Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

pai poate or sa se poate odata si odata vinde xD mai sti.

daca le baga Gender =)) sun staff male \ female ... nah asta e JM. dece sa imbogateasca pe cineva [unu super bogat care ar baga sute de $ in silk si ar da dupa aia sun staffurile si swordurile.. pe 300\800 euro eu stiu cu cat ar fi lumea dispusa sa le vanda]

Posted

http://img12.imageshack.us/img12/8569/sro2009041409483742.jpg

Credits go to SRF :P!

ce ghinionist lol si e doar +2 :))

am facut si eu 74 :D pe la ora 12.00 dar am plecat la scoala si nam avut timp sa mai postez asa ca

http://img128.imageshack.us/img128/6591/sro2009042912025148.jpg

Posted

pai cum a fost eventul ala cand era doar 9d, si premium era sos items 10d, si nu le puteai vinde, dar acum te lasa. Deaia am spus eu ca poate o sa ii lase sa le vanda.

Posted

pai cum a fost eventul ala cand era doar 9d, si premium era sos items 10d, si nu le puteai vinde, dar acum te lasa. Deaia am spus eu ca poate o sa ii lase sa le vanda.

Nu o sa lase sa vinzi iteme de la pop cards pentru ca ei ar pierde bani.

Posted

ajung 400 k sp pentru wizz/bard

numi merge nivlam si deaia va intreb

Sal all, pe viitor sa stii ca si rev6 are nivlam . Eu folosesc nivlam de la rev6 daca originalul e off. Bft si cya , btw am facut 54....sper ca pana luni sa fac 57. :D

Posted

in jur de 700-750k sp din cate imi aduc aminte

Gz for JoyMax....asta e bataie de joc...de asta sunt serverele full...

Imagine IPB

Btw daca vrei sa fii full farmed ar trebui sa farmezi cam 800k

Posted

in legatura cu poza aia .... am si eu o poza im comp cum erau tot asa la ongi .... un zid de dinastia de lvl 1 ca sa protejeze pe unu care farma toti cu acelasi nume !

Posted

Hello all...im back :D sorry pentru absenta nemotivata :))

@koila eu cand mi-am vandut gold-ul l-am vandut unui prieten care avea site de gold si din pacate s-a lasat....

Posted

Gz for JoyMax....asta e bataie de joc...de asta sunt serverele full...

Btw daca vrei sa fii full farmed ar trebui sa farmezi cam 800k

pai nu vreau neapart full farm dar sa am gap 0

ca vreau la 85+ sa incep taxi la shaman

Posted

cine vrea sa se apuce pe persia il pot ajuta cu farm la mobi de 35/36(huni)

cu gold nu prea

o sa farmez charele cu un nuker de 52-53 si primiti imediat pt daca luati dc

dar o sa fie exp share+item distribution

pentru ca o sa fie nukeru ca un gold bot

OMG va vine sa credeti ca bower de 74 cu devil spirit activat si bow 72+5 a dat pe mob de 81 din cave 84 k critical berzeker?

nam apucat sa fac un screen shot :))

dar credetima pe cuvant ca atata am dat

Posted

cine vrea sa se apuce pe persia il pot ajuta cu farm la mobi de 35/36(huni)

cu gold nu prea

o sa farmez charele cu un nuker de 52-53 si primiti imediat pt daca luati dc

dar o sa fie exp share+item distribution

pentru ca o sa fie nukeru ca un gold bot

OMG va vine sa credeti ca bower de 74 cu devil spirit activat si bow 72+5 a dat pe mob de 81 din cave 84 k critical berzeker?

nam apucat sa fac un screen shot :))

dar credetima pe cuvant ca atata am dat

da ... a dat ignore monster defence:) e un blue care se pune pe dress... :) 1% probability ignore monster defence... adica are sanse sa dea pe orice monstru dmg-ul care l-ar de pe un mob de lvl 1 :)

@r_superstar nu ... toate peturile au aceeashi viteza:)

Posted

da ... a dat ignore monster defence:) e un blue care se pune pe dress... :) 1% probability ignore monster defence... adica are sanse sa dea pe orice monstru dmg-ul care l-ar de pe un mob de lvl 1 :)

stiu ca era ignore defence doar eu am pus blueul pe avatar

am zis ca am dat atata cu charul meu dar nam mai apucat sa fac screenshot

Posted

sa ma laud si eu cu 1% ignore...

cand am revenit in SRO aveam suita de la ultimul event, si am pus ignore pe ea [nu stiam ce face] butam si tot vedeam ca dadeam dmg dublu decat in mod normal.. si uimiti ii zic unui prieten dp aege : frate e bug pe server e super cool nukerul meu da dmg dublu :-j sa speram ca nu il reporteaza astia , e ca si cum as da critical ceva de genu... :-j [what a noob ] si ii mai zic si lu unu pe YM .. ala esti bou e 1% ignore :blink:

dau cu zerk in jur de 100k pe Uniq de 90 sau 89 acolo am vazut cel mai mare ignore sau 48-55k pe moobi de 90 fara zerk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...