Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

eu nu inteleg cum fac aia de pe rev6 sa vada cati is on,pana acuma credeam ca au niste boti situati pe harta si stiu,la fel si cu itemele,dar vad ca atunci cand e inspectie aia vad ca e 1 pe un server sa zicem,de unde stiu ei oare?v-ati gandit ca poate e ceva de la ei cand o aparut 1/3500 si toti va luati de gm si nu stiu ce.. si ce va cacati atat pe voi ca tine inca juma de ora sau o ora,se vede ca sunteti niste tristi cand ati putea sa faceti altceva voi tot aici verificati cand se da drumu si va plangeti,vai Doamne...

aia ma intreb si eu, poate apartin de joymax dar nu recunosc sau poate au un contract cu ei sau habar nam.

Posted

dece nu ii dati un mail lui Nicole [rev6 admin] poate are bunavointa sa va explice cum sta treaba

oricum contract sau legatura cu Joymax nu are :P

Posted

Hristos a Inviat! M-am inscris de cateva zile pe forum si vreau sa va salut si pe cei care activati in acest topic.

Momentan m-am axat pe psro, dar mai joc si pe oficial pe serverul Poseidon unde am un Crossbow de lvl 52.

Btw azi cand am dat un global ptr ca voiam sa cumpar plevel uitati ce am primit de la un Turk( PM )

Imagine IPB

Bft all si succes la sox drop...si scuzati daca imaginea e prea mare...am monitorul imens, pe viitor o sa incerc sa fac imaginile mai mici. Sper sa fiu acceptat si primit printre voi deoarece ma integrez repede!

Posted

dece nu ii dati un mail lui Nicole [rev6 admin] poate are bunavointa sa va explice cum sta treaba

oricum contract sau legatura cu Joymax nu are :P

pai de unde sti ? joymax face orice pt bani in plus.

si aici filmetul dupa inspectia aia de saptamana trecuta daca va amintiti era o inspectie de 1 ora ca sa mai bage ceva update. Singura problema este ca am omorat-o din greseala ca vroiam sa omor elitele dar dadeam si in ea, si am uitat sa opresc muzica atunci cand e gata video-ul.

Posted

ce intrare ti`ai facut :))

welcome si have fun

:tiphat:

Pai....eu doar am scris ceva de genu WTB Plevel at mobs lvl 60+ i`m lvl 52. NO SCAMMERS OR TURKS!!

Si cred ca i-am aprins pe turcii de pe tot serverul....oricum data viitoare o sa-mi consum toate glabalele daca mai primesc astfel de PMuri ( de la turci ) , de data asta am mai dat 1 global dupa ce l-am facut de ras prin ce am scris la PM :)

m4R10 frumos, bravo si gz la mai multi unique kills :D

Posted

welcome andrei ! si pe viitor sa nu ii mai bagi in seama ... ei stiu doar : fu.ck you si mugursh baba ( care inseamna ceva cu mam cred )

Posted

Sal si multumesc ca ma-ti primit printre voi. Da, pot sa confirm si eu acest lucru, dupa ce m-am certat cu turcul ala am primit cam 5-10 mesaje ( nu mai stiu numarul exact ) care aveau acelasi continut ``f.uck``...pe acel turc l-am ignorat deoarece stiu ca nu era indejuns de dotat sa-mi fi dat o replica pe masura.

Btw ...fac in 20 de zile lvl 60+ pe char meu ( am premium simplu) :-? :) ? Astept raspuns.

Posted

welcome andrei ! si pe viitor sa nu ii mai bagi in seama ... ei stiu doar : fu.ck you si mugursh baba ( care inseamna ceva cu mam cred )

baba inseamna tata

mia zis un turc care imi este prieten si vorbeste in engleza :D

cam 97-98% don turci nu stiu engleza si 1% din cei care stiu

stiu numai sa injure :)) restul sunt de treaba dar sunt rare aceste cazuri :))

Posted

baba inseamna tata

mia zis un turc care imi este prieten si vorbeste in engleza :D

cam 97-98% don turci nu stiu engleza si 1% din cei care stiu

stiu numai sa injure :)) restul sunt de treaba dar sunt rare aceste cazuri :))

inseamna ca la ei este moda de a te lua de tata in loc de mama....

Posted

pai de unde sti ? joymax face orice pt bani in plus.

si aici filmetul dupa inspectia aia de saptamana trecuta daca va amintiti era o inspectie de 1 ora ca sa mai bage ceva update. Singura problema este ca am omorat-o din greseala ca vroiam sa omor elitele dar dadeam si in ea, si am uitat sa opresc muzica atunci cand e gata video-ul.

haha i-a uite-l si pe gbl al meu in guild chat ce vorbeam :)) de bot :P

Guest Leirbag
Posted

Sal si multumesc ca ma-ti primit printre voi. Da, pot sa confirm si eu acest lucru, dupa ce m-am certat cu turcul ala am primit cam 5-10 mesaje ( nu mai stiu numarul exact ) care aveau acelasi continut ``f.uck``...pe acel turc l-am ignorat deoarece stiu ca nu era indejuns de dotat sa-mi fi dat o replica pe masura.

Btw ...fac in 20 de zile lvl 60+ pe char meu ( am premium simplu) :-? :) ? Astept raspuns.

andrei ..esti nascut in 92 ? daca da inseamna ca ai 17 ani, pai ar trebuii sa ai stomacul mai tare la virsta asta si iti dau exemplul meu in care m-am injurat cu un francez 30 de minute da cu cuvinte grele, grele pe spot (imi mai facea si ks cind apuca) si dupa aceea neam despartit prieteni, cu turcii iti dau un singur exemplu numele ciinelui meu este "Shity turk" si pot spune ca nu am treaba cu ei ..."ii fac de fiecare data" aia a fost o discutie usoara dupa mine. :crazy: :crazy: :crazy:

si nu mai pune la inima...sint "assholes" turcii...parerea mea.

Posted

andrei ..esti nascut in 92 ? daca da inseamna ca ai 17 ani, pai ar trebuii sa ai stomacul mai tare la virsta asta si iti dau exemplul meu in care m-am injurat cu un francez 30 de minute da cu cuvinte grele, grele pe spot (imi mai facea si ks cind apuca) si dupa aceea neam despartit prieteni, cu turcii iti dau un singur exemplu numele ciinelui meu este "Shity turk" si pot spune ca nu am treaba cu ei ..."ii fac de fiecare data" aia a fost o discutie usoara dupa mine. :crazy: :crazy: :crazy:

si nu mai pune la inima...sint "assholes" turcii...parerea mea.

Sal, sunt nascut in 1992, in luna octombrie, si te cred, ca si tu i urasti pe turci...cozz toata lumea stie cum sunt ( scammeri si nu stiu un bob de engleza ), rar gasesti un turc de treaba care sa cunoasca si sa vorbeasca engleza, oricum eu nu am avut noroc ( sau ghinionul) sa dau de un turc de treaba. Va multumesc tutoror ma-ti primit extraordinar, sunt surprins ce gasesc aici oameni care cu adevarat se respecta si i ajuta pe ceilalti cu sfaturi. Respect tuturor! :hail: :cool2: :clapping:

Posted

1. ce legatura are linku cu mine??

2. imaginea mica ii la fel ca si linkul ala

sorry ca fac off topic... ieri seara cand am pus imagine mica m'ai rugat sa pun un link :D acum am pus si imagine mica si link.. imagine pentru restul si linkul pentru tine, pentru ca ai spus ca ti se misca greu calculatorul (sper sa nu o iei in nume de rau, nu am intentionat sa fac asta) :tiphat:

Posted

L-am farmat eu de mi-au sarit capacele :))

Cand va mai enerveaza turcii le spuneti "a.q orospu cogugu" si unii turbeaza altii tac.. ;)

pariez ca e ceva urat .... legat de dumnezeul lor ...

Posted

a.q orospu - fuck you bitch (hope i dont get warned) cogugu- nu stiu ce inseamna :|

"Dumnezeu lor" fiind Allah...nu stiu unde ai vazut cuvantul asta in expresia de mai sus...Allah yok pare ca enerveaza turcii ...bine dupa esti considerat "ahteisht"... anywho

Guest Leirbag
Posted

Care dintre voi activeaza pe Neptun? :duel:

Guest Leirbag
Posted

pe saturn ii mai smecher mosule

Pai pune si tu un coment mai lung (adica si ceva explicatii de ce e mai smecher) e bot la liber sau la npc poti lua cu gold premium plus etc.. :starwars: ...(eu am exagerat) :wav:

Posted

Pai pune si tu un coment mai lung (adica si ceva explicatii de ce e mai smecher) e bot la liber sau la npc poti lua cu gold premium plus etc.. :starwars: ...(eu am exagerat) :wav:

asa pot sa zic si eu despre Athens ca e smecher.... e smecher pentru ca am o comunitate uriasa de prieteni aici, la fel cum probabil si redule are pe Saturn :D (sau poate ca redule mai are inca 10 motive)

data viitoare nu exagera chiar asa mult :P

Posted

pe Tibet e cel mai smecher ca joc eu acolo na !

me 2 bro ! dar cu toate ca cei mai multi musulmani sunt pe tibet, avem o comunitate de romani foarte misto. Si cei care spun ca mai bine ma duc intr-o guilda de turci decat intr-o guilda de romani pt ca romani sunt mai prosti de 2 sau de 3 ori decat turcii, ca turci sunt oameni. Ei bine il pot considera noob pe cel care spune asta deoarece si el e roman (prost cum zice el). Nu imi place cand ziceti ca romanii sunt prosti, nu puteti sa ziceti doar unii ? Adevarat si turcii sunt oameni, dar majoritatea sunt cretini si nu stiu engleza au o medie de 18 ani toti, si nu stiu sa spune 2 cuvinte in engleza , inafara de f*ck. Ca de exemplu eu nu stiu romani de lvl mare care sa faca figuri sa fie plini de "ei" si nici prosti (cum ziceti voi), doar unii care sunt lvl mic si nici nu te cunosc iti dau PM : sal, esti roman ? nu faci taxi ?

mah... multi critica turcii k is nobi cretini prosti si asa mia departe...DAR NU S-OR UITAT IN JURUL LOR la romanasii nostri care is mai prosti k turcii de 2 chiar de 3 ori... aia is oameni turcii chiar dk ii credeti voi scamer hackker sau kum draq ii mai numiti... iti zic k acei turci sunt aia cu lev mic... k si de altfel romanii dk nu il ajuti cu gold si plev te injura de tot neamu...

Romanii is prea laudarosi si asta mo indemnat sa merg la turci... si sa stii k is de treaba mi-or dat autoritati poziti de attack pt fortres :D si multe altele ceea ce romanii nu iti dau dk nu te cunosc k fiined "fratele lor"

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...