PsychoR0 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 hei baieti am o problemacand bag id si pw imi da ca e conectat deja si in joc cand dau pm nu e on :sce sa fac???am dat si 3 restarturi la pc si lam pus si pe unu sa incerce si la fel ii facea
Florin_LOVE Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 recovery division si bless spell, da chiar asa ce mai este sa bagi doar pt tine cand butezi ? ca restul buffurilor sunt pt altii.mai ii si al 76 sau 78 aia de se invarte pe langa tine sa prinzi mai greu efectele de la mobi (stun fire ice etc.)hei baieti am o problemacand bag id si pw imi da ca e conectat deja si in joc cand dau pm nu e on :sce sa fac???am dat si 3 restarturi la pc si lam pus si pe unu sa incerce si la fel ii faceapoate acel cineva care ii on pe charul tau,a intrat doar ce "accont"adika nu a dat start la caracaterla ideia asta teai gandit?
PsychoR0 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 mai ii si al 76 sau 78 aia de se invarte pe langa tine sa prinzi mai greu efectele de la mobi (stun fire ice etc.)poate acel cineva care ii on pe charul tau,a intrat doar ce "accont"adika nu a dat start la caracaterla ideia asta teai gandit?logic ca mam gandit dar nu stiu ce sa fac sa intru pe elam schimbat EU pw si emailul de la acc si cred ca daca intra decat hack poate sa imi dea si murder status :-s
Florin_LOVE Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 logic ca mam gandit dar nu stiu ce sa fac sa intru pe elam schimbat EU pw si emailul de la acc si cred ca daca intra decat hack poate sa imi dea si murder status :-spe ce caracater??
m4R10 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 hmmm ai inventat u vreun bot care sa dea buffe la cei din party? nu credsi mario da am uitat si de bless doar astea 2 mai suntnu prea te ajuta cu ceva cand vin 20 de mobi pe tinecu bardul poti sa mori numai la champion party sau giant asa ca...te referi la wizz ca poate sa moara la champion sau la giant cu bardu ? ca nu am prea inteles. Ca eu sunt rogue si daca joc cu crossbow extremu nu mor nici la giant daca in timp ce dau in giant mai se trezeste si vreun champion sa dea in mine. Atunci dead. Dar joc fara extreme asa ca nu mor nici la 3 giants pe mine.mai ii si al 76 sau 78 aia de se invarte pe langa tine sa prinzi mai greu efectele de la mobi (stun fire ice etc.):P da si ala cred
PsychoR0 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 te referi la wizz ca poate sa moara la champion sau la giant cu bardu ? ca nu am prea inteles. Ca eu sunt rogue si daca joc cu crossbow extremu nu mor nici la giant daca in timp ce dau in giant mai se trezeste si vreun champion sa dea in mine. Atunci dead. Dar joc fara extreme asa ca nu mor nici la 3 giants pe mine.:P da si ala credwizzu ar rezista cu liful facut numai la mobi care dau cu mag si atatanu ai sa vezi vreodata un wizz pe bard cu life facut ca se da la lvl 83 la un antinoke giantnumai daca are un set fff bun
Florin_LOVE Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 wizzu ar rezista cu liful facut numai la mobi care dau cu mag si atatanu ai sa vezi vreodata un wizz pe bard cu life facut ca se da la lvl 83 la un antinoke giantnumai daca are un set fff bunprecizeaza ce lvl ii acel wizz!!!!poate ii 100 si asa clar ca se va da si la gaint party
m4R10 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 precizeaza ce lvl ii acel wizz!!!!poate ii 100 si asa clar ca se va da si la gaint partylol dar o precizat citeste mai bine !
