darrksnow Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Am si yo o intrebare joaca cineva din TechArmy pe Sparta ?!?! Pt ca este o guild de romani cu numele asta TechArmy...
koila Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 PT CEI CARE JOACA PE AEGE PM IN JOC PE koila si va dau eu niste nume de ghilde de romani tocmai am vazut un global k recruteaza romani indiferent de lvl sa fiti doar activi si sa nu cersiti
dvlad79 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 @BlackCurse: Permite-mi sa intervin, si sa stii ca nu o fac pentru a isca o (noua) cearta...da? Doar imi spun punctul de vedere si vei vedea ca la final (sper) imi vei da dreptate... Parerea mea este ca, daca s-a facut si pe alt server guild cu nume TechArmy, e o chestie care demonstreaza admiratia pe care o au cei care l-au creat pentru "guilda-mama" de pe Troy, nu-i asa? Oricum ei stiu ca nu sunt originali, nu? Toata lumea stie care a fost primul guild cu acest nume => TechArmy de pe Troy. Normal ca voi aveti si site, cu harti, forum, faq...ceea ce demonstreaza interesul acordat guildei. BRAVO! pentru acest lucru :) Acum ramane de vazut daca guilda de pe Sparta se va ridica la nivelul TechArmy de pe Troy :)P.S.: Sper ca nu vor urma atacurile care au fost anterior la adresa celor din Tech_Army...nu? please... E loc pentru toata lumea...Till next time, :tiphat: si bafta la level!
dvlad79 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 @BlackCurse: atunci, daca-s plictisiti de SRO, sa se lase...ca sa mai scada lag-ul... Si inca ceva...daca cei de lvl mare nu intreaba niciodata "Wai, care veniti la un trade bengos, sa faceti si voi un ban acolo..." (me refere la cei "mici", ca mine), ce sa se faca in Union? sau sa ajute pe cei oropsiti de soarta, asa, de sanatatea lor...ar fi un gest frumos...cred. Dar eu cred asa, nu este obligatoriu sa gandeasca toti asa. Am fost f***t de niste thiefi mari...impropriu zis de thiefi...ci de MERCENARII LOR!!! la un trade...cred ca playerii thiefi stateau si se c***u pe ei de ras...cred ca nici nu luau marfa ce cadea pe jos..ca erau prea mari. So...de fapt..scuze ca intreb...dar care este rostul unei "uniuni de triburi"? Nu zic sa-mi dea careva n-spe milioane de pomana...sau SOS-uri (desi...sa mor daca l-as refuza pe vreunul care mi-ar da :P); nu sunt nerecunoscator si nu acuz pe nimeni, sa fie clar. M-au ajutat multi din uniune cu sfaturi si raspunsuri la intrebari, lucru pentru care le multumesc inca o data si le sunt recunoscator. Dar in fond care este scopul uniunii? Poate un trade "in haita" sau un War de pomina, nu? Poate ma insel. Daca este asa, scuze. Va rog sa-mi scuzati aberatiile si sa nu va suparati pe mine; nu intentionez ABSOLUT nimic nelalocul lui si nu am vrut sa atac pe nimeni, daca asta a considerat careva. Ultimul lucru pe care l-as dori ar fi sa se "atace" careva si sa fie cumva motiv pentru o noua cearta...Sper sa nu fie asa. Inca o data... :tiphat: 2 all of you...si haideti sa fim poate un pic mai uniti ca inainte...credeti ca s-ar putea?
Guest Minimal Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 @sorry de off topic !BlackCurse... vad ca ai la semnatura 9Dragons. Merita sa il iau... e ceva de el ? sau ... oO ! Remarca faptul ca ti`am adresat o intrebare... mai rar din partea mea ;)
The Wizard Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 io am un caracter lvl 33 full str, ce e mai bine sa pun pe el ? garment/armor/protector.sau pt pvp sa am garment si pt mobi armor...
Mehico Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 io am un caracter lvl 33 full str, ce e mai bine sa pun pe el ? garment/armor/protector.sau pt pvp sa am garment si pt mobi armor...pai p c esti akuma? dak p armor eu zic k e mai bine sa continui asa pana pe la 46-47. Atuncea o sa trec si eu p garment :)le: la lvl tau, la mobi pe garment, nu merita
Smiter Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Garment...dupa lvl 30 multi mobi incep sa dea M dmg :D
smuggster Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 @tasica:nu prea...(taoistii,scorpionii si cam atat parca) mai bine pune garment k arata misto,fiind strenght nu o sa te omoare monstrii
NoNamed Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Sall all again,am si eu o mica nelamurire in legatura cu item mall de pe site.As vrea sa cumpar cate ceva de acolo dar nu prea inteleg cum sa fac.Sunt 2 metode: silk charge sau credit card iar intrebarea este cum pot sa platesc cu silk si de unde gasesc silk? nu am reusit sa ma prind cum sta treaba cu silk,va rog daca puteti sa imi explicati si mie ar fi super ok
silknoob Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 uite d-le Mehico ca ma tin de cuvant si iti scriu de la munca ptr confirmarea identitatii :D ptr. Arthemis uite asta e site-ul pe care ma mai uit avid de informatii referitoare la jochttp://www.silkroadforums.com/viewforum.php?f=2si un character builder super http://bobtheveg.dyndns.org/SRO/Char_Build_Applet/ne vedem in joc
ovy1111 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Pt toti romanii care joaca pe tibet si vor sa fie in guilda de romani -ROMANIA_TM- sa ma contacteze in joc. Eu am numele de ovy, sau sa-mi dea un PM aici..................apropo, mai suntem in alianta cu 2 guilde romanesti
Mehico Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 uite d-le Mehico ca ma tin de cuvant si iti scriu de la munca ptr confirmarea identitatii :D ptr. Arthemis uite asta e site-ul pe care ma mai uit avid de informatii referitoare la jochttp://www.silkroadforums.com/viewforum.php?f=2si un character builder super http://bobtheveg.dyndns.org/SRO/Char_Build_Applet/ne vedem in jocte`am crezut :D, numa k am crezut, ca tzi scris altfel useru p forumSall all again,am si eu o mica nelamurire in legatura cu item mall de pe site.As vrea sa cumpar cate ceva de acolo dar nu prea inteleg cum sa fac.Sunt 2 metode: silk charge sau credit card iar intrebarea este cum pot sa platesc cu silk si de unde gasesc silk? nu am reusit sa ma prind cum sta treaba cu silk,va rog daca puteti sa imi explicati si mie ar fi super okmai intri odata in item mall, si dai buy silk, sus in dreapta. Apoi o sa ti se deskida un site de unde poti cumpara silk. ps: se cumpara cu PayPal
koila Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 poti cumpara cu card de la BCR citeste aici pe forum pe la pag 80-90 si 60-70 parca ..da si tu un searchdar ce anume vrei sa iti cumperi?eu am veveritza +2 tikete de 100 si 5 luni la veveritza-la restu itemelor nu le vad rostu sa dau cate 20-50 silk pt scroll de 50% damage. alea se merita in concursuri daca or sa se mai faca si noi de aci din romania nu putem juca putem sa ne dam de enspemii de ori peste cap si sa avem lvl150 desi limita este 80 :P
Skalgar_RO Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 ptr. Arthemis uite asta e site-ul pe care ma mai uit avid de informatii referitoare la jochttp://www.silkroadforums.com/viewforum.php?f=2si un character builder super http://bobtheveg.dyndns.org/SRO/Char_Build_Applet/ne vedem in jocMultumesc ptr adresa e buna *****Ne vedem pe server
smuggster Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Daca v-ati uitat in ultimele ore pe site oficial la silk puteati vedea ca au fost hakuiti orezarii Pe prima pagina scria mare si tare <h1>looks like joymax doesnt care about their website security and its users <h1> sau ceva de genul asta,nu am dat copy paste !acum au modificat si siteul este in inspectie
king_gohan Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 ma apuc si yo de silkroad...ceva sfaturi de incepator???pe ce server sa joc????orce....si srry daca a mai fost discutia asta dar nu prea am nici timp,nici chef si nici dispozitia necesara sa citesc 122 de pagini....is putin cam multe...
Shivmoo Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 incep un pure pe Xian.. am un prieten care ma ajuta ..? cineva pe xian?
king_gohan Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 am lvl 9 si joc pe redsee.... nik sunt__roman ....daca e ceva PM me in game
Guest _Sketch_ Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Baieti...am si eu un character pe Athens lvl 30 "Shadow_Devil" destul de varza.. ...am inceput cu sword +skilluri ...etc... am continuat cu bow+skilluri.......si pan' la urma m-am bazat pe glavie.... ;) :blink: :blink: lol.......aq vreau sa incep cu alt character ....as vrea sa ma bag pe blade..si am nevoie de sfatul vostru..>>..int. sau str.??
Skalgar_RO Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 am lvl 9 si joc pe redsee.... nik sunt__roman ....daca e ceva PM me in gameTe-am cautat si nu ai raspuns. Sigur ai scris nik-ul corect.
Mehico Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Baieti...am si eu un character pe Athens lvl 30 "Shadow_Devil" destul de varza.. ...am inceput cu sword +skilluri ...etc... am continuat cu bow+skilluri.......si pan' la urma m-am bazat pe glavie.... ;) :blink: :blink: lol.......aq vreau sa incep cu alt character ....as vrea sa ma bag pe blade..si am nevoie de sfatul vostru..>>..int. sau str.??blade? eu aleg str
EvilToileT Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Salz..am si eu o intrebare...am lvl 14 si am nevoie de scroll care sami creasca Xp..cum erau alea la lvl 5 si 10 de unde pot face rost ?
Mehico Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Salz..am si eu o intrebare...am lvl 14 si am nevoie de scroll care sami creasca Xp..cum erau alea la lvl 5 si 10 de unde pot face rost ?hmm... vrei sa zici ca le`ai folosit deja? :blink: Mai poti cumpara din Item Mall. Apasa F10 si vezi ce gasesti. ps: le cumperi cu PayPal
Guest _Sketch_ Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 ok si care-i mai bazat blade+str ori sword+int?oh..s**t va rog sa ma scuzati 4 double posting.......n-am vazut "edit" :dontknow: