Random Hero Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 thx for the emergency inspection #-o cu o seara inainte cand nu se putea face nimic pe server nu dadeau restart... ce oameni... gz PsychoR0
sykz Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Dk este careva cu agbot, ati obs ca atunci cand cumpara pots da exchange cu un "GM" , voi strange cateva poze sa va arat ^^
Birchoff Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 apropo cine stie cum se intra in B2 Hero Challenge si restul? camerele alea specialeCUM SA AJUNGI IN CAMERELE "SPECIALE"... :tiphat:
Florin_LOVE Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 in camerele "the test" "the hero" "courage" si "challenge" ce se afla acolo??
Birchoff Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 in camerele "the test" "the hero" "courage" si "challenge" ce se afla acolo??cred ca toate sunt legate de acele quest-uri de level 95+ cu berserk-ul ...
koila Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 a vandut vreo careva GOLD la vreo companie de goldsellers?
alexxx70 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 mersi :PIn legatura cu sro 2, da asa e, eu cred ca sunt doar zvonuri ale saiturilor de mmorpg pt a atrage mai multi cititori, nu vad de ce ar face sro 2 din moment ce ei de cand au inceput sro 2 au si-au pus in plan ceva sa faca si inca mai au mult de lucru. Deci din moment ce nu l-au terminat nici pe asta, sa faca altul ? bine e posibil sa il termine pana cand vor face sro 2, dar nu prea cred. Asta e parearea mea....asta cu SRO 2 e vrajeala, am studiat si eu prb asta...in sfarsit am facut si eu 73 :D http://img238.imageshack.us/img238/5404/sro2009042711495929.jpg...felicitari PsychoR0...go go go...RESPEC"ALL :tiphat:
koila Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 cool au luat toti DC dar eu am ramas sus :D pe metereze... mam luptat corp la corp cu marlani de la JM
d0min83r Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Seara buna tuturor ;) Mi-am terminat premium+ asa ca o sa fac o pauza. Am reusit sa imi strang ceva bani si o sa imi schimb telefonul. Actualul se pare ca a inceput sa cedeze ;) Maine arunc o privire prin oras sa vad ce imi iau.O sa mai fac si cate o vizita pe forum din cand in cand. Sa nu va enervati prea rau ---> It's just a game ! Have fun.Bafta & gn8 :(
The Dash Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Salutari tuturor. ma gandeam sa ma apuc iarasi pe un server sa bag oleaca de silk si sa joc cu niste prieteni (legit). vrea cineva sa se alature??faza e ca vrem numai legit sa jucam si no bot ^^. facem euro party si ne descurcam noi. pana acum am 1 prieten care sta cu mine pana la capat ^^. eu o sa fiu 1h el nu stie sigur (banuiesc wizz).ma bucur sa va revat pe toti.Salutari si noapte buna pentru cei care se culca devreme ^^
Guest Xspeed Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 era 6+ cand ia picat.. :D+6 e o arma foarte frumoasa pentru tine in SRO dar un Seal of Sun cum mai este? URATA? :right:nu ma refeream la +6 -le de la armaci la felu in care arata arma
Mihai1993 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 a vandut vreo careva GOLD la vreo companie de goldsellers? da am vandut eu 250 de milioane:) defapt am transferat dp un sv pe altul:)
Guest The_KniveS Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Salutari tuturor. ma gandeam sa ma apuc iarasi pe un server sa bag oleaca de silk si sa joc cu niste prieteni (legit). vrea cineva sa se alature??faza e ca vrem numai legit sa jucam si no bot ^^. facem euro party si ne descurcam noi. pana acum am 1 prieten care sta cu mine pana la capat ^^. eu o sa fiu 1h el nu stie sigur (banuiesc wizz).ma bucur sa va revat pe toti.Salutari si noapte buna pentru cei care se culca devreme ^^daca vrei te poti alatura mie si mai multor persoane (romani) pe srv-ul Apollo avem guild lvl 5,alianta tot de romani, deokamdata nu are nimeni lvl foarte mare deoarece suntem la farmat,daca te intereseaza lasa un reply sau dami un pm pe forum. :tiphat:
Albert1994 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Salutari tuturor. ma gandeam sa ma apuc iarasi pe un server sa bag oleaca de silk si sa joc cu niste prieteni (legit). vrea cineva sa se alature??faza e ca vrem numai legit sa jucam si no bot ^^. facem euro party si ne descurcam noi. pana acum am 1 prieten care sta cu mine pana la capat ^^. eu o sa fiu 1h el nu stie sigur (banuiesc wizz).ma bucur sa va revat pe toti.Salutari si noapte buna pentru cei care se culca devreme ^^Ce server? Gaia? :) :tiphat:
PsychoR0 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 mha daca am ramas cu niste egg de la event mi le sterg GM sau o sa raman cu ele pe veci in inventory?
