Guest coltzisor Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 care ar dori sa cumpere un acc lvl 75 si 60 % nuker ff mai are 200k sp ...pe bani reali fara schimb fara nimic pentru mai multe detali id de mess :vallymaloi@yahoo.com
HellCritical Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 care ar dori sa cumpere un acc lvl 75 si 60 % nuker ff mai are 200k sp ...pe bani reali fara schimb fara nimic pentru mai multe detali id de mess :vallymaloi@yahoo.comtu esti idiot? fara nimic adik fara bani?:)) doamne... invatati frate sa va exprimati corect intr-o fraza... :tiphat:
IINeoII Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 tu esti idiot? fara nimic adik fara bani?:)) doamne... invatati frate sa va exprimati corect intr-o fraza... :tiphat:invata sa citesti :)
TzuYoshi Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 de fapt, coltzisor ar trebui sa invete sa puna virgule.
Alex92 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Krisskross,eu inteleg ca vrei sa ajuti lumea pe aici,dar nu ar trebui sa minti.http://www.elitepvpers.de/forum/sro-exploi...20-cracked.htmlCrackul este local,si din moment ce sbot ruleaza versiuni total diferite,nu va putea fi patchuit .Crackul este curat,aprobat de moderatori/coderi de pe elitepvpers +srf.Si apropo,te asigur ca sunt mai mult de 3 adrese de patchuit.Bafta
Sleya Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 HellCritical nu umblu la crit momentan...de fapt la nici un stat sau blue...intai incerc sa vad daca imi iese +7 :P ca dupa aia daca ma enervez il fac elements&stones....si nu are rost sa stric stones pe el :PThx Neo pentru sfatul in legatura cu warrior/cleric build :D
ghitzal02 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Krisskross,eu inteleg ca vrei sa ajuti lumea pe aici,dar nu ar trebui sa minti.http://www.elitepvpers.de/forum/sro-exploi...20-cracked.htmlCrackul este local,si din moment ce sbot ruleaza versiuni total diferite,nu va putea fi patchuit .Crackul este curat,aprobat de moderatori/coderi de pe elitepvpers +srf.Si apropo,te asigur ca sunt mai mult de 3 adrese de patchuit.BaftaMI DE MULTUMIRI PENTRU LINKU CARE LAI PUS MAI SUS MS MULT DE TOT!!
PsychoR0 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 hey yoo am facut 78 http://img19.imageshack.us/img19/3464/sro2009050823392492.jpgscz ca nam pus cand a facut promote to 78 pentru ca eu azi am concurs la mate la 8.30 si cand era 99,23% a stins mama monitorul si nam mai avut ce face ca ma pus sa invat(in alta camera decat cea in care era PCu)anyway am cu wizzu cand a facut 52 http://img19.imageshack.us/img19/6872/sro2009050904115884.jpg
Alex92 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 MI DE MULTUMIRI PENTRU LINKU CARE LAI PUS MAI SUS MS MULT DE TOT!!ironie sau chiar imi multumesti?nu imi pot da seama
Kiidu Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 ironie sau chiar imi multumesti?nu imi pot da seamaalexe.... alexe.... tu folosesti crackul ala? te intreb asa ...
Sleya Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 GZ PsychoR0 pentru lvl ups....failed +6 on 94 bow :( ...cred ca e ceva bug la alchemy....dupa ce mi-a dat fail la +6 am consumat in jur de 50 de elixire sa il fac 3....imi dadea mereu fail la +1+2 :|
lucicam Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 GZ PsychoR0 pentru lvl ups....failed +6 on 94 bow :( ...cred ca e ceva bug la alchemy....dupa ce mi-a dat fail la +6 am consumat in jur de 50 de elixire sa il fac 3....imi dadea mereu fail la +1+2 :|mda ... alchemya e naspa: http://www.youtube.com/watch?v=uSiQ8eya6i0Apropo Sleya ... tu te bati in cave-ul nou ..... nu ?? ... de curiozitate ... cam cat dmg primesti de la un monstru de lvl-ul tau ... ? :-? (apropo , banuiesc ca esti pe garment , nu ? )
PsychoR0 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 am gasit ghid pentru cei care vor sa faca questul la ivy :Dms pentru gg :Dsi mie imi face la fel la alchemy cand da fail cand e cu + mare dupa imi da mereu la +2/3
ghitzal02 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 ironie sau chiar imi multumesti?nu imi pot da seamaiti chiar multumesc...... mam scos un sbot free... de pe linku ala... :D ms inca odata e clean si merge ca si cand il cumperi are tot ce trebe ....
