Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

dupa parerea mea ...daca ai un set decent....te descurci ca euro :P

asta se pune chiar si daca esti pe bard ... -_- si ai defence scazut (in cazul unui rouge sau wizz ...) ... :| ???

Posted

multumesc tuturor pentru felicitari :beer:

... oricum suita de quest-uri e pentru tine singur ... asa ca nu ai incotro ... in majoritatea finalurilor esti teleportat in locatii, ca la questul de 90 cu Shaitan... doar ca singur :-?

.. si apropos de Shaitan, inca tin in inventar iarba aia ca sa-l termin.. am aceeasi problema cu blocajul in grafica ... Andrei ? .. parca te oferisesi sa ma ajuti in una din zile :beer:

... :tiphat:

Desigur Birchoff , o sa te ajut.Am vorbit cu Lee , si maine daca am timp o sa ma apuc de Rahid's.As fi vrut sa fiu 95 pentru damage zerk dar nu e nicio o problema. :beer: ^^

Posted

asta se pune chiar si daca esti pe bard ... -_- si ai defence scazut (in cazul unui rouge sau wizz ...) ... :| ???

GM-ul meu este bard/warlock...si s-a descurcat pana la urma sa il termine singurel...a imprumutat un set de robes +4+5 de 10D si nu a avut probleme :-??

Guest LoveYa
Posted

wizz/bard,rogue/bard tre' sa foloseasca invisible/stealth,asa au facut prietenii:)

Posted

O singura intrebare Bot gratis exista deoarece as vrea sa il las noaptea sa faca exp...

da...exista dar daca nu cumperi silks nu te-as sfatui sa folosesti bot pentru ca o sa iei ban mai mult ca sigur :)

Posted

Ohh , ce gandire ... Daca ala a facut level 100 la mana care ar fi problema ta? " no life geek" gandirea asta o sa o intalnesti numai la romani , unuia din strainatate nu i-ar fi pasat cat timp/bani a petrecut/cheltuit tipul ala pe joc. Se numeste hobby , cum unii colectioneaza timbre, carti , avioane etc , asa si ala cu jocul.

Posted

Ohh , ce gandire ... Daca ala a facut level 100 la mana care ar fi problema ta? " no life geek" gandirea asta o sa o intalnesti numai la romani , unuia din strainatate nu i-ar fi pasat cat timp/bani a petrecut/cheltuit tipul ala pe joc. Se numeste hobby , cum unii colectioneaza timbre, carti , avioane etc , asa si ala cu jocul.

Pai am nevoie de bot deoarece mi-a luat 3 zile sa trec de la lvl 28 sper 29 si sa mai faca niste exp seara

da...exista dar daca nu cumperi silks nu te-as sfatui sa folosesti bot pentru ca o sa iei ban mai mult ca sigur

Pai nu este la fel cu botul lor? Se vede ca nu e cumparat?

Posted

Pai am nevoie de bot deoarece mi-a luat 3 zile sa trec de la lvl 28 sper 29 si sa mai faca niste exp seara

:) Nu ma refeream la tine.

Posted

Exact, este un hobby. Dar si o persona care are ca hobby colectionarea de timbre, si traieste numai pentru asa ceva, nu face nimic altceva inafara de asta, este un no life geek. Right?

Mai ales ca respectiva persoana a facut lvl 100 ff, fara bot, si a fost al 2`lea de pe server. Sa fim seriosi, nu am nimic cu persoanele care joaca fara bot, e foarte okey... Dar sa stai ca maniacul doar pt a fi primul de lvl 100, da`o dracu de treaba. Nu imi puteti zice nimic, omul ala este un terminat.

Stai si joaca fara bot, 2-3-5-7 ore pe zi, ca deh, iti place... dar nici chiar asa.

Posted

ca sa iti explic si tie....nu....nu sta non stop pe silk....joaca maxim 10 ore pe zi...daca te intereseaza ...dar normal ca pentru tine un om care joaca cinstit si se straduieste sa faca lvl este un lifeless geek din moment ce tie iti place doar sa iei totul gata facut... de catre altul :)

Posted

nu nu vad care e cumparat sau nu dar ei dau ban la toti care au bot si nu au cumparat silk(nu leau marit bugetul)

Posted

Sleya imi faci si mie un wizz de 90 ff ? te platesc dar sa joci fara bot :> Sa fim realisti ! 10 ore pe zi sa joci si cand iti traiesti ma viata ca dupa 10 ore de silk esti obosit si te culci te trezesti din nou 10 ore silk .... Asta inseamna sa iti traiesti viata din punctul tau de vedere ? Nu ai timp sa iesi si tu cu prietenii sa ai o prietena sa faci nimic altceva ... Asta inseamna a fi "geek" terminat etc. Fara suparare dar in ziua de azi cine face lvl 100 fara bot e terminat pentru ca si deoarece nu are timp sa faca altceva ( in afara sa stai in fata calculatorului si sa omori mob dupa mob). Probabil cel mai interesant in tot jocul e sa faci pvp`uri , traderun`uri ... nu sa stai 10 ore pe zi sa faci handgrind! Sleya daca tu consideri ca asa iti traiesti tu viata( jucand 10 ore pe zi silkroad ) inseamna ca trebuie sa consulti un psihiatru ! Io stau si ma gandesc oare ala cu lvl 100 ff no bot face si el un dus la 2 zile macar sa nu zic zilnic, sau mananca ? Si zici ca ai 20 sau 21 de ani cat oi avea.

