Sleya Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Sleya, esti un tip inteligent, nu-ti consuma energia cu tot felul de frustrati... Sfat: citeste numai ce te intereseaza, raspunde numai celor care merita... stii tu, numai ca a trebuit probabil sa-ti reaminteasca cineva :)Dap...ai dreptate :)apropo...voi puteti downloada noua versiune de sbot...1.16a ? mie imi da eroare :-?Respect all (who diserve it) :beer:
Equilibrium Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Blue vezi ca ai un mesaj xDca am obs ca nu ai rasp(lam trim aseara)am vazut pm-ul, ti-am raspuns si pe forum si ti-am dat si add :)
Erhard Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Aşa, am hotărât să mă las... Îmi haleşte prea mult timp şi devine stresant. WTS lvl 66 ff pt 61 Nuker light/cold/heuk. Cautati pe rev6 _Perfection_. Mai are prem+ vreo 13 zile, are Devils Spirit+extension gear, maimuta+ceas.Il vand sau schimb cu caractere din alte jocuri. Daca e o oferta interesanta mai arunc si un SBot cu 15 zile. PM sau add me ;)Este pe srv Gaia.
amoniaku Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 deci numi vine sa kred au trecut 3 ore de la inspectie si nu ma pot conecta de juma de ora....deja ma enerveaza jocu asta ridicol:|
koila Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 ce event aiurea 6 carduri de alea si nu mo trimis spre nici un event... nu au instructiuni de folosire... mm
theogritzi Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Hai mai THEOGRITZI nu mai zici ceva d genu:mai animalule,mai ornitorincule,mai molecula ???? :swsword: Nu ai ramas fara idei? :rofl2: Nasol hai ca te mai las ceva timp <_<Sa stii ca animalele nu sunt ele fiinte inzestrate cu ratiune , pe care tu presupun ca o ai , insa nu meriti sa fii facut animal...si ai inteles gresit eu ti-am dat un sfat....insa oamenii k tn sunt cocalari de aia kre se ratoiesc in spatele pc-ului! HF KID:P
orezExpandat Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 deci numi vine sa kred au trecut 3 ore de la inspectie si nu ma pot conecta de juma de ora....deja ma enerveaza jocu asta ridicol:|amoniakule treci pe isro,dai autologin si intra el nu trebe sa te strofoci tu :D
Dr4q_Sti3 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 amoniakule treci pe isro,dai autologin si intra el nu trebe sa te strofoci tu :Dsi pe isro cine il mai farmeza si pe alt char i face lvl in acelasi timp :P ?
Equilibrium Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 ce pica la noul event??oua, multe oua :) am strans pana acuma vreo 90 :D si inca strangam sa revin mai incolo cu ce am primit
Albert1994 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 ce event aiurea 6 carduri de alea si nu mo trimis spre nici un event... nu au instructiuni de folosire... mmCred ca e ca si vara trecuta, adica: folosesti ''Subscription card'' si cel care foloseste cele mai multe ia un premium (locu 1: Arma SUN, 2 si 3 SOM mi se pare, si inca la 5 playeri SOS) vara tecuta asa a fost, doar ca poarte am gresit eu cu cite arme se dau, oricum pt primu sunt sigur SUN.EDIT: sau era 1 SUN - 2 SOM - 3 SOS ( la diferiti playeri ) :tiphat:
orezExpandat Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 si pe isro cine il mai farmeza si pe alt char i face lvl in acelasi timp :P ?nu inteleg ce vrei sa spui
Equilibrium Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 oua, multe oua :) am strans pana acuma vreo 90 :D si inca strangam sa revin mai incolo cu ce am primitCred ca e ca si vara trecuta, adica: folosesti ''Subscription card'' si cel care foloseste cele mai multe ia un premium (locu 1: Arma SUN, 2 si 3 SOM mi se pare, si inca la 5 playeri SOS) vara tecuta asa a fost, doar ca poarte am gresit eu cu cite arme se dau, oricum pt primu sunt sigur SUN.EDIT: sau era 1 SUN - 2 SOM - 3 SOS ( la diferiti playeri ) :tiphat:Sa va spun ce am primit la 100 de oua!Am primit asa... stones de D8,9 si 10; Skill Points Ticket; Str si Int scroll's; Subscription Cards
amoniaku Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 si subscription alea tre sa le folosesc knd e timpu de event sau asala vrajeala sa se adune mai multe ptr sun......nu inteleg ce vrei sa spuieu nu intru cu 1 char intru cu mai multe:) si la ramii mei (768) sbot e perfect;) aia vroia sa zik undead:D
Equilibrium Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 si subscription alea tre sa le folosesc knd e timpu de event sau asala vrajeala sa se adune mai multe ptr sun......eu nu intru cu 1 char intru cu mai multe:) si la ramii mei (768) sbot e perfect;) aia vroia sa zik undead:DCand ai un ticket dinala dai click dreapta pe el... pe toate care le ai, si asa se strang pana la sfarsitul eventului.Asta din cate am inteles de la altii.
theogritzi Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Oameni buni...e cnv printre voi kre a jucat wow si a trecut la silkroad? adica se merita sa lasi wowul pt silkroad?:D va rog fara raspunsuri negandite...mc..:P
Erhard Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Eu ^^ . Merita daca esti constiincios si nu te plictisesti repede. WTS-ez lvl 66 nuker pe gaia ^^.
Kiidu Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Cand ai un ticket dinala dai click dreapta pe el... pe toate care le ai, si asa se strang pana la sfarsitul eventului. Asta din cate am inteles de la altii. deci cum adica dai click dreapta pe el ? imd ce tio dat aia cardu ala repede dai click pe el? sau cum ? ca nam inteles
titir3zul Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Salut...puteti sami datii si miie un mirror pt noul loader va rog ca am cv prob la net Ms mult...! Bafta :right:
amoniaku Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 wow e animat silku macar are o scuza ...are si istorie in spate;)
Birchoff Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 .. am lipsit vara trecuta din Silkroad, asa ca nu sunt la curent cu acest tip de event ... ... deoarece timp de aproape doua ore nu am dropat nici un egg, sa inteleg ca nu tot timpul se dropeaza, ci doar in anumite intervale orare ? ... si inca ceva ... am inregistrat emblema guildei ... si acel tichet nu a disparut din inventar ... bug ? (emblema a aparut) ... acum 2,3 ani cand jucam si faceam asa ceva, tichetul se consuma ... ... :tiphat:
amoniaku Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 100% bug:) ..oricum mijto:P.............titirez iti vinzi stafu ala +7 vreau sal cumpar dami pm:)
titir3zul Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 un loader va rogpoate sami deie cnv pls! ms mult.............tiam dat PM amoniaku