Sleya Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Apropo Sleya ... tu te bati in cave-ul nou ..... nu ?? ... de curiozitate ... cam cat dmg primesti de la un monstru de lvl-ul tau ... ? :-? (apropo , banuiesc ca esti pe garment , nu ? )da...bat in cave-ul nou la moobi de 89....eu sunt 90 gap 9 si port armor/prot....uite setul meu http://www.rev6.com/player.asp?id=185418 ....o sa ma mut pe garment de la lvl 96 acum cu setul care il am iau damage cam 800-1500 la moobi de 89 :P dar de obicei nu apuca moobi sa ma atinga...dau 1-2 hits...de obicei la giants iau damage....in rest...rar....cumpar 100 HP pots x-large si restul arrows&MP full inventory :D si mai ma si intorc cu 20-30 hp pots :P
ghitzal02 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Jucati careva pe serverul Venus????PS: Ar merita sa imi cumpar som arme de la lvl 32+ eu nu mai ma cresc folosesc bot si zic ca ar merita sa iau arme sos-som de la 32+ acuma spuneti si voi ce credeti e bine sau nu :D??EDIT: a folosit cineva pana acuma www.sro18.com sa cumpere bani e de incredere site ca eu numa de pe powerlvl luam inainte da e mai ieftin aicia da nu stiu daca e safe.....
Lord_Bogdan Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 ....eu sunt 90 gap 9 si port armor/prot....uite setul meu http://www.rev6.com/player.asp?id=185418Se pare ca cineva e bogat pe aici :whistle: :cool2: Items
PsychoR0 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 am terminat in 1 ora jumate questul la ivy :Dacuma cred ca il fac si pe cel la cerbare rost sa il fac la cerb?
Sleya Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Se pare ca cineva e bogat pe aici :whistle: :cool2: ItemsThanks...dar le-am luat ieftin rau de tot :D inafara de umeri...ca aia au fost printre primele sox drops de pe rome 9D :P ...oricum...setul e bun doar la lvl ca la job....mi-am luat 1 shot de la el picha....cu toate ca el e 99 gap 0 si eu 90 gap 9...cred ca trebuia sa rezist si eu macar la 1 hit :D....anyways...alchemy is fcked up...am pus stone of dodging....pentru parry white...am dat fuse...s-a blocat...am dat X stone-ul a disparut si in dreapta jos mi-a scris Succes! Endurability has been changed to [1]. ....am ramas like :o WTF ?@ ghitzal02 te-as sfatui sa ramai la thepowerlvl ....eu mi-am luat de cateva ori teapa cu site-uri de gold...asa ca mai bine cumperi de unde stii sigur ca primesti goldul....@Pshyco ...nu cred ca are rost sa il faci pe cel cu cerb....poate doar de fun :-??
