Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest Minimal
Posted

IN FINAL TREBUIE SA ITI APARA IN "hosts" asa :

# Copyright ? 1993-1999 Microsoft Corp.

#

# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.

#

# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each

# entry should be kept on an individual line. The IP address should

# be placed in the first column followed by the corresponding host name.

# The IP address and the host name should be separated by at least one

# space.

#

# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual

# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.

#

# For example:

#

# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server

# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

127.0.0.1 localhost

121.128.133.26 gwgt1.joymax.com

te`am invatat bine nu ?!

Posted

OH NO!!! :hair::hair::hair::hair::hair: i have a big problem :( am incercat sa bag ceva bot.... am aflat ca are keylogger ... am scos ceva anti keylogger... dupa care lam instalat... lam activat... si oricand am incercat sa intru in jok mi se restarta calcu... mam pus sa sterg anti ala... lam sters... am incercat tot asta mergea ~x( am sters silkroadu.... si lam reinstalat de pe un cdu al meu mai vechi cu clientu ( cam din august ) ... lam reinstalat... si de la versiunea 1.02 s-a facut 1.06 si dupa aia scrie exact ca si aia cu undergoing nush ce dar scrie : "The server is in examination or out of working time.Connect http://www.silkroadonline.co.kr to see more information." exact asha... si nu apare staru sau alea :hair:

Am incercat si manual patchu si scrie urmatoarele : "Client version that installed is "1.006".

the manual patch of "1.065" version can patch in only client of "1.062 - 1.064" version.

Stop Patch. "

Va rog sa cititi tot si a little help PLS

Asa iti trebuie ca ai incercat sa bagi bot :naughty: , play fair :violent:

Posted

Vad ca desi am lipsit vreo 3 luni de pe acest forum , lumea tot se mai cearta cu sau fara motiv...go go go...ma abtin de la critici si va reamintesc ca suntem intr-o perioada cand trebuie sa gandim cu sufletul si cu inima la toti ceilati din jurul nostru fie ei pe forum sau in real life.Doresc doar prin acest post sa urez tuturor celor ce intra pe acest forum(de silkroadonline) un Craciun cu multe bucurii,cu multa iubire si multa liniste sufleteasca,voua si celor dragi voua si deasemeni multa intelegere si iertare pt cei din jurul nostru.Distractie placuta,mai mult sau mai putin in sanul familiei si sa ne vedem sanatosi si fericiti inainte de REVELION.

MULTA PACE FRATI ROMANI :beer:

Posted

YAAA brothers... va dau un sfat NICIODATA SA NU INCERCATI BOTI!! ca io am incercat si nu e deloc bine ~x( la inceput mi sa strikat silkroad.... a doua oara 9Dragoons :blink: dupa ce am asteptat dupa el 16 ORE acuma tre sa reinstalez windowsu DIN CAUZA UNU SINGUR BOT TAMPIT!!! wtf?! HUOOOOOO JOS BOTZIII !!!

:angry: :oups: :banghead: :angry1: :cussing: :protest: :error:

:closed:

Guest Minimal
Posted

YAAA brothers... va dau un sfat NICIODATA SA NU INCERCATI BOTI!! ca io am incercat si nu e deloc bine ~x( la inceput mi sa strikat silkroad.... a doua oara 9Dragoons :blink: dupa ce am asteptat dupa el 16 ORE acuma tre sa reinstalez windowsu DIN CAUZA UNU SINGUR BOT TAMPIT!!! wtf?! HUOOOOOO JOS BOTZIII !!!

:angry: :oups: :banghead: :angry1: :cussing: :protest: :error:

:closed:

lol... vorbesti prostii... daca tu ai luat keyloggers si alte prostii asta nu inseamna ca nu trebuie sa folosim bot. :hair:

Citeste forumuri inainte sa iei ceva de pe net. Nu te arunca asa aiurea doar pt ca e free sau mai stiu eu ce...

Guest Minimal
Posted

Acest reply nu are nicio legatura cu Silkroad Online.

Vreau doar sa va urez un Craciun Fericit alaturi de cei dragi voua, implinirea tuturor dorintelor si o vacanta cat mai placuta.

Posted

bot269 (sau nush ce numar)

era pe un site despre botul asta, cat costa punctele sa-l folosesti si cum platesti punctele.

ce parere aveti de hibrid 2 int, 1 str pe sword, 1 nuke si knock-down-urile ?

GM au spus ca este cel mai puternic caracter, in special pt pvp.. (thnx smug,crapule:D )

Posted

bot269 (sau nush ce numar)

era pe un site despre botul asta, cat costa punctele sa-l folosesti si cum platesti punctele.

ce parere aveti de hibrid 2 int, 1 str pe sword, 1 nuke si knock-down-urile ?

GM au spus ca este cel mai puternic caracter, in special pt pvp.. (thnx smug,crapule:D )

In primul rand swordul nu are damage mare pt knock-down si oricum in pvp nu poti folosi mai mult de 3 skilluri iar tu ca sa ai si skilurile de pe str si de pe int vei avea automat un gap foarte mare intre lvl si mastery deci o problema . La un momendat vei ajunge in situatia de a nu avea nici un skill max pentru ca ai ajuns la limita maxima de puncte pe care le poti baga la mastery si skilluri. Ca hibrid nu ai nici HP mare pentru a rezista nici MP mare pentru a avea damage destul.

Asta e parerea mea si nu stiu daca este cea mai buna !!

Posted

mie mi-a explicat un prieten .. ->

nu o sa am probleme cu sp pt ca o sa am numai Fire si Bacheon (skillurile de la sword).

la lvl mare o sa folosesc in pvp un nuke, 2 knock-down-uri si 3 (sau 4) stabb-uri :)

astept sa-si faca caracterul asta :yum:

Guest Minimal
Posted

bot369.... 10$ = 100 credits = 200 ore. mistoul tau de 2 bani imi da o stare de sictir total. Cum nu merge Paypal in romania eu am apelat la niste tipi din Timisoara pt a procura botul

Wrong again ! Faci ce faci dar tot minti lumea...

8$ = 100 credits =200 ore.

Romania nu are inca acces la PayPal

Posted

@kobra nu ai tupeu sa mai intrii pe : click

am intrat si am scris un cont inactiv cu niciun character pe niciun server si cica Invalid nush ce try again :)) e dinala sa imi afle passu:))))))) da las ca ii trece nare ce sa fure de akolo =))

Guest BlackAngell
Posted

De ce nu imi pot face account pe Silk Road??

va rog ajutati-ma!!

Multumesc.

Posted

mda...eu maxim la sos+3....si arme +5 rest **** !!

@BlackAngell e prima oara cand faci un cont de pe ip asta? ai voie sa faci maxim 5 conturi de pe un singur ip...te poti duce la un prieten sau la un internet sa iti faci un cont si ai rezolvat problema !

Guest darkboy_yo
Posted

cine poate sa ma ajute??? plsssssss nu mai shtiu answeru de la intrebarea secreta de la acc de la silkroad....cum fak sa pot sa aflu answeru???ca vreau sa imi schimb parola shi nu mai shtiu raspunsu

Guest Minimal
Posted

haha... :lol: only God can help you ^^

Guest darkboy_yo
Posted

a...vad ca nu imi raspunde nimeni la intrebare :crybaby: .....in fine....cine este roman shi shtie vreun GUILD de romani pe Aege sa dati PM in jok pe SHAWOLINE yo is ala am lvl 28:) micutz dar ma mandresc ca yo l-am fakt....nu pot sa ma uit la altii cum hackuiesc alte accuri sa le afle parola shi bla bla bla....dak ei se cred tari sa ishi fak singuri lvl mare

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...