m4R10 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 ce lol,ieri eram printre ultimii in top 50 de pe Tibet,conform rev6,dar nu cred eu ca sunt printre cei mai buni.pe ce se bazeaza topul acesta?cine are cele mai bune iteme?caci nu am nici macar 1 sos... si guess what la unul din union ce e wizard i-a cazut sosun staff d10 la dracia aia de pop girls sau magic ce naiba o fi,ce o sa ruleze aia,ma bucur ca nu e un turc :-jEdit: dreamfighter e prea tare semnatura ta,thnx for making me laugh... asa sa se mute in timisoara gaymaxu ala sa vezi atunci ce ordine si lege facem cu ei si cu turcii !pe level
Kiidu Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 ce lol,ieri eram printre ultimii in top 50 de pe Tibet,conform rev6,dar nu cred eu ca sunt printre cei mai buni.pe ce se bazeaza topul acesta?cine are cele mai bune iteme?caci nu am nici macar 1 sos... si guess what la unul din union ce e wizard i-a cazut sosun staff d10 la dracia aia de pop girls sau magic ce naiba o fi,ce o sa ruleze aia,ma bucur ca nu e un turc :-jEdit: dreamfighter e prea tare semnatura ta,thnx for making me laugh... asa sa se mute in timisoara gaymaxu ala sa vezi atunci ce ordine si lege facem cu ei si cu turcii !thx :D :D :D vroiam sa sciu si langa : in the background employers :))
PsychoR0 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 ce lol,ieri eram printre ultimii in top 50 de pe Tibet,conform rev6,dar nu cred eu ca sunt printre cei mai buni.pe ce se bazeaza topul acesta?cine are cele mai bune iteme?caci nu am nici macar 1 sos... si guess what la unul din union ce e wizard i-a cazut sosun staff d10 la dracia aia de pop girls sau magic ce naiba o fi,ce o sa ruleze aia,ma bucur ca nu e un turc :-jEdit: dreamfighter e prea tare semnatura ta,thnx for making me laugh... asa sa se mute in timisoara gaymaxu ala sa vezi atunci ce ordine si lege facem cu ei si cu turcii !o sa ruleze dar numai cat il tine repair invalidu poate maxim 1 saptamana daca sta si joaca cu el ;)
Kiidu Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 WHAHAHHHHAHAHHAHAHAH thoamne uitativa : http://www.youtube.com/watch?v=GVFICq-VYFEam ras de nam mai putu WHAHHAHHA
Mihai1993 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 @psycho nu cred ca o sa bage pe iteme repair invalid.... din cauza ca nimeni nu ar mai fii interesat... ar fi bine sa le reduca numarul.. maxim 3 pe server....."free 2 play, play 2 win"
PsychoR0 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 omg uitati o metoda de a face 5* singur daca esti wizzard sau rogue http://www.youtube.com/watch?v=Bk-ciczfSVA
Mihai1993 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 ce e cu xianul? dc e un om pe el?:| http://img10.imageshack.us/my.php?image=20363607.jpg
Kiidu Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 omg uitati o metoda de a face 5* singur daca esti wizzard sau rogue http://www.youtube.com/watch?v=Bk-ciczfSVAcrezi tu ca functioneaza?
