Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

parca Knight ... ca am vazut cativa asa ... sau ala e titlul la euro pt quest-ul de 95 ? :-? nu am fost atent

... :tiphat:

da knight e pt euro la 90 si la 100 Baronet

dar chinezi .... pauza

Posted

Ia asigura-ma.

Ma cunosti ?!

nu te cunosc si nici nu as vrea dupa cate am vazut aici pe forum ;) asa ca ....make me miss you

Posted

GZ lui xiulian. Gz lui m4r1o.

Alex, ma duc la medusa peste hmmm 3 saptamani sa zicem.. cand fac si eu 100... ca daca e asa MR_aallloo si multi altii imi fac ks :P

Birchoff, cate capcane ai folosit ca sa termini? eu 160 si nu am terminat :angry1:

Si pt ceilalti.. uitati aici yellow names:

Chinese :

Captain - lvl 95

General - lvl 100

Senior General - lvl 105

Chief General - lvl 110

Vice General Lord - lvl 115

General Lord - lvl 120

Euro :

Knight - lvl 95

Baronet - lvl 100

Baron - lvl 105

Count - lvl 110

Marquis - lvl 115

Duke - lvl 120

Posted

Ai zis ca ma asiguri tu. Inca astept.

Iti zic eu ca un om care face lvl 100 fara bot, ff lvl 100, e un no life geek. Daca e al 2`lea de pe server care face lvl 100 iti dai seama ca omul ala doarme 2 ore pe noapte ? Hai give me a break ca prea te rupi pe aici pe forum de ceva timp. Tu si Rome cu toti playerii de pe Rome, care mai de care mai bun.

I will make you miss me. You will, after you`ll be gone. So bye bye !

Posted

Ai zis ca ma asiguri tu. Inca astept.

Iti zic eu ca un om care face lvl 100 fara bot, ff lvl 100, e un no life geek. Daca e al 2`lea de pe server care face lvl 100 iti dai seama ca omul ala doarme 2 ore pe noapte ? Hai give me a break ca prea te rupi pe aici pe forum de ceva timp. Tu si Rome cu toti playerii de pe Rome, care mai de care mai bun.

I will make you miss me. You will, after you`ll be gone. So bye bye !

:)) auzi tu chiar ma faci sa rad...dar tu ce p... mea esti ma?care te lauzi ca furi conturi cu prietenii tai? a? un ratat asta esti :) nu ma "rup" pe aici...manelare...singurul "rupt" de pe aici esti tu ;) so stfu

Posted

Birchoff, cate capcane ai folosit ca sa termini? eu 160 si nu am terminat :angry1:

7 capcane :hello:

chiar ma speriasem si eu la inceput cand am citit pe forumuri ca se obtine greu.. si ma inarmasem cu rabdare ... dar ... din 7 capcane am luat 2 false si a 3-a a fost buna :beer:

Posted

:)) auzi tu chiar ma faci sa rad...dar tu ce p... mea esti ma?care te lauzi ca furi conturi cu prietenii tai? a? un ratat asta esti :) nu ma "rup" pe aici...manelare...singurul "rupt" de pe aici esti tu ;) so stfu

Fur conturi, fur din buzunare fur prietene, fur tot ce prind pentru ca pot.

Tu ce plm poti sa faci ma cap de pluta? Sa te lauzi cu ce lvl mai are un fraier de pe un server de rahat pe care joci tu? Du`te tare frate.... esti la pamant.

Posted

Fur conturi, fur din buzunare fur prietene, fur tot ce prind pentru ca pot.

Tu ce plm poti sa faci ma cap de pluta? Sa te lauzi cu ce lvl mai are un fraier de pe un server de rahat pe care joci tu? Du`te tare frate.... esti la pamant.

pai...pentru asta e facut forumul...sa discutam despre jocul asta :)) nu sa ne laudam ca furam ...si ....nu sunt "frate" cu tine asa ca te rog...nu mai mi te adresa asa ;) nu mai imi bat capul cu tine pentru ca devin off topic

Posted

Eu de obicei nu imi bat capu` ca sa nu fac cucuie. Despre tine nu stiu ce sa zic, poti sa ti`l bati cat vrei ca tot degeaba. Ti`am zis, ai cap de pluta.

Cat despre desteptul de mai sus cu moderatorii: Prietene, ia cheama un moderator sa vezi ce warn isi ia Shitleya pt Flame. Noobs

Posted

Eu de obicei nu imi bat capu` ca sa nu fac cucuie. Despre tine nu stiu ce sa zic, poti sa ti`l bati cat vrei ca tot degeaba. Ti`am zis, ai cap de pluta.

Cat despre desteptul de mai sus cu moderatorii: Prietene, ia cheama un moderator sa vezi ce warn isi ia Shitleya pt Flame. Noobs

Ai putea sa-mi vorbesti frumos? Nu te-am jignit ;)

Posted

XposeX shiuuuu ca iar te arzi cum sa ars slym cu bataia.. uite asa se pune unu cu burta pe forum si cauta dovezi dspr voi... :rofl1:

Posted

XposeX shiuuuu ca iar te arzi cum sa ars slym cu bataia.. uite asa se pune unu cu burta pe forum si cauta dovezi dspr voi... :rofl1:

Owned.Terminati cearta asta...Sleya a dat dovada de profesionalism oprindu-se,tu xPose insisti sa ii dovedesti ca esti mai "jmecher" . Cred ca pe tine te-a deranjat cand ti-a spus "nu sunt "frate" cu tine".Are dreptate .Omul nu are nicio o treaba sau vreo legatura de prietenie cu tine si tu ii spui "frate".Fiind offtopic ce treaba ai tu daca ala e no life geek?Joaca pe banii/timpul tau?Vezi-ti de treaba.

Acu sa termin cu offtopic , bravo birchoff ^^ , ma apropii si eu de Lvl 95 xD.O seara buna la toti .

Guest Slym*®
Posted

Cum m-am ars eu cu ce ?

Guest Slym*®
Posted

Vai de capu` tau, cat de dobitoc poti fi =))

Posted

... si recompensa :hello:

http://img123.imageshack.us/my.php?image=003sgy.jpg

... oricum a fost frumos, cate chestii si plimbari ai de facut...

dupa toate questurile astea .... ce zici ? , un european le putea face singur ??? .... sau pentru euro e alta treaba ??? :| :huh:

PS. Am uitat sa spun Grazz xD

Guest coltzisor
Posted

VAND ACCOUNT LVL 74 SERVER VENICE PENTRU DETALI ID DE MESS :vallymaloi@yahoo.com va rog sa fi-ti seriosi :tiphat:

Posted

dupa toate questurile astea .... ce zici ? , un european le putea face singur ??? .... sau pentru euro e alta treaba ??? :| :huh:

dupa parerea mea ...daca ai un set decent....te descurci ca euro :P

Posted

no hai sa ma dau si eu mare ce am facut si eu acum 10 minute :D

Gz mane, scuze nu ti-am fazut postul...sapt asta dupa ce scap de teze, vedem ce facem cu forumul :beer:

Bft si mai vb, cya all

Posted

PS. Am uitat sa spun Grazz xD

multumesc tuturor pentru felicitari :beer:

... oricum suita de quest-uri e pentru tine singur ... asa ca nu ai incotro ... in majoritatea finalurilor esti teleportat in locatii, ca la questul de 90 cu Shaitan... doar ca singur :-?

.. si apropos de Shaitan, inca tin in inventar iarba aia ca sa-l termin.. am aceeasi problema cu blocajul in grafica ... Andrei ? .. parca te oferisesi sa ma ajuti in una din zile :beer:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...