Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

cei care au facut bani cinstiti pe sro... nu cei care au "scramuit" (poate cu 10k pls)... si il cumpara cu 5bil... vorba lu Dr4q_Sti3

Poi nu ca alti cei care au facut bani cinstiti!! :happy1: :-j

Posted

ohhh da...ar trebuit sa ii respectam pe toti cei care fac bani "cinstiti" scamuind si hackuind :-? si pe cei care inca mai au demnitate si le place sa fie cinstiti sa ii huiduim nu? :))

Arcul ala valoreaza o gramada ;) 1-5 bil cum au spus si ceilalti

btw Dr4q_Sti3 prea tare filmuletul :))=))

Respect celor ce merita ;) :beer:

Posted

Ar trebui sa fiti mandrii ca sunteti romani, nu sa incercati sa va bagati pe sub pielea oamenilor cu replici de genu "romanii nu fura, sunt cinstiti, trust me".

La asta suntem cei mai buni si trebuie sa recunoastem.

Posted

E clar si cu tine, daca tu muncsti pentru un joc.

cu riscu de a luat ban iti zic

ORI ESTI TEMBEL ORI CRETIN

1 FAC CE VREAU CU BANI

2 NU E TREABA TA CE FAC ALTI CA TU ESTI MURITOR DE FOAME SI SA BAG 100-200$ E ALTA POVESTE

3 STAI IN BANCA TA NU TE DA NU MARE.... AI VENIT SI TU PE FORUM ACESTA SI AI INCEPU SA TE DAI MARE CA NUSH CE NUSH CUM.....

Posted

Iti dau un sfat prietenesc: Mai bine cu "bani" pe care ii faci, iei niste cursuri de gramatica.

Cat despre Slym, te asigur eu ca nu e nici cretin nici muritor de foame. And btw, Slym e pe forumul asta din 2005 *cand tu nu stiai sa desparti in silabe "forum".

Posted

si membrul al unei echipe "Sro hacks?" si posesor or team member al unui forum? il stiu si atunci in 2005 acelasi chestii se intamplau.. ca si acum, spam si injurii.. nimic util :clap: cred ca a luat ban pe FFF multe conturi

Va iubesc pe astia de va dati mari si tari.. daca ai stii de unde e ghitzal ai intelege prietene ca inca vb bine limba romana in comparati cu generatie Hi5 si Mc. asa ca , Cerceteaza inainte sa vb, uitate de 2 ori in jurul tau si atunci critica o persoana, oricum romanul vb din invidie, frateeeeeee te a judecat vreodata cineva cand dai cate 7 lei pe zii pe un pachet de tigari?[acum ai sa zici asa si? is banii mei fac ce vreau cu ei.] el nu fumeaza nu bea.. prefera sa bage N euro intrun joc. nu vad unde ar fi problema....

Posted

eu nu inteleg ce i f**e pe uni grija cati bani baga x sau y in joc atata timp cat is bani lui si munceste pentru eu nu vad rostu sa criticat... pot sa bat la pariu ca multi dintre voi nu au muncit nici macar 3 ore in viata lor si se dau mari destepti ..... daca el se simte bine bagand bani in joc nu vad care e problema altora sa comenteze

Posted

asta e mentalitatea romanului .. pt ce P***** sa dau eu bani pe joc cand pot sa il dld dp traker, pt ce sa cumpar un album de muzica cand il iau dp net [si eu am muzica dld dar si albume cumparate]

e o chestie balcanica badfist

revin ca se va post ON topic

Posted

Good one DreamFighteR :))=))

Respect tie lui badfist,koila,wizzX si tuturor celor care sunt de aceeasi parere :P :beer: :beer: :beer:

Guest Slym*®
Posted

Vand cont 76 Hercules - bow full farmed

Vand cont 94 Hercules - Glavier full farmed

Vand cont 91 Hera - Wizzard

Imbunatatesc lista mai tarziu ...

Posted

Imagine IPB

< - You have to stand in awe. All time champion. :love1:

e pe bune arcu'...Kleure de pe greece il are.

Cat de aglomerate sunt serverele voastre?ca pe greece sunt in jur de 100(a numarat ieri un prieten 86 dar cred ca sunt mai multi) de charuri de lev1 cu nume de goldboti(asf,asaf,axvfe,etc) care stau in dw.

e conspiratie :D

Posted

bai baieti... sbot nu are no dc incorporat?:( :tiphat:

ps: amoniaku... esti cam bot amice.... nu e media pk :))) LOOL ce minte ai..

EDIT: GATA AM AFLAT ... are... e chestia aia auto connect when server full! TNX ANYWAY!

helcritical knd o sami arati mie un arc ce seamana la fel dami pm sa intru pe server sal vad:| k nu kred pana nul vad ....asa k gandeste inainte sa vorbesti:) apropo de minte...

Posted

ON:

Da ma intreb cine o cumpara arcul ala cu 1bil??? :blink:

toata lumea e chiar ieftin cu 1bil, dar cel care a avut stallul cu arcul ala la pus doar la misto cu 1 bil, ca nu era deschis era doar pt al vedea alti :P ala cand se vinde se vinde in schimbul altor iteme in valoarea lui.

OFF:

cu riscu de a luat ban iti zic

ORI ESTI TEMBEL ORI CRETIN

1 FAC CE VREAU CU BANI

2 NU E TREABA TA CE FAC ALTI CA TU ESTI MURITOR DE FOAME SI SA BAG 100-200$ E ALTA POVESTE

3 STAI IN BANCA TA NU TE DA NU MARE.... AI VENIT SI TU PE FORUM ACESTA SI AI INCEPU SA TE DAI MARE CA NUSH CE NUSH CUM.....

cred ca ce a vrut sa zica slym sa zica este ca : muncesti sa faci bani doar pentru un joc, adica esti dependent si nu mai ai o viata normala, puteai sa zici si tu ca din bani pe care ii muncesti o mica parte ii bagi acolo, dar nu ca muncesti doar ca sa te bagi pe oficial, eu cred ca e mare prostie, sa bagi atatia bani intr-un joc, eu nu zic ca nam bagat, dar nu am bagat tot ce am avut, daca imi mai ramanea ceva ii bagam acolo, eu ii dau dreptate lui slym, si apropo nu mai raspunde cu asa limbaj cand cineva te critica, si ce are daca e nou pe forum ? tu nu erai ? si el poate face in 1 zi 1000 de mesaje si zice ca e de 2 ani, deci TACI, tu fa ce vrei cu viata ta.
Posted

Vand cont 76 Hercules - bow full farmed

Vand cont 94 Hercules - Glavier full farmed

Vand cont 91 Hera - Wizzard

Imbunatatesc lista mai tarziu ...

dupa ce va laudati ca va place sa furati conturi...credeti ca cineva ar fi so stupid sa incerce sa cumpere charuri de la voi?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...