Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest Minimal
Posted

da Sky a zis foarte bine, dar pe langa asta conteaza sa fii Complet Farmat, apoi urmeaza : arma, armura si strategia. Eu unul am int pe spear-fire-lightning-cold si dupa ce termin de farmat, am sa scot mastery-ul de la Heuksal (lvl 32) si voi pune pe Bicheon, pentru ca in pvp sa am o sansa mai mare, avand block-ul

@minimal abtinete de la comentarii pe VIITOR si in general la adresa mea...

daca va luati dupa ce spune noobul asta , va faceti un caracter "praf"... mai bine jucati cateva saptamani... vedeti care e treaba si incercati sa invatati singuri sau de la cineva care are treaba cat de cat cu jocul.

Si nu zic chestia asta doar pt ca am eu ceva cu "nubul", ci doar pt ca nimic din ceea ce spune nu e adevarat.

Posted

am si eu cateva intrebari....

- CUm pot folosi vraji...?

- de unde pot lua arme ?

- pe ce servere va pot gasi ? sa ma puteti ajuta din cand in cand daca vreti

- cum pot ataca alti useri ?

- cum pot sami creez guild ?

-la prima varianta apasa "H" in joc si citesti tot sau apesi "S" si te prinzi .. Force = vraji

-arme de la blacksmith-ul orasului sau de la stall-uri

-suntem aproape pe toate serverele

- 3 moduri : primu la lvl 10 iti iei un cape din magazin (de la grocery) si te poti bate cu alte persoane care au cape-ul pus

al doilea mod : la level 20 cu Job-uri (thief,hunter,trader)

thieful poate ataca hunterul si invers

thieful poate ataca traderul daca acesta nu are transport cu marfa in el., si invers

thieful nu poate ataca traderii care au marfa de 1 * (stea)

-te duci la guild manager avand 500 000 gold

p.s. sfat cu cat serverul pe care joci e mai vechi, cu atat itemele bune sunt mai ieftine. cu cat e mai nou serveru cu atat sunt mai scumpe

p.p.s. cu cat serveru e mai vechi cu atat faci mai putine trade-uri reusite

Posted

Nu pierzi exp cand porti capa si te lupti cu un alt player!

Raspuns pentru BlackCurse! Nu ne-a dat Dracov afara din uniune asa cum ai zis tu noi am plecat si stii foarte bine asta.

In ceea ce priveste caracterele Pure Int are damage mare si este bun pentru exp mai rapida la mobi de acelasi lvl o lovitura si pica mobul. Pure Str face mai greu exp dar este foarte bun la PVP.

Nici o data un pure INT nu va face la PVP un pure STR .

Si ma e o faza eu sunt pure Str si merg la mobi cu 6-7 levele mai mari ca mine ( cu toate ca imi iau 1-1,5k damage rezist fara problemela 3-4 mobi deoadata) vreau sa vad un pure Int daca poate rezista la mobi bu 6-7 levele mai mari . Asa ca si experienta ii discutabila.

Posted

Iti dau dreptate BlackCurse cu farmingul si cu imbracamintea dar conteaza si ce ai pe imbracaminte eu de ex am pe armura mea mai mult de 45 puncte de int si in jur de 35 de str asta conteaza enorm de mult .

Iti dau dreptate si in ceea ce priveste unicatii fara un 1-2 bladeri care sa incaseze nu prea sunt mari sanse sa moara mobul.

Cu farmingul am farmat de la 51 pana la 56 cand mi-am adus toate skillurile pe care le folosesc la 55 iar acum farmez pana la 60 si atunci sa vezi ce blader "frumusel" :))) iese . A eu folosesc doar 4-5 skilluri de obicei 4 consider ca nu am nevoie de mai multe in lupta.

Black ce zici lvl58 meu am 8000 hp si 5000 mp nu sunt chiar pure doar de pe la 30 bag numai la str eu zic ca ii destul de bine tu ce zici ??.

Posted

Era un turc pe troy, hibrid (nu cu 2str si 1 int sau invers) care era pe Sword si Shield, lvl 70, complet farmat, fara sos sau alte prostii...RUPEA la propriu capul oricarui STR- Glavier sau INT dupa ce dadea un nuke, il trantea la pamant si dadea seriile de knock-downuri (nu aveai ce sa faci), iar la BLADER, se chinuia ceva (vreo 2 nuke-uri chiar si 3, apoi seriile de knock-downuri) :-O :blink:

genu asta de caracter ziceau GM ca este cel mai puternic

1 nuke dupa numai knock down si stabb

sunt pure str, glavie, fire -> sa port garment sau armor?

Guest Minimal
Posted

genu asta de caracter ziceau GM ca este cel mai puternic

1 nuke dupa numai knock down si stabb

sunt pure str, glavie, fire -> sa port garment sau armor?

Depinde... (ma refer la build). Probabil era cel mai bun build pt cap de 70. Pt cele de 80 respectiv 90, cel mai bun build este tot hibridul dar in urmatorul fel : 3str/3int , spear, fire-lightning/protector.

Ca tot este cap de 80 , cand ajungeti full farmed ca str sau int, sa faceti pvp cu un hibrid 3/3 pe spear. NU aveti sanse !

Numai bine !

Guest Minimal
Posted

Nu smuggster ... nu are rost... daca tot vrei sa incepi de la 0, fa hibrid 3/3 si la lvl 16 apuca`te de farming pana la 250k sp.

Indiferent de arma pe care o folosesti sau force`ul pe care te bazezi, hibrid 2/1 e slab.. nu are rost.

Posted

Am si eu iarasi o intrebari.....:

- Cum pot vinde itemele ?

te duci in oras, la un NPC (la magazin), iei itemele din inventory, cu click, le duci catre incoana de la NPC, click iar, si yes: vrei sa vinzi

:whistle:

uLise, botul ti`l cumperi de pe net. Mai sunt si alti boti, gratis, da nu am vazut inca sa mearga. Cel putin eu. PM ME

Posted

Re loome !

Ma apuc de silkroad, si vreau sa stiu pe ce server jucati !?

Daca se poate un party sau ceva...sa intru in guild. Am auzit ca Tech Army ii bun :D

Aaaa.... si mai am un prieten. Deci intram doi in lumea Silkroad

Eu intru cu numele LilBe iar prietenul meu intra cu numele Chavy ! plz ziceti pe ce svr domina romanii ? :D

Posted

TechArmy sux:)

Lilbe .. no comment.

btw.. TechArmy rule

-un guild unit

-dar oricum e varza.. va zic eu

Tech Army e varza?de ce?... :blink: ;)

Posted

Re sunt Chavy :)

De ce e rau guildu` ? Poate intru si eu :) E romanesc ? :P Sa ii rupem pe straini :kar:

Later Edit: care are niste iteme ptr mn ? nu contaza ca sunt iteme mari, ptr lvl mare deoarece cresc ! :tiphat: 10000x all anticipat

Posted

Re loome !

Ma apuc de silkroad, si vreau sa stiu pe ce server jucati !?

Daca se poate un party sau ceva...sa intru in guild. Am auzit ca Tech Army ii bun :D

Aaaa.... si mai am un prieten. Deci intram doi in lumea Silkroad

Eu intru cu numele LilBe iar prietenul meu intra cu numele Chavy ! plz ziceti pe ce svr domina romanii ? :D

Joaca pe RedSea ;) acolo lume marfa

PS. nu-mi merge sa ma conectez si aveam o pofta de sro :( pls some one can help me ;;)

Guest Minimal
Posted

Stai ca nu inteleg... tu esti hibrid da? (de exemplu) nu te afecteaza cu nimic lvl cap 80 sau 90 in conditiile in care iti faci hibridul cum l-ai facut si pana la 70...

Tu intr`un reply, putin mai sus... vb de un hibrid 2/1, blader, fire despre care ziceai ca rupe tot. Eu am zis ca pt Cap de 80 respectiv 90, acest build despre care vb tu nu mai este la fel de bun pe langa un hibrid 3/3 spear / fire/lightning.

Btw, eu sunt Full str, glavie, fire lvl 64dar nu mai joc SRO de 2-3 saptamani.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...