Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

ba frate ia-ti monitor draq si u de 19" si mai lasane cu Aberatiile tale cu "nu mAI puneti poze mari"

ce draq ti lene sa dai umpic de mouse...in plus decat sa puneti pe imageshrek..sau kum ii zice k pana deschid sa vad poza imi deschide alte 10 pagini si ma dispera..Folositi si voi un link direct catre poza sau dk e postati aici direct poza..

http://sro.mmosite.com/qinshi/quest_1.shtml

imi pare rau ca trebuie sa raspund la mesajul tau ! dar se numeste image shack, nu image shrek . Te uiti prea mult la desene xD dak tot vrei ceva cu shrek hai ca iti dau :P:

site oficial

enjoy !

Posted

@Ciupilan cine tea indemnat sa mergi in guildul The_Turks_

cei ala Behemond?

e un animal cu care poti face trade, adik poti cara cu el marfa, dar are viata mult mai multa si mai multe locuri de pus marfa

Posted

... :-? ...am monitor de 22" ... si daca tot vrei sa fi acid in exprimare:

1. nu conteaza diagonala monitorului, ci rezolutia pe care o suporta... o rezolutie mai mare va avea ca efect afisarea mai mica pe ecran si deci implicit va "incapea" mai multa informatie;

2. daca pe tine te "dispera" sa deschizi alte "10 pagini", si pe altii ii "dispera" sa plimbe aiurea mouse-ul pe ecran, mai ales ca poate nu ii intereseaza post-ul cu imaginea, ci doar celelalte post-uri deformate din cauza marimii imaginii; pe tine daca nu te intereseaza postul cu imaginea, nu dai clic ... pe mine daca apare o imagine ca cea dinainte... ma "chinuie" intreaga pagina curenta #-o

3. e jenant sa corectezi pe altii: - "nu mia puneti poze mari", cand scri ceva de genul: "ba frate iati monitor draq si u de 19" si mai lasane cu beratiile tale".

P.S. stiu ca reply-ul nu era pentru mine, dar eu am deschis subiectul cu mega-imaginile postate aici...

... :tiphat:

o data ce ai diagonala monitorului mai mare o sa ai si rezolutia diferita...1*

2- am dai un edit la post dupa ce l-am postat si am coractat greselile ... dar vad k u apucasei sa dai repaly inainte sa ma corectez....

Posted

e un animal cu care poti face trade, adik poti cara cu el marfa, dar are viata mult mai multa si mai multe locuri de pus marfa

si se foloseste de la lvl 75+ din cate stiu eu :))

Posted

@Ciupilan cine tea indemnat sa mergi in guildul The_Turks_

cei ala Behemond?

mah... multi critica turcii k is nobi cretini prosti si asa mia departe...DAR NU S-OR UITAT IN JURUL LOR la romanasii nostri care is mai prosti k turcii de 2 chiar de 3 ori... aia is oameni turcii chiar dk ii credeti voi scamer hackker sau kum draq ii mai numiti... iti zic k acei turci sunt aia cu lev mic... k si de altfel romanii dk nu il ajuti cu gold si plev te injura de tot neamu...

Romanii is prea laudarosi si asta mo indemnat sa merg la turci... si sa stii k is de treaba mi-or dat autoritati poziti de attack pt fortres :D si multe altele ceea ce romanii nu iti dau dk nu te cunosc k fiined "fratele lor"

Posted

mah... multi critica turcii k is nobi cretini prosti si asa mia departe...DAR NU S-OR UITAT IN JURUL LOR la romanasii nostri care is mai prosti k turcii de 2 chiar de 3 ori... aia is oameni turcii chiar dk ii credeti voi scamer hackker sau kum draq ii mai numiti... iti zic k acei turci sunt aia cu lev mic... k si de altfel romanii dk nu il ajuti cu gold si plev te injura de tot neamu...

Romanii is prea laudarosi si asta mo indemnat sa merg la turci... si sa stii k is de treaba mi-or dat autoritati poziti de attack pt fortres :D si multe altele ceea ce romanii nu iti dau dk nu te cunosc k fiined "fratele lor"

hmm ai dreptate

dar totusi numele guildului lasa de dorit

eu nam intrat niciodata intrun guild care are nume tara

pur si simplu numi plake mie

sau cand au TR RO PL NL

Posted

te inteleg, dar chiar la turci sa mergi si unde scrie si the_turks ? ok tu faci ce vrei ca e charu tau.

Posted

...inca de la nivelul 90 incerc sa fac quest-ul cu Shaitan si nu reusesc :angry1: ... intru la el ... apare ... si eu nu ma pot misca ... incepe sa ma loveasca si eu nu il pot lovi ...

http://img240.imageshack.us/my.php?image=sro2009041816344792.jpg

... ce se intampla ? :comp1:

... :tiphat:

Posted

merita sa imi dau wizzu 84 pt arcas 80 cu echipament si toate ff bune si premium 24day??

eu zic ca da, dar pana la urma depinde de tine...

