Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

De ce crezi Florine ca se fac la inceput +'urile si apoi whites and blues?Plusurile sunt greu de obtinut daca le-ai stricat(+5 -> +9).Whites si blue's le refaci mai ales acum cu eventul asta...

Posted

De ce crezi Florine ca se fac la inceput +'urile si apoi whites and blues?Plusurile sunt greu de obtinut daca le-ai stricat(+5 -> +9).Whites si blue's le refaci mai ales acum cu eventul asta...

am bagat vreo 10 stone de str

prima o reusit

o facut de la Str 3 la 2

celelate TOATE faill

Posted

in cazul asta iti recomand sa nu mai faci blue , faci stoane le vinzi si dupa aceea iti cumperi un item gata facut si ai scapat de ghinion..

Posted

in cazul asta iti recomand sa nu mai faci blue , faci stoane le vinzi si dupa aceea iti cumperi un item gata facut si ai scapat de ghinion..

:D Corect.

Posted

sosolino09 pai bineinteles ca dak esti wizz nu ai ce face la mobi de lvl tau,ti-ar trebui set full sox si cu +... dar el e bower...

200k:D din care am 74k

Posted

Cu cat sa-r vinde un stone lvl 10 str 0%probabiliti peste 3 saptamani :-? Daca acum se vand cu 3mil da peste 3 spt cred cu 10mil ca nu mai e event :>

Guest Ess3nTzIaL
Posted

Amdescarcat jocu azi de dimineata si tot incerc sa ma conectz si nu reusesc :banghead: , am mai jucat acuma vreo 2 ani si atunci ma conectam usor....dar acum.... :comp1: sa mor eu ca inebunesc :crazy: si dupa ce dau sa ma conectez odata imi mai da si disconnect zicetimi si mie ce sa fac :hair:

Guest Ess3nTzIaL
Posted

ms mult am sa incerc si daca nu imi iese o sa revin in aproximativ 10 min :bananadance2:

Posted

De ce trebuie sa accentuezi MAX blue? E chiar foarte usor de pus blue-uri pe iteme.

nu stiu de ce, dar eu sunt singurul care stric cei mai multi bani pe bluuri ? aproape nimic nu merge, poate am eu asa un ghinion. Dar de obicei ca de exemplu, am str 2 pe arma, bag un stone se face 4, dar eu vreau 6, mai bag una se face 2 inapoi, mai bag una tot 2, mai bag una si pica, mai bag una se face 3, mai bag una tot 3. Ceva de genul mi se intampla mie xD cred ca am cheltuit pe bluuri sute de milioane si tot nu am facut nimic.

Guest Ess3nTzIaL
Posted

nu mia iesit imi cere parola o bag si imi da eroare :banghead:

Posted

nu stiu de ce, dar eu sunt singurul care stric cei mai multi bani pe bluuri ? aproape nimic nu merge, poate am eu asa un ghinion. Dar de obicei ca de exemplu, am str 2 pe arma, bag un stone se face 4, dar eu vreau 6, mai bag una se face 2 inapoi, mai bag una tot 2, mai bag una si pica, mai bag una se face 3, mai bag una tot 3. Ceva de genul mi se intampla mie xD cred ca am cheltuit pe bluuri sute de milioane si tot nu am facut nimic.

exista o , ordine.. bagi un stone [oricare %] daca ti se duce la 1 sau daca anterior o crescut si dupa aceea a revenit baga un stone 30% .. recunosc exista riscul sa strici un white atribute.. dar se merita.. oricum multe chestii sunt superstitii... dar merita sa incerci..

Paste Fericit.. :tiphat:

Posted

hehe eu de obicei am noroc la + , blue si whites :D

Posted

Poi pt ca are buffuri mai folositoare pt cei cu hp mic :P

Corectati-ma daca gresesc

nu prea gresesti.. ce vad eu interesant la bard este noise... si moving march...

in schimb.. clericul are destul de multe buff'uri :D

app, salut tuturor si Paste Fericit :tiphat:

Posted

Daca mia cazut devil spirit grade b si nu lam activat in 7 zile dispare???

nu nu

daca nu il activezi si depune panza de paianjen pe el doar :))

poti sal tin in storegi 10ani ca acolo ramane

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...