Kiidu Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 se poate face cumva sa pot avea 2 silkroaduri in acelasi computer? imi zica ca has been already instaled... ca sunt 2 versiuni diferite ... aveti vreo sugestie cum as putea face astfel incat sa mearga amandoua?E: mam gandit sa fac .rar folderu de la unu din ele.... acuma incerc
HellCritical Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 in sfarsit miam pus si eu logo la guild-ul meu de storage :) here is the pic : http://img53.imageshack.us/my.php?image=romanias.jpg@PsychoR0 eu sunt adeptul green moobs 2-3 lvl uri sub mine max pentru ca am fast kill si evident DROP de 40% mai mare ca la aia mai mari sau identici la lvl cu mineawesome :Dse poate face cumva sa pot avea 2 silkroaduri in acelasi computer? imi zica ca has been already instaled... ca sunt 2 versiuni diferite ... aveti vreo sugestie cum as putea face astfel incat sa mearga amandoua?E: mam gandit sa fac .rar folderu de la unu din ele.... acuma incercmai bine te gandeai sa faci un new folder (folder nou) si sa dai copy/paste in el la silkroad ;)
koila Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ms da vreau unul care sa mearga sigurpai si ce sroking si agbot tie nu iti merg?eu cred ca agbotul luat dp rev6 e cel mai bun free bot poate si srokingcunosc pe cineva care foloseste agbot de foarte mult timp si a facut si lvl 90[cand era cap90] si nu a luat hack ..
Guest Dott Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 pai si ce sroking si agbot tie nu iti merg?eu cred ca agbotul luat dp rev6 e cel mai bun free bot poate si srokingcunosc pe cineva care foloseste agbot de foarte mult timp si a facut si lvl 90[cand era cap90] si nu a luat hack ..sroking e mai bun decat agbot dar am auzi ca se baga pe bani si la agbot iau dc cand ma teleportez
sro_Andrei92 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 sroking e mai bun decat agbot dar am auzi ca se baga pe bani si la agbot iau dc cand ma teleportezSfatul meu e sa ramai la Sroking..pana cand se sfarseste beta....pana atunci e excelept....deoarece e free :D
Lord_Bogdan Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 poate daca ai fi dat alta zi +7 cum am facut eu poate reusea :Deu niciodata nam avut noroc sa fac mai multe arme cu + in aceeasi zi :)Am facut aseara 7 iteme +5 :beer: nu stiu cum am reusit....Folositi SROKing fratilor.... merge bine pentru un bot free.. la ce iti trebuie altul daca ai sroking? :>
Guest Dott Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Am facut aseara 7 iteme +5 :beer: nu stiu cum am reusit....Folositi SROKing fratilor.... merge bine pentru un bot free.. la ce iti trebuie altul daca ai sroking? :>io imi caut de pe acuma un altu caci am auzit ca se baga pe bani :P
Random Hero Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Romanu tot roman... cand se da ceva pe gratis, e bun (cum se omorau aia la tricouri de la PSD)... cand se da cu bani, gata, se cauta altceva moca :beer: Not intending to offend anyone :tiphat:
koila Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 io imi caut de pe acuma un altu caci am auzit ca se baga pe bani :Peu zic sa il cumperi nu vei regreta dupa aceea te asigur daca va fi mai ieftin de 9$ si va fi pe o perioada de 1 luna se merita chiar si 9 dolari daca la Sbot nu prinzi loc :banned:
Guest coltzisor Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 VAND account lvl 74 50 % ff mai are 220k sp iteme +3,+4,+5 gold 45 MIL dress Samurai premium inca 17 zile multe elixire in storage dau si un TBOT mai are 20 de zile acc este super NUKER biceon cold laiting PENTRU DETALI ID DE MESS VA STA LA DISPOZITIE id:vallymaloi@yahoo.com va rog seriozitate ...nu va pierdeti timp vostru si nici pe al meu multumesc inca ceva sa luati id daca va intereseaza ca pe FORUM nu prea intru mereu sa verific multumesc
HellCritical Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 VAND account lvl 74 50 % ff mai are 220k sp iteme +3,+4,+5 gold 45 MIL dress Samurai premium inca 17 zile multe elixire in storage dau si un TBOT mai are 20 de zile acc este super NUKER biceon cold laiting PENTRU DETALI ID DE MESS VA STA LA DISPOZITIE id:vallymaloi@yahoo.com va rog seriozitate ...nu va pierdeti timp vostru si nici pe al meu multumesc inca ceva sa luati id daca va intereseaza ca pe FORUM nu prea intru mereu sa verific multumescpoti sa te kci pe el :D :tiphat:
DeadHunter Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Dau cont BLADER lvl 64 pe fembria pt orice cont 52+ in isro id: cristian_heghes
Sleya Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Dau cont BLADER lvl 64 pe fembria pt orice cont 52+ in isro id: cristian_heghes:)) si chiar crezi ca ar fi cineva interesat ? :-? erm...pe fembria poti sa faci 64 in...hmm...cateva zile daca te straduiesti?