ghitzal02 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Thanks...dar le-am luat ieftin rau de tot :D inafara de umeri...ca aia au fost printre primele sox drops de pe rome 9D :P ...oricum...setul e bun doar la lvl ca la job....mi-am luat 1 shot de la el picha....cu toate ca el e 99 gap 0 si eu 90 gap 9...cred ca trebuia sa rezist si eu macar la 1 hit :D....anyways...alchemy is fcked up...am pus stone of dodging....pentru parry white...am dat fuse...s-a blocat...am dat X stone-ul a disparut si in dreapta jos mi-a scris Succes! Endurability has been changed to [1]. ....am ramas like :o WTF ?@ ghitzal02 te-as sfatui sa ramai la thepowerlvl ....eu mi-am luat de cateva ori teapa cu site-uri de gold...asa ca mai bine cumperi de unde stii sigur ca primesti goldul....@Pshyco ...nu cred ca are rost sa il faci pe cel cu cerb....poate doar de fun :-??ramana la powerlevel meu :)) nu ma zgarcesc pentru 10$ ca nam chef sa ramana fara bnai si fara gold.....dar nu stiu ce sa fac acuma mam reapuc de silkroad din nou de 2-3 zile si joc pe venus dar as astepta un server nou sa se deschida dar nici chef sa astept 10 ani nu am si nu stiu ce sa fac pe venus nam luat decat niste milioane ca sa am de inceput e fain serverul da si mai fain e unu nou sa incepi direct cu bot premium maimuta etc..... as fi in top tot timpu asa lasa botu non-stop :DEDIT: PS Sleya din ce am citit posturile tale am observat ca folosesti SBOT imi poti da te rog un tutorial cum sa fac sa pune botu buffuri cu clericu si dupaia sa puna stafu la loc si sa se bata ..... ca nu stiu cum si pe bot-cave pe forum nu pot intra ca nu ma lasa nu stiu de ce sau daca imi poti zice tu cum .....
alexxx70 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 PS: Ar merita sa imi cumpar som arme de la lvl 32+ eu nu mai ma cresc folosesc bot si zic ca ar merita sa iau arme sos-som de la 32+ acuma spuneti si voi ce credeti e bine sau nu :D??...eu iti recomand sa nu dai banii aiurea acum la acest lvl pe SOx-uri mai ales ca vei folosi si bot ci mai bine strangi banii sa iti faci un set D10 calumea si banii ce ii produci si pe care ii cumperi de acum incolo pana la lvl cap incepi sa iti faci setul D10...de pe acum,da ca sa il ai gata la lvl-ul la care ai sa incepi sa il pui pe tine...cel putin eu asa as face,adica, bot cu set npc la moobi 3-4 lvle mai mici, bot multi client bineinteles ca sa las si un char cu stall non-stop,strang gold si in timp pana ajung la lvl cap fac ultimul set si ultima arma ca sa le am gata atunci...dar na, acum fiecare cum vrea si cum gandeste...bafta la lvl si spor la dropuri...RESPEC"ALL :tiphat:LE:ghitza ca sa fii in top tot timpul nu e de ajuns sa lasi bot non-stop ,sa ai ticket si maimutza, mai sunt cateva ...sa le zicem amanunte...sau calcule si bineinteles prieteni care sa se ajute intre ei si sa se inteleaga..
koila Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 ramana la powerlevel meu :)) nu ma zgarcesc pentru 10$ ca nam chef sa ramana fara bnai si fara gold.....dar nu stiu ce sa fac acuma mam reapuc de silkroad din nou de 2-3 zile si joc pe venus dar as astepta un server nou sa se deschida dar nici chef sa astept 10 ani nu am si nu stiu ce sa fac pe venus nam luat decat niste milioane ca sa am de inceput e fain serverul da si mai fain e unu nou sa incepi direct cu bot premium maimuta etc..... as fi in top tot timpu asa lasa botu non-stop :DEDIT: PS Sleya din ce am citit posturile tale am observat ca folosesti SBOT imi poti da te rog un tutorial cum sa fac sa pune botu buffuri cu clericu si dupaia sa puna stafu la loc si sa se bata ..... ca nu stiu cum si pe bot-cave pe forum nu pot intra ca nu ma lasa nu stiu de ce sau daca imi poti zice tu cum .....nu poti da orice buff doar bless spell si recover division .. mag si phy buff dispar cand pui stafull si mai e holy word atat merg puseLE: alex poate fi in top daca are in jur doar pro players daca se face euro, si gaseste cativa tipi pro.. poate fi in top cu share partty nonstop
alexxx70 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 LE: alex poate fi in top daca are in jur doar pro players daca se face euro, si gaseste cativa tipi pro.. poate fi in top cu share partty nonstop...exact koila...asta am zis si eu, calcule(adica pro) si prieteni(adica party) mda si bineinteles euro...