crackul postat pe elite pvpers cu 2 zile inainte sa fie postat acolo .... eu stiam de pe www.extraloob.com ( este siteul despre care zice si cel care a postat pe elite pvpers ) si tocmai acum a aparut acolo un nou crack pt sbot vers 1.21 ( defapt este acelasi crack ca primul ) veti vedea ca in scurt timp pc-ul va incepe sa prezinte mai multe probleme..... asa am patit si eu si de accea am fost de la bun inceput impotriva crackului pe care lai prezentat .... in privinta crackul crackului a fost facut cu un program pe care il am in trial .... pt ca inca nu stiu sa lucrez bine cu el nu stiu daca merita luat ... dar programul folosit este unul din acele programe de care spuneam mai devreme care protejeaza de crack dar poate deveni si el un program cu care se poate crackui .... stiu cum a facut silkroadmax crackul si daca vrei pot sati trimit intro clipa o aplicatie de care vrei tu care sa prezinte aceleasi caracteristici ca si crackul sbotului .... eu pot sa fac un crack la sbot dar pentru asta am nevoie de full version la programul meu si nu pot sa cumpar decat daca stiu sigur ca va merge ... + ca acuma sroking este ideal ( cel putin pana e free )

si da am mai folosit sbot :)

nici nu era vorba de cine e sau nu mai documentat.apropo cei de pe silkroadmax l-au facut.

eu raman la parerea ca trialul este trialul packerului cu care il protejeaza silkroadmax,si nu o modalitate cu care sa crackuiesti.

daca vrei sa ma convingi cu adevarat,fa un crack in aceeasi modalitate.

@ cei care cred ca acest crack va mananca ramii sau are keylogger,bateti de mana :D

Posted

nu e adevarat deloc ce spui tu acolo :))

pai chiar deasta l-am pus .... din start am crezut ca e pacaleala ....

ma poate ajuta si pe mine cinva cu gold boti? ms anticipat

Posted

Imi poate spune cineva ce am patzit si ce pot face? m-am logat de 3 ori pana akum si dupa ce aleg charul mi se blocheaza jocul

Posted

O intrebare: cam ce rata de exp/ora faceti la ~lvl 95?

me-> 2,5 %/ora(4%-premium time)

aprox 0.25% lev 95 cu gap 5,dar pe greece unde e full cave-ul.

am o nelamurire in legatura cu tipul de haine pentru un wizz/cleric.nu e al meu,e al unui prieten si nu am putut sa testez cum trebuie daca l.a sau roba e mai buna.o singura chestie am observat,dar asta mai demult.dadea damage mai mare cu o roba cu mai putin int decat cu setul lui de l.a.din cate stiu eu nu ar trebui ca l.a sa ii influenteze damage-ul dar desi e full int nu da 1hit la mobii de lev lui(are 111% mag balance,nu e foarte mult dar e acceptabil si totusi 1hit doar cu meteor).a mai observat cineva asta?el ar prefera sa ramana pe l.a pentru pasivele de la cleric,dar daca asta ii scade damageul probabil ca o sa se mute la lev 100.sper sa stiti careva cum sta treaba...eu am roba pe warrior dar nu am prea bagat int ca nu avea rost si nu pot proba inca.o sa probez la ultimul set dar ar fi mai bine daca aflu de acum.

:tiphat:

Posted

aprox 0.25% lev 95 cu gap 5,dar pe greece unde e full cave-ul.

am o nelamurire in legatura cu tipul de haine pentru un wizz/cleric.nu e al meu,e al unui prieten si nu am putut sa testez cum trebuie daca l.a sau roba e mai buna.o singura chestie am observat,dar asta mai demult.dadea damage mai mare cu o roba cu mai putin int decat cu setul lui de l.a.din cate stiu eu nu ar trebui ca l.a sa ii influenteze damage-ul dar desi e full int nu da 1hit la mobii de lev lui(are 111% mag balance,nu e foarte mult dar e acceptabil si totusi 1hit doar cu meteor).a mai observat cineva asta?el ar prefera sa ramana pe l.a pentru pasivele de la cleric,dar daca asta ii scade damageul probabil ca o sa se mute la lev 100.sper sa stiti careva cum sta treaba...eu am roba pe warrior dar nu am prea bagat int ca nu avea rost si nu pot proba inca.o sa probez la ultimul set dar ar fi mai bine daca aflu de acum.

:tiphat:

pasivele de la cleric le ai DOAR atunci cand ai in mana cleric rod +shield...

Posted

stiti eu nu prea le am cu calculatoarele cu rami si astea......

oricum sbot crack lam sters e gata dar..... daca spuneti ca mananca rami cu ce poate sa afteze calculatorul meu daca imi manca rami srry dar nu prea le am cu componente calculatorului si deaia intreb

Posted

pasivele de la cleric le ai DOAR atunci cand ai in mana cleric rod +shield...

da stiu,nu am zis contrariul.e bun mai ales ala care ii mareste efectul buffurilor...

Posted

cum fac sa ma joc? etapele

1. Intri pe www.silkroadonline.net

2. Iti faci cont

3. Downloadezi clientul

4. Il instalezi

5. Iti alegi un server

6. Iti creezi un caracter

7. Te joci

Have Fun :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...