sro_Andrei92 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 :)) si chiar crezi ca ar fi cineva interesat ? :-? erm...pe fembria poti sa faci 64 in...hmm...cateva zile daca te straduiesti?A fost event de 30x..mai de mult si am facut glavier de 70 full farmed in 5 zile...deci cam in 8-9 zile faci mai bine de lvl 64...si plus ca schimbul dintre accounturi de oe serverele private ptr cele de pe isro mi se pare o absurditate, deoarece psos se pot inchide oricand. Noapte buna all
Random Hero Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 :)) si chiar crezi ca ar fi cineva interesat ? :-? erm...pe fembria poti sa faci 64 in...hmm...cateva zile daca te straduiesti?ii dau eu la schimb charu meu de lvl 53 :> la care am muncit 3 luni :D
Lord_Bogdan Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 SRO SUCKS... AM PLANTAT 300 DE CAPCANE SI NU AM REUSIT SA IAU SI EU ZERK ALBASTRU.... NOT FAIR :angry1: si un coleg de guilda l-a terminat din prima.... :crazy:
Guest Krisskross Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 salut VAND ACCOUNT SILK ROAD LVL 74 FF DRESS SAMURAI MAI ARE 200K SP GOLD ITEME ...ELIXIRE IN STORAGE PREMIUM PRETUL ESTE 5 M PRET NEGOCIABIL ID DE MESS ESTE vallymaloi@yahoo.com5 M gamegold poate.Sry da nu ma pot abtine.ATENTIE:Recomand celor care au folosit sau foloses serverlist de la recyfer sa schimbe urgent parola si sa nu-l mai foloseasca.Eventual blocati in firewall urmatorul IP: 212.58.23.82 Am descoperit ca exista o legatura intre soft si ip-ul acesta, e pe undeva prin Turcia/Istambul.Incerc sa aflu mai multe despre ce si cum se transmite catre/de la acest IP, va tin la curent.
Darth_Andrei Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Arunca pe geam PC..nu se mai poate ..rofl...Chill dude...Tommorow is another day ^^.Noapte Buna . btw SRO will always suck...@kriss lul wut?
Guest Krisskross Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Care foloseste sbot? v1.20 in special... am o problema:Se da crack pt sbot (clean ca doar e facut de mine) login ok "have fun" problema este ca ori sunt eu p-afara ori nu stiu ce dreak am facut dar cind ajunge la botting spot NU ATACA.Daca e atacat raspunde, ia de jos etc.Char de lvl 1 ca doar nu testam pe contu meu :P
koila Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Care foloseste sbot? v1.20 in special... am o problema:Se da crack pt sbot (clean ca doar e facut de mine) login ok "have fun" problema este ca ori sunt eu p-afara ori nu stiu ce dreak am facut dar cind ajunge la botting spot NU ATACA.Daca e atacat raspunde, ia de jos etc.Char de lvl 1 ca doar nu testam pe contu meu :Pai facut script? daca da pune la range +10 nu 1 sau 0si mai explica odata.. ai facut crack pt sbot?
Darth_Andrei Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Hmm cracked by Romania...suspect(no offence kriss dar romanii au reputatie la crackuit...nah .. ei se simt generosi si mai adauga cate una alta...+ ca pe linkmania au mai fost postate fel si fel de "bOTI".Ma rog poate ai in tine simtul dreptatii si nu faci marlanii....avem de asteptat un scan.
koila Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 http://www.elitepvpers.de/forum/sro-ask-ex...serverlist.htmlun posibil copy \ paste ... suspect de plagiat 70%oricum bun ca ai informat lumea :tiphat:
Sleya Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Care foloseste sbot? v1.20 in special... am o problema:Se da crack pt sbot (clean ca doar e facut de mine) login ok "have fun" problema este ca ori sunt eu p-afara ori nu stiu ce dreak am facut dar cind ajunge la botting spot NU ATACA.Daca e atacat raspunde, ia de jos etc.Char de lvl 1 ca doar nu testam pe contu meu :Pdude...stop smoking weed !!! :D ....joke....probabil ai o problema minora...mi se mai intampla si mie mai demult cand foloseam tbot platit :-?? dar nu stiu de ce.
Guest Krisskross Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Am rezolvat, din cauza vitezei am uitat sa setez range :)Deh nu-l mai folosisem pina acum. Si sa stii ca este foarte crackuibil :)3 adrese trebuiesc patchuite :)) exact doar 3!
koila Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Am rezolvat, din cauza vitezei am uitat sa setez range :)Deh nu-l mai folosisem pina acum. Si sa stii ca este foarte crackuibil :)3 adrese trebuiesc patchuite :)) exact doar 3!bravo ai o bere , zimi adresele sa le comunic lu shiva si shen ;;)