Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Nu am sustinut nimic...traiesc in tara asta si nu ma plang...dar nu imi place cand vad atata rasism...domne...aia care fura nu sunt romani...sunt rromi!!! de unde dracu stii tu?nu suport chestiile de genul asta...daca ai fost hackerit de un roman...inseamna ca a fost rrom nu?ca romanii nu fura...doamne fereste...rromi sunt la noi cum erau odata negri la americani si uite unde s-a ajuns acum....un negru la casa alba ;) asa ca inca odata va spun...nu mai generalizati

Posted

now lets be on topic : www.yahoo.com (edited din cauza certurilor )

ce a facut un amic de-al meu ( ciupilian stii despre ce vb )

Posted

now lets be on topic :

ce a facut un amic de-al meu ( ciupilian stii despre ce vb )

e vechi filmuletul dar intradevar stanga a facut o treaba buna :P gz lui :)

Posted

Stanga e un copil ratat. Acum fara nicio suparare sau alte chestii. Juca pe RedSea acum 2-3 ani, era in guild cu mine... Guild facut de mine de Slym si de Emma, poate cineva de pe aici cunoaste numele. SuperStar era guildul, de fapt...este si acum. Numele guildului este acelasi ca cel de pe Alps *la vremea aia era cel mai puternic pe Alps*, motiv pentru care l`am "imprumutat" si noi.

Dupa un timp, Slym i`a furat contul lui Stanga, nu pt a`i face rau ci pt a`i demonstra ca se poate. Acesta si`a pus mama sa il sune pe Slym sa il roage sa ii dea contul inapoi ca altfel o sa il prinda unchi`su care e recuperator and shit.

Copilul asta nu are viata sociala, traieste in monitor.

Posted

Stanga e un copil ratat. Acum fara nicio suparare sau alte chestii. Juca pe RedSea acum 2-3 ani, era in guild cu mine... Guild facut de mine de Slym si de Emma, poate cineva de pe aici cunoaste numele. SuperStar era guildul, de fapt...este si acum. Numele guildului este acelasi ca cel de pe Alps *la vremea aia era cel mai puternic pe Alps*, motiv pentru care l`am "imprumutat" si noi.

Dupa un timp, Slym i`a furat contul lui Stanga, nu pt a`i face rau ci pt a`i demonstra ca se poate. Acesta si`a pus mama sa il sune pe Slym sa il roage sa ii dea contul inapoi ca altfel o sa il prinda unchi`su care e recuperator and shit.

Copilul asta nu are viata sociala, traieste in monitor.

nu cred chestia asta nici daca imi aduci inregistrarea telefonica :

1. stanga are peste 21 de ani itzi zic sigur

2. daca furi la cineva contu "doar ca sai demonstrezi ca se poate " cred ca esti un ratat....

3. te crezi interesant daca tot pui apostrof? sa sti ca l'am se scrie cu - si si'a la fel .... si cum adica recuperator ??? james bond fan?

Posted

Prietene, cred ca exagerezi. Nu esti in masura sa ma inveti tu pe mine gramatica si nu trebuie sa iti explic de ce pun apostrof. Ar trebui sa iti dai seama singur, R-Tard.

Daca tot ii iei atat apararea, poate il duci si acasa, ii arati ceva sub plapuma. Vad ca esti foarte atasat de el, un sex virtual ceva in sro ?

Get a life freak.

Posted

daca furi la cineva contul "doar ca sai demonstrezi ca se poate " tot a fura se numeste ;) asa ca Slym al tau tot un hacker ratat ramane ;) josnic...jalnic...ia-o cum vrei tu

Posted

Prietene, cred ca exagerezi. Nu esti in masura sa ma inveti tu pe mine gramatica si nu trebuie sa iti explic de ce pun apostrof. Ar trebui sa iti dai seama singur, R-Tard.

Daca tot ii iei atat apararea, poate il duci si acasa, ii arati ceva sub plapuma. Vad ca esti foarte atasat de el, un sex virtual ceva in sro ?

Get a life freak.

pleaca de pe linkmania frate daca vi aici sa faci pe smecheru, vorba lu sleya dak a furat doar sa arate ca se poate tot hot se numeste, PA

Posted

deci xposex se pare ca poporul a decis .... 1. eu nu am zis nimica obscen de tine doar te-am intrebat de ce folosesti apostrof.... oricum ban sau warn vei avea pt ca fac reclamatie

Posted

@XposeX tiau murit laudatori?.. dute incet ca faci praf... crezi ca este cineva interesat de faptele voastre brave ?XposeX prin ceea ce afirmi te faci singur ce cioco... nu le spune unora get a life cand chiar tu ai nevoie de una. dar na, nu te pune cu .. ca ajungi mai rau ca el, pentru ca lupti cu arma lui PROSTIA si cand tu nu esti obisnuit cu ea.. prostul de arde. oricum singura tactica de hack la romani este aceea de a se da fetita... :-j oricum XposeX Get a life... valabila pentru tine 100%, si mai era o vorba.. zimi ce esti nu ceea ce ai fost..