sweet_boy_eu Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 mha daca am ramas cu niste egg de la event mi le sterg GM sau o sa raman cu ele pe veci in inventory?o sa ramana in inventory dar nu pe veci :)) poti sa le vinzi la npc sa iei 1gold pe fiecare ;)
PsychoR0 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 o sa ramana in inventory dar nu pe veci :)) poti sa le vinzi la npc sa iei 1gold pe fiecare ;)am un prieten de la vechiul event a ramas cu jewel box si nu le mai putea vinde :(
Random Hero Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Hello. This is Silkroad Online.We now introduce to our users our 15th avatar item, the "Fairy Outfit".[information]- The "Fairy Outfit" consists of 'Fairy Hat (M)', 'Fairy Dress (M)' 'Fairy Hat (F)' and 'Fairy Dress (F)'- The number and type of magic options that can be added to the avatar items can differ depending on the item.- There are avatar items for both male and female, so please check the sex of your character before making a purchase.We ask for your interest in this upcoming 15th avatar item, the "Fairy Outfit".Thank you.(nu am mai pus pics pentru ca se gasesc si in urma cu 3 pagini :tiphat: )
sweet_boy_eu Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 am un prieten de la vechiul event a ramas cu jewel box si nu le mai putea vinde :(lol...si mie mi`a ramas 30-40 box-uri de la vechiul event ,dar am reusit sa le vand...:) sa mai incerce ;)
koila Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 nu stiu daca merg vandute cu , comanda CTR+Click.. cel putin asa a fost la dresurile alea de la event aveam o pagina din storage plina, dar daca le puneam cu mouse-ul mergeauSleya unde esti cand are lumea nevoie de tine... fratilor care ati cumparat gold sau ati vandut? vreau un site serios
The Dash Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 daca vrei te poti alatura mie si mai multor persoane (romani) pe srv-ul Apollo avem guild lvl 5,alianta tot de romani, deokamdata nu are nimeni lvl foarte mare deoarece suntem la farmat,daca te intereseaza lasa un reply sau dami un pm pe forum. :tiphat:legit?? daca e sa vin vreau sa am party sa joc nu sa joc singur cu prietenul meu.@albert. de ce intrebi?? ai vreo oferta?? :)) =)). mai am o oferta de la un prieten de la cineva de pe pheonix :P. vreau sa ne creasca pana la lvl 30-40 ca pana acolo e plictisitor ca nu ai skilluri. dupa facem level in party.
m4R10 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 yeeee :P au bagat dressu :cool2: mie imi place ala de female, ala de male lasa de dorit.
Albert1994 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 legit?? daca e sa vin vreau sa am party sa joc nu sa joc singur cu prietenul meu.@albert. de ce intrebi?? ai vreo oferta?? :)) =)). mai am o oferta de la un prieten de la cineva de pe pheonix :P. vreau sa ne creasca pana la lvl 30-40 ca pana acolo e plictisitor ca nu ai skilluri. dupa facem level in party.pai pe mine ma bate gindu sa incep pe gaia cu un warrior...Sleya unde esti cand are lumea nevoie de tine... fratilor care ati cumparat gold sau ati vandut? vreau un site serioswww.thepowerlevel.com ... nu stiu cit o sati deie pe gold... :tiphat:
Albert1994 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 @Dash am intrat pe Gaia...@Trane ce zici imi dai ''copyright'' pe numele FeelDaPain? ^^Ce mai propuneti ca nume pentru un Warrior, pe linga FeelDaPain (daca primesc copyright :P) si SilentKiller. Dativa cu parerea care sar potrivi mai mult. Thx :tiphat: