Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

@ MvL_ZISUS™® nu da lvl up la pet...e un fel de premium dar dureaza putin din cate stiu eu si nu e cine stie ce diferenta :) asa ca nu e bun de cumparat :)

@ GaBytZu97 daca nu platesti ce ? :))

Posted

cotizatie la stat :))

pff am zis ca fac o afacere cu 2 wizz 52 in share dar unu e bard [moare ca musca] iar celalat e cleric ala mai tine si oricum share la moobi de 43.. sio ia urat de tot.. tot solo ..

referitor la un server nou, nu e neaparat la un moment de rascruce al SRO-ul.. poate veni odata cu un new dress sau chiar si peste 2 -4 sapt sau cel mai sigur cand , castigurile JM-ul au scazut amenintator cu 1% :whistle:

Posted

odata cu urmtorul big update adica cel cu Rok :)

Daca astia aduc D11 asa repede ca D10 ma las de sro.... e aiurea asa... trebuia sa stea vreo 1-2 ani la D9... stii fac 90 FF cumpar set bun investesc in arme si boom dintr-o data D10 :))

Posted

Daca astia aduc D11 asa repede ca D10 ma las de sro.... e aiurea asa... trebuia sa stea vreo 1-2 ani la D9... stii fac 90 FF cumpar set bun investesc in arme si boom dintr-o data D10 :))

stai linistit man mai avem de asteptat pana la 11D ...in vara-toamna noi primim update-ul cu Rok....monstrul unic sau de event ...ce dracu e :) si cam atunci ksro primeste islam & 11D asa ca noi ne putem astepta la 11D si islam undeva prin vara 2010 :) deci...avem destul timp sa profitam de armele si seturile de 10D :P

Posted

un filmulet care arata ingame si gameplayul jocului

http://g4tv.com/thepile/videos/37487/GDC-0...alkthrough.html

am pus acest video deoarece am vazut ca multi astepti sa iasa acest joc

Thx pentru video :P eu astept sa iasa ...din filmuletele care le-am vazut mi-a placut....dar...nu stiu...parca tot silkroad este mai marfa...singurul avantaj la aion este ca v-a fi P2P ...nu v-a mai trebui sa cheltui atatia bani pe porcarii gen silk...

Posted

@ MvL_ZISUS™® nu da lvl up la pet...e un fel de premium dar dureaza putin din cate stiu eu si nu e cine stie ce diferenta :) asa ca nu e bun de cumparat :)

lol... sleya... se umple forum-ul de oameni care nu stiu sa se exprime corect... :)) :tiphat:

on: s-a certat SoulSp3ar cu cei de la rev6 in legatura cu video contest... eu ii dau dreptate... cititi si voi ce a scris in video asta el :D http://www.youtube.com/watch?v=bcbJWp_1FC8

Posted

lol... sleya... se umple forum-ul de oameni care nu stiu sa se exprime corect... :)) :tiphat:

on: s-a certat SoulSp3ar cu cei de la rev6 in legatura cu video contest... eu ii dau dreptate... cititi si voi ce a scris in video asta el :D http://www.youtube.com/watch?v=bcbJWp_1FC8

da....totusi...normal ar fi fost sa il lase pe el sa aleaga castigatorii ....dar cine stie ce divergente au avut ei... :-??

acum...am si eu o intrebare.... :| cum dracu poate un blader...full str...cu full set armor... pe ice....cu snow shield 55% sa supravietuiasca? :| si rezista si in fata la wizzards....este vorba de _RAYQUAZA_ de pe rome...pentru ca sunt sigur ca Lord_Bogdan o sa intrebe cine :P ... poate de la tine o sa primesc si un raspuns Bog...e thief tipul....poate il cunosti....Warcrew_Ray

Posted

hmm credeti ca in viitor se vor face 2 divizi ca pe csro?

...pai ar fi bine ....sa se faca o divizie cu bot allowed si una only hand-grind....:P...si fiecare sa se duca unde doreste...eu asa as face :P

...poate ca depinde ori de nevoia lor de bani, ori de proiectele lor de viitor care sigur se inting managerial vorbind pana la lvl 140 sau 150 cat este maximul ori e in functie de cat la suta din playeri ajung full farming & cap lvl la un moment dat in derularea unui cap lvl...

