Sleya Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 @ MvL_ZISUS™® nu da lvl up la pet...e un fel de premium dar dureaza putin din cate stiu eu si nu e cine stie ce diferenta :) asa ca nu e bun de cumparat :)@ GaBytZu97 daca nu platesti ce ? :))
koila Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 @ GaBytZu97 daca nu platesti ce ? :))cotizatie la stat :))pff am zis ca fac o afacere cu 2 wizz 52 in share dar unu e bard [moare ca musca] iar celalat e cleric ala mai tine si oricum share la moobi de 43.. sio ia urat de tot.. tot solo ..referitor la un server nou, nu e neaparat la un moment de rascruce al SRO-ul.. poate veni odata cu un new dress sau chiar si peste 2 -4 sapt sau cel mai sigur cand , castigurile JM-ul au scazut amenintator cu 1% :whistle:
Kiidu Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 hmm credeti ca in viitor se vor face 2 divizi ca pe csro?
Lord_Bogdan Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 odata cu urmtorul big update adica cel cu Rok :)Daca astia aduc D11 asa repede ca D10 ma las de sro.... e aiurea asa... trebuia sa stea vreo 1-2 ani la D9... stii fac 90 FF cumpar set bun investesc in arme si boom dintr-o data D10 :))
Sleya Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Daca astia aduc D11 asa repede ca D10 ma las de sro.... e aiurea asa... trebuia sa stea vreo 1-2 ani la D9... stii fac 90 FF cumpar set bun investesc in arme si boom dintr-o data D10 :))stai linistit man mai avem de asteptat pana la 11D ...in vara-toamna noi primim update-ul cu Rok....monstrul unic sau de event ...ce dracu e :) si cam atunci ksro primeste islam & 11D asa ca noi ne putem astepta la 11D si islam undeva prin vara 2010 :) deci...avem destul timp sa profitam de armele si seturile de 10D :P
ghitzal02 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 un filmulet care arata ingame si gameplayul joculuihttp://g4tv.com/thepile/videos/37487/GDC-0...alkthrough.htmlam pus acest video deoarece am vazut ca multi astepti sa iasa acest joc
Sleya Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 un filmulet care arata ingame si gameplayul joculuihttp://g4tv.com/thepile/videos/37487/GDC-0...alkthrough.htmlam pus acest video deoarece am vazut ca multi astepti sa iasa acest jocThx pentru video :P eu astept sa iasa ...din filmuletele care le-am vazut mi-a placut....dar...nu stiu...parca tot silkroad este mai marfa...singurul avantaj la aion este ca v-a fi P2P ...nu v-a mai trebui sa cheltui atatia bani pe porcarii gen silk...
HellCritical Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 @ MvL_ZISUS™® nu da lvl up la pet...e un fel de premium dar dureaza putin din cate stiu eu si nu e cine stie ce diferenta :) asa ca nu e bun de cumparat :)@ GaBytZu97 daca nu platesti ce ? :))lol... sleya... se umple forum-ul de oameni care nu stiu sa se exprime corect... :)) :tiphat: on: s-a certat SoulSp3ar cu cei de la rev6 in legatura cu video contest... eu ii dau dreptate... cititi si voi ce a scris in video asta el :D http://www.youtube.com/watch?v=bcbJWp_1FC8
Sleya Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 lol... sleya... se umple forum-ul de oameni care nu stiu sa se exprime corect... :)) :tiphat: on: s-a certat SoulSp3ar cu cei de la rev6 in legatura cu video contest... eu ii dau dreptate... cititi si voi ce a scris in video asta el :D http://www.youtube.com/watch?v=bcbJWp_1FC8da....totusi...normal ar fi fost sa il lase pe el sa aleaga castigatorii ....dar cine stie ce divergente au avut ei... :-??acum...am si eu o intrebare.... :| cum dracu poate un blader...full str...cu full set armor... pe ice....cu snow shield 55% sa supravietuiasca? :| si rezista si in fata la wizzards....este vorba de _RAYQUAZA_ de pe rome...pentru ca sunt sigur ca Lord_Bogdan o sa intrebe cine :P ... poate de la tine o sa primesc si un raspuns Bog...e thief tipul....poate il cunosti....Warcrew_Ray
MvL_ZISUS™® Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 ma al dracu serverul Hercules am stat azi 1h cu party la party sistem ca fac taxy ong lv 66 wizz 150k/1h si nimeni no intrat pe mine =)) =)) oare de ce? :tiphat:
Random Hero Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Stei careva un spot la flori de lvl 46???daca te referi la kill, eu, unul nu am vazut niciunul.... am stat la bunwangs pana la 47 si apoi la spiders...
