Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

me 2 bro ! dar cu toate ca cei mai multi musulmani sunt pe tibet, avem o comunitate de romani foarte misto. Si cei care spun ca mai bine ma duc intr-o guilda de turci decat intr-o guilda de romani pt ca romani sunt mai prosti de 2 sau de 3 ori decat turcii, ca turci sunt oameni. Ei bine il pot considera noob pe cel care spune asta deoarece si el e roman (prost cum zice el). Nu imi place cand ziceti ca romanii sunt prosti, nu puteti sa ziceti doar unii ? Adevarat si turcii sunt oameni, dar majoritatea sunt cretini si nu stiu engleza au o medie de 18 ani toti, si nu stiu sa spune 2 cuvinte in engleza , inafara de f*ck. Ca de exemplu eu nu stiu romani de lvl mare care sa faca figuri sa fie plini de "ei" si nici prosti (cum ziceti voi), doar unii care sunt lvl mic si nici nu te cunosc iti dau PM : sal, esti roman ? nu faci taxi ?

Sal all! Ce vrei sa zici cu asta ? Eu doar am trimis un global si am am primit 5 pmuri de la turci diferiti care ma injurau ( fara sa le aduc o ofensa directa sau indirecta lor ), plus ca eu nu cer plevel ( am scris in global ca vreau sa cumprar ) si nici gold...am testul sa-mi ajunga 1 luna (36mil) si pe langa aceste lucruri nu am cerut de la nimeni iteme nici macar imprumut dar tocmai pe gratis, ba mai mult mereu cand am avut am dat pe gratis sau imprumut guildei mele de pe SjSro. Am spus toate acestea deoarece nu vreau sa fac o impresie proasta pe forum. Bft all & succes la grind ( ptr cei care grindeaza noaptea pana dimineata ) & Peace out. Cya tommorow.

PS: ma refeream mai mult la ce a ciupilan despre romani, care cred ca in anumite cazuri are dreptate dar nu fac parte din aceasta categorie de romani. Cya all

Posted

Pe phoenix cand am inceput...prin a 2 saptamana eram 5x si aveam un prieten foarte bun si m-o rugat sa dau un global - Allah yok..nu stiam ce inseamna.Si am scris si am dat send si deodata vad pe uni "I WAS JOKING DONT DO IT!!!" ...stau 2 secunde ..boom spam chat si eram si pe ibot si are voice promt , ma rog mi-am cerut scuze la "turk friends" si am continuat ziua .

Posted

Pe phoenix cand am inceput...prin a 2 saptamana eram 5x si aveam un prieten foarte bun si m-o rugat sa dau un global - Allah yok..nu stiam ce inseamna.Si am scris si am dat send si deodata vad pe uni "I WAS JOKING DONT DO IT!!!" ...stau 2 secunde ..boom spam chat si eram si pe ibot si are voice promt , ma rog mi-am cerut scuze la "turk friends" si am continuat ziua .

hehehehe xD

Posted

me 2 bro ! dar cu toate ca cei mai multi musulmani sunt pe tibet, avem o comunitate de romani foarte misto. Si cei care spun ca mai bine ma duc intr-o guilda de turci decat intr-o guilda de romani pt ca romani sunt mai prosti de 2 sau de 3 ori decat turcii, ca turci sunt oameni. Ei bine il pot considera noob pe cel care spune asta deoarece si el e roman (prost cum zice el). Nu imi place cand ziceti ca romanii sunt prosti, nu puteti sa ziceti doar unii ? Adevarat si turcii sunt oameni, dar majoritatea sunt cretini si nu stiu engleza au o medie de 18 ani toti, si nu stiu sa spune 2 cuvinte in engleza , inafara de f*ck. Ca de exemplu eu nu stiu romani de lvl mare care sa faca figuri sa fie plini de "ei" si nici prosti (cum ziceti voi), doar unii care sunt lvl mic si nici nu te cunosc iti dau PM : sal, esti roman ? nu faci taxi ?

Sal all! Ce vrei sa zici cu asta ? Eu doar am trimis un global si am am primit 5 pmuri de la turci diferiti care ma injurau ( fara sa le aduc o ofensa directa sau indirecta lor ), plus ca eu nu cer plevel ( am scris in global ca vreau sa cumprar ) si nici gold...am testul sa-mi ajunga 1 luna (36mil) si pe langa aceste lucruri nu am cerut de la nimeni iteme nici macar imprumut dar tocmai pe gratis, ba mai mult mereu cand am avut am dat pe gratis sau imprumut guildei mele de pe SjSro. Am spus toate acestea deoarece nu vreau sa fac o impresie proasta pe forum. Bft all & succes la grind ( ptr cei care grindeaza noaptea pana dimineata ) & Peace out. Cya tommorow.

PS: ma refeream mai mult la ce a ciupilan despre romani, care cred ca in anumite cazuri are dreptate dar nu fac parte din aceasta categorie de romani. Cya all

@m4R10 - ai dreptate cand spui ca cei care vorbesc despre romanii de pe sro ca fiind prosti... trebuie sa foloseasca si cuvantul "unii"... toti cei de lvl mare pe care ii cunosc sunt persoane de treaba, care m'au ajutat la inceputul jocului si ma mai ajuta si acum... pe unii chiar am avut norocul sa ii cunosc si in realitate si pot spune ca sunt oameni de nota 10... am cunoscut si turci de treaba... am stat la plvl o saptamana cu un turc si am aflat doar dupa 5 zile despre nationalitatea lui... zilnic vorbeam fel de fel de chestii... scammeri, vorbitori de "bine" si altii din categorii asemanatoare sunt de orice nationalitate... dar tot turcii si romanii sunt cei cu: 10k pls (am auzit si de 500k) sau da si mie 10k... iar daca nu le dai.. te trezesti cu 10 pm'uri cu vorbe de ce ti'e mai drag. O singura data i'am dat unuia 15 k sa ajunga in samarkand, cred ca era german dupa cum mi'a scris prima oara, apoi a vorbit in engleza...

@sro_andrei92 - poate ca nu trebuia sa pui screen'ul ala cu pm'urile... mie nu mi'ai facut o impresie proasta deloc.. precum altii de pe forum care au aparut aici dupa venirea mea si se dadeau mari (nici nu stiu cum sa le zic)... acum nu stiu nici eu ce impresie am facut la venirea mea, nu cred ca mi s'a reprosat ceva atunci despre limbaj sau altceva... ceea ce am vrut sa'ti spun in prima propozitie este ca toti avem de'a face cu injuraturi de la diferite persoane pe servere... nu ai ce sa le faci - cum spune m4R10: majoritatea turcilor sunt cretini... cred ca daca am pune fiecare un screen la toate "altercatiile" de genul, am adauga cateva zeci (poate mai multe) de pagini la topicul de sro :D mai bine vii cu un screen cu un unique :beer:

sper sa nu fi spus vreo prostie, dar daca totusi s'a intamplat asta, va rog sa ma scuzati :tiphat:

Posted

Ok, nu o sa mai abordez subiectul cu turcii...vad ca majoritatea de aici ati avut probleme cu ei. Concluzia mea este ca trebuie ignorati si sunt o natie de retartati (lolz am facut o rima ). Dar nu e valabil ptr toti, unii au un IQ de oameni normali care se poarta ca atare...si sa va spun ce a vazut un prieten de pe Ares: un Wizard cu numele Tr_str_tr :blink: ...cred ca asta spune tot. Cya & lasati turcii sa se odihneasca in prostia lor :P

Guest Leirbag
Posted

asa pot sa zic si eu despre Athens ca e smecher.... e smecher pentru ca am o comunitate uriasa de prieteni aici, la fel cum probabil si redule are pe Saturn :D (sau poate ca redule mai are inca 10 motive)

data viitoare nu exagera chiar asa mult :P

Asta incercam sa scot de la voi ...intr-un final, jocul este acelasi pe toate serverele, ce conteaza este comunitatea (guilda, prieteni etc......) iar referitor la faza cu "prostii" :pumn: sint peste tot si in marea lor majoritate sint copii care joaca pentru prima data :crazy2: .

Asa ca ati putea :

1) Sa-i indrumati catre forum (sa poata acumula cunostiinte)

2) Sa-i dadaciti (si voi ati fost la fel).

Concluziile tragetile voi .... nu eu. :computer: :crazy: :crazy:

Posted

Asta incercam sa scot de la voi ...intr-un final, jocul este acelasi pe toate serverele, ce conteaza este comunitatea (guilda, prieteni etc......) iar referitor la faza cu "prostii" :pumn: sint peste tot si in marea lor majoritate sint copii care joaca pentru prima data :crazy2: .

Asa ca ati putea :

1) Sa-i indrumati catre forum (sa poata acumula cunostiinte)

2) Sa-i dadaciti (si voi ati fost la fel).

Concluziile tragetile voi .... nu eu. :computer: :crazy: :crazy:

eu am tras doua concluzii din ce ai spus tu si am bold'uit eu :D

1) chiar ar vrea cineva sa indrum(am) aici pe cineva care isi baga tot ce (n)-are si iti ureaza de bine pana la a saptea ruda?

2) nu prea cred ca am fost asa cum am spus despre "altii" la punctul 1... ce am descoperit in joc a fost fie cu ajutorul prietenului care m'a introdus in sro.. fie cu ghidurile de pe net... sau cu ajutorul forumului din care sunt mandru ca am citit cateva sunte de pagini inainte sa ma alatur :tiphat:

Guest Leirbag
Posted

eu am tras doua concluzii din ce ai spus tu si am bold'uit eu :D

1) chiar ar vrea cineva sa indrum(am) aici pe cineva care isi baga tot ce (n)-are si iti ureaza de bine pana la a saptea ruda?

2) nu prea cred ca am fost asa cum am spus despre "altii" la punctul 1... ce am descoperit in joc a fost fie cu ajutorul prietenului care m'a introdus in sro.. fie cu ghidurile de pe net... sau cu ajutorul forumului din care sunt mandru ca am citit cateva sunte de pagini inainte sa ma alatur :tiphat:

Mr. R_SupeRstaR eu consider ca faci o gresala majora prin simplul fapt ca:

1) As fi scris ca trebuie indrumatii catre forum ce cu un limbaj necivilizat (ador cind sint subtil) ori eu ma refeream la "prostii" , "noobi" sau pe scurt la cei ce va cer bani , plvl sau orice alt fel de "servici" pe care sincer vorbiind cred ca si tu l-ai facut.

2)Prietenul tau nu te-a crescut si nici nu ti-a dat gold si nici nu ti-a indrumat primii pasi...nu????? :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Referitor la faptul ca ai citit ..Felicitarile mele ..este necesar.

Guest The_KniveS
Posted

Guilda LegendS-server(Apollo) cauta membri pt guild nu conteaza lvl noi cei din guilda deokamdata suntem la farmat dupaia lvl,pt ce interesati lasati un reply aici.va astept pe toti care sunteti dispusi sa facem o mica comunitate de romani pe acest srv :tiphat:

Posted

Mr. R_SupeRstaR eu consider ca faci o gresala majora prin simplul fapt ca:

1) As fi scris ca trebuie indrumatii catre forum ce cu un limbaj necivilizat (ador cind sint subtil) ori eu ma refeream la "prostii" , "noobi" sau pe scurt la cei ce va cer bani , plvl sau orice alt fel de "servici" pe care sincer vorbiind cred ca si tu l-ai facut.

2)Prietenul tau nu te-a crescut si nici nu ti-a dat gold si nici nu ti-a indrumat primii pasi...nu????? :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Referitor la faptul ca ai citit ..Felicitarile mele ..este necesar.

2. In momentul cand eu m'am apucat de joc.. prietenul meu avea level 13... vreo 15k... si prin cuvantul "introdus" am vrut sa spun si ca m'a indrumat.. dar nu m'am exprimat destul de corect si imi cer scuze :D

1. plvl cand am cerut... nu am cerut nimanui pe "moca"... am platit sume mari pentru a primi plvl (nu cu ora... cu saptamanile... sau cu luna - cateodata am fost lasat si cu ochii in soare, dar asta'i viata)... bani nu am cerut decat la site'urile care vand gold :)) (thank God for those :tiphat:) si alte servicii, i'am cerut tot prietenului meu: sa'mi logheze caracterul pentru pfarm pe perioada saptamanii trecute cat am fost plecat :D

Posted

2. In momentul cand eu m'am apucat de joc.. prietenul meu avea level 13... vreo 15k... si prin cuvantul "introdus" am vrut sa spun si ca m'a indrumat.. dar nu m'am exprimat destul de corect si imi cer scuze :D

1. plvl cand am cerut... nu am cerut nimanui pe "moca"... am platit sume mari pentru a primi plvl (nu cu ora... cu saptamanile... sau cu luna - cateodata am fost lasat si cu ochii in soare, dar asta'i viata)... bani nu am cerut decat la site'urile care vand gold :)) (thank God for those :tiphat:) si alte servicii, i'am cerut tot prietenului meu: sa'mi logheze caracterul pentru pfarm pe perioada saptamanii trecute cat am fost plecat :D

ceva de genu a fost is la mn la inceput pe saturn am bagat de pe siteuri peste 800m gold

Posted

Pentru cei "rasisti" care critica turcii...egiptenii...si chiar romanii...nu mai generalizati...nu toti suntem la fel...asa ca...daca dai de un scammer...un hacker...asta nu inseamna ca toata tara lui e la fel ;) eu am avut un prieten turc...care mi-a facut arcul +7 si unui prieten din SUA i-a facut blade-ul sun +5 si nu n-ea scammerit asa ca...nu mai generalizati :) :tiphat:

Posted

putini de pe forumu asta vorbesc de arme de 98,de sunuri ,de un trade cu 10 camile si 100 de hunteri ,un crt de 150k ,de arme+9 ,in rest se vorbeste care e buildul perfect altii sunt lvl 10 si se gandesc la ce monstri de 95 sa bata, ce sun de 90 isi va cumpara chiar daca are doar 50 mil gold

Jocu e facut sa te distrezi la war job fw unique ,alchemye nu sa stai ca nebunu pana la 6 dimineatza sa calculezi cate Sp iti trebuie si sa citesti pe forumuri discursul cate unui pusti de 10 ani .

Sa vezi ce frumos e sa zicem la un trade cand incerci sa fugi de thefi ,sau incerci sa prinzi camile ,sau sa aperi camilele,

mai stai de vorba cu unii prieteni pe care ti-ai facut tu in joc .

Crezi ca e o filozofie sa joci Silkroad ,,,, NICI GAND

Posted

...ai gresit total topicul ...dar de fapt asta ai si intentionat nu?

Hristos a Inviat! M-am inscris de cateva zile pe forum si vreau sa va salut si pe cei care activati in acest topic.

Momentan m-am axat pe psro, dar mai joc si pe oficial pe serverul Poseidon unde am un Crossbow de lvl 52.

Btw azi cand am dat un global ptr ca voiam sa cumpar plevel uitati ce am primit de la un Turk( PM )

Bft all si succes la sox drop...si scuzati daca imaginea e prea mare...am monitorul imens, pe viitor o sa incerc sa fac imaginile mai mici. Sper sa fiu acceptat si primit printre voi deoarece ma integrez repede!

...bine ai venit Andrei...sper sa gasesti informatii folositoare pe aici...chiar daca ne mai scoatem ochii cate odata :P...si un sfat in genearl in ce priveste injuraturile, dat fiind faptul ca limbajul obscen in acest joc nu se pedepseste ca in alte jocuri, oricine poate sa scrie orice despre oricine, dar, in momentul cand cineva te injura si nu ii raspunzi cu aceeasi moneda, adica de fapt e bine sa nu ii raspunzi deloc, atunci se oftica el si nu tu, asa ca incearca sa te abtii sa raspunzi la astfel de pm-uri daca vrei sa faca ala riduri si nu tu...

baba inseamna tata

mia zis un turc care imi este prieten si vorbeste in engleza :D

cam 97-98% don turci nu stiu engleza si 1% din cei care stiu

stiu numai sa injure :)) restul sunt de treaba dar sunt rare aceste cazuri :))

eu cat am jucat pe Greece am intalnit in aproape 3 ani doar un singur turc care stia si engleza si mi s-a parut si baiat baiat...bine, nu afirm ca i-am cunoscut pe TOTI turcii de pe acel server, dar oricum am cunoscut multisori...

am fost eu curios sa traduc pe google translate si mi'a rezultat: No God... deci ceva de genul ca nu exista Allah

fiinca marea majoritate si aici ma refer la un procentaj ce poate ajunge la 99,99% a celor de credinta islamica sunt extrem de credinciosi in Allah si invataturile Coranului, a spune "Allah yok" este nu numai o denigrare a lui Allah ci insasi o negare a existentei lui, e ca si cum le-ai lua orice vis, orice speranta, orice motivatie de a trai, de aceea acest 2 cuvinte au un impact major asupra unui turc...hope is usefull :))

RESPEC"ALL

:tiphat:

Posted

Total useless post - >

Tiger girl - Cannot connect due to server traffic

Uruchi - Failed to connect (C:9)

Isyutaru - Got disconnected on her way to Karakoram

Lord Yarkan - Still botting

Captain Ivy - Account blocked for 10 minutes

Cerberus - Pk status

Demon Shaitan - Game Error

Medusa - Comming up just at the time we talked

Updated by rev6 ^^

Posted

... NO COMMENT...

http://img126.imageshack.us/my.php?image=sro2009042122024843.jpg

... si daca erati curiosi de continuare ...:

http://img254.imageshack.us/my.php?image=sro2009042200412457.jpg

... :tiphat:

Posted

... NO COMMENT...

http://img126.imageshack.us/my.php?image=sro2009042122024843.jpg

... si daca erati curiosi de continuare ...:

http://img254.imageshack.us/my.php?image=sro2009042200412457.jpg

... :tiphat:

lol esti din bc :|

same here

tare rau tipu

Posted

LOL :)) eu la astia le raspund simplu..."La munca nu la intins mana!!!"

haha si dupa aceea suporti injuraturile de rigoare.... :D

ma simt asa bine cand ii vad pe toti disperati sa se duca pe serv noi ... unu nu vine pe aege.

Posted

Dupa munca vine si rasplata ;)

http://img514.imageshack.us/img514/8360/thief4life.jpg

Ooops am uitat umbrela :(

http://img514.imageshack.us/img514/8518/cracra.jpg

Bafta ! & Gn8

Guest AlexGame
Posted

Si cam ce char este cel mai bun...in 2moons este Mage cu magi..in asta care este?? :beer:

Si in jocul asta SilkRoad ce Char este cel mai bun..in 2moons este Mage cu magi..in asta cam care este??

Posted

Si cam ce char este cel mai bun...in 2moons este Mage cu magi..in asta care este?? :beer:

Si in jocul asta SilkRoad ce Char este cel mai bun..in 2moons este Mage cu magi..in asta cam care este??

In silkroad nu exista asa ceva, aici depinde de cat de bine sti sa joci si ce echipament ai.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...