Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

@Sleya -> sunt sunuri ca cele dropate de moobi? nu au nimic restrictionat?

deci sa mor s-a F**** sro-ul pt ca toti dispearati cu $ vor baga Xk $ sa isi ia sun... [turci si late raritati]

sunt account bound...adica pot fi folosite doar pe contul pe care le castigi...doar puse in storage...nu pot fi date in exchange sau puse pe stall....nu au repair invalid....sunt ok...ca si cum ar fi sunurile de academie...doar ca le poti repara normal :P

Florin_LOVE da am citit pm-ul...ti-am dat add

Posted

ma bucur ca pe aege nu a luat nimeni Sun de la loto 6/49, si sau cam lasat baieti sa bage silk-urile in bilete... unu a luat numai elixire :-j

Ps: am vrut si eu sa imi incarc cu 300 silk... pt asta dar noroc ca nu mai aveam bani pe Cardul de paypal... [unu diferit de cel pe care il folosesc in mod normal]

Posted

Se pot incarca 2 conturi de pe acelasi card ?

da...logic...eu incarc lunar la 15-20 persoane silk si bot :) so its np...

Rome Pop card lottery wins :

1.SUN sword 90+2 (nuker s/s 90++ )

2.SUN sword 90+2 (nuker spear 80++)

3.SUN sword 90+6 (nuker 94 ++)

4.SUN 1 handed sword 90+2 (wizz 90 ++)

Posted

gata stiu... JM a facut acest event cu Sun`s wpons dintrun singur motiv sa isi forteze clienti sa bage multi bani si sa nu renunte la SRO pt ca Aion a fost lansat :D

Posted

gata stiu... JM a facut acest event cu Sun`s wpons dintrun singur motiv sa isi forteze clienti sa bage multi bani si sa nu renunte la SRO pt ca Aion a fost lansat :D

ehhh era logic...o noua modalitatea ca ratatii sa isi scoata bani....obsedatii cu bani baga silk in prostie sa le cada sunuri....asa ca...tot cei care au avut sunuri la 8 si 9 D vor avea si acum...silk wasters....gaymax sucks once again

Posted

Tot ce este deranjant la Loteria respectiva o sa fie dezechilibrul pe care o sa-l provoace. De parca nu era de ajuns loteria acum s-a inceput cu d/c-urile mult mai des.

Well, whatever, live your life. Joymax can burn in hell.

Posted

Tot ce este deranjant la Loteria respectiva o sa fie dezechilibrul pe care o sa-l provoace. De parca nu era de ajuns loteria acum s-a inceput cu d/c-urile mult mai des.

Well, whatever, live your life. Joymax can burn in hell.

+1

faza cu sosun ma deranjeaza si pe mine. ( am cumparat azi 2 ticket si mi-au dat 1 protector + 1 lucky de 9D )

PE LANGA asta :)))

nu sunt sosun decat de euro. so... that sucks too.si un jackass care nu stie sa joace cu wizu, si are bulanul sa ii pice 1 staff de 90 sosun.... well... are cel mai mare dmg din joc. si nu-l merita :crazy:

Posted

items de la loterie se schimba periodic ?

pentru ca sunt nefolositoare pentru mine ... si daca da, care este periodicitatea ?

... :tiphat:

nush ce sa zic.... :-??

ma gandesc ca daca le pica sosun la unii, si cumpara 10 astral, 10 imm, 10 lucky D10, + blue si elixir... ar trebui sa ramana permanent...

parerea mea.

nu cred ca queermax e asa gay incat sa dea 28 zile pe 1 item facut de tine, pt ca apoi sa-ti iei clock of reincarnation cu 48 silk

Posted

nush ce sa zic.... :-??

ma gandesc ca daca le pica sosun la unii, si cumpara 10 astral, 10 imm, 10 lucky D10, + blue si elixir... ar trebui sa ramana permanent...

parerea mea.

nu cred ca queermax e asa gay incat sa dea 28 zile pe 1 item facut de tine, pt ca apoi sa-ti iei clock of reincarnation cu 48 silk

ROFL ...daca nu stii nu mai vorbi...cum sa spui ca daca castigi sun tine 28 de zile apoi sa ii iei clock of reincarnation cu 48 silk? :)) aia e doar pentru grab pet ...jesus...ce gandire...LOGIC ca SUN-UL E PERMANENT !!!

items de la loterie se schimba periodic ?

pentru ca sunt nefolositoare pentru mine ... si daca da, care este periodicitatea ?

man...la lottery iti arata doar sun sword/staff si sun chest robe/armor ...dar cand alegi sword spre exemplu...e ca si cand ai alege...chinese weapon...depinde de noroc...poti castiga si sun bow si sun blade si sun glavie....cand alegi sun robe chest....alegi euro armor....poate fi head/legs/foot etc...light armor/robe/heavy armor....cand alegi sun staff alegi euro weapon...poate pica si sun xbow si sun 2 handed sword ...orice....un prieten a ales sun staff si i-a dat sun 1 handed sword...el e wiz...^^ faza nasoala e ca sunt account bound...adica le poti folosi doar pe contul pe care le castigi...nu pot fi date in exchange....stall nimic...doar in storage....deci daca esti wizz si castigi sun xbow...iti faci char pe acelasi account...si boom powerfarm/powerlvl pana la 90 ca sa poti folosi sunul :)

Posted

ROFL ...daca nu stii nu mai vorbi...cum sa spui ca daca castigi sun tine 28 de zile apoi sa ii iei clock of reincarnation cu 48 silk? :)) aia e doar pentru grab pet ...jesus...ce gandire...LOGIC ca SUN-UL E PERMANENT !!!

man...la lottery iti arata doar sun sword/staff si sun chest robe/armor ...dar cand alegi sword spre exemplu...e ca si cand ai alege...chinese weapon...depinde de noroc...poti castiga si sun bow si sun blade si sun glavie....cand alegi sun robe chest....alegi euro armor....poate fi head/legs/foot etc...light armor/robe/heavy armor....cand alegi sun staff alegi euro weapon...poate pica si sun xbow si sun 2 handed sword ...orice....un prieten a ales sun staff si i-a dat sun 1 handed sword...el e wiz...^^ faza nasoala e ca sunt account bound...adica le poti folosi doar pe contul pe care le castigi...nu pot fi date in exchange....stall nimic...doar in storage....deci daca esti wizz si castigi sun xbow...iti faci char pe acelasi account...si boom powerfarm/powerlvl pana la 90 ca sa poti folosi sunul :)

merci, asta voiam sa stiu sigur, sa nu irosesc tichetul aiurea ... sixpounder se pare ca nu a inteles intrebarea mea ... nu ma refeream despre item ca fiind temporar sau permanent ... dar acum sunt lamurit ... items de acolo sunt doar generice pentru o intreaga clasa .... merci ...

Posted

mai jack swallow, stiu ca sunt permanente. (jesus ce gandire)

era sarcasm. nu stau doar pe acest forum. pe alte forumuri ( nu dau nume ) se discuta despre asta, sunt unii speriati care spun ca sunurile vor fi sterse ( nu stiu din ce surse )

cat despre sansele de a prinde un sosun de 10d... ai atatea sanse sa-ti iasa un item + 9 consecutiv.

bullshit. la noi este unu pe server care are staff sosun de 10D.

nu l-am intrebat cate ticketuri a cumparat, dar voi afla.

care prinde ceva postati sa vedem ss

Posted

@ Sixpounder the only one swallowing arround here is you...nu avem nevoie de sarcasmul tau...omul a pus o intrebare...astepta un raspuns serios nu o caterinca proasta din partea ta ;) so stfu

@ Gaymax...astia sunt atat de retardati incat nu pot face nimic fara sa aibe un bug :)) jesus...chiar sunt idioti...pentru cei care castiga sox armor pieces la loterie (garment,armor,protector,robe,HA,LA) un mic hint...daca vreti sa le vindeti folositi gender switch tool ;) si le puteti pune pe stall sau da prin exchange...

Posted

Va rog mult sa-mi permiteti sa-mi expun indignarea fata de acest comportament al Joymax-ului :

Deci mi se pare stupid ca de la silkroad ( un mmorpg foarte fain ,cum era la inceput ) sa se ajunga la o procarie in care cu cat dai mai multi bani cu atat devii mai bun...deci cei care nu am bagat bani buni pentru a cumpara n-sprezece mii de silk...sa fie umiliti de cei care stau in aceasta lume virtuala consumand timp si bani ...pe langa faptul ca se face lvl foarte greu...(de la lvl 64) nu se mai merita fara silk....acum apare si nebunia asta cu PopCard...deci este aberant :angry1: :banghead: :sef:

.Se pare ca interesul Joymaxului este unul strict comercial ,nerespectandu-si playerii..In continuare va doresc doar droping bun si spor la lvl

HAVE FUN !

SA sttii ca nu e in totalitate adevarat

un prieten este lvl 71 si na bagat niciun silk faza e ca a avut vointa si a putut sa treaca mai departe...

iar am luat dc si nam net de la pufuleti cu surprize asta e sigur

Posted

@ Sixpounder the only one swallowing arround here is you...nu avem nevoie de sarcasmul tau...omul a pus o intrebare...astepta un raspuns serios nu o caterinca proasta din partea ta ;) so stfu

@ Gaymax...astia sunt atat de retardati incat nu pot face nimic fara sa aibe un bug :)) jesus...chiar sunt idioti...pentru cei care castiga sox armor pieces la loterie (garment,armor,protector,robe,HA,LA) un mic hint...daca vreti sa le vindeti folositi gender switch tool ;) si le puteti pune pe stall sau da prin exchange...

Thx 4 2nd info Sleya.Cat despre raspunsul adresat lu Sixpounder...YOU OWNED HIM!!! Lmao

Posted

First Sun Glavie (Phoenix , maybe all servers ) went for 1 bil...A picat la un roman-> Sunset - > Roxy ... Stupid for sellin for so low

http://img25.imageshack.us/my.php?image=sro2009041420135081.jpg

Almost forgot..Sold it to Viet_Gang also known as D3vilkings cel care a castigat sun sword de 10DG astazi...Good Day4Him

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...