RESPEC"ALL

:tiphat:

Posted

merita sa imi dau wizzu 84 pt arcas 80 cu echipament si toate ff bune si premium 24day??

Eu m-am lasat de blader 90 FF cu echipament perfect si blade/scut +7 staturi super ca sa joc pe wizard... am mai multa satisfactie la un european decat la un chinez. Parerea mea este sa ramai pe wizard, faci o gramada de gold numai din drop-uri, elixire nu mai spun... But it's your life, do whatever you wanna do!

Plus ca premium-ul ala de 24 de zile... nu e mare chestie!

Posted

Florin do what you want...Dar daca te hackuieste acela , dupa o sa umpli paginile acestui forum cu nemultumirile tale si dispretul fata de hacker scammeri bla bla bla...Deci daca te hackuieste anunta-ne doar numele acelui nu fa flame pe aici.Paste Fericit ^^

Posted

..ca tot se apropie Pastele uitati ceva frumos, legat bineinteles de silkroad, sper doar sa se gaseasca si playeri pe acest forum carora sa le placa acest cantec, mie mi-a placut f mult:

http://www.youtube.com/watch?v=9ulc51ZOGQk...feature=related

iar altii sarbatoresc cu adevarate focuri de artificii in SRO anumite ...sarbatori...sau doar faptul ca isi permit sa cumpere silk cat vrea muschiul lor :P

...in alta ordine de idei un mediapk fain apropo de Islam:

RESPEC"ALL

:tiphat:

LE : dupa cum a zis si redule mai jos , da e adevarat ca nu are nici o treaba, acest cantec e compus prin anii '78-'79 dar tinand cont ca e numit Silk Road am zis ca hai sa il pun cu legatura la joc sa nu zica cineva ca e offtopic :))

Posted

chiar fain

relaxant

perfect pt un viode !!!

melodia ii asemanatoarea si "familiara" deoare am maia scultato in ceva Trailer la silkroad

nare nici o treaba cu jocu melodia dar super cum ai zis si u elaxanta

Posted

@alexxx70 :D si eu am avut parte de un astfel de festival in ECSRO... is super artificiile..exista si inaceasta vs de isro.. doar trebuie activate de GM B)

Posted

hmmm ai inventat u vreun bot care sa dea buffe la cei din party? nu cred

si mario da am uitat si de bless doar astea 2 mai sunt

nu prea te ajuta cu ceva cand vin 20 de mobi pe tine

cu bardul poti sa mori numai la champion party sau giant asa ca...

hmm www.nubecoder.com ... cred ca este ceva care da bufuri ... cred ca bot mon ala nu stiu sigur in orice caz uitate peaici inainte sa fii sarcastic

cat despre ce a zis skyz : crezi ce vrei eu vam prezentat o chestie care sa va ajute.... dar tu crezi ca fura acounturi : 1. spree stinta ta server list e facut de rumata ( cel care a facut testosterone ) deci pana acuma trebuia sa fiim toti hackati

2. trojan generic apare ca virus in acel fisier din cauza scriptului folosit la facerea server listului ... scriptul se aseamana cu cel utilizat la trojane generice :)

Posted

hmm www.nubecoder.com ... cred ca este ceva care da bufuri ... cred ca bot mon ala nu stiu sigur in orice caz uitate peaici inainte sa fii sarcastic

cat despre ce a zis skyz : crezi ce vrei eu vam prezentat o chestie care sa va ajute.... dar tu crezi ca fura acounturi : 1. spree stinta ta server list e facut de rumata ( cel care a facut testosterone ) deci pana acuma trebuia sa fiim toti hackati

2. trojan generic apare ca virus in acel fisier din cauza scriptului folosit la facerea server listului ... scriptul se aseamana cu cel utilizat la trojane generice :)

agbot the buff la cei din party

Posted

agbot the buff la cei din party

pai da dar el imediat vorbeste inainte sa gandeasca ... crede ca exzista numa sbot si isro bot.....

Posted

Tu faci ce vrei. Dar daca vrei parerea mea: DA ! deoarece bowerul e mult mai bun decat wizzu la pvp (nici nu se compara) si la lvl iar faci rpd lvl cu el doar un bot bunicel sa ai.

Posted

Tu faci ce vrei. Dar daca vrei parerea mea: DA ! deoarece bowerul e mult mai bun decat wizzu la pvp (nici nu se compara) si la lvl iar faci rpd lvl cu el doar un bot bunicel sa ai.

bowerul e ai bun la lvl decat wizardul? plus ca la unici sau la job? care e mai bun?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...