Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

a ajuns la 99 astazi

fac pariu ca ala e prestige .... indiferent de ceo zice ca e saint ... eu am vb cu prestige si o ssi zis ca e charu lui ... oricum doar prestige zici ca e tata lor acolo ... fuse primu din silkroad cu tot pe el sosun +9 incusiv weapon

Guest cezar98
Posted

neatza :P ma ajuta cineva cu ceva???

Posted

Unde sunt moderatori cand ai nevoie de ei? mereu apare cate unu care deformeaza forumul cu Sig de 1024x768 :clap: fratilor dau astia de la Mc mancare stricata? sau au inceput sa fie 100% natural si acum vati diclit?

Posted

Super tare koila .... mancare stricata la Mc =))........nu poate sa fie naturala pt ca ar da faliment.

Defapt mancare stricata le-o dat la joymax, deaia is ateata d/c :error:

Posted

Eu am downloadat srokingul, l-am scanat si nu am gasit nimik in el, este careva de pe aici care foloseste ? si mai am o intrebare, pot sa incarc mai multe conturi cu silk, de pe acelasi card, fara sa iau ban?

Posted

hmm ce ar fi mai bun dintre

1)hybrid int pe s/s

2)full int pe s/s?

cold>light>bicheon

ma refere care e mai bun in sensul la llvl sa faca repde si in pvp sa fie cat de cat bun

si daca alegeti hybrid spuneti si ce fel sa fie 5:1 7:1 8:1

Posted

a ajuns la 99 astazi

omu e dilau bate in pt de 8 non stop si multi altii de pe hercules sunt asa ....

am inteles ca are si staff 98+9 ... lifeless freak :D if you ask me :P

nu stiu exact dk are +9 o sa verific si o sa vazi... pacat k nu mai e neo aici k e cu el in guild ...

Posted

neatza :P ma ajuta cineva cu ceva???

daca eram bun la ghicit eram miliardar acum si aveam si cel mai tare char din Silkroad...:P

cum vrei sa fii ajutat daca nu spui ce doresti?

RESPEC"ALL

:tiphat:

Posted

daca eram bun la ghicit eram miliardar acum si aveam si cel mai tare char din Silkroad...:P

cum vrei sa fii ajutat daca nu spui ce doresti?

RESPEC"ALL

:tiphat:

nu stiu cum poti da atentie tuturor dumbalacilor deci dimineata cand am vazut postul lui + sig-ul am luato razna simt ca inebunesc

ON: Iubesc Mini bosii aia de 89 6mil exp daca leo dau singurel... vai vai.. numai la mine nu dropeaza items :pray:

Posted

fac pariu ca ala e prestige .... indiferent de ceo zice ca e saint ... eu am vb cu prestige si o ssi zis ca e charu lui ... oricum doar prestige zici ca e tata lor acolo ... fuse primu din silkroad cu tot pe el sosun +9 incusiv weapon

frate ce canti aici mai.... dk erai activ pe forum cu cateva luni in urma am postat link cu el pe rev 6 si decat arma si cu shieldu le-a avut +9 .... setu a fost asa: 2 piese +8 2 +7 1 +6 si una +5 si amu setul lui este la Arysss si iti zic eu sigur k saint e caracterul lui nu Insyder... si app prestige o fost batut la pvp de un galvier cu 2 sau somuri pe el si un sun si glavie +7 sau +9 nu mai stiu ce avea atunci ( _EDDI_ ) .. nu stiu de unde si kum il cunosti u pe prestige e doar treaba ta eu iti zic ce stiu despre el si joc de 2 ani pe hercules:)

Posted

Cine e nenea prestige? e roman ceva? sau e VIP pe hercule e Zeus .... e un addicted cu N$ milions si normal ca e boss, uite de la ce nu au uni somn :P [joke] si eu am unu 89 pe server LOLISIMO.. si ala nu bate in share 8 e doar in distr..