PsychoR0 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 precizeaza ce lvl ii acel wizz!!!!poate ii 100 si asa clar ca se va da si la gaint partypai da am zisla lvl 83 citeste mai atent :Pmam referit la lvl 83 ca lvl al wizzului voiam sa spun ca nu rezista la giant care da cu phy de lvlu lui
Birchoff Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 ... reiterez o rugaminte a cuiva ... daca cineva are ceva detalii despre acel quest (sau suita de quest-uri) la finalul caruia ai ca recompensa acel berserk special, sa posteze detaliile ... am cautat pe mmosite si pe alte forum-uri pe care le frecventez si nu am gasit ... multumesc ... P.S. - prin "detalii" ma refer un link, ceva ... sau copy/paste aici detaliat toate datele despre quest ... nu doar ca "il poti face la 95" :P P.P.S. - asemea quest ar fi singurul care ar merita facut in epoca IV a Silkroad (Alex stie despre ce vorbesc, am avut post-uri pe tema asta)... :tiphat:... pana la urma au bagat astia pe MMOSITE:quest-uri
PsychoR0 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 spunetimi un nume mai fain pentru un hunter bower numi vine nimica prin minte acuma :D
Lord_Bogdan Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 hmmm ai inventat u vreun bot care sa dea buffe la cei din party? nu crediSRO bot da buffuri la membri din party de vreo 3 saptamani ;)
PsychoR0 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 iSRO bot da buffuri la membri din party de vreo 3 saptamani ;)uh nu prea am bani sa dau 20$ pe saptamana mai bine dau 5 euro pe luna :)) pe sbot :cool2:
alexxx70 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 spunetimi un nume mai fain pentru un hunter bower numi vine nimica prin minte acuma :DIncearca Wolverine ...HunterDog...XHunter...RobinHood:PRESPEC"ALL :tiphat:
PsychoR0 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Incearca Wolverine ...HunterDog...XHunter...RobinHood:PRESPEC"ALL :tiphat:robin hood e chiar bun ms :))ma mir ca nati inceput cu Bower_Ro sau RoBowerRo sau RoPower :))seamana cu Bower_Tr TrBowerTr TrPower :))
Florin_LOVE Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 spunetimi un nume mai fain pentru un hunter bower numi vine nimica prin minte acuma :Dpune ca mine_Divin3_ideia mio venit pe momentEdite1: la BAndit Fortres se poate cumpara Behemond dealaEdite2: ce parere aveti de poza asta ?? :X :X :Xhttp://img27.imageshack.us/img27/5233/sro2009041812430491.jpg
Birchoff Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Edite2: ce parere aveti de poza asta ?? :X :X :X... eu as fi pus :http://img12.imageshack.us/my.php?image=sro2009041812430491.jpg...asta daca tot ne-ai cerut opinia ... :P .. sau te refereai la calitatea ei artistica ? :P ei bine ... paleste in fata modalitatii de postare ... dar asta e doar opinia mea pentru ca cel mai deranjant este ca marimea ei ma face sa folosesc bara orizontala de derulare cand doresc sa citesc post-urile celorlalti ... nu trebuie sa te simti ofensat :beer: ... :tiphat:P.S. si ca sa nu fiu total OFF-topic ... un anunt important pentru cei care folosesc bots: ISro a devenit gratis :beer: ... pe langa faptul ca prin optiuni ca cele de autologin, autopath, etc ... si buffs la membri de party (posibilitate remarcata de cineva mai inainte) ... acum poate fi cumparat cu in-game-gold ... deci practic il cumperi cu gold-ul pe care il farmezi folosindu-l ... de aici si "gratuitatea" lui :nanana: ... aviz amatorilor:detalii aici... :tiphat:
Sleya Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 @nu prea am inteles c eai vrut sa zici cu imaginea aia :blink: totusi in 20 de ore numa 7314 kills?eu in 6 ore cu boweru meu cu gap 9 si lvl 69 am facut fix 7000 killstotusi eu ma duc la devil eye si e mai aproape decat mobii din caveul tau tinand seama ca nu poate sa se duca pe cal in cavePaste Fericit!!!:tiphat:am vrut sa arat ca sbot a stat 19 ore fara sa iau disconect :) cat despre kills...am fost plecat asa ca nu stiu ce a facut el...de obicei imi ia 20-30 min sa ajung la spot asa ca...iti dai seama...si cand am plecat aveam pe spot un nuker pe spear 90+ care incerca sa imi faca ks :crazy:hmmm ai inventat u vreun bot care sa dea buffe la cei din party? de fapt da...chiar a inventat....si nu numai bot :P exista mini-programs care fac asta ;) de exemplu daskillz si apbrt cu care am mai postat mai demult un link :) dar deh....daca nu cititi ...il mai postez odata http://www.nubecoder.com/programs.php :beer:
