Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Tineti minte castigatorii de SoX D10 de la event?Se spunea ca nu vor putea da exchange/pune in stall etc.

Iata noul mesaj de pe joymax:"You will be able to sell, exchange or transfer 10th Degree Seal of Star weapon +5 itmes."

Banuiesc ca acelasi lucru se va intampla si cu premiile de la loteria asta.Intr`un final se vor putea vinde :D

Posted

http://img7.imageshack.us/my.php?image=sro2009041412191698.jpg

:D

* For 8 days, from April 14 to April 21, 2009, 10th Degree Seal of Star weapon +5 items would be given to

winners of Valentine Day Premium Event. In order to receive the item, users should leave one free slot

on your inventory of the character from the list.

You will be able to sell, exchange or transfer 10th Degree Seal of Star weapon +5 itmes.

asa ca astea de la loterie nu au nici o treaba

Posted

da nu costa dar cand dai 10 silk pe un elx wpon? :-j

e acelasi sistem ca si la loz in plic [de pe vremurile parintilor] provoaca dependenta

Posted

mda ~.~ . Famous silk Buyer D3vilkings - > Nuker , got sun sword from 1st ticket....ShadowStep goodfriend - > 510 silk sun sword + devilspirit S grade(btw shadow is xbow lmfao :| ). Joymax=Epic Idiots ....

Posted

mda ~.~ . Famous silk Buyer D3vilkings - > Nuker , got sun sword from 1st ticket....ShadowStep goodfriend - > 510 silk sun sword + devilspirit S grade(btw shadow is xbow lmfao :| ). Joymax=Epic Idiots ....

Asta cu shadow is xbow , o fost tare :)), sunt account-bound , o luat tzeapa

Posted

baieti eu zic sa nu va bagati la treaba asta dintr-un singur motiv:odata ce ati bagat mai bagati odata ca doar 10 silk,si iara si iara...ca la poker sau la aparatele de noroc:odata ce ai bagat, o sa mai bagi si a doua oara si a treia and so on...am 17 silk dar ma abtin :)

Posted

ce trebuie sa fac imi zice :"if you bring that copon to Gori " une il gasesc?:D

pe langa So Ok :) bagamiash pl....2 sos chest garment 8D 3 sos glavies 8D luck stone 9D subscription card ...stupid lottery...unu de la mine a bagat 1300 silk in lottery azi...si nimic :))

Posted

Tre sa fii nebun sa bagi 1300 silk :|

s-a oprit ca are limita pe zi de cumparat...parca 1000 silks limita pe zi...a zis ca maine baga iar...e un bogatas care nu are ce face cu banii...

si cum am spus....Devil spirit S grade...sucks...1 % block ratio....wtf...e bn ca asta poate fi incarcat macar:))

ahh...si wtf...doar sun staff/sword si sun chest armor/robe ...ce sa fac cu ele...eu sunt arcas...macar daca puteai sa alegi orice arma vrei...daca castig sun sword sau staff...trebuie sa imi fac alt char pe acelasi account nuker sau wizz ca sa le pot folosi :)) retard gaymax

Edit : ahh...acum m-am prins...cand alegi sun sword...e ca si cand ai alege sun CH wep...cand alegi staff...alegi sun euro wep...poti castiga si bow si blade si scut...si axes xbow bla bla...unul a ales sun staff si i-a dat sun 1handed euro sun :)

Posted

@Sleya -> sunt sunuri ca cele dropate de moobi? nu au nimic restrictionat?

deci sa mor s-a F**** sro-ul pt ca toti dispearati cu $ vor baga Xk $ sa isi ia sun... [turci si late raritati]

Posted

Joaca careva pe Serverul Zeus sa ma poate ajutasi pe mine sa cresc in lvl ca de 1 sapt incerc sa ajung la lvl 25 si nu pot pls pm me

Posted

Va rog mult sa-mi permiteti sa-mi expun indignarea fata de acest comportament al Joymax-ului :

Deci mi se pare stupid ca de la silkroad ( un mmorpg foarte fain ,cum era la inceput ) sa se ajunga la o procarie in care cu cat dai mai multi bani cu atat devii mai bun...deci cei care nu am bagat bani buni pentru a cumpara n-sprezece mii de silk...sa fie umiliti de cei care stau in aceasta lume virtuala consumand timp si bani ...pe langa faptul ca se face lvl foarte greu...(de la lvl 64) nu se mai merita fara silk....acum apare si nebunia asta cu PopCard...deci este aberant :angry1: :banghead: :sef:

.Se pare ca interesul Joymaxului este unul strict comercial ,nerespectandu-si playerii..In continuare va doresc doar droping bun si spor la lvl

HAVE FUN !

Posted

Salutare la toata lumea care joaca pe apolo si vrea sa facem o uniune sa dea pm in joc la Satana.

:tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...