Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

in medie, zimi niste iteme care le-ai facut u +5 si din cate

Nu exista asa ceva in SRO, e doar LUCKY, poate merge din 5 elixire un +5 sau poate din 200.

Posted

in medie, zimi niste iteme care le-ai facut u +5 si din cate

e random frate ce pot sa iti zic am facut +5 din 5 elx si +5 din 200-300 elx

Posted

Voi din cate elix scoateti un +5 fara prem ?

e random frate ce pot sa iti zic am facut +5 din 5 elx si +5 din 200-300 elx

Cu alte cuvinte eu am incercat sa fac un +5 din 160 de elixire, si tot +3 a ramas :)

Conteaza doar norocul!

Posted

daca atunci cand vrei sa pui + pe arma si da fail.. Steady te ajuta sa nu scada durabilitatea armei

adica cum "durabilitatea"..... sa zicem ca am o arma +8 cu steady 1 time(s)....si incerc sa o fac +9 si da fail...ramane arma la +8 sau bubuie la +0???

Posted

tu stii ce e durability ? citeste ca asa cva nu e permis vad ca joci silk de cva timp si tu nu sti ce e durability e in engleza durabilitatea armei

nu ti sa rupt niciodata arma?????? ce scria acolo durability 0/100( sau cat ai tu) sau nu ai pus niciodata durability pe arma (blue durability) si iti face arma cu durabilitate mai mare adica tine mai mult nu se rupe asa usor ,nu ai vazut niciodata arma pe care sa scrie acolo une e blue sa scrie cu rosu durability reduce 50% ( sau alta valoare),sau nu ai vazut iteme de la unici cu durability 400% incirse si repaire invalid?

.....mai ai de invatat sper ca ai inteles :P

Posted

adica cum "durabilitatea"..... sa zicem ca am o arma +8 cu steady 1 time(s)....si incerc sa o fac +9 si da fail...ramane arma la +8 sau bubuie la +0???

bubuie ce zici tu e astral si ramane +4 nu e cu +8 sau cva ,sau daca e +4 bagi astratl si bubuie ramane +4 ,atat

si ca sa nu dispara arma cu totu bagi imortal

sper ca am fost explicit

Posted

Ce level-uri mai aveti baieti ? :)

OFF: Dati clickuri =D

92 nuker s/s light/cold/bicheon

80 rogue xbow/cleric

si cred ca imi fac un warrior lvl 58,intr-o zi si il imbrac in armura de npc ca imi place cum arata foarte mult :))

Posted

tu stii ce e durability ? citeste ca asa cva nu e permis vad ca joci silk de cva timp si tu nu sti ce e durability e in engleza durabilitatea armei

nu ti sa rupt niciodata arma?????? ce scria acolo durability 0/100( sau cat ai tu) sau nu ai pus niciodata durability pe arma (blue durability) si iti face arma cu durabilitate mai mare adica tine mai mult nu se rupe asa usor ,nu ai vazut niciodata arma pe care sa scrie acolo une e blue sa scrie cu rosu durability reduce 50% ( sau alta valoare),sau nu ai vazut iteme de la unici cu durability 400% incirse si repaire invalid?

.....mai ai de invatat sper ca ai inteles :P

acuma da...deci steady e un mare shitt dak e pe arme simple(inafara de alea de la unici)

Edit: Stiam ce arme pica la unici nu tre sa ma inveti tu :cool2:

Posted

acuma da...deci steady e un mare shitt dak e pe arme simple(inafara de alea de la unici)

Edit: Stiam ce arme pica la unici nu tre sa ma inveti tu :cool2:

eu nu tiam zis ca arem pica la unici EU tiam zis ca armele de la unici au repaire invalid si durability 400% incirse era vorba doar de durability nu de altcva

Posted

Voi din cate elix scoateti un +5 fara prem ?

eu am scos de doua ori +9 . +1+2+3+4+5+6+steady, luck stone +7 + luck stone +8 + luck stone +9

+5 era foarte usor de facut de obicei 5 elixire

Posted

eu am scos de doua ori +9 . +1+2+3+4+5+6+steady, luck stone +7 + luck stone +8 + luck stone +9

+5 era foarte usor de facut de obicei 5 elixire

cum naiba faci u +9 eu ma bucur can fac +5 :))

spune si u cum faci +9?

dai fail la ceva si dupa dai fuse? ce faci ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...