alexxx70 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 hmm credeti ca in viitor se vor face 2 divizi ca pe csro?...pai ar fi bine ....sa se faca o divizie cu bot allowed si una only hand-grind....:P...si fiecare sa se duca unde doreste...eu asa as face :PDaca astia aduc D11 asa repede ca D10 ma las de sro.... e aiurea asa... trebuia sa stea vreo 1-2 ani la D9... stii fac 90 FF cumpar set bun investesc in arme si boom dintr-o data D10 :))...poate ca depinde ori de nevoia lor de bani, ori de proiectele lor de viitor care sigur se inting managerial vorbind pana la lvl 140 sau 150 cat este maximul ori e in functie de cat la suta din playeri ajung full farming & cap lvl la un moment dat in derularea unui cap lvl...RESPEC"ALL :tiphat:
PsychoR0 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 in sfarsit a inceput gaymax sa imi dea inapoi din bani :) http://img17.imageshack.us/img17/4020/sro2009050719525261.jpgmam dus si eu prin cave sa vad cum e , ce mobi sunt bla bla blasi ma gandesc sa ma dau la cativa mobi de 91/92 numai stiu cum se numeau si BANG la al3-lea mob SOSsi bow ce imi trebuie mie :Dera +0 la inceput lam facut +5 ma gandesc la +7 :)mam razgandit farmez la lvl mae cu boweru numai stau la ongsi ce ar fi mai bun in pvp sau job blader sau glavier?adica sa reziste dar si sa mai omoare si el ceva pe acolo@sile333 depinde ce build aieu cu wizzu meu stau de la lvl 40 la maong+small bunvang si pana si acuma la 51 stau acolo si la 52 plec la penon warrior (sunt wizz/bard)
PsychoR0 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 scz dar numai aparea butonul de editdatimi si mie niste embleme de guild mai frumoasesi spunetimi cum fac sa intorc imagineaadica am jumatatea de la guild si vreau si pe cea de la uni dar nu o gasesc
Kiidu Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 in sfarsit a inceput gaymax sa imi dea inapoi din bani :) http://img17.imageshack.us/img17/4020/sro2009050719525261.jpgmam dus si eu prin cave sa vad cum e , ce mobi sunt bla bla blasi ma gandesc sa ma dau la cativa mobi de 91/92 numai stiu cum se numeau si BANG la al3-lea mob SOSsi bow ce imi trebuie mie :Dera +0 la inceput lam facut +5 ma gandesc la +7 :)mam razgandit farmez la lvl mae cu boweru numai stau la ongsi ce ar fi mai bun in pvp sau job blader sau glavier?adica sa reziste dar si sa mai omoare si el ceva pe acolo@sile333 depinde ce build aieu cu wizzu meu stau de la lvl 40 la maong+small bunvang si pana si acuma la 51 stau acolo si la 52 plec la penon warrior (sunt wizz/bard)gz pt tine .... cred ca tea vazut gaymax singurel peacolo si sor fi gandit ..."hai sai facem cuiva ziua frumuoasa ^^"
PsychoR0 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 gz pt tine .... cred ca tea vazut gaymax singurel peacolo si sor fi gandit ..."hai sai facem cuiva ziua frumuoasa ^^"da :))miar fi placut mai mult som sau sundar e bun si sosudeci blader sau glavier?numi pasa de plvl numai de job si fw
Kiidu Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 da :))miar fi placut mai mult som sau sundar e bun si sosudeci blader sau glavier?numi pasa de plvl numai de job si fwparerea mea ( primul meu character a fost glavier ) este ca la pvp glavieru este mai bun....
