Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

... NO COMMENT...

http://img126.imageshack.us/my.php?image=sro2009042122024843.jpg

... si daca erati curiosi de continuare ...:

http://img254.imageshack.us/my.php?image=sro2009042200412457.jpg

... :tiphat:

Hristos a Inviat & neata all! Desi suntem in perioada sarbatorilor Pascale nu pot sa ma abtin sa nu comentez.

Parerea mea este ca doar un newbie care joaca de 2 sapt intrucat nu stie cum sa adune si sa chipzuiasca goldul cu cap. In al doinlea rand, imi permit o parere despre nationalitatea tipului, ori este o corcitura roman + rom, ori are o mentalitate de rom, deoarece numai romii sunt invatati sa ``cerseasca``. Romanii adevarati sunt un popor de muncitori , nu de cersatori. Asta e doar o idee, poate sa fie corecta sau gresita. Cya

PS: nu am nimic cu cei de nationalitate roma...doar am spus ce cred :P

Guest Leirbag
Posted

... NO COMMENT...

http://img126.imageshack.us/my.php?image=sro2009042122024843.jpg

... si daca erati curiosi de continuare ...:

http://img254.imageshack.us/my.php?image=sro2009042200412457.jpg

... :tiphat:

LOL, pai o fotografie spune mai mult decit 1000 de cuvinte.

1. Baiatul cred ca nu stia mare lucru despre isro.

2. Probabil a mai cerut si la altii si a primit.

3. In locul tau i-l indrumam sa citeasca un tutorial despre "money making".

Sa auzim numai de bine :tiphat:

Posted

Sincer...nu stiu cum ei nu fac gold , eu pe csro la lvl 10 aveam aproape 100k (primul char...) , cred ca le e lene sa adune tot de pe jos.Daca va vine sa credeti , chiar si pe sjsro(server privat) mi'au cerut romanii gold , le'as da nu zic ca nu , dar cand iti pica 600-1000 gold dintr'un mangyang...si tu ceri gold ...e de rau.

Posted

LOL :)) eu la astia le raspund simplu..."La munca nu la intins mana!!!"

Tu esti cine esti ! #-o

@Birchoff

Nu mi se pare nimic exagerat. Pur si simplu a pus cateva intrebari despre buildul tau. Eu as aprecia ca nu a zis din start gold pls.

Posted

:angry1: care aveti net de la UPC?... deci ma-m saturat, de o saptamana sunt acasa si numai in D\c-uri ma tine. ideea e ca netul nu pica doar DC in prostie

Posted

Probabil e conexiunea slaba si iei d.c din cauza lagului. UPC oricum este la pamant in comparatie cu RDS care momentan detine locul 7 in Europa.

Posted

:angry1: care aveti net de la UPC?... deci ma-m saturat, de o saptamana sunt acasa si numai in D\c-uri ma tine. ideea e ca netul nu pica doar DC in prostie

Sal eu sunt la RDS si nu am probleme cu DCurile, dar pot sa-ti dau un sfat nush exact cum se numeste dar cred ca exista un program pe nume anti devil dc...sau ceva de genu, ar trebui sa-l incerci poate merge. Bft all!

Posted

poti sa folosesti ce program vrei tu. Daca ai conexiune slaba iei d/c.

Curios este faptul ca la Sbot, daca ii dai clientless ai sanse mult mai mici sa iei d/c decat in mod normal.

Eu momentan sunt in Anglia, si stau pe un wireless de prin vecini pana vin baietii de la Virgin Media sa imi bage net. Daca las cu botul fara sa ii dau clientless, iau d/c in 30-1h max, pe cand daca folosesc acea functie pot sta si 5-6-24 de ore fara d/c.

Posted

poti sa folosesti ce program vrei tu. Daca ai conexiune slaba iei d/c.

Curios este faptul ca la Sbot, daca ii dai clientless ai sanse mult mai mici sa iei d/c decat in mod normal.

Eu momentan sunt in Anglia, si stau pe un wireless de prin vecini pana vin baietii de la Virgin Media sa imi bage net. Daca las cu botul fara sa ii dau clientless, iau d/c in 30-1h max, pe cand daca folosesc acea functie pot sta si 5-6-24 de ore fara d/c.

Sunt de acord cu ce zici tu, dar poate incerca si ce i-am spus eu: Devils DC Detector V2.2 , plus ca la loader exista o optiune: disable disconnect. Anyway nici macar nush daca o sa-ti functioneze, dar incerca dureaza 10min.

Vreau sa stiu si eu cand se deschide store de la Sbot ( ptr clientii noi) , ast raspuns.

Guest Leirbag
Posted

Sunt de acord cu ce zici tu, dar poate incerca si ce i-am spus eu: Devils DC Detector V2.2 , plus ca la loader exista o optiune: disable disconnect. Anyway nici macar nush daca o sa-ti functioneze, dar incerca dureaza 10min.

Vreau sa stiu si eu cand se deschide store de la Sbot ( ptr clientii noi) , ast raspuns.

In caz ca mai exista doritori de S-Bot.

Mentionez ca postarea este a unui moderator (pe forum) facuta pe data de 13 Aprilie 2009.

"As many of you want to know the date, I created this thread.

Shiva still got some exams to do. The last one is at coming tuesday (not 100% sure though) and after that, we will have some nice features in Sbot (secret biggrin.gif )

Sales will open sometime then as well (next week probably)

Best wishes,

Mods team.

PS: Take in mind that asking for this is strongly prohibited and can/WILL result in a ban!"

Asta e oficial ... neoficial ... no ideea.

Hai salut la toti. pumn.gif

Posted

In caz ca mai exista doritori de S-Bot.

Mentionez ca postarea este a unui moderator (pe forum) facuta pe data de 13 Aprilie 2009.

"As many of you want to know the date, I created this thread.

Shiva still got some exams to do. The last one is at coming tuesday (not 100% sure though) and after that, we will have some nice features in Sbot (secret biggrin.gif )

Sales will open sometime then as well (next week probably)

Best wishes,

Mods team.

PS: Take in mind that asking for this is strongly prohibited and can/WILL result in a ban!"

Asta e oficial ... neoficial ... no ideea.

Hai salut la toti. pumn.gif

Multumes foarte mult, astept cu nerabdare ca sa achizitionez si eu Sbot...deoarece SroKing nu mia merge asa de bine...

Guest Leirbag
Posted

Multumes foarte mult, astept cu nerabdare ca sa achizitionez si eu Sbot...deoarece SroKing nu mia merge asa de bine...

Cu placere...dar vezi ca este si promotie pe botsmall si la isrobot cu 9$ primest 240 de puncte ..adica aprox 1 luna. :crazy: :bananadance2:

Posted

Hristos a Inviat & neata all! Desi suntem in perioada sarbatorilor Pascale nu pot sa ma abtin sa nu comentez.

Parerea mea este ca doar un newbie care joaca de 2 sapt intrucat nu stie cum sa adune si sa chipzuiasca goldul cu cap. In al doinlea rand, imi permit o parere despre nationalitatea tipului, ori este o corcitura roman + rom, ori are o mentalitate de rom, deoarece numai romii sunt invatati sa ``cerseasca``. Romanii adevarati sunt un popor de muncitori , nu de cersatori. Asta e doar o idee, poate sa fie corecta sau gresita. Cya

PS: nu am nimic cu cei de nationalitate roma...doar am spus ce cred :P

ai spus ce crezi?prin ce ai spus ai aratat ca esti un copil rasist...romanii adevarati sunt un popor muncitor? de unde ai scos-o pe asta?:)) traiesti cumva in alta tara si citesti despre romania doar prin reviste sau carti? eu ultima data cand am verificat toata Romania era o tara corupta si toti sunt pe interes...in al doilea rand nu se scrie romi....se scrie rromi asa ca ar fi mai bine sa gandesti inainte sa postezi...si nu numai rromi cum ai spus tu sunt cei care fac rau...si romanii fura,ucid si cersesc prin alte tari ;) asa ca...nu mai fi rasist pentru ca se pare ca nu stii nimic despre aceasta tara numita Romania si locuitorii ei

Posted

De ce se vorbeste despre ce fel de tara este Romania in topicul de silkroad? :| !

