Trane Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Flame ON Nu trebuia sa postezi imaginea ca aici nu multi inteleg care treaba :)), oricum buna . Mi-am pierdut timpul citind paginile din urma , daca era o legislatie pusa bine la punct pe domnul Slym il pastea inchisoare pentru furt de proprietate intelectuala , dar cum traim in Africa e mai greu.
Guest 44ronin Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 cate sp ai? dami pm in joc Th3De4Tham 500k momentan, mai am de bagat inca 10 zile, vreau 1 mil sp,acum sunt la munca,acasa lucreaza bot :D, la noapte te caut.daca mai sunt care joaca pe apollo, sa poseteze aici ;)
Guest 44ronin Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Vreo sugestie ceva sa cada curseduri mai rpd?am mers la plvl in pt, cu questul luat, pika 2 pe minut, numa ca e nasol sa le culegi, daca ai pet te-ai scos ;)
koila Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 lolz cine mai doreste cine mai pofteste honor pointsdoamneeeeeeee ce disperati sunt astiaaaa :blink:
Guest A1ex Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 am 500k momentan, mai am de bagat inca 10 zile, vreau 1 mil sp,acum sunt la munca,acasa lucreaza bot :D, la noapte te caut.daca mai sunt care joaca pe apollo, sa poseteze aici ;)Vezi ca e un mic Trick la faza cu PowerFarmu :Daca levelu mediu al party-ului este sub levelu mobilor la care esti, se ia dublu (atat exp sat si sep). Deci, poti sa mai bagi caractere de lvl 5 in party (cate, asta ramane sa calculezi tu) pentru a scadea levelu mediu de care vorbeam. Fiind de lvl 5, (sau mai mari de ce nu), caracterele astea nu iau exp nici sp incat sa te incomodeze, mobii fiind prea mari fata de levelu lor.Bafta si spor la SP.
Guest 44ronin Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Vezi ca e un mic Trick la faza cu PowerFarmu :Daca levelu mediu al party-ului este sub levelu mobilor la care esti, se ia dublu (atat exp sat si sep). Deci, poti sa mai bagi caractere de lvl 5 in party (cate, asta ramane sa calculezi tu) pentru a scadea levelu mediu de care vorbeam. Fiind de lvl 5, (sau mai mari de ce nu), caracterele astea nu iau exp nici sp incat sa te incomodeze, mobii fiind prea mari fata de levelu lor.Bafta si spor la SP. pai wizzu meu are 61 iar noi avem 22 23 24 , e la limita media e sub lvl mobilor, stiam ceva ca e bine sa ai pe unu pik la pt, dar nu stiam ca e chiar dublu spam sa fac un tst sa vad cum sta treaba ;)ms de sfat
Guest Leirbag Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Woow :) !cum ai reusit?ai bot?poti sa imi spui cam pe la ce pagina urmaresc topicul si nu imi amintesc o asemena discutie:)!Imi poti spune macar cu aproximatie pagina si voi cauta eu :)!Am fost plecat :> cu ceva treaba si am vazut postarea ta acum asa ca voi incerca sa fiu scurt si concis:1. Eu aveam gap de 5.2. Aveam vreo 7000 de sp pe care le-am dus pe bow si am dus bow la 56 ca si pe bicheon dupa care am luat un bow sos +3 ...si l-am facut full blue (a costat 25 de mil cu crit 10 si 80% la attack power, e beton dupa mine) si am maximizat 3 skilluri de la bow 1 carte, penultima si aia cu soimul dupa care am inceput sa colectez curst hearth si sa le cresc incet, incet.3. Dar inainte de a incepe cu bow-ul am facut si dlvl (sint killer 15 lvl :crazy2: - a durat aprox 8-9 ore si a fost super funny, am omorit din greu la turci :crazy: ).4. Ideea mia venit dupa ce am citit o postare aici pe forum (nu este originala). :> Spor la lucru si daca gasesti ca te-am putut ajuta sint bucuros. :bananadance2: :bananadance2:Bow- lvl 52Lvl de incepere 61.Imi pare rau dar nu mai stiu la ce pagina era topicul respectiv.Daca te ajuta bowerita (ca e fata) va fii bow 100, fire 100, ice 100 FF pe toate 3 adica va avea imbue si ice.
Florin_LOVE Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 cam cat as putea cere pe wizzu meu cu de toate pe el??+360 elixire shild+360 elixire protector+300 elixire eccesory+200 elixire wep+ goldboti (64 57 44 44 (wizz/bard))
sro_Andrei92 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ai spus ce crezi?prin ce ai spus ai aratat ca esti un copil rasist...romanii adevarati sunt un popor muncitor? de unde ai scos-o pe asta?:)) traiesti cumva in alta tara si citesti despre romania doar prin reviste sau carti? eu ultima data cand am verificat toata Romania era o tara corupta si toti sunt pe interes...in al doilea rand nu se scrie romi....se scrie rromi asa ca ar fi mai bine sa gandesti inainte sa postezi...si nu numai rromi cum ai spus tu sunt cei care fac rau...si romanii fura,ucid si cersesc prin alte tari ;) asa ca...nu mai fi rasist pentru ca se pare ca nu stii nimic despre aceasta tara numita Romania si locuitorii ei1. Prin ce am spus am vrut sa-mi argumentez punctul de vedere.2. De ce iti pasa asa de mult de ``rromi``? Te-au ajutat cu ceva, au facut ceva constuctiv pentru tara asta? Nu vad de ce esti atat de ofensat, doar stii ca ei sunt cauza majoritatii problemelor din tara asta. Itelegeam daca spuneam ceva despre Moldovenii despre prut( care sunt frati cu noi), nu despre rromi!3. Exista un vers ``Minoritatile au drepturi, majoritatea nu...e secolul restrictiilor indiferent de ce crezi tu``4. uite ca am scris corect ( daca te face sa te simti mai bine , altii scriu cu mult mai multe greseli decat mine, si nu le este atrasa atentia, eu gresind un cuvant lol )5. Nu vreau sa ma cert cu nimeni si nu o sa mai raspund la astfel de mesaje, credeti ce vreti, pentru asta este forumul ( libera exprimare si pareri proprii), plus ca va respect pe toti...dar ati cam deviat de la subiect...de dimineata, dupa ce am plecat ati facut 3 pagini pana in momentul de fata, cand am venit acasa. Bft & respect si va rog nu va mai certati aici ar trebui sa discutam despre Silkroad!
aionys Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 @Leirbag Mersi mult pentru sfaturi :) !Eu mai am vreo 20% pana la lvl 69 nu am de gand sa ma fac murder :) !o sa stau in taxy la sniperi pana la 69 apoi o sa ma apuc sa farmez cursed hearts la mobi mai mici si pe masura ce farmez o sa scot de bich si o sa bag in bow o sa stau cu bladeul pana voi aduce bow la un lvl mai mare :)!Cred k o sa farmez curseduri in cave la mobi de 61-63 omor rpd consum pots putine :)!Btw si a mea tot bowerita este :P ! Insa buildul meu va fi 100bow,100fire,100force !:p! Force Bower ftw !
AlexMihail93 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 1. Prin ce am spus am vrut sa-mi argumentez punctul de vedere. 2. De ce iti pasa asa de mult de ``rromi``? Te-au ajutat cu ceva, au facut ceva constuctiv pentru tara asta? Nu vad de ce esti atat de ofensat, doar stii ca ei sunt cauza majoritatii problemelor din tara asta. Itelegeam daca spuneam ceva despre Moldovenii despre prut( care sunt frati cu noi), nu despre rromi! 3. Exista un vers ``Minoritatile au drepturi, majoritatea nu...e secolul restrictiilor indiferent de ce crezi tu`` 4. uite ca am scris corect ( daca te face sa te simti mai bine , altii scriu cu mult mai multe greseli decat mine, si nu le este atrasa atentia, eu gresind un cuvant lol ) 5. Nu vreau sa ma cert cu nimeni si nu o sa mai raspund la astfel de mesaje, credeti ce vreti, pentru asta este forumul ( libera exprimare si pareri proprii), plus ca va respect pe toti...dar ati cam deviat de la subiect...de dimineata, dupa ce am plecat ati facut 3 pagini pana in momentul de fata, cand am venit acasa. Bft & respect si va rog nu va mai certati aici ar trebui sa discutam despre Silkroad! Hmmmm...interesant ....cand vorbesti despre Silkroad care este aproape primul lucru care iti vine in minte....daca imi permiteti ...Playerii marea majoritate formati din Gold-Bots...si .....of course...Turci...nu stiu ce parere aveti voi despre aceasta natie...dar eu sunt foarte dezamagit...incep sa-mi doresc sa vina un fel de al 2-lea Hitler...si sa faca sapun din Turci :)) HAVE FUN ! :tiphat: p.s Andrei ti-am dat reply la rasp tau deoarece intrase problema de rasism
