devil921 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 hmm, am auzit ceva zvonuri acum cateva luni ca cica se vor baga xx-larga, akum nu stiu sigur, doar zvonuri.sar putea sa ai dreptate "doar zvonuri" :beer:
orezExpandat Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 eu am sa fiu plecat in weekend si nu am sa pot intra pe forum asa ca va urez de pe acuma un Paste fericit alaturi de cei dragi si aveti grija de voi.
PsychoR0 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 hmm ce ziceti sa incerc +6 la bowu de 76+5?sau +8 la bowu de 85+7 :-? ma bate gandul sa incerc +9 :D :D :D
Kiidu Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 daca tu crezi ca ai bulan.... de unde sa stim noi ce se va intampla ? crezi ca noi toti stim ce o sa se intample... ca sati zicem ce sa faci ?
m4R10 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 hmm ce ziceti sa incerc +6 la bowu de 76+5?sau +8 la bowu de 85+7 :-? ma bate gandul sa incerc +9 :D :D :Dincearca tu +8 inainte, nu te gandi la +9.
PsychoR0 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 daca tu crezi ca ai bulan.... de unde sa stim noi ce se va intampla ? crezi ca noi toti stim ce o sa se intample... ca sati zicem ce sa faci ?ma astepta la ceva de genul dai ca poti face +9 sauneah nu cred ca ai sanse sauhmm nush ce sa zic fa cum vrei !:))ca sa fac un film pe youtube HD am nevoie de sony vegas 7 sau 8?:tiphat:
Lord_Bogdan Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Incearca la +8 mai intai.... dar nu uita sa folosesti luck.. eventual un premium +.. daca nu ai roaga un prieten sa pluseze in locul tau ;)
m4R10 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 ma astepta la ceva de genul dai ca poti face +9 sauneah nu cred ca ai sanse sauhmm nush ce sa zic fa cum vrei !:))ca sa fac un film pe youtube HD am nevoie de sony vegas 7 sau 8?:tiphat:LOL, iti trebuie doar un program de facut un film, oricare si cand il faci trebuie sa faci o anumita rezolutie ca sa fie HD, dar habar nam care.
Lord_Bogdan Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Am si eu o intrebare..... Care e cea mai tare guilda de romani din tot sro-ul ?
AlexMihail93 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Guilda de romani...doar de romani...sau mixt....dupa parerea mea..in cei 3 ani de sro pe care ii am...nu prea am intalnit guilde de romani (guilde pure) care sa intreaca guildele mixte...dar in toate serverele cate sunt s-ar putea sa existe:-?...anyway ....BFT la sosuri ..si app...char sunt faine noile upgrade-uri la zerk :)HAVE FUN !
PsychoR0 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Am si eu o intrebare..... Care e cea mai tare guilda de romani din tot sro-ul ?dupa parerea mea este DRACULA de pe Xian este si cea care detine jangan fortress de mai bine de 7 luni credam fost si eu in ea este cam 90% romani si sunt de treabahuf am prem plus si cred ca maine dau +8si daca merge +8 duminica de Paste dau +9 :Dsi logic ca o sa bag si lucky pe el :))
AlexMihail93 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 dupa parerea mea este DRACULA de pe Xian este si cea care detine jangan fortress de mai bine de 7 luni credam fost si eu in ea este cam 90% romani si sunt de treabahuf am prem plus si cred ca maine dau +8si daca merge +8 duminica de Paste dau +9 :Dsi logic ca o sa bag si lucky pe el :))Super...foarte fain ...deci observ ca se poate....anyway...BFT ...sper sa faci +9 si sa postezi niste poze :)
Lord_Bogdan Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 dupa parerea mea este DRACULA de pe Xian este si cea care detine jangan fortress de mai bine de 7 luni credam fost si eu in ea este cam 90% romani si sunt de treabaChiar ma bucur ca au fortareata... bravo lor... la noi pe rome romanii sunt impartiti in 500 de guilde...
Kiidu Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 dea... in loc sa fim si noi ca si turci .... ! or fi ei cum or fi dar is un popor unit si se ajuta intre ei ... da romanu nostru .... tot timpu te intreaba " si eu ce castig " ....
Florin_LOVE Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 tocamai am sa intru in guildul care a luat Bandit Fortres xD :X :X :X
Mihai1993 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 baietzi.... eu imi cer scuze pentru toate neplacerile provocate si pentru toate scammurile pe care le-am dat si promit solemn ca nimanui n-o sa-i mai dau scamm vreodata VA PROMIT ... AM TERMINAT CU SCAMMURILE imi cer scuze... (astept reactiile ...majoritatea o sa fie negative... banuiesc)
Sleya Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 totusi itemele acelea sosun ce cat la lottery au repair invalid?sa stiu daca sa incerc sau nu :)cred ca am scris de vreo 5 ori ca nu au repair invalid :)
Equilibrium Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 (edited) cred ca am scris de vreo 5 ori ca nu au repair invalid :)Sleya ai prins ceva la loterie?Eu am bagat un bilet si am prins un elixir de weapon :| :cool2: Edited April 16, 2009 by BlueNuker
Lord_Bogdan Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 am bagat si eu un tiket de ala amarat.... si am luat sos chest lv 69 female garment :violent:
Florin_LOVE Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 a plecat Kali(modelatoru Shen) din Shen au pelcat totiinclusiv euam intrat in guildul care are Bandit Fortres xD
Sleya Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 dea... in loc sa fim si noi ca si turci .... ! or fi ei cum or fi dar is un popor unit si se ajuta intre ei ... da romanu nostru .... tot timpu te intreaba " si eu ce castig " ....sincer...eu nu as vrea sa fiu ca si turcii...inculti...scammeri....hackeri...si DAAAA!!! se ajuta intre ei la greu...nici macar intre ei nu se inteleg...din experienta mea prin sro...am cunoscut doar...3...hai sa zic maxim 5 turci de treaba si care stiau sa vorbeasca decent engleza ;)@ BlueNuker da...2 chest garment sos 8D female...1 glavie sos 8D...1 luck stone 9D si un subs card....rahat...@ Lord_Bogdan welcome pe forum man :P missed you in the game :D@PsychoR0 eu zic sa stai in banca ta...si in primul rand sa faci lvl ca sa poti purta acele arme :))
devil921 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Mai yo tot ma intreb und pot juc si yo la loterye?????
Lord_Bogdan Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 @ Lord_Bogdan welcome pe forum man :P missed you in the game :D Merci Alex.... vad ca e o comunitate destul de mare aici pe linkmania.. asa ca m-am gandit sa intru si eu :beer: Mai yo tot ma intreb und pot juc si yo la loterye????? Cumperi un tiket cu 10silk si te duci la NPC-ul de la loterie (MagicPOP) si il folosesti acolo... daca primesti o piatra de aia care trebuie data la exchange pe un item, duci chestia aia la NPC Gori in hotan si iti da itemul..