Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

deci cum adica dai click dreapta pe el ? imd ce tio dat aia cardu ala repede dai click pe el? sau cum ? ca nam inteles :|

nu, vorbesti linistit cu So-oK sa-ti dea surprizele pe Egg's si o sa-ti apara in invent ( poate) niste tickete galbene, dai click dreapta pe fiecare cand vrei, trebe sa strangi cat mai multe

Posted

.. am lipsit vara trecuta din Silkroad, asa ca nu sunt la curent cu acest tip de event ...

... deoarece timp de aproape doua ore nu am dropat nici un egg, sa inteleg ca nu tot timpul se dropeaza, ci doar in anumite intervale orare ? :-??

... si inca ceva ... am inregistrat emblema guildei ... si acel tichet nu a disparut din inventar ... bug ? :-?? (emblema a aparut) ... acum 2,3 ani cand jucam si faceam asa ceva, tichetul se consuma ...

... :tiphat:

egg au aceasi rata de drop k si box-urile numa k se numesc egg...si batand singur in LTP o sa pice maxim 10 pe zi facand taxi la mobi mai mari ai sanse la cam 50 pe zi facand farm la ong si 1k pe zi:P eu farmez la ong cu wizz de 78 si am deja 50 in o ora... nu va zic k de la box am la stonuri de 10 dg de imi fac 5 seturi full blue:)

Posted

egg au aceasi rata de drop k si box-urile numa k se numesc egg...si batand singur in LTP o sa pice maxim 10 pe zi facand taxi la mobi mai mari ai sanse la cam 50 pe zi facand farm la ong si 1k pe zi:P eu farmez la ong cu wizz de 78 si am deja 50 in o ora... nu va zic k de la box am la stonuri de 10 dg de imi fac 5 seturi full blue:)

eu bat singur in ltp la kaara si in 2 ore fac 20 ;)

Posted

e o chestie buna asta cu stounrile de 10 dg :D eu fiind nou pe sparta nu am nici un $ ..... numa bine cand termin cu farmu vand stounrile si am ceva finantare :D destul cat pt lvl meu !

( ps am deja 3 pagini de storage pline )

Posted (edited)

Imagine IPB

< - You have to stand in awe. All time champion. :love1:

Holly cow, pork and some other animals :|

Vai cat noroc a avut omul ala si cati bani + stone-uri de la event :))

Edited by BlueNuker
Posted

lol cred ca glumiti :)) cum sa il dea cu 1bil?

pe putin 5 bil

la ce statusuri are lol rupe cu el la pvp uri de sparge , + ca daca era archer nu cred ca il vinde prea curand:))

Posted

bai baieti... sbot nu are no dc incorporat?:( :tiphat:

ps: amoniaku... esti cam bot amice.... nu e media pk :))) LOOL ce minte ai..

EDIT: GATA AM AFLAT ... are... e chestia aia auto connect when server full! TNX ANYWAY!

Posted

oua, multe oua :) am strans pana acuma vreo 90 :D si inca strang

am sa revin mai incolo cu ce am primit

..ai grija cu ouale ca i-au mai fost numarate unuia ouale si acu e dat in judecata:)))))

Oameni buni...e cnv printre voi kre a jucat wow si a trecut la silkroad? adica se merita sa lasi wowul pt silkroad?:D va rog fara raspunsuri negandite...mc..:P

...theo pana la urma si la coada depinde de fiecare in parte daca se lasa de un joc si se apuca de altul...parerea mea e sa incerci tu si daca iti place intradevar schimbi macazul...nu te baza pe ce spun alti...nu ca ar spune minciuni...nu de asta ci fiecare e "croit" intr-un anume fel ...fiecare alege ceva din anumite motive si atunci scade probabilitatea ca mie de exemplu sa imi placa ceea ce iti place tie...asa ca incerc si eu si daca imi place e ok...daca nu...nu si gata...

< - You have to stand in awe. All time champion. :love1:

nu zic ca nu ar fi adevarat arcul ala dar viata m-a invatat ceva pana acum...daca ceva e prea bun sa fie adevarat...atunci asa e:P:P...no offence man

RESPEC"ALL

:tiphat:

Posted

care este faza cu acele carduri ca am vazut ca o scris cineva mai sus ca poti lua soX ce tre sa faci?

da am aflat care e prostia cu tiketu ala

Posted

Da ma intreb cine o cumpara arcul ala cu 1bil??? :blink:

cei care au facut bani cinstiti pe sro... nu cei care au "scramuit" (poate cu 10k pls)... si il cumpara cu 5bil... vorba lu Dr4q_Sti3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...