Guest Krisskross Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Uitati ce am gasit un ultima versiune de sbot :| e periculos?: http://www.virustotal.com/analisis/65c94db...55049ac33094874Hmmm nu sunt sigur dar pare alarma falsa.Mai bine baga un scan si la http://scanner.novirusthanks.org/ mie personal mi-a gasit mai multe "goange" decit virustotal.Ah si totusi toti botii sunt intr-un fel sau altul facuti cu piese de virusi :P
sykz Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Sleya, la pvp cu un wizz de lvl tau , dk folosesti snow shield , ramai fara mana?
sykz Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 E pure str... e normal sa ramana fara mp:banghead:Mai tipu care le stie pe toate si la care totu e normal, da la mobi , cand is 3 pe el , ramane fara mana? sau nu-l foloseste la mobi
Mihai1993 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Mai tipu care le stie pe toate si la care totu e normal, da la mobi , cand is 3 pe el , ramane fara mana? sau nu-l foloseste la mobinormal ar fi ca un str sa nu foloseasca snow shield la lvl :) dar daca il foloseste probabil ca ramane fara mana dupa ce da primul skill sau daca are mp la 80% probabil ca nu ramane ;)
Lord_Bogdan Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ma, sykz, tu auzi ce spui? cum sa nu ramana fara mp impotriva unui wizard? io aveam blader de 90FF b/s +7 era putin hibrid da aveam mp mult pe el si ramaneam fara mp... dapai sleya care e str...
Sleya Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 LOL ....sa fii pure str si sa bati la lvl cu snow shield pe tine....cam patetic parerea mea...ca arcas...pe mine rar ma ating moobii....cu toate ca am gap 9 si bat la moobi 89 fiind lvl 90...imi iau 100 hp xlarge cand merg la lvl si restul inventory full de mp&arrows....sunt full str....snow shield am doar la lvl 1...pentru ca ice am lvl 20 :P deci...doar putin acolo...probabil ca da...as ramane fara mp in fata unui wizz...:-?? daca nu as muri 1 hit :)) tinand cont ca sunt full str si am 3 piese armor/3piese protector pe mine :) dar de obicei impotriva lor folosesc fire wall :) si....cum nu sunt un fan foarte inrait al pvp-ului....:-?? nu am observat...eu fac rar pvp pentru ca...acum pvp nu mai este player vs player este mai mult.....playerS vs playerS....toata lumea cu cleric in spate....warrior....bards....etc....so....no fun :)probabil la lvl 96 ++ cand ma voi muta pe garment...nu voi mai ramane fara mp la pvp :P dar nu stiu sigur...o sa te tin la curent sykz :D
AxelLow Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 daca stii ca nu eu joc 10 ore pe zi atunci de ce in post-ul anterior ai spus ca eu joc 10 ore pe zi? :-? si....da am jucat fara bot care e problema? asta nu cred ca ma face un lifeless geek....joc sro din 2006 pe rome ....ca sa fac lvl 70 fara bot mi-a luat mai bine de 1 an ;) asa ca nu sunt lifeless geek cu siguranta...si cum a spus si koila...cand s-a lansat sro au fost 4 servere nu 3 asa ca....se vede de cand joci si cate stii....aceia care intrau nu se numesc admini,se numesc GM's ;)1.Daca citeai mai bine la aia cu 10 ore ma refeream la ala de care ziceai tu2.Scuze a trecut destul timp de cand am jucat prima data nu stau sa tin minte exact cate servere erau la inceput ( am gresti au fost 4 si ? )3.Ai jucat si