Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

WTS ACOUNT ROGUE BARD LVL 86 CU 70 K SP RAMASE SILK DRES AND PET SERVER SPARTA...3 milioane ptr mai multe pm me:)

warior cleric rupe tot de stii sa joci cu el:)) aku miam terminat si eu farmu pe al meu :D 1 mil sp:X ajunge ma gandesc warior 2 weapons(axe si 2h ) si cleric .

Posted

va rog mult de tot sa ma ajutati in legatura cu eroarea asta la loaderul de la testosterone :error: (recyfer) :pray: http://img216.imageshack.us/my.php?image=batq.png

MS ANTICIPAT :tiphat:

HAVE FUN !

Posted

va rog mult de tot sa ma ajutati in legatura cu eroarea asta la loaderul de la testosterone :error: (recyfer) :pray: http://img216.imageshack.us/my.php?image=batq.png

HAVE FUN !

fa update mai intai la Silkroad... adik in .exe-ul de la Silkroad... si dupaia dupa ce-l faci intri cu loader... sau ia ultima versiune de Loader :D :tiphat:

Posted

fa update mai intai la Silkroad... adik in .exe-ul de la Silkroad... si dupaia dupa ce-l faci intri cu loader... sau ia ultima versiune de Loader :D :tiphat:

din pacate am update-u la zi si cea mai noua versiune de loader...dar este interesant ca imi merge cu agbot..dar nu mai folosesc ag :(

Guest The_KniveS
Posted

dak am silk pot lua ban :cool2: ?

nu

Posted

nu

crezi ca e batut in cuie? vezi ca se lua ban si cu Silk si fara silk.. un tip a luat ban fara silk si legit.. asa ca nimic nu e batut in cuie.. e doar o legenda faza cu 50 silk si butezi de la 1-140..

Posted

am auzit si eu k au banat dinastia cu silk ,da nustiu ceva concret,numai din auzite...oricum eu raman la varianta k nu-ti da ban dak ai silk:)

Posted

da...se ia ban si daca ai silks...eu cunosc pe cineva care la 8D a fost full sun nuker s/s si dupa ce s-a deschis 9D a luat ban...si nu i-a fost scos banul dupa cateva saptamani cum s-a mai intamplat la altii :)

Posted

Buna seara, am scapat si eu de teza la mate...urmeaza aia la romana.

Despre acest vis aka Linkmania sro gold shop...hmm...dupa parerea mea, e imposibil de realizat deoarece, ptr acest lucru este necesar o organizare extraordinar de perfecta, ma refer la staff tehnic, web designers, web assisters ( cei care i ajuta pe clienti cu diferite probleme ) , plus ca preturile mentionate sunt dupa parea mea, putin cam prea fanteziste, stocurile de gold fiind, logic golite in maxim 1 ora....

Aceasta este parerea mea, eu acum ma duc sa ma odihnesc, vorbim maine.

PS: nu zic ca am dreptate sau ca este corect este doar o parere personala.

Posted

Sleya quick question.Jv mai joaca?Stii sigur la care ma refer , si daca nu, dau un hint - > Best player on rome at 80 CAP-fullsun glv.

L-am mai vazut pe server... dar nu a mai vorbit. nu stiu ce s-a intamplat cu el.. :-?? oricum nu mai are sunuri n stuff like that!

Posted

Sleya quick question.Jv mai joaca?Stii sigur la care ma refer , si daca nu, dau un hint - > Best player on rome at 80 CAP-fullsun glv.

cum a zis si Lord_Bogdan ... a mai fost vazut de cateva ori...eu l-am vazut mereu la 9D bota non stop...si a spus ceva de genul "Find me sun glavie & sun garments 9D for sale and i will start playng again...till then im afk on bot.cya" dar...la 10D nu l-am mai vazut....stiu ca la 9D avea si un warrior aproape full sun...dar in rest....a disparut in ceata din cate stiu eu...probabil ca o sa se intoarca la 10D ...glavierul este destul de bun...si daca isi va lua si sunuri....va rupe la felul in care stie sa joace :)

Posted

Salutare guys!!!!!!!

Nu stie cineva cum pot afla cand se deschide un server nou sau daca nu pot afla macar daca avetzi vro iedee...... ma reapuc de sro dar vreau un server nou voi incepe cu un premium si silk dar as prefera un server nou deschis sau unul macar unde nu sunt vechi EX BABEL full of bots unul mai nou sau macar sa nu fie asa plin.....

Posted

HAVE FUN !

eheee ....se pare ca doar o singura persoana m-a bagat si pe mine in seama cu problema asta ...nu vreau sa fac double-post ..dar totusi ..poate "nu ati observat" mica mea problema...va rog mult sa ma ajutati

Posted

Salutare guys!!!!!!!

Nu stie cineva cum pot afla cand se deschide un server nou sau daca nu pot afla macar daca avetzi vro iedee...... ma reapuc de sro dar vreau un server nou voi incepe cu un premium si silk dar as prefera un server nou deschis sau unul macar unde nu sunt vechi EX BABEL full of bots unul mai nou sau macar sa nu fie asa plin.....

ai putea incepe cu mine pe un server nou

nou=primul care se va deschide

imi bag 1 k silk si imi fac un wizz pe un server nou dar pana apare.......

yuy lvl 50 wizzu si pana la 10 seara e 52

yuppy lvl 77 bower 50% pana maine seara e lvl 78 :D

Guest Dott
Posted

si io mai am 5 silk :whistle: poate nu ma mai baneaza :dance:

Posted

sleya in cat timp ai facut sp urile pe intef?

2 luni si un pic :) mi l-a farmat un prieten...si inca mai il farmeaza :P acum e la vreo 2,3 mil sp

pentru baietii care au intrebat cand se v-a deschide server nou...cel mai probabil in vara-toamna...odata cu urmtorul big update adica cel cu Rok :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...