Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

pe ce servar jucati mah ca poate ma bag si yo... si ce guild apare vre-un serv nou ceva.. ca nush ce mmorpg sa jok am jucat pe tibet mai demult dar bleah.. nu mai vreau acolo

Guest darkboy_yo
Posted

ce intrebare iti da cand vrei sa schimbi parola ??

poi intru pe site shi dau acolo la forgot your PW...de acolo dau la aia unde scrie change your PW....imi bag IDu shi E-mailu shi imi apare intrebarea Your BirthPlace da nu ii acc meu m-o fraierit unu.......ca i-am dat 400k sa imi zik answeru shi mi-o zis altu greshit....in fine....shi cum fak sa aflu answeru???

Posted

@darkboy_yo eu joc pe aege lvl54 ghilda Amazons PM koila..dai rar de mine dar cel mai des dai de nazya13 este GM-ul ghildei vb cu ea ...ghilda este lvl5

Guest darkboy_yo
Posted

nah........prea mult lag :( ata ete o sa jok diseara.apropo cine cumpara gold dragon flag male?? 3mil pm me in jok SHAWOLINE :P.....poate aici mai vand ceva :bananadance2:....ca in jok nu prea vind dekat la NPC...cine shtie un guild de romani pe aege tot pm in jok.am lvl 28 bunicel mao fak shi yo lvl up cand nu e lag(diseara) :kar: ca acum e lag shi cred ca fak asa :comp1:

Posted

a...vad ca nu imi raspunde nimeni la intrebare :crybaby: .....in fine....cine este roman shi shtie vreun GUILD de romani pe Aege sa dati PM in jok pe SHAWOLINE yo is ala am lvl 28:) micutz dar ma mandresc ca yo l-am fakt....nu pot sa ma uit la altii cum hackuiesc alte accuri sa le afle parola shi bla bla bla....dak ei se cred tari sa ishi fak singuri lvl mare

mai eu joc pe Aege .suntem 4 romani in ghilda. dar mai sunt cateva ghilde de romani 100% -- nu iti recomand is talhari mari PM nazya13 daca vrei sa intri ii zici k ai vb cu koila si daca te poate baga in ghilda este loc suntem aproape lvl5.poate intru si eu diseara pe la ora 22.00

Guest darkboy_yo
Posted

ce se mai stie despre serverul romanesc sper ca XS-TEAM sa poate sa il faka cat mai kurand...shi nijte GUILDURI romaneshti ca cel ce mi l-a dat koila nu e bun.....shi astept raspunsuri despre server...baietii de la XS-TEAM dak il faceti dau o :beer: ...ca sunt diperat de galbejitii astia :hair:

a da si am uitat sa va zic UN AN NOU FERICIT PENTRU TOTI :) poate imi aduce nijte SOSUN :banana: :P nu am sanse :)

Guest darkboy_yo
Posted

:o :o :o is socat :| :blink: acum cateva minute am ieshit de pe silkroad.....da shtiti ce mi sa intamplat in silkroad....cand omoram hyunghon ghost sau cum so fi numit........dintr-u monstru deala mi picat :GOLD 100k Jewel Box5 shi steaguri 2 :o :o :o ce o fi??? :o :o :o da ii mijto

Posted

darkboy_yo--dce nu e bun? cand ai sa gasesti un ghild de incredere care sa iti cumpere silk(500) pt un sos 52 sword atunci imi dai un pm te rog si imi arati si un screenshout cu 500 silk in contul tau.

este un ghild lvl5 dar tu esti noob sincer imi cer scuze e un ghild condus de o fata ..dar tu nu cred k vrei sa te complici sa mai vb si putin engleza :P--- Peace dude :P

LA MULTI ANI BAJETZIIIII :cool2:

Posted

CINE E PE OLYMPUS?! ..... ca de pe linkmania nu prea vad pe nimeni ....vai ce am patzit :(.... cineva o furat tot de la un ungur si toti ungurii zic ca io am fost DC :(( ca mis roman !!! PAI BIIIP BIIP :)) s leaga de mine :| deparaca toti is frati :( daca , careva pateste ceva tot sar pe tine :| mvai =))

BTW cum naiba puteti prinde GDF??? io am dat la so - ok jwl boxuri cu sacu =)) si nimik :| niciun gdf rudolphi la gramada vreo 5 pandora si scroluri fara numar :|

Guest darkboy_yo
Posted

koila--vb frumos ca yo nu te-am fakt n00b ca yo cred ca shtiu destul de bine joku asta cu toate ca u cred ca ejti n00b....guildu nu e bun deoarece

1:yo am cerut un guild de romani shi u mi-ai dat un guild unde sunteti doar vreo 3 romani(asa mi-ai zis GM)

2:GM o zis ca nu mai vrea romani in guild

deci vb frumos ca yo nu te-am fakt n00b cu toate ca ejti ca nu shtii ce ii ala un guild de romani

SHI UN AN NOU FERICIT PT TOTI :happy1: :banana:

Posted

@darkboy_yo--hai sa iti zic eu ce e un ghild de romani

exemplu fosta ghilda PARAZITII: teapa de 5 mil mi-am luat de la master dupa care imi zice k a fost hack-uit

acolo unde exista 100% numai romani o sa va luati la cearta ca asa suntem noi nu ne respectam aproapele,masteru stie el mai bine dece zice fara ROMANII, joaca 5 zile si se lasa intra peste 1 luna si incepe sa tipe bulan***ule dece mai dat afara :angry1: si asa mai departe.iti dau eu ghild de romani: da-mi un pm iti dau id-ul de mess si intram impreuna in joc si dau un global pt tine sa vezi k nu sunt noob si vreau sa te ajut...te-ai suparat degeaba am zis doar noo offens...nvm for me... nu ma supar k sunt noob sunt un noob care produce silk :))

Guest Minimal
Posted

Silkroad nu este acelasi lucru cu MuOnline unde se faceau party`uri pt. a primi mai multa experienta si pt a face zeci de levele in cateva minute.

Daca este cineva de lvl mare "sa te creasca" experienta pe care o vei lua va fii foarte mica in comparatie cu cea pe care o iei singur. Pt a putea creste "mai bine" intra intr`un party cu exp distribution. In acest fel, daca party`ul este full (adica 4) vei lua cu 10% mai multa exp. Iti urez succes si distractie placuta in joc.

p.s Eu m`am lasat de 1 saptamana deoarece mi`am dat seama ca imi ocupa prea mult timp si ca nu are niciun rost.

Pe langa acestea, inca un motiv ar fii sa nu ajung un disperat de jocuri cum e BlackCurse, si sa imi vad de viata mea sociala pe care el sunt sigur ca nu o are.

Mult succes !

Posted

miam downloadat si eu SilkRoad foarte super dupa cum vad eu....si nu prea ma pricep...miam fakt caracte bla bla dar nu prea ma descurc prin oras cu m si ce ....daca sunteti amabili sa am ajutati varog datimi un PM sau add YM ID : spydy15kl ! Ms

Posted

ce ii ala un "hibrid" ? (in joc bineinteles :P )

Mai intai de toate va urez la toti un an fericit,plin de impliniri in viata personala si in Silk si multa multa sanatate.

In Silk exista caractere pure (pe Int sau Strg) sau hibride.

Cand faci un lvl,ti se dau 3 puncte pe care le poti baga la Int sau la Strg sau 2 intr-o parte si unul in cealalta parte in functie de optiunile tale. Parerile sunt impartite,adik pe de o parte unii opteaza sa faca un caracter pur pe Int sau pe Strg iar altii opteaza pt caractere hibrid.Nu ma pronunt aici cum e mai bine pt ca fiecare are dreptul la o opinie.

Daca bagi punctele la Int vei avea mai multa mana(e recomandat pt caracterele ce folosesc mai mult magie-de obicei nukerii dar si arcasii)iar daca bagi punctele la Strg vei avea mai mult hp(recomandat pt caracterele ce fol lupta corp la corp ca sa zic asa-de obicei bladerii si glavierii dar si arcasii).Cei ce fac caractere hibrid vor sa aiba si mana si viata destul de multa.In continuare...tu alegi ce crezi ca e mai bine pt caracterul pe care ti-l faci in Silk.Bft si numai bine.

Posted

am si eu cateva intrebari....

- CUm pot folosi vraji...?

- de unde pot lua arme ?

- pe ce servere va pot gasi ? sa ma puteti ajuta din cand in cand daca vreti

- cum pot ataca alti useri ?

- cum pot sami creez guild ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...