alexxx70 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Hristos a Inviat & neata all! Desi suntem in perioada sarbatorilor Pascale nu pot sa ma abtin sa nu comentez.Parerea mea este ca doar un newbie care joaca de 2 sapt intrucat nu stie cum sa adune si sa chipzuiasca goldul cu cap. In al doinlea rand, imi permit o parere despre nationalitatea tipului, ori este o corcitura roman + rom, ori are o mentalitate de rom, deoarece numai romii sunt invatati sa ``cerseasca``. Romanii adevarati sunt un popor de muncitori , nu de cersatori. Asta e doar o idee, poate sa fie corecta sau gresita. CyaPS: nu am nimic cu cei de nationalitate roma...doar am spus ce cred :P..romani si nu rromi am intalnit si eu f multi in mai multe jocuri unde cereau gold sau ma rog echivalentul acestei monede virtuale si asta pe cand eu tot ce am "realizat" in acele jocuri am facut-o fara sa cersesc nimic de la nimeni luind totul de la zero, documentandu-ma, muncind pt acele "realizari"...daca eu am putut sa fac asta, altii de ce nu pot?de lene?sau pt ca ei vor sa li se dea de-a gata pe tava ?ia sa treaca fiecare la munca si nu numai cu muschiul ci si cu neuronul ala plictisit...si am citit multe posturi in continuarea acestuia cu pareri pro si contra romanilor sau a rromilor..., vreau sa spun doar atata,sunt si f multi romani si f multi rromi care fac fapte antisociale si in tara si inafara, dar procentual vorbind nu ai sa vezi cat ii lumea si pamantul un procent mai mare de rromi muncind cinstit decat procentajul romanilor si in plus ca suntem cunoscuti noi romanii inafara tarii, datorita probabil si contributiei rauvoitoare a mass-mediei straine ca fiind toti, romani si rromi la un loc aceeasi chestie--> tigani romani buni de nimic si pe care se da vina mai intai si mai intai inainte ca cineva sa isi aduca aminte ca exista in lumea asta si conceptul "Nevinovat pana la proba contrarie"Sincer...nu stiu cum ei nu fac gold , eu pe csro la lvl 10 aveam aproape 100k (primul char...) , cred ca le e lene sa adune tot de pe jos.Daca va vine sa credeti , chiar si pe sjsro(server privat) mi'au cerut romanii gold , le'as da nu zic ca nu , dar cand iti pica 600-1000 gold dintr'un mangyang...si tu ceri gold ...e de rau....lene lene lene....sau sa ni se dea de-a gata dupa cum am zis mai sus...poti sa folosesti ce program vrei tu. Daca ai conexiune slaba iei d/c.Curios este faptul ca la Sbot, daca ii dai clientless ai sanse mult mai mici sa iei d/c decat in mod normal.Eu momentan sunt in Anglia, si stau pe un wireless de prin vecini pana vin baietii de la Virgin Media sa imi bage net. Daca las cu botul fara sa ii dau clientless, iau d/c in 30-1h max, pe cand daca folosesc acea functie pot sta si 5-6-24 de ore fara d/c....si eu sunt in Anglia si folosesc tot wireless de la Virgin Media dar nu de la vecini ci din casa si nu iau d/c ....bine asta cand intru pt ca intru extrem de rar si atunci doar de fun...undeva cam la 3 ore pe saptamana...da`ti delete si la user si la char. AFK...si cine a murit si te-a facut pe tine cel ce hotaraste asta?Nu s`a laudat nimeni nicaieri, ce ai facut tu te priveste, ce am facut noi ne priveste. Faptul ca tu ai "demnitate" e un fapt onorabil. Ar trebui sa te duci in razboi. Shoot yourself!...curios, parca ziceai ca priveste pe fiecare ce face...acu' chiar vrei sa se impuste omul?ntz,ntz,ntz...hotaraste-te...si daca tu consideri demnitatea ca ceva ce desconsidera omul inseamna ca esti patetic ...inca mai sunt "prosti"(ca probabil asa ii consideri tu in mintea ta) in lumea asta care au acest "handicap" si anume demnitate...