Sleya Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 ghitza ... sincer eu nu stiu...ca nu am folosit bot pe euro...doar pe chinez :-?? dar e acolo la skills settings...use second weapon....parca....:-?si acolo bagi recovery division si holy word si bless cum a zis si koila :)si alex&koila....nu trebuie neaparat sa fii euro ca sa fii in top :) la mine pe server spre exemplu al 5 lea lvl 100 a fost un chinez...bower ...parerea mea este ca daca ai chinese bower,nuker s/s sau nuker spear faci destul de repede lvl si nu depinzi de 8 partyin plus...un exemplu....athens...din cate stiu eu...sunt 2 arcasi care au omorat medusa :)parerea mea este ca un party 8 de bowers ar face ks unui euro party :)....range...splash damage...attack ratting....crit...in plus...in loc de 3-4 wiz cati sunt de obicei intr-un euro party...sunt 8 chars care ataca si nu depind de buffs si nu au nevoie de cleric :) so...more damage :) parerea mea :-??
koila Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 eu nu joc cu Zx4 in share.. e ca si cum as juca in 4man party plus de asta eu depinde de Buffs in share ca nu am cold ;;)
PsychoR0 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 in sfarsit mi sa schimbat si mie noroculpana la oa 5-6 nam putut face nici macar jumate de trade :))dar de pe la 6:30 cand am inceput un trade de 5* cu un preten lam facut constantinopole-hotan si nam intalnit decat un thief wizz de 52 :))
Lord_Bogdan Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Nu-ti cumpara arme/gear sos! Dar macar ceva de la stall network care sa-l faci +3 sa folosesti, pentru ca eu am facut greseala pe warriorul meu si nu mi-am luat iteme si am mers cu npc-uri, si la D8 deja am inceput sa mor la greu... muream mai repede ca un wizz :P
ghitzal02 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 bun poi am vb si cu masteru la acadmie meu si el zice la fel pana la 64 ajunge cu arme +3 si am ajuns si eu la concluzia asta..... nare rost sa dau bani aiurea cand am premium si bot.... acuma imi face el 32 cu putzin gap e 91 wizz :D ma creste la huns de rupe :D
koila Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 da este un spot la Huns cu spwan instant...+ safe zone si daca tot lasi gap lasal 9 :))si zii sa iti faca macar 60-70k SP
PsychoR0 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 da este un spot la Huns cu spwan instant...+ safe zone si daca tot lasi gap lasal 9 :))si zii sa iti faca macar 60-70k SPcred ca stiu la ce spot te referi pentru ca de 1 luna jumate la huns ma farmez si nam murit decat cand au trecut traderi sau thiefi :)yuy lvl 2 si 30% la hunter name RobynHood :D
ghitzal02 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 da este un spot la Huns cu spwan instant...+ safe zone si daca tot lasi gap lasal 9 :))si zii sa iti faca macar 60-70k SPla huns suntem la un spot bun da din cand in cand mai trec monstri si noah.... acuma eu fac vreo 10-15ksp si dupaia am zis ca iau premium plus si a zis baiatu cand iau sa i zic si imi zice el cand sa il activez si atuncia cand el nu mai va aveam minute pe premium mie atuncia numa imi vor incepe si ma va creste e wizz 91 ma creste de rupe omu.... in plus e un baiat excelent nota 10 ma inteleg bine cu el.....in plus e din zona de la mine si e bine si cu fusu orar ca nu trebe sa stau dupa el.......
lucicam Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 voi care caracter ziceti ca face mai repede lvl dintre Bower si Rouge/Bard ???? :)
koila Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 voi care caracter ziceti ca face mai repede lvl dintre Bower si Rouge/Bard ???? :)rouge\bard daca joci pe xbow... are speed buff mai mare decat ch buff si mai are si noise
sro_Andrei92 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Buna seara, am trecut pe aici sa va salut, nu prea am timp weekendul asta ...deoarece am 2 teze saptamana viitoare....maine trebuie sa ma pun pe invatat. Ot: Eu prefer crossbow deoarece europenii sunt mai interesanti si mai noi....plus ca daca ai combinatia pe care o am eu crossbow + bard ....faci repede lvl datorita moving march si esti sigur ca nu mori datorita noise. Oricum fiecare are preferintele lui, care nu se discuta. Bft all.