RESPEC"ALL

:tiphat:

Posted

in sfarsit a inceput gaymax sa imi dea inapoi din bani :) http://img17.imageshack.us/img17/4020/sro2009050719525261.jpg

mam dus si eu prin cave sa vad cum e , ce mobi sunt bla bla bla

si ma gandesc sa ma dau la cativa mobi de 91/92 numai stiu cum se numeau si BANG la al3-lea mob SOS

si bow ce imi trebuie mie :D

era +0 la inceput lam facut +5 ma gandesc la +7 :)

mam razgandit farmez la lvl mae cu boweru numai stau la ong

si ce ar fi mai bun in pvp sau job blader sau glavier?

adica sa reziste dar si sa mai omoare si el ceva pe acolo

@sile333 depinde ce build ai

eu cu wizzu meu stau de la lvl 40 la maong+small bunvang si pana si acuma la 51 stau acolo si la 52 plec la penon warrior (sunt wizz/bard)

Posted

scz dar numai aparea butonul de edit

datimi si mie niste embleme de guild mai frumoase

si spunetimi cum fac sa intorc imaginea

adica am jumatatea de la guild si vreau si pe cea de la uni dar nu o gasesc

Posted

in sfarsit a inceput gaymax sa imi dea inapoi din bani :) http://img17.imageshack.us/img17/4020/sro2009050719525261.jpg

si ma gandesc sa ma dau la cativa mobi de 91/92 numai stiu cum se numeau si BANG la al3-lea mob SOS

eu cu wizzu meu stau de la lvl 40 la maong+small bunvang si pana si acuma la 51 stau acolo si la 52 plec la penon warrior (sunt wizz/bard)

gz pt tine .... cred ca tea vazut gaymax singurel peacolo si sor fi gandit ..."hai sai facem cuiva ziua frumuoasa ^^"

Posted

gz pt tine .... cred ca tea vazut gaymax singurel peacolo si sor fi gandit ..."hai sai facem cuiva ziua frumuoasa ^^"

da :))

miar fi placut mai mult som sau sun

dar e bun si sosu

deci blader sau glavier?

numi pasa de plvl numai de job si fw

Posted

da :))

miar fi placut mai mult som sau sun

dar e bun si sosu

deci blader sau glavier?

numi pasa de plvl numai de job si fw

parerea mea ( primul meu character a fost glavier ) este ca la pvp glavieru este mai bun....

Posted

Parerea mea e ca Arcasul va fi dominantul chinez.Dar intre blader si glavier , sincer iti spun un blader pe force si fire va fi ownage.Ia in considerare noul chain de la 100 - >Dull,Fear,Stun.Daca a scos glavierul impotent(forced from blader) si primeste aceste trei statusuri , e terminat glavierul.Ma rog - > Blader takes long to farm but it's worth the time.

Posted

Gz pentru drop PsychoR0 :P

si in legatura cu intrebarea blader sau glavier....sunt de acord cu Darth_Andrei :)

btw .... another succes :P +5 bow :D

http://img19.imageshack.us/my.php?image=sro2009050815481181.jpg

Posted

deci blader? pe force?

ma gandesc ca e dezavanttajos force deoarce exista purification pills si...

totusi acuma vine alta intrebare :))

bicheon>fire>force

sau

bicheon>fire 100 >lighting 80 >ice 20 ?

sau

bicheon>lighting>force ?

ms pentru gg ^^

ma gandesc la nume de hunter RobinHood pentru bower :D as vrea si cateva pareri

a si niste embleme pentru guild+uni

off:am scapat de teza la romana mai am la mate si geografie :)

Posted

eu as opta pentru bicheon/fire/ice 100...sau bicheon/fire 100 si light 80 ice 20....dar si bicheon/fire/force 100 e bun...si stai linistit...si cu purification pills si fara...tot o sa omori ca blader :)

eu ma gandesc sa o mut pe Sleya_ de pe rogue/bard pe warrior/cleric...ce parere aveti de un 2handed/cleric? :-?

succes in continuare la teze :P

Posted

eu as opta pentru bicheon/fire/ice 100...sau bicheon/fire 100 si light 80 ice 20....dar si bicheon/fire/force 100 e bun...si stai linistit...si cu purification pills si fara...tot o sa omori ca blader :)

eu ma gandesc sa o mut pe Sleya_ de pe rogue/bard pe warrior/cleric...ce parere aveti de un 2handed/cleric? :-?

ms

dar asta la romana e cea mai grea ,dar la mate si geografie o sa fie usoare

vezi ca am dat edit la post

Posted

noroc mare ai..

Gz pentru drop PsychoR0 :P

si in legatura cu intrebarea blader sau glavier....sunt de acord cu Darth_Andrei :)

btw .... another succes :P +5 bow :D

http://img19.imageshack.us/my.php?image=sro2009050815481181.jpg

gz bro... ia fa-i ceva la critical... ca e urat :D :tiphat:

Posted

daca faci warrior fa toata treaba si iati si skilele necesare de 1h=shield trash si alea de la dual axe care dau stun (nu retin numele acuma) si ai sa rupi in pvp :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...