smuggster Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 BlackCurse:sry ca te contrazic dar daca te faci murderer pierzi si sp (foarte multe) nu doar exp,deci cel mai bine te duci si te sinucizi la earth ghost in donwhang :D (o sa fie destula lume la pvp care o sa iti dea res daca ceri)Se poate mari block rate cu alchemy?eu sunt cam noob cu elementele astea si stone-uri,prefer sa cumpar iteme deja imbunatatite de altii
Guest Minimal Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Sumggster`s right, nu va faceti murderer daca vreti sa faceti farming ;)... mai bine va duceti la chakji si stati acolo sa muriti pana va plictisiti. Anyway, daca faci farming nu este recomandat sa ajungi la 20. Odata ajuns la lvl 17, faci delevel pana la lvl16 00.00 daca e posibil, daca nu, si 00.15, 00.20 s.a.m.d e okey.. so, va urez un farming placut ;)
koila Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 @BlackCurse--hp 6000-6100 si MP 3900-4000 nu mai tin minte. sigur ia zii ce e de capu` charului meu? si ce ar trebui sa port garment(il ador pt pvp) dar pt lvl-up si pt pvp ce ar fi mai bun: protector sau armor?
smuggster Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 @Rocket:La lvl 20 iei questul Curst Hearts si pana la lvl 24 strangi destule sa iti scoti skilurile si sa le ai lvl 15!Atunci poti farma la demon horses sau hyugno depinde de tine si de arma care o ai :D!@Koila:cred ca pentru hibrid merge protector dar la cat hp ai poti pune si garment.(parerea mea)
NoNamed Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 imi puteti spune si mie pls unde gasesc si eu un glavie care sa ceara mai mult de level 8 dar mai putin de 18? sunt lvl 13 acum si mi-ar trebui un glavie cu mai mult dmg dar la vendor spune ca urmatoarea pot sa o cumpar la lvl 18...
FINE Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Am si eu o intrebare ...are careva de aici char pe Aege..jok de cateva zile si nu am intalnit nici un roman...ce sa mai zik de guilda :dontknow:
Rocket Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 imi puteti spune si mie pls unde gasesc si eu un glavie care sa ceara mai mult de level 8 dar mai putin de 18? sunt lvl 13 acum si mi-ar trebui un glavie cu mai mult dmg dar la vendor spune ca urmatoarea pot sa o cumpar la lvl 18...pai , uneori iti pica arme de la monstrii pe care tu i-ai omorat , arata ca o cutie deschisa cu ceva sclipitor in ea (atentie: poate fii si o armura/protector/garment)
Guest Minimal Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Gasesti glavie de lvl 10 cand faci questul la yeoha, sau poti sa iei un glavie de lvl 16 din Shop de la BlackSmith ! GL and Have Fun !
FINE Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Baietiii care e treaba cu jwls astea? trebuie duse la unu so-ok s-au cum ii zice unde il gasesc stiti cumva?s-au aceste jwls nu merita deplasarea? :blink:
defiler666 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 DA...le duci la "So-OK" care se situeaza in fiecare oras !! In Jangan - langa brad , Dw - langa teleport , Hotan - langa storage ! merita duse...pica tot felu de scrolls care te ajuta
Aldguth Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 So-ok se afla in fata fantanilor din fiecare oras.
Mehico Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Lvl 15 si deja ma cam plicitisesclas k vezi u mai incolo, cand incepe actiunea ;)
FINE Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Aha ms mult de tot acuma ma duc sa vad ce pica ^_^
dvlad79 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Aaaa...salut si LA MULTI ANI! lume :D Si...bafta la lvl. Nu mai intrasem de mult pe forum...e nostim sa vezi ca mai exista vechile certuri biiiig lol, sunteti tari :) Acum, intrebarea mea pentru "cunoscatori": se poate face SP farming la lvl 42? daca da, unde? Si in ce conditii? Daca imi poate raspunde cineva la aceasta intrebare, va rog, nu ezitati sa o faceti...ms anticipat. Deocamdata, cam atat, over & out. P.S. un salut special pentru Sky(stii tu care ejti, draguta)...pupicei hombre. :photo:
defiler666 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 {[saL ]} Se poate la orice level...adica trebuie sa lasi gap9 ... si sa omori mobi cu 1-2 levele mai mici ca tine...mai ales ca tu esti arcas...e usor !! dar in acelasi timp foarte plictisitor...eu nu prea mai joc sro , sunt prea plictisit si mai am ticket inca 2 sapt ...
Rocket Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 @Rocket:La lvl 20 iei questul Curst Hearts si pana la lvl 24 strangi destule sa iti scoti skilurile si sa le ai lvl 15!Atunci poti farma la demon horses sau hyugno depinde de tine si de arma care o ai :D!dar de ce trebuie sa imi fac skilurile lvl 15 :blink:
Aldguth Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ca sa primesti mai mult skill point experience per kill.
Guest darkboy_yo Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 cine ma poate ajuta????? plsss...nu imi merge silkroad;............zice ca the server is in examination or out of working time conect to www.silkroad.co.kr to more information :( ce fak??? ((( am incercat aia sa schimb in windows/system 32..../host shi sa bag chestia aia cu 2222222.com.joymax sau cum era.shi nu merge nici asha ce sa fak? am reinstalat joku shi tot asha imi arata...:( :( :( ce sa fak?sa ma ajute shi pe mine cineva va rog ca nu shtiu ce sa fak:(( Multumesc :tiphat: shi bafta la lvl pt TOTZI
dvlad79 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Sal again :DCare guild de pe Troy ar fi dispus sa primeasca un arcas hibrid lvl 42 spre 43 (:P ), frumos, destept, etc. etc.? :D
Guest darkboy_yo Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 MS mult BlackCurse...am bagata linia aia cu 123................ce mi-ai dat u pe acolo :D ms inca odata acum ishi face updateu :dance: ms din nou :P shi bafta la lvl shi tie shi la toti(cine joak pe Aege PM in game SHAWOLINE)
defiler666 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Sal again :DCare guild de pe Troy ar fi dispus sa primeasca un arcas hibrid lvl 42 spre 43 (:P ), frumos, destept, etc. etc.? :DDaca vrei esti bine venit in TechArmy...mai vb in joc !
FINE Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Darkboy si eu jok pe Aege si nu am prea intalnit romani daca e poti da si tu pm pe blondu89 :right: