Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest Krisskross
Posted

00423A49, 00423A4A, 00423A4B offset momentan valabil doar pentru 1.20

Sa vad cum fac pentru restul de versiuni.

Nu sunt programator am demontat o scula aparuta pe la chinezi, deh curiozitatea.

Posted

00423A49, 00423A4A, 00423A4B offset momentan valabil doar pentru 1.20

Sa vad cum fac pentru restul de versiuni.

Nu sunt programator am demontat o scula aparuta pe la chinezi, deh curiozitatea.

bravo !!! felicitari...tocmai ti-ai luat adio de la botul tau crackuit :)) sheva si shen sunt cei care au creat sbot...something like that :))

Guest Dott
Posted

nustiti de ce cand aprind pc-ul se blocheaza dau 10 restarturi si apoi merge vi sa intamplat?

Posted

guys....stiti cumva daca sroking e safe? k imi cere contul si pw k sa butez...si nush ce sa fac....

Neata all...am zis-o si o mai repet , este safe deoarece am botat 2 luni si jumatate de la 17 -> 56 si nu am patit nimic, plus ca acolo iti cere acc si pw de la bot, adica trebuie sa dai la register iti faci account te logezi si dupa asta ( are loader incorporat) apesi in game tasta END si il setezi.

Bft all azi am teza, ultimale repetitii...cya

Posted

Neata all...am zis-o si o mai repet , este safe deoarece am botat 2 luni si jumatate de la 17 -> 56 si nu am patit nimic, plus ca acolo iti cere acc si pw de la bot, adica trebuie sa dai la register iti faci account te logezi si dupa asta ( are loader incorporat) apesi in game tasta END si il setezi.

Bft all azi am teza, ultimale repetitii...cya

am zis si ma repet oameni buni daca ai butat de la 0 la 70 un hacker ce sa ia dp tine? ca de la 70 la 100 mai raman 30 de lvluri extrem de dificile..

faceti 100 puneti suns si ceva miliarde pe voi.. si mai vedem.

si incercarea moarte nu are

Posted

salutare baietii .....asi vinde un cont pe sparta lvl 66 wizz\ cleric light armor +prem lv 1 15 zile +120 mil gold +silk si silk set si elixire detoate......daca va intereseaza ( id mess iacob_roby) fac schimb de charactere :right: bafta all :beer:

Guest Krisskross
Posted

bravo !!! felicitari...tocmai ti-ai luat adio de la botul tau crackuit :)) sheva si shen sunt cei care au creat sbot...something like that :))

Mda, asa-i si eu care ma gindeam sa il postez aici, mai bine il pun pe bani afara.

BTW 1.21 a cazut si el cu toate ca au schimbat.

O sa pun un demo cu 5 rulari sa vedeti ca nu sunt vrajeli, acum caut o protectie cit mai buna...

Ne mai vedem.

Posted

Mda, asa-i si eu care ma gindeam sa il postez aici, mai bine il pun pe bani afara.

chiar crezi ca ar exista idioti care sa cumpere ceva crackuit?pentru o perioada...nedeterminata....si in plus...fara sa stie daca e sigur?nu crezi ca lumea prefera sa plateasca 20 de lei pe luna pentru un sbot platit?:-?

Guest Krisskross
Posted

Editat, am scos linku' deoarece este contrar regulilor.

Multumesc de atentia acordata si "flame".

Am sters si fila de la rapidshare.

Sper ca ne vom mai auzi in alte conditii.

Posted

Go Go si hai sa ne facem goldsite aici : bagam boti in orase : Linkmania.ro sell cheap gold 6euro \ 100m :pray:

u chiar vorbesti serios?

pentru ca ar fi terminati cei de pe siteurile de gold :))

din cate am observat fac mai multa exp si sp la mobi care dau cu phy atck

inca 2 zile si fac 78 :D

sunt 25% in 12 ore :happy1:

@Krisskross eu am sbot platit deci nu am nevoie de sbot crackuit

macar de nu era ceva online poate luam dar asa nu iau

a si app citeste si u linkmania rulls sa vezi ca nai voie sa postezi cd keys sau crackuri ;)

Posted

u chiar vorbesti serios?

pentru ca ar fi terminati cei de pe siteurile de gold :))

din cate am observat fac mai multa exp si sp la mobi care dau cu phy atck

inca 2 zile si fac 78 :D

sunt 25% in 12 ore :happy1:

@Krisskross eu am sbot platit deci nu am nevoie de sbot crackuit

macar de nu era ceva online poate luam dar asa nu iau

a si app citeste si u linkmania rulls sa vezi ca nai voie sa postezi cd keys sau crackuri ;)

2$ la 100 de milioane este o reducere destul de mare :D hai sa'i bagam in faliment :))

Posted

2$ la 100 de milioane este o reducere destul de mare :D hai sa'i bagam in faliment :))

cea mai buna metoda de a face gold dupa mine este sa ai un wizz cat mai mare cu care sa faci taxi la mobi cat mai mari pentru ca poti cere pana la 2 mil pe ora si se umple partyul

eu am facut asa lejer 300 de mil in 4 zile si stateam 4-5 ore la taxi :)

Posted

cea mai buna metoda de a face gold dupa mine este sa ai un wizz cat mai mare cu care sa faci taxi la mobi cat mai mari pentru ca poti cere pana la 2 mil pe ora si se umple partyul

eu am facut asa lejer 300 de mil in 4 zile si stateam 4-5 ore la taxi :)

Buna idee :D o s'o aplic mai tarziu (cand mai cresc si eu)

300 de milioane in 4 zile suna al naibii de bine :>

Guest Krisskross
Posted

Ok, va urez numai bine.

Ma intorc la ale mele.

Ck-ul ramine privat.

Posted

Buna idee :D o s'o aplic mai tarziu (cand mai cresc si eu)

300 de milioane in 4 zile suna al naibii de bine :>

stiu :D

acuma care vrea sa se faca pe persia ii ofer farming peste 1 mil sp dar fara res

si as vrea sa vina in guildul meu deoarece vreau sa il fac cunoscut pate chiar sa luam fortressul intr-o zi

farmingul se va face cu un wizz de 64 cu +7

bot non stop si auto invite pt daca luati dc + Sbot

si sa ma ajutati cu niste gold la farming ca trebuie sa mai platesc si pots :(

acum nu prea o sa pot sa va farmez pentru ca am 1 teza maine la romana inca 1 la mate miercuri si inca 1 la geografie joi pe 21 mai

si in plus wizzu e abea lvl 49 :) dar pana termin cu tezele ajunge lvl 64 deci dupa 21 mai sau cand vreti

cu gold vam zis nu prea o sa va pot ajuta

:tiphat:

Posted

nu visa sa faci crack la sbot... :D

nu imi place ideea de taxi ma enervez instant cand dau de turci.

am 2 wizz 52 ca gold boti doar ca unu e bard\wizz si moare des

Posted

exista ceva jucatori de pe hercules??? :-?

caut guild de romani activi etc etc(eu sunt lv 66)

Incearca in LikeNoOthers sau Team_Romania...in celelalte guilde nu are rost sa te deranjezi :beer:

Posted

Poti sa faci buildul 3weapons/cleric care pot sa spun ca este cel mai bun build euro in pvp....sau poti sa faci clasicul 2h/cleric....la warrior..evident vei avea nevoie de skillurile din tree`ul 2h si la cleric doar de bless/holy spell/recovery division/res....cam atat. :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...