koila Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 First Sun Glavie (Phoenix , maybe all servers ) went for 1 bil...A picat la un roman-> Sunset - > Roxy ... Stupid for sellin for so low Almost forgot..Sold it to Viet_Gang also known as D3vilkings cel care a castigat sun sword de 10DG astazi...Good Day4Himala e idiot sau full botter ? cum sa dai frate sun 10d pe un bilion? cand alti dau 15? :clap: tinerete daca citesti acest post sau aceste posturi despre tine sa nu iti scalpezi C****le@wizzX uite asa cum face ala.. dropam suns 10d si le dam pe coji de seminte... :crybaby:
Florin_LOVE Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 ala e idiot sau full botter ? cum sa dai frate sun 10d pe un bilion? cand alti dau 15? :clap: tinerete daca citesti acest post sau aceste posturi despre tine sa nu iti scalpezi C****le@wizzX uite asa cum face ala.. dropam suns 10d si le dam pe coji de seminte... :crybaby:uitate si u mai bn si vei observa ca stalleul nu a fost deschis!!
Kiidu Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 hmm dar voi cum faceti? o_O megeti la ala in hotan si dai la loterie si ce item alegeti? eu prima oara am ales dress pt k acuma farmezi si nam ce face sun si devil spirit ... mio dat o cuite verde ( bineinteles ) pe care am duso la gori ala si mio dat un subscripton card... cum va da voua sos de 8 dg?
Birchoff Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 ... dupa vreo 8 tichete (imi stabilesc si eu lunar o limita de 10-15 incercari ... ) si hint-ul lui Sleya (respect Sleya :tiphat: ) ...http://img524.imageshack.us/my.php?image=sro2009041422315404.jpg... :tiphat:
Sleya Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 hmm dar voi cum faceti? o_O megeti la ala in hotan si dai la loterie si ce item alegeti? eu prima oara am ales dress pt k acuma farmezi si nam ce face sun si devil spirit ... mio dat o cuite verde ( bineinteles ) pe care am duso la gori ala si mio dat un subscripton card... cum va da voua sos de 8 dg?tot din cartonase verzi...depinde de noroc :)
Dr4q_Sti3 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 ce tare al tau merge dat prin trade eu am luat garmant female si nu poate fi dat prin trade...
Sleya Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 ce tare al tau merge dat prin trade eu am luat garmant female si nu poate fi dat prin trade...pai...mi-a ascultat hint-ul :P schimbai gender...cu gender switch tool...fa-l male si il poti vinde ;)
BillyTalent Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 hmm dar voi cum faceti? o_O megeti la ala in hotan si dai la loterie si ce item alegeti? eu prima oara am ales dress pt k acuma farmezi si nam ce face sun si devil spirit ... mio dat o cuite verde ( bineinteles ) pe care am duso la gori ala si mio dat un subscripton card... cum va da voua sos de 8 dg?nu are rost sa te complici,parerea mea,lol ce draq un coleg a pus 500silk si tot nimic,si acum este obsedat de sun staff,omg...oricum pe sparte se vinde un sosun 2handed cu 1-2mii de euronu credeam o sa ajunga lumea sa bage mii de $ intr'un joc,Idiot's without future,and a lot of cash >.<si faza cu pop card's,nu stii ce o sa iti pice poate iti pica sos,poate elixir poate alt rahat,de care nu ai nev,10silk este putin daca iti cumperi 1pe sapt,sau hai poate max 2-3pe sapt,dar sa iti bagi banii aiurea,noah eu prefer mai bine o bere la rece :beer: gl ;)
Kiidu Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 neee ... eu miam luat 2 ca sa vad cum e ... dar pe alea verzi zice ca imi da subsiption... si numa dinalea cred ca imii da...
koila Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 @Florin_LOVE poate nu am inteles eu bine .. nu am gasit went in dictionar dar acolo este si suma de 1b....si ala e stalul celui care la cumparatmai intai citeste si tu... eu am banuit ca cel din stal a cumparato pt 1b... din ce a vrut sa zica andrei poate am gresit sa ma corecteze el
Sleya Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 20-30 mins to kill lvl 90 unique...prize....1 elixir...3 tabs...lots of sp/xp :Dhttp://img230.imageshack.us/my.php?image=sro2009041421580779.jpg
Dr4q_Sti3 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 pai...mi-a ascultat hint-ul :P schimbai gender...cu gender switch tool...fa-l male si il poti vinde ;)pt 32 silk npc scrie pe el macar daca era de d 9 sau 10 dar 8 ala e mocaiala:)) nu merita 32 silk
Alex92 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Pe RedSea a picat un chn sword D10 sun de la loterie...In 1-2 saptamani (banuiesc) toti cumparatorii inraiti de silk vor avea cel putin un D10 sun.Apropo,sa va dau un mic detaliu.Armurile de orice fel castigate in lottery pot fi vandute via exchange/stall!Trebuie doar sa le schimbati genderul din male in female sau invers cumparand silk;le veti putea vinde :)Poate e folositor pentru cine nu stia.Bafta
Dr4q_Sti3 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 tocmai sa zis cu 1 pagina anterioara=)) chiar ultimu post de pe pagina
Kiidu Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 deci daca primesc cutie verde si imi zice so duc la gori ala imi poate da si altceva infara de subscription card? de ex : sos de 8 dg
Alex92 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 My bad,sorry ,abia aflasem si eu :DSi ce lvl mai sunteti linkmaniaci?
Birchoff Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 deci daca primesc cutie verde si imi zice so duc la gori ala imi poate da si altceva infara de subscription card? de ex : sos de 8 dgpot pica mai multe chestii ... mi-au picat lucky stone, berserker replenish ... sos-uri ... etc ...http://img300.imageshack.us/my.php?image=sro2009041423354844.jpg... :tiphat:
koila Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 si crezi ca se merita 10silk pt 1 elx protec sau 1 lucky stone 9d?
Sleya Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 yo oricum...o sa imi bag P_ _ _ in el de sro curand...la mine pe server toti retardatii o sa aibe SUN 10D in 1-2 luni...asa ca...nu prea mai are rost ;) gaymax a intrecut prea de tot limita ;) Aion online here i come :)
Sleya Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 sa inteleg ca aceasta lotereie e forever? :-?yap...si din cate am inteles...pe ksro...jsro...pop ticket astea de lotery cadeau din monstri...din jewel box ceva de genul...nu se cumpara cu silk ca la noi... :-j gaymax ....
koila Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 da asta stiu si eu.. dar acolo totul este in avantajul consumatorului nu producatorului aici totul este 100% in avantajul producatorului... frate marketing.. ce stim noi... noi trebuie sa stim doar contul de la paypal si numarul cardului..
Birchoff Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 e clar ca nu se merita ... de fapt nu se merita sa joci Silkroad daca nu esti dispus sa bagi bani in joc ... cand am revenit in decembrie in joc stiam in ce ma bag ... :comp1: si cum am spus inca de atunci ... daca vrei sa fi bun in jocul asta, trebuie ca pe langa un strop de stiinta in a-ti face build-ul sa-ti satisfaca stilul de joc sa investesti si multi bani ... trebuie doar sa constientizati si sa acceptati ca Silkroad Online este cel mai scump MMORPG pe de piata ... si culmea e ca e ... "free to play" ... =)) ... :tiphat:
d0min83r Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 e clar ca nu se merita ... de fapt nu se merita sa joci Silkroad daca nu esti dispus sa bagi bani in joc ... cand am revenit in decembrie in joc stiam in ce ma bag ... :comp1: si cum am spus inca de atunci ... daca vrei sa fi bun in jocul asta, trebuie ca pe langa un strop de stiinta in a-ti face build-ul sa-ti satisfaca stilul de joc sa investesti si multi bani ... trebuie doar sa constientizati si sa acceptati ca Silkroad Online este cel mai scump MMORPG pe de piata ... si culmea e ca e ... "free to play" ... =)) ... :tiphat:Adevarat. Parerea mea personala este ca jocul SIlkroad are potential dar daca asa zisa "Companie Joymax" nu acorda interes pentru playeri decat atunci cand vine vorba de bani intr-un final o sa stea treaba foarte prost pentru ei.(Viitor apropiat/departat ... who knows ...)