Mihai1993 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 crezi tu ca functioneaza? are skillul de la bard "noise" si da, ar trebui sa mearga, :P dar daca esti lvl 100 nu mai poti din cauza ca thiefii pot fi si lvl mai mare de 100:P si nu cred ca noise are preventive atack lvl 110 ^^ corectati-ma daca gresesc
PsychoR0 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 crezi tu ca functioneaza?in primul rand are noise si mai e si invizibil daca ai observat@Mihai1993 ce ai mai facut cu charu meu Drolletje lai vandut?am vazut ca tiai facut si un wizzard ai fost primul pe care lam vazut cand mam dus la shaman cu wizzu meu de 85
sykz Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 ce e cu xianul? dc e un om pe el?:| http://img10.imageshack.us/my.php?image=20363607.jpgO fi gm-ul :D
Mihai1993 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 in primul rand are noise si mai e si invizibil daca ai observat@Mihai1993 ce ai mai facut cu charu meu Drolletje lai vandut?am vazut ca tiai facut si un wizzard ai fost primul pe care lam vazut cand mam dus la shaman cu wizzu meu de 85ce nume ai?:/ cu wizzu? si qm adica charul tau? Drolletje? ^^ ca sa te calmezi in vara vii cu mine sa farmam;) astept sa fac 100 si-mi farmez un warrior/rogue daca vrei sa vi te astept ;) vreau sa fac 1.5m sp adica 2 luni de farm si dupaia plvl pana la 80-85 asa am facut cu wizzu asta ai vazut?... am farmat 900k sp si plvl in 2 luni am facut lvl 79 si 600k sp left :P
m4R10 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 ce e cu xianul? dc e un om pe el?:| http://img10.imageshack.us/my.php?image=20363607.jpgtu cine crezi ca e ? xD gm-u,
PsychoR0 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 ce nume ai?:/ cu wizzu? si qm adica charul tau? Drolletje? nush daca iti mai aduci aminte de cand mi lai luateu tiam dat id si pw pe mess si u ai incercat sa afli s.a. si chiar lai aflatacum tiai adus aminte? inainte erai HeGrenade si daca nu ma crezi ca a fost charul meu iti pot spune id si s.a. si pw pe care o avea cand era al meu ;)si am un wizz pe rome pe care nu joc decat ocazional charele mele principale sunt pe persia unde mai am un farmer pe care il mai tin 3 saptamani la ong dupa care plec la lvl mai am un bower de 69 si un nuker de 64a si mai am pe poseidon un bower lvl 78 pe care lam primit moka HeGrenade poate iti amintesti cand ti lam dat pe Drolletje pe mess aveam idu Drolletye ;)dar mia trecut am pierdut decat 4 milioane asa ca... am vazut adevarata fata a romanilor
orezExpandat Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 crezi tu ca functioneaza?oare fucntioneaza?adica daca is tifi cu sbot am auzit ca ala are stealth detector sau nush cum se numeste,si atunci o sa il vada pe trader,sau ma insel :-?
ciupilan Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 LOL ati vazut ! nu mai e swithc gender !uitate mai bine!!
koila Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 ok .. si pt ce a fost inspectia? ce bug? cadeau prea dess sun wpons 10d? :-j
Florin_LOVE Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 ok .. si pt ce a fost inspectia? ce bug? cadeau prea dess sun wpons 10d? :-jcam da :))
Mihai1993 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 mai psycho;) sa stii si tu eu caracterul l-am cumparat de la unu din slatina;) i-am dat 2mil pe el cand era lvl 66 era warrior/bard cu 200k sp eu l-am facut warrior/cleric si la lvl 75 am luat hack;) asa ca gandeste-te mai bine su sunt pe ROME
devil921 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Mai da ce trebuie sa faci la magic pop??Ca sa iei un item dela calumea sau alceva???? :beer:
PsychoR0 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 mai psycho;) sa stii si tu eu caracterul l-am cumparat de la unu din slatina;) i-am dat 2mil pe el cand era lvl 66 era warrior/bard cu 200k sp eu l-am facut warrior/cleric si la lvl 75 am luat hack;) asa ca gandeste-te mai bine su sunt pe ROMEai dat o p*** 2 mil pe el ca nu miai dat nimic si eu sunt din slatina ciupilan poate afirma astasi majoritatea celor de pe forum care sunt mai vechi stiu ca tu ai fost HeGrenadesi vrei sa iti demonstrez ca era al meu?id:gertjanvbpw:cotofana(cea veche care era pusa de mn)server:Romes.a.:ajaxamsterdamsi miai zis dupa ce miai dat hack ca nu merita sa dai pe el nici 1 mil mai gandestete la minciunelele pe care le spui
Mihai1993 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 da ^^ asta e dar de cand ai numele asta tu ? :/ da recunosc ti-am dat scam atunci.. acum vreau sa ma revansez oricum nu mai am charul ala.. vino peste 2 luni cu mine la farm si te farmez gratis si te cresc pana la lvl 80 ;) da eu am fost HEGRENADE
m4R10 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 mai psycho;) sa stii si tu eu caracterul l-am cumparat de la unu din slatina;) i-am dat 2mil pe el cand era lvl 66 era warrior/bard cu 200k sp eu l-am facut warrior/cleric si la lvl 75 am luat hack;) asa ca gandeste-te mai bine su sunt pe ROMEda dar un wizz de 88 sau ceva de genul tot ai luat, si un mesaj pt toti care utilizeaza acest topic, Mihai1993 e un om care nare ce face cu viata si scameaza . daca e sa va propuna ceva nu aveti incredere.insfarsit am omorat si eu un uniq dupa inspectie :P am luat-o pe tg xDDD