Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

salut VAND ACCOUNT SILK ROAD LVL 74 FF DRESS SAMURAI MAI ARE 200K SP GOLD ITEME ...ELIXIRE IN STORAGE PREMIUM PRETUL ESTE 5 M PRET NEGOCIABIL ID DE MESS ESTE vallymaloi@yahoo.com

cam "putin" ceri! dar mai da si tu informatii referitoare la build server... pt bani aia treb sa mai farmezi si 2.5m SP...

pe Aege char de lvl 40 cu 120 stats point [NUmele til alegi tu] si cu 2.5M sp se da cu suma de :3.5b

Posted

ehhh sa postez si eu :P am reusit +6 ....pe o glavie de 85 dar...totusi :P maine ii dau +7...daca iese o sa fie folositoare pentru Intef :D

http://img22.imageshack.us/my.php?image=sro2009050515153650.jpg

glavia am pus-o in storage...si imi e lene sa inchid si sa deschid iar stallul asa ca am facut print fara ea :D

Posted

auziti am o intrebare : la ce unici se poate face lure si cum? ..... cuz am tot incercat sai fac lure la cerberus si nu reuseam deloc ... se intorcea inapoi in spawn javra ....

Posted

A facut 20 cold pt snowshield .... @Dream . Cerberus e mai al naibii si se intoarce , maxim l-am dus pe pod langa waterfall.De dat lure poti doar : Tiger Girl, Uruchi , Isyutaru .Ceilalti se intorc sau au caracteristica de a putea fi blocati in pereti sa fie atacati fara a da spawn la elite sau sa atace playerii (Yarkan and Shaitan..o and Medusa now as well).Peace OuT :tiphat:

Posted

Atunci , sleya , pt ce ai facut cold 20 si nu light 100?

Pentru Snow Shield...

@Dream hmm...ar trebui sa poti face la toti...nu stiu exact dece nu mergea sai faci la cerberus

:tiphat:

Posted

Atunci , sleya , pt ce ai facut cold 20 si nu light 100?

1.am facut ice 20 pentru snow shield...pentru ca...imi v-a fi de folos...daca nu impotriva la wizz...impotriva altor builduri cu siguranta imi v-a fi de folos :D

2.nu am facut light 100 pentru ca necesita prea multe sp-uri...inca 200-300 k cred....si imi da in plus 1-2% parry...ceea ce este nefolositor...o sa zici...speed mai mare...dar eu la job si FW etc folosesc 100% speed drugs sau am bard in party :)

Posted

ms pt ca mati lamurit .... eu am incercat de toate.... oricum eu am destul timp pentru a testa si a lamuri metode pt ca joc acuma pe c-sro si e super tare ... deci cerb si ivy se plimba singuri cu orele peacolo ^^ daca le zici "zu" la chinezoi itzi dau party la shaitan chiar daca esti lvl 10 si dinastea ^^ la cerb am incercat sa-i dau lure cu trade si spawnau thiefi dinaia si el dadea in calu meu si dupaia se bloca in pom statea asa vreo 1 ora ... si dupaia pamf dintro data aparea la loc in spawnu inital....

Posted

poate sami zica si mie cineva unde se face qouestul ala in care te bati cu cereberus si captain ivy? :tiphat:

si dak sunt ceva jucatori de pe Neptun PM me

sro.mmosite.com = cauti acolo... oricum questu cu cerb se ia de la sunset witch din constantinopol si ala cu ivy de la un npc din langa stable ...

Posted

:D glavie de 85+6 failed +7 :P boom...am spart-o....2 luck stone si nu mai stiu ce :P

pentru mine....light 100 ar fi...waste of sp :P

Posted

:D glavie de 85+6 failed +7 :P boom...am spart-o....2 luck stone si nu mai stiu ce :P

pentru mine....light 100 ar fi...waste of sp :P

poate daca ai fi dat alta zi +7 cum am facut eu poate reusea :D

eu niciodata nam avut noroc sa fac mai multe arme cu + in aceeasi zi :)

la lvl 77 cu boweru meu ar trebui sa stau la wing tribe de 78/80 sau la generals de 80?

premium:silver

build:bow full str pacheon>fire>light lvl 76>>>gap 1

set:last 8 dgr set and 9 dgr pieces +4 + sos ring 76+4

fara ticket de sp

si pe set nam decat cateva blues

HP:16000

MP:5100

Posted

in sfarsit miam pus si eu logo la guild-ul meu de storage :)

here is the pic :

http://img53.imageshack.us/my.php?image=romanias.jpg

@PsychoR0 eu sunt adeptul green moobs 2-3 lvl uri sub mine max pentru ca am fast kill si evident DROP de 40% mai mare ca la aia mai mari sau identici la lvl cu mine

Posted

in sfarsit miam pus si eu logo la guild-ul meu de storage :)

here is the pic :

http://img53.imageshack.us/my.php?image=romanias.jpg

@PsychoR0 eu sunt adeptul green moobs 2-3 lvl uri sub mine max pentru ca am fast kill si evident DROP de 40% mai mare ca la aia mai mari sau identici la lvl cu mine

eu dau 2 hits pe mobii de lvl 75-76 si 78-80 si pe generali de 80 daca nu dau block ;)

Posted

E destul de bun ,daca stii sa il folosesti.Il avantajeaza cele 2 knockbackuri care pot fi spam'ed in incercarea de a trage de timp in lupta impotriva unui INT sau euro(bless,skins w/e).E o alegere buna archerul la 10DG.

Multumesc ptr raspuns si gz ptr Shaitan...keep it up, bb all, vb joi ca miercuri am faimoasa teza la mate care mi-a mancat zilele

Posted

pai daca dai 2 hits si la aia de 80 stai la tribs 78-80 sau cat or fi si acolo nu probleme de la block acum depinde iti alegi acolo unde e mai liber si unde botul nu se blocheaza in pereti \copaci si alte chesti

Guest Dott
Posted

sal all un bot free ina fara de sroking si agbot stiti?

Guest Dott
Posted

Tbot crackuit , dar nu stiu sigur daca mai merge..

ms da vreau unul care sa mearga sigur

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...