Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted (edited)

Mai yo tot ma intreb und pot juc si yo la loterye????? :banghead:

Cumperi din item mall un ticket care il duci la un NPC la trader in Hotan (doar acolo stiu) si dai Play :) si hop iti apare ceva in inventar ( rosu sau verde). Daca e rosu e ce ti-ai ales din lista daca e verde e altceva la nimereala... orice... Acest lucru verde il duci langa teleport la un alt NPC si iti da acel premiu care scrie pe obiectu verde.

Edited by BlueNuker
Posted

CITAT:"vor face update la pots?ceva mai bun de x-large ... si la purification pills,vor fi debuffurile de la force de 10,si o sa fie nasol rau fara update la astea:),are careva vreo idee?"

RASPUNS : da vor face update...sper...sa adauge pills pentru debuffs de 10D...dar pentru potiuni nu cred....ksro are aceleasi potiuni ca si noi :)

CITAT: "e super fara potiuni noi lasa sa moara chinezoiii euro rullz)"

RASPUNS : nu cred ca europenii "rullz" cred ca cei care gandesc si stiu sa joace "rullz" orice char ai avea poti sa fii bun ;) daca stii sa il folosesti

CITAT: "raspuns de toata jena,la cat mp consuma wizzu' crezi ca scrie "cannot due to insuficient mp"?

RASPUNS: wizzul poate ramane fara MP ;) daca nu are bard in party ramane foarte usor fara mp ;)

Posted

Lord Bogdan poti sa-mi faci un favor??? :beer:

iti zic si eu...ti-au mai zis-o si altii...s-a inventat optiunea de PM (PRIVATE MESSAGE)

Posted

iti zic si eu...ti-au mai zis-o si altii...s-a inventat optiunea de PM (PRIVATE MESSAGE)

nu stie mai Sleya ce este ala PRIVATE MESSAGE...daca el nu stie ca nu exista nici macar un cuvant romanesc ce foloseste litera Y de unde sa stie el de alte limbi...si apropo devil vezi ca ai ratat sa transformi cativa de "i" in Y la un post de-al tau plus ca ai ratat in graba ta de a face grind grind grind grind grind sa citesti si sa intelegi ca a mai fost postat de cativa unde cum si in ce fel trebuie sa joci la loterie dar (si de data asta o sa folosesc un cuvant neaos romanesc) puturosenia unora in a citi unul din forumurile unui joc pe care il joaca impatimit se vrea ajunsa legendara...generatia McDonalds....cah cah cah... :gun::gun:

Posted

Scuzati-ma pentru ca "eu" am postat nu inteleg dece p FLORIN asta il deranjaza asa d mult o intrebare doar pentru asta este forumul pentru a ne ajuta reciproc si care este faza cu yo adica nu am voie sa ma exprim cum imi place :angry1: Frate dute cu generatia McDonalds in alta parte de parca tu nu ai face parte din ea la 17 ani vad ca te crezi foarte matur :gun: Chiar daca mai gresesc stiu ca nu le am foarte bine cu gramatica asa ca nu imi mai aminti si tu. :D Si baiatule "sper ca pot sa ma exprim asa" un sfat prietenesc nu mai fii asa de IRASCIBIL.!! :closed:

Scz esti ALEX :))

Posted

sincer...eu nu as vrea sa fiu ca si turcii...inculti...scammeri....hackeri...si DAAAA!!! se ajuta intre ei la greu...nici macar intre ei nu se inteleg...din experienta mea prin sro...am cunoscut doar...3...hai sa zic maxim 5 turci de treaba si care stiau sa vorbeasca decent engleza

pai da dar pe toate serverele pe care am jucat toti turci se ajutatu intre ei .... pentru ca si la knight online turci au o reputatie foarte proasta ... ( ei folosesc un program combinatie intre bot si exp increase )

nici eu nu as vrea sa fim ca si turci ... dar sa lom exemplu de cum se ajuta intre ei !

Posted

pai da dar pe toate serverele pe care am jucat toti turci se ajutatu intre ei .... pentru ca si la knight online turci au o reputatie foarte proasta ... ( ei folosesc un program combinatie intre bot si exp increase )

nici eu nu as vrea sa fim ca si turci ... dar sa lom exemplu de cum se ajuta intre ei !

Nu stiu cum e in alte parti...dar pe rome...din cate stiu eu...nu se ajuta intre ei...se omoara ca noobi la pvp se bat ca ratatii si nu sunt in stare sa atace fortareata...pentru ca nu stiu sa isi faca un plan de atac...nu sunt uniti :-??

Posted

stiti ce nu inteleg la voi

pe cei care au chare pe 2 servere diferite

cum puteti sa stati pe 2 servere diferite?

sunt charele facute pe acelasi acc cumva?

eu prapadesc o gramada de gold numai pe un singur server adica trebuie sa cumpar set sa cumpar arma daca nu am drop si... am de bagat prea mult gold

scz ca va mai intreb odata dar vreau sa fiu ff sigur de alegerea facuta

ar fi mai bine full str pe glavie sau hybrid 2:1 pe spear?

si numi ziceti sa fac bower ful str pentru ca am :P

stiu ca am mai intrbat odata dar pe acc asta raman pana il fac lvl mare :D

Posted

Eu personal joc pe un singur server de cand ma stiu: ROME.. Aici ai multi prieteni si nu cred ca as putea sa ma las de rome...

Incearca un glavier pure str fire light heuskal la 100

Guest Leirbag
Posted

Salut la toti si sarbatori fericite, am un nuker de 72 si as vrea sa stiu daca imi poate face cine o sugestie legata grinding place pentru urmatoarele 5 lvl. Ms anticipat :dance:

Posted

Salut la toti si sarbatori fericite, am un nuker de 72 si as vrea sa stiu daca imi poate face cine o sugestie legata grinding place pentru urmatoarele 5 lvl. Ms anticipat :dance:

pai da mai multe detalii, cum ar fi :

1) ai prem plus sau normal

2) esti full farm

3) ai set bun max str si max int (pt max dmg) si cel mai important arma +5+7+9 sau sox +5+7+9

aceastea sunt destul de importante ca cineva sa iti poata sugera un loc bun...

dar pt lvl 72 tias sugera sa incerci la nachal 73-74 spwan rate mare... foarte mare nu conteaza ca exp-ul este cu 1k sau 1,5k mai putin decat in alta parte dar acolo ai mob langa mob si ai si 1shot pe orice

Posted

@Lord_Bogdan la semnatura scrie ca esti wizz/cleric lvl 100 full farm

asta e buildu tau? sau esti lvl 100?

puteai sa dai un simplu click acolo unde scrie Lord_bogdan :D

Posted

@Lord_Bogdan la semnatura scrie ca esti wizz/cleric lvl 100 full farm

asta e buildu tau? sau esti lvl 100?

da click pe nume si ai sa vezi ce lvl e [vei fi redirectionat spre rev6]

Guest Leirbag
Posted

Multumesc pentru promptitudine.

Pt. Koila: Gap 5, garment +3 full blue (parry +int + strgh +mp +hp) set +3 sword si shield (FB) 105% la magic si 60% la strgh , 6 k life si 13k magic (67 bicheon, 67 ice, 67 light, 20% fire).

Ah si sorry sint la "Pasarici" black eagles si ticket normal.

Posted

ai putea incerca si nachals esti pe garment dar sa iti cumperi pils 100 sau 50 si restul le aduni dp jos daca ai bot.. cu gap5 faci si SP si XP bine tare la nachal il ultima camera aia rotunda sau patrata cum o fii

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...