=)) Vai de capu` tau...atrag atentia tuturor celor ce folosesc acest topic al Linkmania asupra acestui post cu extrem de multe si de folositoare informatii date despre acest joc (SilkroadOnline) totodata tin sa ii multumesc mult de tot preastimabilului Slym pt efortul depus in extragerea si postarea acestor informatii in acest post al lui...multumim frumos...:P 1. Prin ce am spus am vrut sa-mi argumentez punctul de vedere.2. De ce iti pasa asa de mult de ``rromi``? Te-au ajutat cu ceva, au facut ceva constuctiv pentru tara asta? Nu vad de ce esti atat de ofensat, doar stii ca ei sunt cauza majoritatii problemelor din tara asta. Itelegeam daca spuneam ceva despre Moldovenii despre prut( care sunt frati cu noi), nu despre rromi!3. Exista un vers ``Minoritatile au drepturi, majoritatea nu...e secolul restrictiilor indiferent de ce crezi tu``4. uite ca am scris corect ( daca te face sa te simti mai bine , altii scriu cu mult mai multe greseli decat mine, si nu le este atrasa atentia, eu gresind un cuvant lol )5. Nu vreau sa ma cert cu nimeni si nu o sa mai raspund la astfel de mesaje, credeti ce vreti, pentru asta este forumul ( libera exprimare si pareri proprii), plus ca va respect pe toti...dar ati cam deviat de la subiect...de dimineata, dupa ce am plecat ati facut 3 pagini pana in momentul de fata, cand am venit acasa. Bft & respect si va rog nu va mai certati aici ar trebui sa discutam despre Silkroad!+1 Andrei......parca am fost "pocit la gura" ca sa folosesc o expresie mai neaosa cand am zis de Paste ca imediat ce trec sarbatorile iar ne luam la ciondaneala...si da, ar trebui sa discutam mai mult de SRO ca au aia de la Joymax destule bube sa ne tina ocupati si fara sa mai deschidem si alte subiecte...RESPEC"ALL :tiphat:
Guest Leirbag Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 A mai luat careva error C7 si daca da cum i-a dat de cap. :angry1: :angry1: :sef: :sef:
sro_Andrei92 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Buna seara all. As vrea sa-i multumesc lui alexxx70, pentru ca a explicat mai bine ce voiam eu sa zic, poate ca nu m-am exprimat prea bine, ideea de baza era ca dupa parearea mea sunt si jucatori rromi care cer gold, bineinteles ca sunt si romani care fac acelasi lucru. Nu stiu de ce a fost atata tevatura pe tema asta...Va rog frumos, ca macar pe perioada sarbatorilor Pascale sa facem un efort si sa fim mai buni, e asa de greu??Respect all cya tommorowPS: erroarea aia cu C7 o luam si eu am redeschis clientul de 2-3 ori si nu mi-a mai aparut.
Guest Leirbag Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Buna seara all. As vrea sa-i multumesc lui alexxx70, pentru ca a explicat mai bine ce voiam eu sa zic, poate ca nu m-am exprimat prea bine, ideea de baza era ca dupa parearea mea sunt si jucatori rromi care cer gold, bineinteles ca sunt si romani care fac acelasi lucru. Nu stiu de ce a fost atata tevatura pe tema asta...Va rog frumos, ca macar pe perioada sarbatorilor Pascale sa facem un efort si sa fim mai buni, e asa de greu??Respect all cya tommorowPS: erroarea aia cu C7 o luam si eu am redeschis clientul de 2-3 ori si nu mi-a mai aparut.merci sro_Andrei92 banuiesc ca era de la "galbejiti" :bananadance2: :bananadance2:
Mihai1993 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 bai baietzi... stie careva cum fac sa vad cate Tomb-stone am vanat? ca am vazut ca questurile de 80-100 nu au help si nu arata nici stadiul questului(adica cate saculete ai adunat/cati mobi ai vanat)
Guest Leirbag Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 @Leirbag Mersi mult pentru sfaturi :) ! Eu mai am vreo 20% pana la lvl 69 nu am de gand sa ma fac murder :) !o sa stau in taxy la sniperi pana la 69 apoi o sa ma apuc sa farmez cursed hearts la mobi mai mici si pe masura ce farmez o sa scot de bich si o sa bag in bow o sa stau cu bladeul pana voi aduce bow la un lvl mai mare :)!Cred k o sa farmez curseduri in cave la mobi de 61-63 omor rpd consum pots putine :)! Btw si a mea tot bowerita este :P ! Insa buildul meu va fi 100bow,100fire,100force !:p! Force Bower ftw ! Aionys daca nu te superi as vrea sa discutam putin pe marginea build-urilor de bow. Ma intereseaza de ce ai ales force cu fire (+ la dmg) si nu force cu ice (+ la ph+ protectie). Bineinteles numai si numai daca vrei.
aionys Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Am ales force cu fire datorita bufului de la fire care iti da physical dmg ,fire body mi se pare numai retin sigur numele si datorita faptului k fiind full str numai ai nevoie de ph prot dar fire guard este destul de folositor impotriva caract full int care au un dmg destul de mare !Iar force am ales pentru debufuri si sa nu vina sa imi zica mie careva k este mai bun light pentru k blader/force bateam orice blader/light !Deci parerea mea cel mai bun build ar fi bow100-evident pentru skiluri, fire100 pentru imbue puternic si pentru fire body ,force100 pentru debufuri ,daca prinzi debufurile adv este ca si mort ! Scuzati greselile gramaticale dar este totusi miezul nopti si chiar nu stau sa corectez :)!Acum u dc ai ales ice?:D!
Guest Leirbag Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Ok, eu m-am gindit in primul rind la ph (desi are si el din plin ca e full str) mai are si skillurile de frozen....imi plac la nebunie si cred ca in pvp as face fata cu brio la glavieri sau double handed, fire-ul nu cred ca are sens sa-l discutam (aspectele pozitive le-ai subliniat deja) ar fii interesant un pvp cu tine si sa avem caracterele ff plus garment de npc (sa vedem cine , ce si cum) si va avea garment la tine cred ca protector este potrivit. :beer: Merci de raspuns.
Sleya Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Buna seara all. As vrea sa-i multumesc lui alexxx70, pentru ca a explicat mai bine ce voiam eu sa zic, poate ca nu m-am exprimat prea bine, ideea de baza era ca dupa parearea mea sunt si jucatori rromi care cer gold, bineinteles ca sunt si romani care fac acelasi lucru. Nu stiu de ce a fost atata tevatura pe tema asta... Va rog frumos, ca macar pe perioada sarbatorilor Pascale sa facem un efort si sa fim mai buni, e asa de greu?? propui sa fim mai buni acum cu sarbatorile pascale...si tu in posturile tale esti rasist...eu din cati romani cunosc care joaca silkroad...nu am intalnit nici unul care sa fie rrom...dar in fine....poate tu ai nimerit intr-o comunitate de rromi...in sro... :-?? si daca acesti rromi sunt asa de hoti si inculti cum crede majoritatea...credeti ca s-ar juca ceva gen silkroad? :violent: on topic : eu personal...am luat o pauza de la sro...dar voi continua sa postez pe aici...daca nu va deranjeaza si nu imi mai propuneti sa imi trag un glont in cap :-?? si ceva dragut...facut de un roman... enjoy eu sper sa castige concursul lui Soulsp34rRepect celor care merita :) :beer:
Guest SkId666 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 si ceva dragut...facut de un roman... enjoy eu sper sa castige concursul lui Soulsp34rRepect celor care merita :) :beer: Din description-ul de la Video: "This is my video for the video contest organizated by SoulSp34r and the rev6 admins hope u like it and enjoy!" Dap, sigur e facut de-un roman. ^_^ Si cateva versuri sunt aiurea. Dar e cute.
Sleya Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Din description-ul de la Video: "This is my video for the video contest organizated by SoulSp34r and the rev6 admins hope u like it and enjoy!"Dap, sigur e facut de-un roman. ^_^ Si cateva versuri sunt aiurea. Dar e cute.Te asigur eu ca e facut de un roman :) e prietenul meu si din cate vezi am pus si eu umarul la producerea lui...cum ar fi l-am lasat sa isi dea zerkul pe mine :)) eu sper sa castige :P Thanks for watching
PsychoR0 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Te asigur eu ca e facut de un roman :) e prietenul meu si din cate vezi am pus si eu umarul la producerea lui...cum ar fi l-am lasat sa isi dea zerkul pe mine :)) eu sper sa castige :P Thanks for watching ce se castiga din concursul asta?omg am deja lvl 70 si 66% miam bagat gap 0 si prem silver am facut intr-o noapte 50%