Posted

Cine e nenea prestige? e roman ceva? sau e VIP pe hercule e Zeus .... e un addicted cu N$ milions si normal ca e boss, uite de la ce nu au uni somn :P [joke] si eu am unu 89 pe server LOLISIMO.. si ala nu bate in share 8 e doar in distr..

prestige e un tim din germania care are niste afaceri... o armata de gold boti si mult gold.. in cap 80 era ff bun prieten cu un roman Gangsta si aveau o guild BROTHERS sau asa ceva intre timp ala so lasat si prestige si-o facut guild _Heaven_ printre cele mai tari guilde de pe hercules peste 75% din guild au cel putin un sun(aveau la cap 90) no intradevar tipu e tare se zvoneste k ar fi GM sau kar cunoaste un gm k in prima saptaman de cap 90 i-o cazut drop blade si shield sun la antilope... doar el stie cine ii cu adevarat...

Posted

asa se zice si pe Aege dspr un turc. dar ideea e ca atunci cand ai macar 10-15 boti de 80+ si ii tii in share la antelope [printre primii monstri care dropeaza sun 9d] eu zic ca nu treb sa fii preten cu GM-ul.. nu are rost sa iti pierzi timpul purtandute fromos cu un orezar [cine imi zice ca GM-ii is de peste tot din lume se inseala...uitativa la filmele de la GNWC sau cum so numi...]

si apropo de GNWC un turc dp aege [Turc europenizat de ala cu maniere] sio bagat P in Gatu celor de la JM ca lau descalificat de la concurs pe motiv : Ping prea mare in SERVER. pt ca doar semifinalele au loc la gramada dar concursul se tine in camere de hotel ceva de genu, asa a fost in turcia... aproape ca se califica pentru fazele finale..

minciuna\adevar ce o fii am spus exact cum mia zis si mie un amic din TM

Posted

hmm ce ar fi mai bun dintre

1)hybrid int pe s/s

2)full int pe s/s?

cold>light>bicheon

ma refere care e mai bun in sensul la llvl sa faca repde si in pvp sa fie cat de cat bun

si daca alegeti hybrid spuneti si ce fel sa fie 5:1 7:1 8:1

eu zic ca full int este mai bun la lvl si pvp...da mai mult dmg :-??

@faptul ca se vorbeste despre prestige...nu e singurul cu N goldboti...pe rome este unul feuerblume...tot din Germania...guilda Ressurection in care majoritatea au avut sunuri la 9D multi fiind full sun...si cum a spus si koila...goldboti 80++ la antelopes...si ai sanse de sunuri....feuerblume nu avea doar 10-20 goldboti...el are o uniune intreaga de goldboti pe rome...care cand s-a deschis 9D erau lvl 80 full farmed seturi +4+5 arme +5+7 si pe majoritatea avea pet-uri sau premium,el a fost si primul care l-a omorat pe shaitan la 9D,avea arc de academie sun+7 si tin minte ca la 8D avea peste 40 bil gold...o sa postez o poza cu mansarda lui :) trebuie doar sa o caut...e ratacita prin pc...arata ca o sala de net...si jucau si sotia si copii lui

Posted

asa se zice si pe Aege dspr un turc. dar ideea e ca atunci cand ai macar 10-15 boti de 80+ si ii tii in share la antelope [printre primii monstri care dropeaza sun 9d] eu zic ca nu treb sa fii preten cu GM-ul.. nu are rost sa iti pierzi timpul purtandute fromos cu un orezar [cine imi zice ca GM-ii is de peste tot din lume se inseala...uitativa la filmele de la GNWC sau cum so numi...]

si apropo de GNWC un turc dp aege [Turc europenizat de ala cu maniere] sio bagat P in Gatu celor de la JM ca lau descalificat de la concurs pe motiv : Ping prea mare in SERVER. pt ca doar semifinalele au loc la gramada dar concursul se tine in camere de hotel ceva de genu, asa a fost in turcia... aproape ca se califica pentru fazele finale..

minciuna\adevar ce o fii am spus exact cum mia zis si mie un amic din TM

no dar afza dura este k si aram si shieldu au picat pe acelais caracter si anume cel principal oOPrestigeOo

Posted

no lifer sau locuieste [edit] la casa de copii? si avea N tovarasi care ii loga[edit] caracterele?ori era puscarias si avea multi ani la dispozitie :)) si se folosea de biblioteca puscarii[edit] , frate orice ar fii dar sa tii 1 uniune pe 1 singur PC :blink: [joke]

Posted

eu zic ca full int este mai bun la lvl si pvp...da mai mult dmg :-??

@faptul ca se vorbeste despre prestige...nu e singurul cu N goldboti...pe rome este unul feuerblume...tot din Germania...guilda Ressurection in care majoritatea au avut sunuri la 9D multi fiind full sun...si cum a spus si koila...goldboti 80++ la antelopes...si ai sanse de sunuri....feuerblume nu avea doar 10-20 goldboti...el are o uniune intreaga de goldboti pe rome...care cand s-a deschis 9D erau lvl 80 full farmed seturi +4+5 arme +5+7 si pe majoritatea avea pet-uri sau premium,el a fost si primul care l-a omorat pe shaitan la 9D,avea arc de academie sun+7 si tin minte ca la 8D avea peste 40 bil gold...o sa postez o poza cu mansarda lui :) trebuie doar sa o caut...e ratacita prin pc...arata ca o sala de net...si jucau si sotia si copii lui

no pot sa bag mana in foc k ala nu se ocupa singur de toti are pe putin 7-8-10 prietei.. scuzama singur cu mai multi de 10 maxim 15 gold boti nu te poti ocupa asta stand non stop la pc..

Posted

frate ce canti aici mai.... dk erai activ pe forum cu cateva luni in urma am postat link cu el pe rev 6 si decat arma si cu shieldu le-a avut +9 .... setu a fost asa: 2 piese +8 2 +7 1 +6 si una +5 si amu setul lui este la Arysss si iti zic eu sigur k saint e caracterul lui nu Insyder... si app prestige o fost batut la pvp de un galvier cu 2 sau somuri pe el si un sun si glavie +7 sau +9 nu mai stiu ce avea atunci ( _EDDI_ ) .. nu stiu de unde si kum il cunosti u pe prestige e doar treaba ta eu iti zic ce stiu despre el si joc de 2 ani pe hercules:)

pai bro vara trecuta era singuru cu set sosun +9 ... sunt sigur ca asa este... pe hercules recunosc ca am jucat 1 si ... dar nah ... si pe pe eddi il stiu... alt maniac.... si da greseala mea... #-o mia zis prestige ceva cu y si cu ss si iam confundat ..... gz lui EDDI dar eu nam zis ca prestige ii imbatabil.... o mai fost batut si de un wizz parq

Posted

pai bro vara trecuta era singuru cu set sosun +9 ... sunt sigur ca asa este... pe hercules recunosc ca am jucat 1 si ... dar nah ... si pe pe eddi il stiu... alt maniac.... si da greseala mea... #-o mia zis prestige ceva cu y si cu ss si iam confundat ..... gz lui EDDI dar eu nam zis ca prestige ii imbatabil.... o mai fost batut si de un wizz parq

hai ba ce draq:))) faci misto de mine :))) kum draq sa bate un wizz un blader ful sun scuzama la un player cu set obisnuit FB +5 dadea relaxat 15k=))) la wizz ce draq sa ii mai faca si te asigur eu k setu lu prestige e acela de la arysss nici un + maim ult exact kum il vezi

Posted

..... am ss cu setu de pe rev6... era sa cad de pe scaun cand am vazut ce are.... si pe bune .... la batut un wizz la job.... el nush ce facea si wizzu cum lo vazut dai in el .... el se credea prea imba sau nush ce....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...