Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Salut, stie cineva daca baietii cu s-bot mai dau drumul la subscription pentru new clients ? (In afara de ce scrie pe site :bananadance2: ) :bananadance2:

Merci anticipat :bananadance2:

nu am inteles la ce te referi

eu sunt in guildul unuia dintre eu (Zeldoz) si il pot intrebar

dar nu am inteles

Guest Leirbag
Posted

nu am inteles la ce te referi

eu sunt in guildul unuia dintre eu (Zeldoz) si il pot intrebar

dar nu am inteles

Daca i-l poti intreba cind dau drumul la subscription.....ms anticipat.

Si cind asta :))

Guest Leirbag
Posted

pai ma

eu nu il intreb pana numi spui ce ii ala!!

Ok, cind pot platii noii clienti.

"Friday, 13 February 2009 17:03

Due to the countless requests and mails SBot will reopen purchases for new customers very soon!"

Adica daca poate sa-ti spuna cind au de gind sa redeschida pentru noii clienti. :pumn:

Merci

Posted

cica NU se autoconecteaza...LogSro este un program care "se uita" cate locuri mai sunt libere pe server si "apasa el" Connect...dupa ce ati scris parola...practic creste sansele sa te conectezi.

:tiphat:

Posted

asta face is sbot :D

hahaha de cand are sbot optiunea asta? Log SRO apasa el Confirm dupa ce tu ai scris codul capcha si va apasa atunci cand vor fi N locuri [setare facauta de tine] sbot doar apasa conect... ca sa nu mai stai tu sa dai click pe conect.. #-o

Posted

Stiu k este loader..folosesc ;) dar caut un prog care sa scrie singur contu si pw si sa dea connect si sa scrie codul care apare pe ecran :readthis:

Sbotu park are asa ceva

Posted

asta probabil e wizardul lui ala cu blade/scut +9 sun :D

nu este...suntem in acelasi guild..sunt persoane diverse..plus ca ala cu sunurile..lea pus pe alt blader si am impresia ca a vandut contul...

Posted

nu este...suntem in acelasi guild..sunt persoane diverse..plus ca ala cu sunurile..lea pus pe alt blader si am impresia ca a vandut contul...

Am incercat si eu :P oricum... is amandoi tari.. full sun e ceva.. eu am avut doar 2 piese sun deja eram mare :))

Posted

Stie cineva daca Sroking schimba si arma?( ma refer la euro sa isi dea buff) :tiphat: :tiphat:

Da daca pui arma care da buffuri pe al 2 slot.. :beer:

Corectati-ma daca gresesc!!! :)

Posted

Daca ai lucky stone si premium+ incearca, dar vezi sa ai immortal pe staff ca altfel poate sa se distruga!

sa se distruga ma doare undeva

ca nare niciun blue :P

Posted

@BL1nK - nu , Sbotul nu are asa ceva..

@IINeoII - diferite probabil

important e ca ai inteles :)) nu prea mai stiu multa gramatica la romana :|

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...