Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

@Sleya si Sixpounder nu prea am motiv de sarbatoare doacamdata

ca ii ziua de nume :))

mai trebe sa astept unpic pana sa vina ziua mea

@Trane la ideia ca el nu are de gand sa il vanda teai gandit??

din moment ce ii full str el

linistit se schimba si cu asta basta:)

la multi ani dar ar cam trebui sa ma exersezi la citit a zis ca ,daca ar fi al lui ar lua 2000 euro pe el sami zici si mie une a zsi trane ca ala ia 2000 euro ?

Posted

normal ca ridica:P

poate ti se pare tie ca normal dar daca ai arunca o privire in lista de rare drop din Sbot.. ai sa vezi ca acolo au alta denumire... si ma refer la Sun 10d bow...

si faza cu 2k euro e cu dute vino, daca cineva miar oferi aceasta oferta pe un SUn de 10d [arma] nu as dao.. pt ca 100% e risc de chargeback [paypal]

Posted

devil spirit B grade ii la fel ca si cel A????

A are 20% si B-ul doar 5 sau 15 nu stiu sigur .. dar cred ca 5%

cine se pricepe in photoshop sa imi faca si mie o emblema de Guild+uni cu numele : koila :> [pt guild-ul meu de gold bot.. lvl5]

Guest cezar98
Posted

care stiti kre e pass de la testosterone www.recyfer.info

Posted

d0min83r cum ti-ai schimbat interfata?

Sleya si d0min83r , ce skilluri ati pus la bot sa foloseasca?

eu am 90 gap 9 so....skillurile le-am pus asa :)

Anti Devil Bow -Strike

Strong bow - Craft

Devil Arrow

Anti Devil Bow - Steel

Demon arrow

@koila eu saca as vinde o arma sun de 10D pe bani adevarati sa zicem 2k euro....nu as accepta decat western union...intai banii apoi arma :)

Devil spirit Grade B ii identic la si A

dar oare se poare reinvia???????

nup...dupa 7 zile il poti arunca :)

Posted

poate ti se pare tie ca normal dar daca ai arunca o privire in lista de rare drop din Sbot.. ai sa vezi ca acolo au alta denumire... si ma refer la Sun 10d bow...

si faza cu 2k euro e cu dute vino, daca cineva miar oferi aceasta oferta pe un SUn de 10d [arma] nu as dao.. pt ca 100% e risc de chargeback [paypal]

teai gandit la faptul ca se poate trimite si altfel banii decat prin paypal?

La Multi Ani florine !!!

EDIT:uitati un hybrid int pe s/s care rupe glavier

nush ce sa aleg full int sau hybrid

Posted

@koila eu saca as vinde o arma sun de 10D pe bani adevarati sa zicem 2k euro....nu as accepta decat western union...intai banii apoi arma :)

Aratami prostu ala care sa iti dea bani si dupa aia sa isi primeasca arma

facetimi si mie mai astia PROFESORI de photoshop o emblema de guild+uni cu numele : koila

cea mai tare emblema castiga Respectul meu :tiphat:

Posted

Sunteti sigur ca nu se poate reinvia cu piara aia de valoreaza 50silk???????????

nu se poate: un devil spirit platit e 150 de silk... apoi il invii cu 50 de silk = 200 silk... daca ar fi sa il invii pe ala de o saptamana cu 50 silk... gaymax'ul ar iesi in pierdere... s'au gandit la asta... greedy bastards :comp2:

Posted

eu am 90 gap 9 so....skillurile le-am pus asa :)

Anti Devil Bow -Strike

Strong bow - Craft

Devil Arrow

Anti Devil Bow - Steel

Demon arrow

Dar autumn wind nu folosesti?

Posted

Dar autumn wind nu folosesti?

mah...acum fiecare isi face charul cum vrea...am auzit pe cativa ca il folosesc ...de aici de pe forum...dar...mie personal mi se pare ...waste of sp autumn series...si mind bow series la fel asa ca nu le folosesc :)

@koila

Aratami prostu ala care sa iti dea bani si dupa aia sa isi primeasca arma

3_Hilal de pe rome a platit 2000 sau 2500 de euro pe sun bow 9D +7 si si-a primit arcul :) care a fost si v-a ramane cel mai bogat turc de pe rome...si poate si din joc...acum vrea sa cumpere primul sun bow 10D de pe server...a spus ca plateste 15 bil sau bani adevarati pentru primul bow sun 10D,la 8Da avut singura arma sun +9 de pe server...bow...full sun set +5+6+7...la 9D sun bow +7....dar s-a lasat o vreme pentru ca...cu toate ca are o gramada de bani...este un mare NOOB ...este hybrid bower...la 9D cu sun bow +7 dadea dmg la fel ca un full str bower cu 85+7 bow ...acum a revenit...totusi...nush de ce se mai chinuie...oricum si la 10D cu sun...he will still suck :)

@ Florin_LOVE mai intrebi de multe ori daca poti sa reincarci devil B grade? ti-am raspuns deja mai multi de cateva ori...ce nu intelegi? DUREAZA 7 ZILE DUPA AIA IL POTI ARUNCA !!!!

@koila again....sry dar nu ma pricep la photoshop :P

Posted

Thx God ! Insfarsit dupa o pauza de SRO vin si eu cu un lvl up :P

http://img411.imageshack.us/my.php?image=sro2009051221292586b.jpg

Posted

Thx God ! Insfarsit dupa o pauza de SRO vin si eu cu un lvl up :P

http://img411.imageshack.us/my.php?image=sro2009051221292586b.jpg

felicitari pentru lvl

OFF: revin pe forum intr'o saptamana... ne mai auzim atunci :( oricum nu cred ca o sa mi se simta lipsa prea mult :beer:

:tiphat:

Guest sosolino09
Posted

Daca incep un Chinez pure int pe s/s sa il fac pe cold/light/bich nu?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...