Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

stiu eu ti-am zis ca ana a incercat sa dea la +10 dar m-am inselat... i-a vandut setul lui _Scarlet_ cu tot cu sun+9 si ea a ramas cu alt sun+5 ^^ gz ptr unici:X si gz mie ptr heal xD sa zici ms :))

Posted

stiu eu ti-am zis ca ana a incercat sa dea la +10 dar m-am inselat... i-a vandut setul lui _Scarlet_ cu tot cu sun+9 si ea a ramas cu alt sun+5 ^^ gz ptr unici:X si gz mie ptr heal xD sa zici ms :))

dap....Saraesa i-a vandut stafful sun 76+9 lui _Scarlet_ si stafful sun 76+9 al lui IRMINSUL este la un goldbot din uniunea de GB al lui feuerblume...l-am vazut de cateva ori dar mereu ii uit numele....in fine :P Gz pentru unici :D eu am luat shaitan ca blader la lvl 87 parca :D

Posted

EDIT: voi mai stiti cand erau numai 4 servere? uitati link http://img145.imageshack.us/img145/2447/silkroad2lg.jpg

si cuma sunt de 7-8ori mai multe servere :))

:tiphat:

Care din astea 4 servare a fost primul ? :D

Posted

Scuze ca fac double post, dar nu apare butonul de edit:

Am incercat sa iau questul cu Mujigi (sa adun 255 fingernails). In ghid scrie sa il iau de la Batu, care e la poarta de sud.. be Batu il gasesc la poarta de vest... si nu are niciun quest :-??

Posted

ce ziceti:

1)continui sa farmez cu gap 9 cu bower de 76 inca 600 k sp

2)farmez un bower nou la ong 1 luna si ii fac 1 mil sp+plvl pana la 72+ cu bower de 88

Posted

ce ziceti:

2)farmez un bower nou la ong 1 luna si ii fac 1 mil sp+plvl pana la 72+ cu bower de 88

Dak iti iei numai ticket de sp nu vei face 1m sp intr`o luna :) chiar daca vei sta non stop ;)

Posted

eu dau 800 k gold can cumpar pots

si drop nu prea am deloc de 2 zile mia picat abea 1 item

deci gold nu prea fac deloc

si din cate iam auzit pe cei care farm cu gap 9 ca fac abea 100k sp pe luna

deci ar trebui sa stau 4-5luni la farm

eu mam gandit la farm la lvl mic :crazy:

Posted

eu dau 800 k gold can cumpar pots

si drop nu prea am deloc de 2 zile mia picat abea 1 item

deci gold nu prea fac deloc

si din cate iam auzit pe cei care farm cu gap 9 ca fac abea 100k sp pe luna

deci ar trebui sa stau 4-5luni la farm

eu mam gandit la farm la lvl mic :crazy:

depinde unde farmezi si in general atat se face in jur de 100-130k sp in 4man party.

si la lvl 100 daca nu iti ajung spurile ce faci? o iei de la zero din nou?incearca la moobi cu 2-3 lvluri sub tine si ai sa vezi acolo drops si spuril [cam tot atatea spuri faci in acelasi timp pt ca omori moobi mai repede]

Posted

cam ce a zis koila. cu cat sunt mobii mai mici cu atat cad mai multe dropuri. eu farmam la mobi pe verde. mergea foarte bine si cu spurile si cu dropurile.

banuiesc, ca tu mergi la dinaia de lvl tau sau mai mari ca sa iei mai mullte sp. nu merge deloc bine acolo plus ca daca mergi la mobi mai mici consumi mai putine potiuni deci faci mai multi bani. plus sa nu uiti sa mergi la mobi care ataca cu phy daca esti pur str ca sa nu primesti dmg mare ;).

pana acuma nu am prins loc (incerc deobicei de vreo 10-20 de ori) deci nu am putut sa imi cresc wizzul

Posted

Am ajuns si eu la lvl 50 (thanks God) si stau la Mujigi/Ujigi la kill. Merge sa stau aici pana la lvl 52 (poate 53) pentru ca la Ishade/Hashade sunt mult prea multi boti (nu ca n'ar fi peste tot, dar acolo e exagerat)

Posted

la multi face asa. pur si simplu inchide si redeschide jocul. asteapta vreo 10-20 secunde daca nu mere mai incearca pana merge.

Ms mult in sfarsit a facut update. :)

Posted

Dak iti iei numai ticket de sp nu vei face 1m sp intr`o luna :) chiar daca vei sta non stop ;)

cine te-a mintit? eu am facut 1 mil sp in mai putin de 1 luna de pfarm la ong...si am avut doar sp ticket silver...daca te straduiesti si iti iei premium plus+gold sp ticket sau premium gold+gold sp ticket....intr-o luna de zile de pfarm intensiv cu party perfect cum am avut eu....faci 1,5 mil sp lejer :)

ce ziceti:

normal te-as sfatui ...farm la lvl mic adica la ongs...dar nu prea te-as sfatui sa faci pfarm cu bower 88 :-?? v-a dura cam mult...preferabil pentru pfarm la ongs este sa ai un wizz 64-72 sau un bard 64-72 :)

Eu unul...ce sa zic...farmez cu charul de 90 bower....cam 400-500 k sp....acum am 230 k....ar fi mai simplu sa ma apuc de Sleya_ sau Intef care sunt deja full farmed....dar....cand ma gandesc cati bani am bagat in charul Sleya....parca nu imi vine sa renunt la el :P

Posted

cine te-a mintit? eu am facut 1 mil sp in mai putin de 1 luna de pfarm la ong...si am avut doar sp ticket silver...daca te straduiesti si iti iei premium plus+gold sp ticket sau premium gold+gold sp ticket....intr-o luna de zile de pfarm intensiv cu party perfect cum am avut eu....faci 1,5 mil sp lejer :)

normal te-as sfatui ...farm la lvl mic adica la ongs...dar nu prea te-as sfatui sa faci pfarm cu bower 88 :-?? v-a dura cam mult...preferabil pentru pfarm la ongs este sa ai un wizz 64-72 sau un bard 64-72 :)

Eu unul...ce sa zic...farmez cu charul de 90 bower....cam 400-500 k sp....acum am 230 k....ar fi mai simplu sa ma apuc de Sleya_ sau Intef care sunt deja full farmed....dar....cand ma gandesc cati bani am bagat in charul Sleya....parca nu imi vine sa renunt la el :P

nu fac pfarm cu bower de 88

cu ala de 88 ma cresc

pfarm fac cu un nuker de 60 :)) pe s/s si de 1 luna de cand farm pe wizz am avut mereu spot liber pentru ca este mai ascuns :)

dar nu stiu daca sa iau premium ca ala imi da doar 30 k sp si eu fac 30 k sp in 1 zi jumate

eh pe boweru asta actual nu am bagat bani multi deci nam de ce sa imi fac griji :D

Posted

dar nu stiu daca sa iau premium ca ala imi da doar 30 k sp si eu fac 30 k sp in 1 zi jumate

Da, dar cu premium+ ai 5 ore de tiket... si in alea 5 ore faci SP la greu...

Posted

Da, dar cu premium+ ai 5 ore de tiket... si in alea 5 ore faci SP la greu...

adica cu prem plus am si exp ticket si sp ticket

deci daca iau prem plus si sp ticket gold e ca si cand as avea 8 ore de sp ticket?

dami pe privat idu tau de mess

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...