ti`a luat 1 an bv atunci nu esti geek dar din toate comenturile tale de la sectiunea asta e clar ca tot ce stii mai bine e sa omori mobi fara suparare :>4. GM pentru mine e acelasi lucru cu admini 5. Xpose sa acucat primu cand sa lasat de mu pe link si imediat l`am urmat si eu si asta a fost cand era silkroad`u la inceput. Nu am stat pe un server prea mult ... cel mai mult dupa cum am zis a fost pe redsea unde mi`am luat ban ( desi aveam si silk) si acum pe hera. Asa ca nu mai incerca sa faci pe marele jucator ca nu e chiar asa.LOL ....sa fii pure str si sa bati la lvl cu snow shield pe tine....cam patetic parerea mea...ca arcas...pe mine rar ma ating moobii....cu toate ca am gap 9 si bat la moobi 89 fiind lvl 90...imi iau 100 hp xlarge cand merg la lvl si restul inventory full de mp&arrows....sunt full str....snow shield am doar la lvl 1...pentru ca ice am lvl 20 :P deci...doar putin acolo...probabil ca da...as ramane fara mp in fata unui wizz...:-?? daca nu as muri 1 hit :)) tinand cont ca sunt full str si am 3 piese armor/3piese protector pe mine :) dar de obicei impotriva lor folosesc fire wall :) si....cum nu sunt un fan foarte inrait al pvp-ului....:-?? nu am observat...eu fac rar pvp pentru ca...acum pvp nu mai este player vs player este mai mult.....playerS vs playerS....toata lumea cu cleric in spate....warrior....bards....etc....so....no fun :)probabil la lvl 96 ++ cand ma voi muta pe garment...nu voi mai ramane fara mp la pvp :P dar nu stiu sigur...o sa te tin la curent sykz :DSleya o sa ramai fara mana si asta doar daca e cel care are wizz baiat destept si stie ce skill sa dea
Sleya Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Sleya imi faci si mie un wizz de 90 ff ? te platesc dar sa joci fara bot Sa fim realisti ! 10 ore pe zi sa joci si cand iti traiesti ma viata ca dupa 10 ore de silk esti obosit si te culci te trezesti din nou 10 ore silk .... Asta inseamna sa iti traiesti viata din punctul tau de vedere ? Nu ai timp sa iesi si tu cu prietenii sa ai o prietena sa faci nimic altceva ... Asta inseamna a fi "geek" terminat etc. Sleya daca tu consideri ca asa iti traiesti tu viata( jucand 10 ore pe zi silkroad ) inseamna ca trebuie sa consulti un psihiatru ! din asta reiese ca te-ai referit la mine...ai vorbit la persoana a 2-a deci am citit foarte bine.eu te sfatuiesc sa inveti intai sa scrii si dupa sa comentezi ce fac si ce postez eu.ce stiu mai bine nu este sa omor moobi...dar sa fiu sincer...nici nu este treaba ta ce stiu eu sa fac mai bine asa ca...mai bine ma faci sa imi fie dor de tine ;) incetez sa mai raspund unor persoane ca tine&Slym&xposex pentru ca...sincer...it's a waste... ;)Sleya o sa ramai fara mana si asta doar daca e cel care are wizz baiat destept si stie ce skill sa deada....daca foloseste mana drain sau cum se numeste skillul sigur o sa raman fara mp ;)
AxelLow Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Nu ... Din asta reiese ca te iau peste picior. Sunt unele reply`uri ale tale care sunt pur si simplu idioate. Si tu ziceai ce daca joaca 10 ore pe zi silk inseamna ca nu are viata si eu ti`am raspuns ca chiar dupa 10 ore de silk pe zi altceva nu ai de facut decat de dormit ! Iti trebuie un traducator :> . A si inca ceva tu pentru ce lvl ai farmat 2mil de sp ? 140 ?
