m4R10 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Doar mie mi se intampla sau e bug, dar mai mult cred ca e un bug. Atunci cand vreti sa va schimbati numele de hunter si mergeti acolo si scrieti numele dorit si dati check, dak dati de mai mult ori luati DC. Incercati si voi xDmario ce wizz de 88 am luat eu ma? eu cred ca nu aic e face si te bagi si tu unde nu-ti fierbe oala eu nu te cunosc pe tine si nu ma judeca tu pe mine , mai intai uitate in oglindaaa, sunt sigur ca ai luat un wizz dak ai o memorie prea prosta deorece petreci prea mult timp in fata calculatorlui atunci uitete pe topicul de ecsro, acolo vreo 2 pagini a fost vb despre kum ai furat tu un wizz.UITETE AICI LA ULTIMUL TAU POST
BeautifulMind Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Am rezolvat oricum ms pentru ca mi-ati acordat ajutor cn ma poate ajuta cu niste gols pe rome cas la inceput si atuncia e mai greu ca e nevoie de gold asta e ceresesc. :((Cred ca ar fi mai bine sa te apuci pe appolo , e cel mai nou server , toti sunt level mic .Pe rome sunt multi full seal of sun...
sykz Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 chiar a trebuit sa pui poza? nu puteai sa dai numa un link ....
Guest qwiker007 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 salll care e din tulcea ??? io joc pe apollo si am lv 30 si nu mere sa bag silk nuj ce mama drq are pe pay pal numi baga! :comp1: :angry1:
Florin_LOVE Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 chiar a trebuit sa pui poza? nu puteai sa dai numa un link ....tu esti singurul care so trezis sa comentezeceilati nu au zis nimicesti fenomenalRomania Noob PoWeR!!
sykz Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Da ma, m-am trezit, nu vezi ca toata lumea pune un link de la **** dk are de aratat cv, u trebe sa umplii toata pagina....
koila Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Florin tot astept un replay unde imi ziceai sa casc ochii si imi sugerai ca ala cu stall [el fiind cel care o cumparato...] deci inainte sa comentezi iti dau un sfat citeste cu atentie nu de 2 ori .. de 3 ori...
alexxx70 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 e clar ca nu se merita ... de fapt nu se merita sa joci Silkroad daca nu esti dispus sa bagi bani in joc ... cand am revenit in decembrie in joc stiam in ce ma bag ... :comp1: si cum am spus inca de atunci ... daca vrei sa fi bun in jocul asta, trebuie ca pe langa un strop de stiinta in a-ti face build-ul sa-ti satisfaca stilul de joc sa investesti si multi bani ... trebuie doar sa constientizati si sa acceptati ca Silkroad Online este cel mai scump MMORPG pe de piata ... si culmea e ca e ... "free to play" ... =)) uite ca s-a mai inventat o culme, cea a mmorpg-ului...e free, dar cu bani....in traducere libera , esti "liber" sa bagi bani cati vrei, ba chiar e recomandat un imprumut la banca :)))))))))))))Trane care din cele 3 sunt Islamici ca numi dau seamastiam ca ai probleme cu scrisul dar si cu cititul?tu esti singurul care so trezis sa comentezeceilati nu au zis nimicesti fenomenalRomania Noob PoWeR!!de resize image ai auzit daca tot vrei sa pui imagine si nu link? sau e o notiune noua pt tine? cat despre Romania Noob Power, ti-as sugera sa uiti de aceasta alaturare de cuvinte daca nu vrei sa fii incadrat in ea...just an opinion...RESPEC"ALL :tiphat:
d0min83r Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Salutare,Stie cineva cum se numesc cele 2 quest-uri care:1. Schimba culoarea zerk-ului.2. Adauga Knight/Captain in denumirea caracterului.Multumesc, bafta & gn8.
Sleya Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Salutare,Stie cineva cum se numesc cele 2 quest-uri care:1. Schimba culoarea zerk-ului.2. Adauga Knight/Captain in denumirea caracterului.Multumesc, bafta & gn8.Questul se numeste ultra zerk si pentru chinezi incepe de la NPC-ul de langa west gate mi se pare...si pentru europeni de la general rachel dar doar la lvl 95 poti sa il faci :)Off topic : funny song&vid :)) http://www.youtube.com/watch?v=_XXsaY-WcEQ...0B&index=37 nu am nimic cu Obama dar e funny :P
Florin_LOVE Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Salutare,Stie cineva cum se numesc cele 2 quest-uri care:1. Schimba culoarea zerk-ului.2. Adauga Knight/Captain in denumirea caracterului.Multumesc, bafta & gn8.ii unul si acelasi questsi din cate stiu eu se face doar la 95 nu mai devremesi se adauga in functie de ce rasa esti tucaremi puteti spune sau "arata" un, doua, tre........ spoturi la Antilope/Antinoke
m4R10 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 nu stiu daca voi face acel quest in caz ca dupa ce il faci nu poti sa renunti la acel nume, deoarece ganditiva ca toata lumea il va avea xD
orezExpandat Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 ii unul si acelasi questsi din cate stiu eu se face doar la 95 nu mai devremesi se adauga in functie de ce rasa esti tucaremi puteti spune sau "arata" un, doua, tre........ spoturi la Antilope/Antinokepai degeaba iti arata zic eu,pentru ca poate pe serveru lui e liber spotu si la tine e full,mai bine cauti si gasesti tu,cat pentru mario stiu bugu acela la hunter sa iti schimbi numele am incercat si eu si am luat dc :D a stai ca erai langa me :))
Kiidu Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 aaa si peste un an aia fara nume vor fii bazati :))
m4R10 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 aaa si peste un an aia fara nume vor fii bazati :))da :)) :)) dar gandestete ca toti turcii vor avea numele alea.
Florin_LOVE Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 pai degeaba iti arata zic eu,pentru ca poate pe serveru lui e liber spotu si la tine e full,mai bine cauti si gasesti tu,cat pentru mario stiu bugu acela la hunter sa iti schimbi numele am incercat si eu si am luat dc :D a stai ca erai langa me :))mai bine spunemi tu eu habarnam pls
Kiidu Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 da :)) :)) dar gandestete ca toti turcii vor avea numele alea.dea exact ! Captian of Noob and Knight of Dickhead
Guest Chicot Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Stie cineva un sait bun unde sa poti cumpara gold pe serverul apollo??
PsychoR0 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 de unde iau sony vegas versiunea full?ca nu gasesc pe google ca vreau sa editez filmul :D
koila Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 pai ma cunoscatorule de SRO mai bine taceai... dar na tu nu citesti cel mai bun spot de Antelope e aici : http://img22.imageshack.us/my.php?image=florinlove.jpg
Guest Chicot Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Stie cineva un sait bun unde sa poti cumpara gold pe serverul apollo??
Dr4q_Sti3 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Stie cineva un sait bun unde sa poti cumpara gold pe serverul apollo??iti dau un sfat NU cumpara acum ca e scumpwww.thepowerlevel.com gold il primesti in 15 min