Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Daca a zis succes...e logic ca da! Btw gz to him...trebuie sa ai tupeu ca sa enchentezi un sun de la +7 => +8

parerea mea

daca as avea sun ultimul degree as baga cat pot ca sa fac +9 ;)

Guest Pandemic
Posted

care ma ajutati si pe mne.. akm 5 min a picat srv rome si am dat conn.. nu imi merge:| imi dadea requesting inf si nu facea nimik.. stie cnv c are?:( chiar vreau sa joc

Posted

parerea mea

daca as avea sun ultimul degree as baga cat pot ca sa fac +9 ;)

Da...nevoie mare.Si eu mai mint uneori dar ma rog.Nu ai avea curajul sa dai peste +7 , si chiar daca ti-ai gasi acel curaj in tine(NOT) si ti-ar da fail ai veni pe forum si ai cere atentie si te-ai plange ca ti-ar fi dat fail si mesaje gen"bag , nu mai joc , la revedere"...But guess what we don't care :-?? (i don't)

Posted

Da...nevoie mare.Si eu mai mint uneori dar ma rog.Nu ai avea curajul sa dai peste +7 , si chiar daca ti-ai gasi acel curaj in tine(NOT) si ti-ar da fail ai veni pe forum si ai cere atentie si te-ai plange ca ti-ar fi dat fail si mesaje gen"bag , nu mai joc , la revedere"...But guess what we don't care :-?? (i don't)

Eu cunostem un roman care dupa legend IV update a avut norocul sa-i pice SUN de 10D Spear ( ce ironie era Hybrid -> Spear ) si nu a avut tupeu sa incerce la +3...intelegeti ce vreti

Posted

sa ai sun de 10 D si sa nu dea la+5 macar apui cum o ajuns ala sa aiba90+ fara alchimie? pai i baga un imortal si cateba steady si dupa baga elixire in ala pana se plicitsea

Posted

sa ai sun de 10 D si sa nu dea la+5 macar apui cum o ajuns ala sa aiba90+ fara alchimie? pai i baga un imortal si cateba steady si dupa baga elixire in ala pana se plicitsea

Stiu stiu...dar el era bucuros ca-i picase SUN fix ptr el...si nu avea imortal pe ea...oricum acum cred ca a facut-o cel putin +5.. Cya all

Guest Dott
Posted

Care joaca pe Apolo :-?? Sa-mi dea un pm in joc la numele MariaN_Ro :whistle:

Guest Pandemic
Posted

care ma invatza si pe mn sa joc?.. akm am intrat pe 1 srv si nush ce sa fac;)) ast prv cu 1 id

Posted

VaLLhaLa asta e de romani? aveti ceva lvle mari

Da, e de romani. 3 lvl 98, 1 lvl 97, 2 lvl 96, 2 lvl 95, 2 lvl 94, 1 lvl 93, 2 lvl 92 si asa mai departe...

:tiphat:

Posted

OMFG ce arma.... trebuie sa fii nebun sa o faci +9 si sai dai la +10++

man nu stiu de ce te miri :P probabil ca iti este familiar Souljacked alias Marantz de pe rome... 4 arme facute +11 si failed la +12...si sa nu mai zic de +9....ca a facut "fara numar"....sau un alt exemplu ar fi 3_Hilal....care la 8D avea cea mai tare arma pe rome...sun bow +9...sau mai era un turc ratat cu glavie sun+10....si care "din pacate" i-a dat fail la +11 :)

Stiu stiu...dar el era bucuros ca-i picase SUN fix ptr el...si nu avea imortal pe ea...oricum acum cred ca a facut-o cel putin +5.. Cya all

acum sa fim seriosi...daca ala avea lvl 90 ++ si nu stia ca nu ii trebuie nici astral nici steady pentru a incerca mai mult de +5...inseamna ca e ori cel mai mare ratat ori e cea mai mare minciuna :)) ...pana mea...

Off topic : Care face cinste cu un sbot de 1 luna si un premium plus ?:)) nu de alta dar mie iar mi s-a acrit sa bag bani in silk :P

Posted

man nu stiu de ce te miri :P probabil ca iti este familiar Souljacked alias Marantz de pe rome... 4 arme facute +11 si failed la +12...si sa nu mai zic de +9....ca a facut "fara numar"....sau un alt exemplu ar fi 3_Hilal....care la 8D avea cea mai tare arma pe rome...sun bow +9...sau mai era un turc ratat cu glavie sun+10....si care "din pacate" i-a dat fail la +11 :)

acum sa fim seriosi...daca ala avea lvl 90 ++ si nu stia ca nu ii trebuie nici astral nici steady pentru a incerca mai mult de +5...inseamna ca e ori cel mai mare ratat ori e cea mai mare minciuna :)) ...pana mea...