Darth_Andrei Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Parerea mea e ca Arcasul va fi dominantul chinez.Dar intre blader si glavier , sincer iti spun un blader pe force si fire va fi ownage.Ia in considerare noul chain de la 100 - >Dull,Fear,Stun.Daca a scos glavierul impotent(forced from blader) si primeste aceste trei statusuri , e terminat glavierul.Ma rog - > Blader takes long to farm but it's worth the time.
Sleya Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Gz pentru drop PsychoR0 :Psi in legatura cu intrebarea blader sau glavier....sunt de acord cu Darth_Andrei :)btw .... another succes :P +5 bow :Dhttp://img19.imageshack.us/my.php?image=sro2009050815481181.jpg
PsychoR0 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 deci blader? pe force?ma gandesc ca e dezavanttajos force deoarce exista purification pills si...totusi acuma vine alta intrebare :))bicheon>fire>force saubicheon>fire 100 >lighting 80 >ice 20 ? saubicheon>lighting>force ?ms pentru gg ^^ma gandesc la nume de hunter RobinHood pentru bower :D as vrea si cateva pareria si niste embleme pentru guild+unioff:am scapat de teza la romana mai am la mate si geografie :):tiphat:
Sleya Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 eu as opta pentru bicheon/fire/ice 100...sau bicheon/fire 100 si light 80 ice 20....dar si bicheon/fire/force 100 e bun...si stai linistit...si cu purification pills si fara...tot o sa omori ca blader :)eu ma gandesc sa o mut pe Sleya_ de pe rogue/bard pe warrior/cleric...ce parere aveti de un 2handed/cleric? :-?succes in continuare la teze :P
PsychoR0 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 eu as opta pentru bicheon/fire/ice 100...sau bicheon/fire 100 si light 80 ice 20....dar si bicheon/fire/force 100 e bun...si stai linistit...si cu purification pills si fara...tot o sa omori ca blader :)eu ma gandesc sa o mut pe Sleya_ de pe rogue/bard pe warrior/cleric...ce parere aveti de un 2handed/cleric? :-?succes in continuare la teze :Pmsdar asta la romana e cea mai grea ,dar la mate si geografie o sa fie usoare vezi ca am dat edit la post
HellCritical Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 in sfarsit a inceput gaymax sa imi dea inapoi din bani :) http://img17.imageshack.us/img17/4020/sro2009050719525261.jpgmam dus si eu prin cave sa vad cum e , ce mobi sunt bla bla blasi ma gandesc sa ma dau la cativa mobi de 91/92 numai stiu cum se numeau si BANG la al3-lea mob SOSsi bow ce imi trebuie mie :Dera +0 la inceput lam facut +5 ma gandesc la +7 :)mam razgandit farmez la lvl mae cu boweru numai stau la ongsi ce ar fi mai bun in pvp sau job blader sau glavier?adica sa reziste dar si sa mai omoare si el ceva pe acolo@sile333 depinde ce build aieu cu wizzu meu stau de la lvl 40 la maong+small bunvang si pana si acuma la 51 stau acolo si la 52 plec la penon warrior (sunt wizz/bard)noroc mare ai..Gz pentru drop PsychoR0 :Psi in legatura cu intrebarea blader sau glavier....sunt de acord cu Darth_Andrei :)btw .... another succes :P +5 bow :Dhttp://img19.imageshack.us/my.php?image=sro2009050815481181.jpggz bro... ia fa-i ceva la critical... ca e urat :D :tiphat:
IINeoII Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 eu as opta pentru bicheon/fire/ice 100...sau bicheon/fire 100 si light 80 ice 20....dar si bicheon/fire/force 100 e bun...si stai linistit...si cu purification pills si fara...tot o sa omori ca blader :)eu ma gandesc sa o mut pe Sleya_ de pe rogue/bard pe warrior/cleric...ce parere aveti de un 2handed/cleric? :-?succes in continuare la teze :Pdaca faci warrior fa toata treaba si iati si skilele necesare de 1h=shield trash si alea de la dual axe care dau stun (nu retin numele acuma) si ai sa rupi in pvp :) :tiphat: