Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Eu am participat si am jucat 5 tichete pe Divel Sprit...si am gastigat 2 luck stone de 9D, 1 weapon elixirs si 2 subscription card ( care nu am idee pentru ce sunt)

Eu am jucat mai devreme 5 tichete pe Devil Suit... rezultatul: un pinned SOS Sword 64+1, un luck stone de 9D, 1 weapon elix, 1 protector elix si un subscription card

BTW FINISHED FARMING: http://img411.imageshack.us/my.php?image=sro2009042310114746.jpg

Posted

ce se castiga din concursul asta?

April 15th, 2009

Rev6 and SoulSp34r are holding a Video Contest.

The winning price (50$, 35$, 25$) is from Rev6 to the winners of this contest hosted by SoulSp34r. Prices will be giving by Paypal, you can purchase silk with it afterword. If joymax enable to offer gift silk, we would of made the prize of this contest in silk.

Create a "Silkraod Music Video" and participate

in the contest.

More details here: http://www.youtube.com/user/SoulSp34r

here you go :) asta se castiga :beer:

Posted

w00t !! CCF la greu ! :bananadance2:

CCF what? nu ai citit? degeaba faci charge back sau CCF , banii nu ii primesti si nici Contul nu ai sa il mai ai.

Posted

Da

Mai apare asa :

1) B1 si B2[MC2] - > Uniq lvl 85

2) B2[MC8] -> Uniq lvl 88

3) B2[MC11] - > Uniq lvl 89

4) B2[MC15] -> Uniq lvl 90

Dar eu vreau sa stiu ce e in camerele alea : Test [Trial] Hero Challenge si Courage si cum intru in ele :P

Posted

A participat cineva la Magic POP event? Si daca da, ati castigat ce ati selectat?

am luat un sos bluza de 69 +2 sos sword d8 +2 lucky d9 si o deaia sa ma inscriu la magic pop event

Posted

am luat un sos bluza de 69 +2 sos sword d8 +2 lucky d9 si o deaia sa ma inscriu la magic pop event

eu am participat si am luat numai card pentru event

si eu il bat singur florine stai linistit :))

nu puteam sai fugaresc pe aia 2 de acoolo

Posted

eu am participat si am luat numai card pentru event

si eu il bat singur florine stai linistit :))

nu puteam sai fugaresc pe aia 2 de acoolo

eu lam duc chiar in marginea aia

sa nu il vada nimeni

si sa nu vina arcasi aia pe mn

Guest stereo
Posted

bha... care ma poate ajuta cu o intrebare destul de " dificil" :D

care ii mai bun ji mai rezistent in pvp??

s/s pe bicheon>cold>light

sau

wizzard pe wizz ji clerik ??:D:D

ms re rasuns l)

Posted

In primul rand "bah" stereo ai pus 2 builduri pe int ale celor 2 rase...Nu exista "cel mai tare" "cel mai rezistent" "cel mai "jmecher"" ...Depinde de set , profesionalismul playerului din spatele caracterului si ceva noroc.Probabil ca cineva a mai spus asta...dar de ce nu iti faci 2 charuri 6x si testeaza care e mai rezistent..Si va rog incetati cu intrebari despre build-uri pentru lvl 100 ..ajunge-ti la inceput la un level decent si apropiat de 100 cap ca abia apoi sa veniti sa intrebati..dar daca ati ajuns la acel level de capul vostru , probabil nu aveti nevoie de intrebari...kkthxbb

Posted

bha... care ma poate ajuta cu o intrebare destul de " dificil" :D

care ii mai bun ji mai rezistent in pvp??

s/s pe bicheon>cold>light

sau

wizzard pe wizz ji clerik ??:D:D

ms re rasuns l)

mda... lipseste ceva din postul tau dar nu conteaza...

pai normal ca cel mai rezistent e s\s bich COLD.. ca doar nah ai Snow shield.

andrei el a intrebat doar dintre wizz si s\s dar na Bha andrei asa e multi intreaba ce build ce skill e mai bun in SRO, cand raspunsul este unul singur : TOATE folosite cu cap

Guest 44ronin
Posted

e o mare tzeapa MAGIC POP am bagat eu 25 de carduri , si am primit stone lk 9d, 4 garm sos lvl 69 chinese identice si 2 lvl 69 f armor chineze la fel identice, carduri si un tiket de 1 zi 100%.

tinand cont ca sunt european si nu am ce face cu chinezariile, pt ca nu merg deloc in trade si la mag valoreaza 0. TZEAPA

Posted

vezi schimale genderul si le poti vinde.. asa a fost atunci la inceput acum nu stiu daca mai merge

intereseazate si tu.. si nu e teapa e LOTERIE un amic deal meu cu 12$ sio luat sun sword

Posted

e o mare tzeapa MAGIC POP am bagat eu 25 de carduri , si am primit stone lk 9d, 4 garm sos lvl 69 chinese identice si 2 lvl 69 f armor chineze la fel identice, carduri si un tiket de 1 zi 100%.

tinand cont ca sunt european si nu am ce face cu chinezariile, pt ca nu merg deloc in trade si la mag valoreaza 0. TZEAPA

Eu sunt mort sa castig Devil Dressu... Dar... asa cum spui si tu, e o mare teapa :(

Posted

eu lam duc chiar in marginea aia

sa nu il vada nimeni

si sa nu vina arcasi aia pe mn

tot eu lam omorat si cu aia 2 acoolo da faza e ca nuti apare numele e svr ca la ceilanti unici

e panarama oricum :banghead:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...