m4R10 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 ... eu as fi pus :http://img12.imageshack.us/my.php?image=sro2009041812430491.jpg...asta daca tot ne-ai cerut opinia ... :P .. sau te refereai la calitatea ei artistica ? :P ei bine ... paleste in fata modalitatii de postare ... dar asta e doar opinia mea pentru ca cel mai deranjant este ca marimea ei ma face sa folosesc bara orizontala de derulare cand doresc sa citesc post-urile celorlalti ... nu trebuie sa te simti ofensat :beer: ... :tiphat:P.S. si ca sa nu fiu total OFF-topic ... un anunt important pentru cei care folosesc bots: ISro a devenit gratis :beer: ... pe langa faptul ca prin optiuni ca cele de autologin, autopath, etc ... si buffs la membri de party (posibilitate remarcata de cineva mai inainte) ... acum poate fi cumparat cu in-game-gold ... deci practic il cumperi cu gold-ul pe care il farmezi folosindu-l ... de aici si "gratuitatea" lui :nanana: ... aviz amatorilor:detalii aiciEDIT:VA ROG EU FOARTE MULT PUNETI LA POZE DOAR LINKUL< NU MAI PUNETI POZE ASA MARI.... :tiphat:frumos post Birchoff ca si toate celelate posturi facute e tine, si mersi pt informatie, Am cotrobait pe acolo si am vazut ca 118 m gold = 240 isro points(480 ore). Eu am calculat pe Tibet.aici puteti calculava rog nu mai puneti poze asa mari
ciupilan Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 frumos post Birchoff ca si toate celelate posturi facute e tine, si mersi pt informatie, Am cotrobait pe acolo si am vazut ca 118 m gold = 240 isro points(480 ore). Eu am calculat pe Tibet.aici puteti calculava rog nu mai puneti poze asa mariba frate ia-ti monitor draq si u de 19" si mai lasane cu Aberatiile tale cu "nu mAI puneti poze mari"ce draq ti lene sa dai umpic de mouse...in plus decat sa puneti pe imageshrek..sau kum ii zice k pana deschid sa vad poza imi deschide alte 10 pagini si ma dispera..Folositi si voi un link direct catre poza sau dk e postati aici direct poza..... reiterez o rugaminte a cuiva ... daca cineva are ceva detalii despre acel quest (sau suita de quest-uri) la finalul caruia ai ca recompensa acel berserk special, sa posteze detaliile ... am cautat pe mmosite si pe alte forum-uri pe care le frecventez si nu am gasit ... multumesc ... P.S. - prin "detalii" ma refer un link, ceva ... sau copy/paste aici detaliat toate datele despre quest ... nu doar ca "il poti face la 95" :P P.P.S. - asemea quest ar fi singurul care ar merita facut in epoca IV a Silkroad (Alex stie despre ce vorbesc, am avut post-uri pe tema asta)... :tiphat:... pana la urma au bagat astia pe MMOSITE:quest-urihttp://sro.mmosite.com/qinshi/quest_1.shtml
Florin_LOVE Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 la BAndit Fortres se poate cumpara Behemond deala
Birchoff Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 ba frate iati monitor draq si u de 19" si mai lasane cu beratiile tale cu "nu mia puneti poze mari"ce draq ti lene sa dai umpic de mouse...in plus decat sa puneti pe imageshrek..sau kum i izice k pana deschid sa vad poza imi deschide alte 10 pagini si ma dispera..lolositi si voi un link direct catre poza sau dk e postati aiic direct poza..http://sro.mmosite.com/qinshi/quest_1.shtml... :-? ...am monitor de 22" ... si daca tot vrei sa fi acid in exprimare:1. nu conteaza diagonala monitorului, ci rezolutia pe care o suporta... o rezolutie mai mare va avea ca efect afisarea mai mica pe ecran si deci implicit va "incapea" mai multa informatie;2. daca pe tine te "dispera" sa deschizi alte "10 pagini", si pe altii ii "dispera" sa plimbe aiurea mouse-ul pe ecran, mai ales ca poate nu ii intereseaza post-ul cu imaginea, ci doar celelalte post-uri deformate din cauza marimii imaginii; pe tine daca nu te intereseaza postul cu imaginea, nu dai clic ... pe mine daca apare o imagine ca cea dinainte... ma "chinuie" intreaga pagina curenta #-o 3. e jenant sa corectezi pe altii: - "nu mia puneti poze mari", cand scri ceva de genul: "ba frate iati monitor draq si u de 19" si mai lasane cu beratiile tale".P.S. stiu ca reply-ul nu era pentru mine, dar eu am deschis subiectul cu mega-imaginile postate aici...... :tiphat: