Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

nasol yo fraieresc numai straini nu romani si nu la cont ci la bani B)

cred ca pana acum am facut 20mil dupa astia :trophy: :right: :sniper: cred ca aia murea :coffee:

nu ai bagat la cap ce vorbeam mai devreme... sa vezi cand o sa mori tu dupa ce prinzi si tu un scammer...

Posted

cred ca pana acum am facut 20mil dupa astia :trophy: :right: :sniper: cred ca aia murea :coffee:

Sti tu...dupa plata si rasplata ^^ asa ca nu fi tu asa mindru ;)

:tiphat:

Posted

Si ce ma "porcule" strainii nu sunt tot oameni? ei nu au muncit la conturi ma?

Si eu nu prea te cred k esti asa natafletz cum te dai ...insa stiti voi mai oameni buni vb aia....prostu nui prost destul daca nu e si fudul , si oricum stiu k no sa intelegi ce vreau sati zic asa k o sati dau un exemplu: vine cnv si isi bate joc d u knd faci cv rau zicandu-ti k ai facut bn , la kre tu o sa incepi sa detailezi cum ai facut!

Aceeasi chestia a fost si acum.

Zici ca facusi 20 de mil....cred ca e si ff mult...ai avut bani de tigari si bautura a? cred asa e la tara copii multi, mancare putina....dute la munca mai copile

HF si nu am incercat sa te jignesc doar sa-ti dau o "palma"!

Guest LoveYa
Posted

nu ca "eu" stiu cand e vorba d scramer :P

"scramer"...nu'i mai "scramui" lasa'i ca sunt si ei mici ...n'au ajuns la 6degree si tu ii "scramuiesti",putina mila te rugam:)

Posted

Si ce ma "porcule" strainii nu sunt tot oameni? ei nu au muncit la conturi ma?

Si eu nu prea te cred k esti asa natafletz cum te dai ...insa stiti voi mai oameni buni vb aia....prostu nui prost destul daca nu e si fudul , si oricum stiu k no sa intelegi ce vreau sati zic asa k o sati dau un exemplu: vine cnv si isi bate joc d u knd faci cv rau zicandu-ti k ai facut bn , la kre tu o sa incepi sa detailezi cum ai facut!

Aceeasi chestia a fost si acum.

Zici ca facusi 20 de mil....cred ca e si ff mult...ai avut bani de tigari si bautura a? cred asa e la tara copii multi, mancare putina....dute la munca mai copile

HF si nu am incercat sa te jignesc doar sa-ti dau o "palma"!

NO COMENT :gunsfire: :gunsfire: :gunsfire: :gunsfire: :gunsfire: :closed:

Posted

poi chiar din contra

am ogs la ce rezolutie joaca si vreau sa stiu cat ii

si ce monitor!!

scuze ca nu ti-am raspuns mai devreme, eram ocupat in joc :P

pai am monitor de 22", rezolutia e maxima, de 1680 cu 1050, e wide screen :D

Posted

Hai mai THEOGRITZI nu mai zici ceva d genu:mai animalule,mai ornitorincule,mai molecula ???? :swsword:

Nu ai ramas fara idei? :rofl2:

Nasol hai ca te mai las ceva timp <_<

Posted

Hai mai THEOGRITZI nu mai zici ceva d genu:mai animalule,mai ornitorincule,mai molecula ???? :swsword:

Nu ai ramas fara idei? :rofl2:

Nasol hai ca te mai las ceva timp <_<

@THEOGRITZI era o vorba din batrani : nu te pune cu prostu ca ajungi mai prost ca el.... :-j

Posted

..uuuuf tocmai cand unii incercau sa redea cat de cat demnitatea meritata acestui topic de silkroad si acestui joc iar ne intoarcem in ...pesteri...cu tot felul de posturi de 2 bani(si aia puternic devalorizati) si injurii si ...etc...bravo mai datii inainte ...

Posted

e o vorba care imi place mie...ceva de genul...nu te cobori la nivelul prostului pentru ca te va invinge avand experienta (in prostie) ^^ ...si da...si eu as fi facut chargeback...daca as fi trimis banii prin paypal...dar eu ii trimisesem prin western union....asa ca...mi-am luat teapa...asta e....omul din greseli invata :)

apropo....devil921 te cheama cumva radu...sau ai un id ceva de genul...enclavero? :-?

Posted

e o vorba care imi place mie...ceva de genul...nu te cobori la nivelul prostului pentru ca te va invinge avand experienta (in prostie) ^^ ...si da...si eu as fi facut chargeback...daca as fi trimis banii prin paypal...dar eu ii trimisesem prin western union....asa ca...mi-am luat teapa...asta e....omul din greseli invata :)

apropo....devil921 te cheama cumva radu...sau ai un id ceva de genul...enclavero? :-?

Nu nu ma chema radu si nici id nu este ceva d gen :-j

Posted

Eu am 17 ani si nu imi place sa fur in conturi.....deci copilu ala mai mult de 15 ani stai calm k nu are..:P

Doar astia de 15 anishori se gandesc la asta..:P

Fiecare dupa posibilitate, nu ? Ai 17 ani si nu iti place sa furi conturi ?! De cate ori ai furat un cont si ai zis " pfff...ce urat e ... mie chiar nu imi place" . Do us a favour and press ALT F4.

Copilule...daca as fi vrut sa fur conturi...credema ca acum aveam pe putin 20 lvl 80 ++ din moment ce incarc lunar silk la 15-20 de persoane printre care si badfist...crezi ca daca as fi vrut sa ii fur contul nu mi-ar fi fost usor?din moment ce ii incarc silk de atata timp?dar pentru ce?ce rost are sa fur munca cuiva?cand eu ma chinui sa imi fac un nume si sa fiu placut in sro :-? ... si in plus stiu si eu cum este sa fii furat...cam acum un an cand eram si eu prea increzator in "prietenii" din sro...am fost scamuit de unul dintre cei mai buni prieteni de 250$ apoi...boom a disparut ;) cum crezi ca m-am simtit huh?

Prietene, nu stiu cum sa iti explic intr`un limbaj asa mai pueril, ca deh... am si eu acolo 12-13 anisori si incerc sa ma bucur omorand un unique intr`un joc.

Daca ai fura conturile dupa metoda mentionata mai sus, ai fii cel mai jalnic om. Alta modalitate nu stii si nu o sa stii niciodata pt ca traiesti in monitorul ala. Nu ma crezi ?

"ce rost are sa fur munca cuiva?cand eu ma chinui sa imi fac un nume si sa fiu placut in sro :-? "

Munca cuiva? A naibii munca...iti dai seama ce degete puternice au oamenii aia de la atata tastat? De cand ai venit pe forum pe aici vad ca te rupi in stanga si in dreapta ca faci ca dregi... pana la urma, ce sa mai zic... esti un mic zeu. Dar pana una alta...as prefera sa te abtii cand ai vre`o idee stralucita despre mine sau care urmeaza sa`mi fie adresata.

Toate peste toate, tot ce am zis a fost doar o afirmatie fara referire la x sau la y.

And btw, ca ma intreba cineva cum ar fii sa mi se fure un cont in care am bagat 200 de dolari.

1st. Nu o sa mi se fure niciodata un cont.

2nd. Nu sunt atat de retardat incat sa dau 200 de dolari pentru un joc.

3rd. Daca vreau sa cumpar ceva virtual, exista CCF.

"am fost scamuit de unul dintre cei mai buni prieteni de 250$ apoi...boom a disparut ;) cum crezi ca m-am simtit huh?"

Te`ai simtit prost ?

:cool2:

/noobs

Guest Slym*®
Posted

Tocmai de-asta te lasam in pace.

Pentru toti cei care zic ca "vai doamne, dar de ce sa furi munca omului, de ce sa faci asa si de ce sa faci asa?"

Pentru ca pur si simplu ne-am saturat de copii obsedati care pur si simplu altceva nu fac, si ar putea sa ne spuna chiar un "Multumesc!" pentru ca majoritatea observ chiar nu mai au viata sociala.

Majoritatea playerilor din romania, observ ca au o medie de varsta intre 12 si 22 de ani.

Cel putin, ma bucur ca macar pe cei de la 22 ani +, ii mai duce capu, si nu stau aproximativ 17 ore pe zi, in Silkroad, pentru a putea farma sau creste acel caracter...

Well, b-bye si ne auzim pe viitor.

Astept flame-uri la adresa mea.... Make my day !

LE: A "frauda/scama" unii palyeri ca voi, este chiar extrem de usor !

(44, 'alien1369', 'ununbiu****', 'a1i3n136@hotmail.com', 'alex', '16', 'Romania'),

(43, 'jirkaz', 'prdelp****', 'solista.jirka@gmail.com', 'fulgah', '18', 'bucuresti),

(42, 'ghettokid', 'mass***', 'ghettokid@rocketmail.com', 'petre', '17', 'ro'),

(41, 'curbyy3', 'net****', 'curbyy2915@yahoo.com', 'dani', '20', 'Romania');

Posted

@ XposeX

1.nu poti spune ca un cont de sro este facut doar prin apasarea unor butoane...ohh...butonez si boom am un cont valoros...parerea mea...intr-un char de sro care este high lvl posesorul a investit probabil timp si bani ;) ceea ce este considerat...o munca ;)

2.daca investesc 200$ intr-un joc inseamna ca sunt retardat?...parerea mea este ca daca investesc 200$ intr-un joc inseamna ca imi permit,eu unul am un job destul de bine platit si imi permit sa investesc ceva $ si intr-un joc virtual in care ma distrez din cand in cand,nu traiesc din banii de buzunar primiti de la parinti ;)