Posted

Sleya imi faci si mie un wizz de 90 ff ? te platesc dar sa joci fara bot :> Sa fim realisti ! 10 ore pe zi sa joci si cand iti traiesti ma viata ca dupa 10 ore de silk esti obosit si te culci te trezesti din nou 10 ore silk .... Asta inseamna sa iti traiesti viata din punctul tau de vedere ? Nu ai timp sa iesi si tu cu prietenii sa ai o prietena sa faci nimic altceva ... Asta inseamna a fi "geek" terminat etc. Fara suparare dar in ziua de azi cine face lvl 100 fara bot e terminat pentru ca si deoarece nu are timp sa faca altceva ( in afara sa stai in fata calculatorului si sa omori mob dupa mob). Probabil cel mai interesant in tot jocul e sa faci pvp`uri , traderun`uri ... nu sa stai 10 ore pe zi sa faci handgrind! Sleya daca tu consideri ca asa iti traiesti tu viata( jucand 10 ore pe zi silkroad ) inseamna ca trebuie sa consulti un psihiatru ! Io stau si ma gandesc oare ala cu lvl 100 ff no bot face si el un dus la 2 zile macar sa nu zic zilnic, sau mananca ? Si zici ca ai 20 sau 21 de ani cat oi avea.

opa...xposex si-a adus prietenii pe forum sa ma critice?:-? in primul rand citeste mai bine inainte de a posta domnule "i know everything" nu am zis ca eu joc silkroad 10 ore pe zi...nu am zis ca eu asa imi traiesc viata...eu folosesc bot ca sa fac lvl cu toate ca asta nu e treaba ta.Si spre surprinderea ta...am alte lucruri mai bune de facut decat sa comentez pe seama altora si sa critic spre deosebire de tine.Have a nice day ;) nu stiu de ce unii care nu pot sa treaca de lvl 40 comenteaza despre altii care fac lvl 100

On topic : cum sa intri din prima in silkroad

funny :)
Posted

opa...xposex si-a adus prietenii pe forum sa ma critice?:-? in primul rand citeste mai bine inainte de a posta domnule "i know everything" nu am zis ca eu joc silkroad 10 ore pe zi...nu am zis ca eu asa imi traiesc viata...eu folosesc bot ca sa fac lvl cu toate ca asta nu e treaba ta.Si spre surprinderea ta...am alte lucruri mai bune de facut decat sa comentez pe seama altora si sa critic spre deosebire de tine.Have a nice day ;) nu stiu de ce unii care nu pot sa treaca de lvl 40 comenteaza despre altii care fac lvl 100

On topic : cum sa intri din prima in silkroad

funny :)

Stiu ca nu joci tu 10 ore ... dar din cate imi aduc io aminte din niste posturi mai vechi de ale tale ai jucat fara bot pana la 70 ? Am dreptate ? Si nu sunt genu care se chinuie sa treaca de 40 ! primu caracter a fost un glavie de 70 care l`am avut acum 2 3 ani pe redsea in Superstar si pe care am luat ban pentru bot... atunci inca erau admini care intrau! Asa ca nu ma lua de sus ca joc de cand erau doar 3 servere !

Posted

Stiu ca nu joci tu 10 ore ... dar din cate imi aduc io aminte din niste posturi mai vechi de ale tale ai jucat fara bot pana la 70 ? Am dreptate ? Si nu sunt genu care se chinuie sa treaca de 40 ! primu caracter a fost un glavie de 70 care l`am avut acum 2 3 ani pe redsea in Superstar si pe care am luat ban pentru bot... atunci inca erau admini care intrau! Asa ca nu ma lua de sus ca joc de cand erau doar 3 servere !

4 servere... au fost de cand sa deschis oficial.

Posted

O singura intrebare Bot gratis exista deoarece as vrea sa il las noaptea sa faca exp...

Eu folosesc Sroking , este mereu updatat....e in beta stage, e gratis logic...plus ca ce spun majoritatea ca iti pierzi accountul , eu personal nu am patit asta :-?? , plus ca, am botat 39 lvl de la 17-56, adica cam 2 luni si jumatate :P . Iti recomand totusi daca vrei sa iei srokingul sa ai un AV puternic. Cya all :)

Guest Dott
Posted

Eu folosesc Sroking , este mereu updatat....e in beta stage, e gratis logic...plus ca ce spun majoritatea ca iti pierzi accountul , eu personal nu am patit asta :-?? , plus ca, am botat 39 lvl de la 17-56, adica cam 2 luni si jumatate :P . Iti recomand totusi daca vrei sa iei srokingul sa ai un AV puternic. Cya all :)

si eu la fel folosesc sroking am facut de la 1-52 si inca mai am contu :beer:

Guest Dott
Posted

l-am scanat pe toate partile si nu e nimic de genul "keylogger" in el :tiphat:

sa speram ca nu se baga pe bani :D

Posted

Cel mai probabil se va baga, dupa ce se va face versiunea full - cum a spus si sro_andrei92, este deocamdata un beta. Dar si daca va fi platit, tot se merita (acum depinde si de pret)

Posted

Tin sa fac o precizare, am citit pe forumul lor ca dupa ce se termina beta stage , botul va fi pe credite ( ca si isro bot)...oricum beta stageul asta se tot prelungeste...si e bine...sper sa fac 64 cu botul asta care e free :P

Guest Dott
Posted

Tin sa fac o precizare, am citit pe forumul lor ca dupa ce se termina beta stage , botul va fi pe credite ( ca si isro bot)...oricum beta stageul asta se tot prelungeste...si e bine...sper sa fac 64 cu botul asta care e free :P

daca tot ai citit acolo pe forum imi poti spune in cate zile aproximativ se va baga pe bani?

Posted

daca tot ai citit acolo pe forum imi poti spune in cate zile aproximativ se va baga pe bani?

Deci....nu au precizat o data anume, au zis doar ca dupa sfarsirea beta...o sa-l bage cu credite, atat stiu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...