XposeX Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Felicitari Sleya pentru ca o sa eviti sa raspunzi replyurilor noastre. Te felicit pentru faptul ca esti un Zeu pe acest forum printre copii nascuti in 92-96. Felicitari ca esti cu un pas inaintea tuturor cu toti prietenii tai de pe Rome care sunt cei mai buni la orice in Silkroad. Te felicit pentru ca esti asa cum esti si anume de rasul lumii.Daca tu nu esti in stare sa vorbesti (si aici ma refer la faptul ca tu prin tot ce spui incerci cat mai mult posibil sa te lauzi) atunci ce pretentii ai ? Ce respect vrei tu sa primesti si din partea cui ?Am 21 de ani, joc Silkroad, fur conturi... Nu cred ca imi trebuie o stampila pe frunte cu datele astea. Tu esti chiar atat de orb sa vezi ca nici macar nu ma obosesc sa raspund copiilor de pe forumul asta care se dau cunoscatori si care ma fac nesimtit sau cum vor ei ?Sincer, singurul lucru pe care il apreciez la tine este acela ca stii sa scrii corect.Persoanele pe care le respect pe forumul asta cu toate ca nu le cunosc si cu toate ca probabil au avut comentarii la adresa mea sunt:Birchoff - pentru ca este foarte fair-play, nu se lauda niciodata, scrie corect, gandeste matur.Trane- aproape acelasi chestii.Koila - il stiu de mult timp si este un baiat foarte okey... Nu ma deranjeaza nimic din ce spune el indiferent ca face referire la mine.alexxx70 - O gandire foarte matura. + ca suntem vecini. :)) (el in Londra, eu in Coventry)Asa ca nu mai vorbiti prostii, si cum voi vreti sa fiti lasati in pace cu handgrind sau alte nebunii, acelasi lucru il vreau si eu.Zicea cineva ca silkroad este un hobby. Perfect, nu am nimic de comentat, nimeni nu comenteaza ca bagi bani intr`un joc, nimeni nu comenteaza ca faci handgrind ca nebunu` dar in schimb toti comenteaza cand e vorba de un caracter furat sau alte chestii. Asta e hobby`ul meu.
ciupilan Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Felicitari Sleya pentru ca o sa eviti sa raspunzi replyurilor noastre. Te felicit pentru faptul ca esti un Zeu pe acest forum printre copii nascuti in 92-96. Felicitari ca esti cu un pas inaintea tuturor cu toti prietenii tai de pe Rome care sunt cei mai buni la orice in Silkroad. Te felicit pentru ca esti asa cum esti si anume de rasul lumii.Daca tu nu esti in stare sa vorbesti (si aici ma refer la faptul ca tu prin tot ce spui incerci cat mai mult posibil sa te lauzi) atunci ce pretentii ai ? Ce respect vrei tu sa primesti si din partea cui ?Am 21 de ani, joc Silkroad, fur conturi... Nu cred ca imi trebuie o stampila pe frunte cu datele astea. Tu esti chiar atat de orb sa vezi ca nici macar nu ma obosesc sa raspund copiilor de pe forumul asta care se dau cunoscatori si care ma fac nesimtit sau cum vor ei ?Sincer, singurul lucru pe care il apreciez la tine este acela ca stii sa scrii corect.Persoanele pe care le respect pe forumul asta cu toate ca nu le cunosc si cu toate ca probabil au avut comentarii la adresa mea sunt:Birchoff - pentru ca este foarte fair-play, nu se lauda niciodata, scrie corect, gandeste matur.Trane- aproape acelasi chestii.Koila - il stiu de mult timp si este un baiat foarte okey... Nu ma deranjeaza nimic din ce spune el indiferent ca face referire la mine.alexxx70 - O gandire foarte matura. + ca suntem vecini. :)) (el in Londra, eu in Coventry)Asa ca nu mai vorbiti prostii, si cum voi vreti sa fiti lasati in pace cu handgrind sau alte nebunii, acelasi lucru il vreau si eu.Zicea cineva ca silkroad este un hobby. Perfect, nu am nimic de comentat, nimeni nu comenteaza ca bagi bani intr`un joc, nimeni nu comenteaza ca faci handgrind ca nebunu` dar in schimb toti comenteaza cand e vorba de un caracter furat sau alte chestii. Asta e hobby`ul meu.omula mai lasa si tu clanta mica k de cand postezi pe forum ai facut numa off topic de cand te stiu nu ai pus o poza cu un unic un lev up sau ceva din acest joc numit sro... esti pus tot timpul pe harta si scandal...eu din momentul acesta nu o sa mai postez pe forum k ii plin de off (adik nu am la ce da un replay) dk o sa raspund cuiva o sa o fac printr-un pm app: de curiozitate aratane si noua ce ai facut u in acest sro ce lev, ce caracte ai, ce build.. sa ne dam si noi cu parerea despre tine k tu ai facut multor oameni observatie
XposeX Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 intra pe rev6 si cauta : Vaultirus, SoulOfAngels, iLuna, TzuYoshi si pana una alta invata romana si intre timp, nu mai scrie in engleza ca te faci de ras. Poti sa pleci, buh bye... La revedere... Ciao.
Guest coltzisor Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 salut VAND ACCOUNT SILK ROAD LVL 74 FF DRESS SAMURAI MAI ARE 200K SP GOLD ITEME ...ELIXIRE IN STORAGE PREMIUM PRETUL ESTE 5 M PRET NEGOCIABIL ID DE MESS ESTE vallymaloi@yahoo.com
PsychoR0 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Hello. This is Silkroad Online.In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.Weekly server inspection will occur every Tuesday.Game Inspection Period : May. 5, 2009 13:00~15:00 Silkroad Standard Time (2 hour duration)[Patch]- Database Backup doar 2 ore? cred ca pe la sfarsit o sa mai bage inca 1 ora jumate@Ciupilan nu ar trebui sa schimbi guildul de la semnatura? deoarece acuma teafli in alt guild:tiphat:
amoniaku Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 bah care-i chestia cu invatatul limbii romane? fiecare vb asa cum stiu important e sa pricepem ce zice ,omul mai scrie la repezeala da asta nui un forum sa criticam cum scrie unu si altu ,astai un forum pentru cine are probleme legate de sro ,deci parerea mea e sa ramana doar un forum de discutii ptr silk .
Random Hero Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 bah care-i chestia cu invatatul limbii romane? fiecare vb asa cum stiu important e sa pricepem ce zice ,omul mai scrie la repezeala da asta nui un forum sa criticam cum scrie unu si altu ,astai un forum pentru cine are probleme legate de sro ,deci parerea mea e sa ramana doar un forum de discutii ptr silk .Sper sa reusim sa il salvam din stadiul de "Povestiri adevarate" si sa-l aducem inapoi de unde a plecat, de la silkroad, asa cum spui si tu :tiphat:
Mihai1993 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 offffff au trecut alea 2 ore x( trebuie sa plec la scoalaaaaa omg sper sa dea drumu odata
Random Hero Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 offffff au trecut alea 2 ore x( trebuie sa plec la scoalaaaaa omg sper sa dea drumu odatacel mai probabil iar stau GM'ii la pvp si intarzie cu inspectia #-o
PsychoR0 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 cel mai probabil iar stau GM'ii la pvp si intarzie cu inspectia #-oamuzant stau GMii la pvp :))mas duce la lord cu boweru de 76 :> am setu +4 si 2 piece sos
Mihai1993 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 amuzant stau GMii la pvp :))mas duce la lord cu boweru de 76 :> am setu +4 si 2 piece sosn-ai sanse ;) asteapta multi 80+ si multi wizzi 85+
Random Hero Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 n-ai sanse ;) asteapta multi 80+ si multi wizzi 85+FUGAAAAAA pe servere!!!
sro_Andrei92 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Sal all, din pacate trebuie sa ajung la scoala..sv rea sa stiu cat de bun e bower la 10d, ptr ca m-am plictisit de crossbow...si vreau sa ma apuc sa-mi farmez un char nou...as vrea bower..si de asta v-am itrebat.Cya pe la 9-10.
Darth_Andrei Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 E destul de bun ,daca stii sa il folosesti.Il avantajeaza cele 2 knockbackuri care pot fi spam'ed in incercarea de a trage de timp in lupta impotriva unui INT sau euro(bless,skins w/e).E o alegere buna archerul la 10DG.