Posted

daca furi la cineva contul "doar ca sai demonstrezi ca se poate " tot a fura se numeste ;) asa ca Slym al tau tot un hacker ratat ramane ;) josnic...jalnic...ia-o cum vrei tu

Merci frumos, dar NU ! Te las pe tine sa o iei.

@Mario Inscris: 18-January 09

Ia mai zi`mi o data

@Koila

da`mi un pm cu id`ul tau ca nu il mai tin minte. Poate daca ma vezi on pe mess o sa iti aduci aminte cat de bine ne intelegeam intr`un timp . >.<

Posted

Dar tu ca ii iei apararea lui Slym care este un hacker ce esti tu de iei asa foc pentru el?cumva fetita lui? :-?

P.S. unora dintre noi ne place sexul real nu cel virtual...spre deosebire de altii....nu dau nume ca se supara XposeX

Posted

nah am sters id-ul tau erai tot timpul off.. stiu daca nu imi joaca feste memoria...

aveai un id cu multe chesti @#!@%$%^&^&^ aranjate frumos! oricum id-ul meu e visibil daca dai click pe nick-ul meu

XposeX cum se numea forumul ala al tau sau alu Slym... nu mai retin

da imi cer scuze am scoso acum 1 zi in urma.

Posted

Nu am nicio chestie de genul in id. Okey, o sa verific. just a sec.

-LE-

Fara informatii.

-LE2-

Nvm, lasa id`uri lasa tot. Aveam alta parere despre tine. In + nu stiu de ce te`ai atacat. Nu am zis nimic de tine sau nimic care sa faca referire la tine sau vre`un lucru care sa te jigneasca intr`un fel sau altul.

Asta e...

Posted

Nu iau apararea nimanui. Vad ca ati sarit toti pe mine doar pt ca am zis niste adevaruri despre DjStanga.

prin a jigni lumea pe aici ...asa ai spus tu adevaruri despre DjStanga...de ce l-ati hackerit?din invidie va spun eu...ca a facut ceva ce nu a mai facut nici un roman...a iesit in evidenta ...si deh...invidia asta...v-a mancat ;)

Posted

Merci frumos, dar NU ! Te las pe tine sa o iei.

@Mario Inscris: 18-January 09

Ia mai zi`mi o data

@Koila

da`mi un pm cu id`ul tau ca nu il mai tin minte. Poate daca ma vezi on pe mess o sa iti aduci aminte cat de bine ne intelegeam intr`un timp . >.<

nu mai repet pt cei care nu stiu sa citeasca, dar mai repet PA

Posted

Ce parte din Slym nu intelegi ?

Scuza-ma ca spun asta dar :Ce parte din Topic de Silkroad nu intelegi/eti ?

Certati-va lume prin pm-uri sau pe messengere nu mai umpleti topicul acesta cu sute de pagini inutile.

Guest Slym*®
Posted

prin a jigni lumea pe aici ...asa ai spus tu adevaruri despre DjStanga...de ce l-ati hackerit?din invidie va spun eu...ca a facut ceva ce nu a mai facut nici un roman...a iesit in evidenta ...si deh...invidia asta...v-a mancat ;)

Nu, din nicio invidie, chestia a fost ca el si tov lui, aveau odata contul meu cand se deschisese RedSea, si au luat tot ce aveam pe el, inclusiv 400 mil+ gold iteme si alte chestii, + ca au vandut cainele la magazin. Asta m-a enervat cel mai mult, fapt care ne-a dus pe mine si pe Xpose la asemenea fapt.

Degeaba tot plangeti p-aici ca hack ca hack ca de ce furati si chestii de genu`, mai bine lasati acterinca ca si voi daca dadeati de asa ceva, acelasi lucru faceati.

Guest Leirbag
Posted

@Koila stiu k nu se merita dar si pana strang cursedurile..................... mai bine fac gaura in buget :)!

mai am 63 de lvl de scos de la blade deci suficient de mult :)!

Btw aveti careva idee cum cumperi e-pinurile?

Salut Aionys,

Vezi ca este mai in spate (pe forum) o discutie legata de cum schimbi mai usor la un caracter "main tree".

PS: Si eu fac acelasi lucru cu un blader de 61 i-l trec pe bow....si aproape am reusit in 5 zile.

PPS: Vad ca baietii sau incalzit....jajajajajajajajja..... :starwars: :violent: :box: :sef: :crazy: :crazy2:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...