Off topic : Care face cinste cu un sbot de 1 luna si un premium plus ?:)) nu de alta dar mie iar mi s-a acrit sa bag bani in silk :P

am postat acum cateva saptamani un video pe youtube cum facea unu ECEE un shield de la +9 la +10 si dupaia a mai postat cineva tot un video deal lui unde puscau toate la +10 +11 parca ....

Posted

am postat acum cateva saptamani un video pe youtube cum facea unu ECEE un shield de la +9 la +10 si dupaia a mai postat cineva tot un video deal lui unde puscau toate la +10 +11 parca ....

da...am vazut si eu video acelea :P tipul era chiar nebun sincer acum :)) ....eu cand sunt away ... citesc tot ce se poasteaza pe aici in lipsa mea...nu ca altii :D diferenta dintre ECEE ala si tipul despre care vorbesc eu...probabil este faptul ca Soljacked...alias Marantz vrea...sau cel putin vroia neaparat +13...si nu dadea fuse ca disperatul una dupa alta...astepta ceva timp intre plus-uri :-??

Posted

da...am vazut si eu video acelea :P tipul era chiar nebun sincer acum :)) ....eu cand sunt away ... citesc tot ce se poasteaza pe aici in lipsa mea...nu ca altii :D diferenta dintre ECEE ala si tipul despre care vorbesc eu...probabil este faptul ca Soljacked...alias Marantz vrea...sau cel putin vroia neaparat +13...si nu dadea fuse ca disperatul una dupa alta...astepta ceva timp intre plus-uri :-??

dea... imi pare rau... stiu ca trebuia sa citesc dar nu prea am avut timp de sro acuma si de nimic in genereal... pt ca imd se dau tezele alea unice...

Posted

Nu este o minciuna este ce mi-a zis un prieten despre un coleg din clasa lui...nici eu nu am crezut...dar na...it`s only a game :P

Posted

Nu este o minciuna este ce mi-a zis un prieten despre un coleg din clasa lui...nici eu nu am crezut...dar na...it`s only a game :P

si de unde stii tu ca acel coleg al acelui prieten nu mintea? :)) bagi mana in foc? :-?

BTW succes DreamFighteR de pe acum :P pune mana si invata lasa silkul mai usor :P si tuturor celor care mai dau examene ^^

Posted

si de unde stii tu ca acel coleg al acelui prieten nu mintea? :)) bagi mana in foc? :-?

BTW succes DreamFighteR de pe acum :P pune mana si invata lasa silkul mai usor :P si tuturor celor care mai dau examene ^^

de cand cu grevele astea... vai de capul nostru #-o

pe mine m-a omorat un staff care tot nu vrea sa iasa +3 (poate ca nu e facut pentru asa ceva :)))... asa ce pot sa zic de oamenii cu +11/+12/+13

Posted

de cand cu grevele astea... vai de capul nostru #-o

pe mine m-a omorat un staff care tot nu vrea sa iasa +3 (poate ca nu e facut pentru asa ceva :)))... asa ce pot sa zic de oamenii cu +11/+12/+13

pe vremea mea...vorbesc acum de parca as fi un veteran de razboi :))....ne bucuram cand intrau profesorii in greva :D :)) asa ar trebui sa faceti si voi :P

and yes....unele arme nu sunt facute sa iasa + :P

Posted

Nu bag mana in foc deoarece nu-l cunosc personal, am mai precizat ca il stiu, respectivul fiind coleg de clasa cu un prienten.

On topic :

Posted

daca aia ti se pare ceva sa fi vazut ce era pe venus in vreamea avalonului de glorie :P. aproape non stop au tinut cateva luni. in jg si dw abea daca erau la atac gold boti. si in ht erau dar mai putine ca nu erau asa multi de lvl mare.

Posted

man, am auzit ca anna a incercat la +10 si ia dat fail.... pacat de stafful ala.. D9 +9( name Saraesa)

I Rock:D

Amandoua in seara asta :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...