Ot:Cand cumperi cursed hearts din item mal costa 28 de silk 1 potiune?sau este un fel de pachet ?daca da cate potiuni are?

Posted

ai spus ce crezi?prin ce ai spus ai aratat ca esti un copil rasist...romanii adevarati sunt un popor muncitor? de unde ai scos-o pe asta?:)) traiesti cumva in alta tara si citesti despre romania doar prin reviste sau carti? eu ultima data cand am verificat toata Romania era o tara corupta si toti sunt pe interes...in al doilea rand nu se scrie romi....se scrie rromi asa ca ar fi mai bine sa gandesti inainte sa postezi...si nu numai rromi cum ai spus tu sunt cei care fac rau...si romanii fura,ucid si cersesc prin alte tari ;) asa ca...nu mai fi rasist pentru ca se pare ca nu stii nimic despre aceasta tara numita Romania si locuitorii ei

pai da sleya dar ar trebui sa ne gandim de ce s-a ajuns in situati astA? inainte romani erau un popor care isi iubeau tara si se ajutau intre ei dar acuma .... cineva a zis o chestie foarte adevarta in lumea de astazi. nu mai imi amintesc cine dar posteaza aici ... : Ai bani Love story ..... nai bani i'm sorry ... deci ar trebui sa ne gandim de ce sa ajuns aici ... romani sa plece in nu stiu care tari care sunt mai cinstite ca romania si de ce si acolo sa fure si sa ucida ??? asta ar trebui sa ne intrebam nu sa tot zicem despre noi ca tot furam pentru ca plangandu-ne nu vom rezolva nimic

Posted

@XposeX ai gandit bine dar ai dato prost.. ce sustine Sleya?

@aionys sunt 5 bucati si iti dau 100% sp inapoi .. nu prea se merita dar hai acum fiecare face ce vrea cu bugetul lui

Edit : DreamFighteR sa ajuns aici pentru ca suntem in contiunare o tara comunista dar cu masca de tara democrata.. cei care sunt acum la conducere sunt din vechea brigada... so dute ia un AK-47 .. zboarale materia cenusie pe , peretii Casei Poporului.. faci parnaie pe viata si ai schimbat viitorul asta sa vrut in `89 sa varsat sange doar pentru un chip democrat dar o gandire comunista si individualista...

Posted

@Koila stiu k nu se merita dar si pana strang cursedurile..................... mai bine fac gaura in buget :)!

mai am 63 de lvl de scos de la blade deci suficient de mult :)!

Btw aveti careva idee cum cumperi e-pinurile?

Posted

@aionys nu cred ca sunt valabile pentru europa... citesem ceva la ei pe site.. ca sunt valabile doar pentru Egipteni si nu mai stiu care... pentru europa Paypal

Posted

@XposeX ai gandit bine dar ai dato prost.. ce sustine Sleya?

@aionys sunt 5 bucati si iti dau 100% sp inapoi .. nu prea se merita dar hai acum fiecare face ce vrea cu bugetul lui

Edit : DreamFighteR sa ajuns aici pentru ca suntem in contiunare o tara comunista dar cu masca de tara democrata.. cei care sunt acum la conducere sunt din vechea brigada... so dute ia un AK-47 .. zboarale materia cenusie pe , peretii Casei Poporului.. faci parnaie pe viata si ai schimbat viitorul asta sa vrut in `89 sa varsat sange doar pentru un chip democrat dar o gandire comunista si individualista...

pai cred ca si la asta ne vom astepta in urmatori ani daca se continua asa se pare ca vom avea o noua revolutie ( doamne fereste ) :banghead: asta este lumea in care traim .....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...