Sleya Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 acum sa fim seriosi baieti....la ce iti foloseste speed-ul pentru xbow si bower?oricum deabia te misti din loc pentru ca nu prea e nevoie din cauza ca ai range mare de attack...parerea mea...si cum spawn rate-ul din rock mountai si jangan cave este destul de mare nu inteleg de ce ziceti ca e asa folositor speed-ul...exceptand faptul ca ajungi mai repede la grind point :-??....rogue/bard este mai rapid daca stai pe bard in euro party....otherwise...eu zic ca chinese bower este mai rapid si mai bun deoarece...nu mori asa de des ca un rogue/bard....no pots delay....big range...big damage.... :-??
koila Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 acum sa fim seriosi baieti....la ce iti foloseste speed-ul pentru xbow si bower?oricum deabia te misti din loc pentru ca nu prea e nevoie din cauza ca ai range mare de attack...parerea mea...si cum spawn rate-ul din rock mountai si jangan cave este destul de mare nu inteleg de ce ziceti ca e asa folositor speed-ul...exceptand faptul ca ajungi mai repede la grind point :-??....rogue/bard este mai rapid daca stai pe bard in euro party....otherwise...eu zic ca chinese bower este mai rapid si mai bun deoarece...nu mori asa de des ca un rogue/bard....no pots delay....big range...big damage.... :-?? :blink: la ce etaj e spwan rate mare in Jng Cave? 1 si 2 atat... in restul dute si cautai
IINeoII Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 :blink: la ce etaj e spwan rate mare in Jng Cave? 1 si 2 atat... in restul dute si cautaisunt spoturi bune si mai sus...am gasit spawn aproximativ ong style...la mobi de 94-95 si mob cu spawn de nya aproximativ... la mobi de 97 :D
ciupilan Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 :blink: la ce etaj e spwan rate mare in Jng Cave? 1 si 2 atat... in restul dute si cautai B2 C3-C4-C5 mobi de 86 spawn de nu te ti cu batutu... de unu singur chiar lev 90 risti sa mori:))
Sleya Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 :blink: la ce etaj e spwan rate mare in Jng Cave? 1 si 2 atat... in restul dute si cautaicum a spus si IINeoII in B3 si B4 sunt spot-uri cu spawn rate decent...chiar foarte mare asta daca cauti :D sunt mai greu de gasit....dar exista...asta e sigur :P :tiphat:
Alex92 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 iti chiar multumesc...... mam scos un sbot free... de pe linku ala... :D ms inca odata e clean si merge ca si cand il cumperi are tot ce trebe ....n-ai pentru ce,nu uita sa downloadezi versiunea noua de crack ,pentru sbot 1.21 ;)
m4R10 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 acum sa fim seriosi baieti....la ce iti foloseste speed-ul pentru xbow si bower?oricum deabia te misti din loc pentru ca nu prea e nevoie din cauza ca ai range mare de attack...parerea mea...si cum spawn rate-ul din rock mountai si jangan cave este destul de mare nu inteleg de ce ziceti ca e asa folositor speed-ul...exceptand faptul ca ajungi mai repede la grind point :-??....rogue/bard este mai rapid daca stai pe bard in euro party....otherwise...eu zic ca chinese bower este mai rapid si mai bun deoarece...nu mori asa de des ca un rogue/bard....no pots delay....big range...big damage.... :-??deci trebuie sa te contrazic:-sunt unii care nu au asa multi bani si nu isi cumpara pet care sa culeaga goldul, asa ca pun charul sa il adune,-boweul are damage si range mai mic ca si un xbow. si cand un bower da un critical nu se dubleaza damagul, dar la rogue da. cel mai rapid lvl il face wizz/bard si xbow/bard
sykz Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 n-ai pentru ce,nu uita sa downloadezi versiunea noua de crack ,pentru sbot 1.21 ;)De unde se downloadeaza versiunea noua ? vreau sa-l incerc si eu
koila Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 din cate stiu eu CRITICAL nu inseamna +100% dmg e undeva in jur de 90% daca dai 10.000 dmg cand ai sa dai crt o sa fie in jur de 1.8-1.9k eu asa stiu... si nu conteaza rasaEDIT : @sykz de pe elitepvp`s
m4R10 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 din cate stiu eu CRITICAL nu inseamna +100% dmg e undeva in jur de 90% daca dai 10.000 dmg cand ai sa dai crt o sa fie in jur de 1.8-1.9k eu asa stiu... si nu conteaza rasaEDIT : @sykz de pe elitepvp`snuh, conteaza foarte tare, mai informeazate, dute si uitete la pvp in dw s gate, si uitete sa vezi . Sunt 100% sigur de ceea ce am spus
Dr4q_Sti3 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 pana acum cateva zile nu o auzit nimeni de el asa ca de une sa stim?BTW lvl 95
Alex92 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 pana aku nu o luat nimeni hack, ban sau altcv?http://www.elitepvpers.de/forum/sro-exploi...ion-1-21-a.htmlBan prob: nu cred,foloseste ultima versiune de sbot (1,21) deci e update la zi.Hack prob: "crackul" in sine apare ca virus dar are defapt prezenta semnatura de packeri.Packer=software used to prevent reversing
Sleya Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 @ Dr4q_Sti3 gz pentru lvl 95 :D@ m4R10 da...poate ai dreptate ca wiz/bard si xbow/bard sunt fac lvl cel mai repede....dar...ce faci la un pvp de exemplu cu xbow/bard?