3.traiesc intr-un monitor?:-? lemme see...hmm....wrong...am o viata destul de frumoasa...reala ;) faptul ca imi permit sa aberez aici pe forum si sa pierd vremea prin silkroad in timp ce sunt la munca sau in 2-3 ore in care ma relaxez cand sunt acasa in timp ce urmaresc stirile sau vreo emisiune pe la TV nu cred ca ma claseaza in grupul celor care traiesc "intr-un monitor"

4.o sa ma abtin sa imi exprim ideeile despre tine atunci cand o sa inveti si tu ce e ala respect pentru munca cuiva si sa te abtii de la exprimarea ideeilor tale "geniale" ;)

Posted

(44, 'alien1369', 'ununbiu****', 'a1i3n136@hotmail.com', 'alex', '16', 'Romania'),

(43, 'jirkaz', 'prdelp****', 'solista.jirka@gmail.com', 'fulgah', '18', 'bucuresti),

(42, 'ghettokid', 'mass***', 'ghettokid@rocketmail.com', 'petre', '17', 'ro'),

(41, 'curbyy3', 'net****', 'curbyy2915@yahoo.com', 'dani', '20', 'Romania');

Ii vezi acum pe oameni cu force bruterul incercand sa afle ultimele 3/4 digits =))))) Good one slym =))

@ XposeX

1.nu poti spune ca un cont de sro este facut doar prin apasarea unor butoane...ohh...butonez si boom am un cont valoros...parerea mea...intr-un char de sro care este high lvl posesorul a investit probabil timp si bani ;) ceea ce este considerat...o munca ;)

2.daca investesc 200$ intr-un joc inseamna ca sunt retardat?...parerea mea este ca daca investesc 200$ intr-un joc inseamna ca imi permit,eu unul am un job destul de bine platit si imi permit sa investesc ceva $ si intr-un joc virtual in care ma distrez din cand in cand,nu traiesc din banii de buzunar primiti de la parinti ;)

3.traiesc intr-un monitor?:-? lemme see...hmm....wrong...am o viata destul de frumoasa...reala ;) faptul ca imi permit sa aberez aici pe forum si sa pierd vremea prin silkroad in timp ce sunt la munca sau in 2-3 ore in care ma relaxez cand sunt acasa in timp ce urmaresc stirile sau vreo emisiune pe la TV nu cred ca ma claseaza in grupul celor care traiesc "intr-un monitor"

4.o sa ma abtin sa imi exprim ideeile despre tine atunci cand o sa inveti si tu ce e ala respect pentru munca cuiva si sa te abtii de la exprimarea ideeilor tale "geniale" ;)

Putin ma intereseaza ca ai un job sau nu, si la fel de putin ar trebui sa te intereseze si pe tine daca stiu sau nu sa respect munca cuiva.

Nu esti tu in masura sa imi dai lectii de viata si nu o sa fii vreodata.

Nu stiu cati de pe forumul asta stau dupa mama sau dupa tata sa le ia un premium, si sunt convins ca mai bine de 40% au un job.

Cat despre bani, hmm...ce sa zic... nu e vorba ca iti permiti sau nu, e vorba daca te duce capul cat de putin sa gandesti ca nu are rost sa dai 200 dolari pt un joc in care nici macar nu esti rasplatit pentru "efortul" depus.

Ideile mele nu sunt geniale, si dupa cum ziceam putin mai sus, nici tu nici altcineva nu este in masura sa critice gesturile mele mai mult sau mai putin "legale".

Tu te bucuri la un sos/som/sun. Eu ma bucur cand vad alt fraier de lvl 80+ ca imi trimite datele.

Dupa cum am mai spus (nu imi place sa repet, dar fac o exceptie), fiecare, dupa posibilitate.

Guest Slym*®
Posted

@Sleya, nu, intr-adevar... Ai nevoie de daruinta si pasiune pentru a juca Silkroad, siiiiiigur...

Chiar acum imi dau seama ca nu prea te duce capul (nu o lua ca pe o jignire, e parerea mea propie si personala), iar daca tu consideri gaming-ul o munca, inseamna ca, chiar ar trebui sa mai lasi PC-ul un timp, poate sa iti mai vezi de viata ta, apropo, vezi ca afara a venit primavara!

2. Da, daca investesti 200 de dolari intr-un joc, esti retardat.

Nu conteaza cat de multi bani ai avea, sau ce loc de munca, sau orice altceva faci, daca investesti bani intr-un joc esti retardat... De ce ?! pentru ca este o investitie moarta.

Si referitor la respect pentru munac cuiva, cand o sa fii un angajat public si o sa fii la ghiseu pentru a ajuta la ceva, pentru a fi de folos la ceva, atunci poti spune ca cineva ar trebui sa respecte munca ta.

@xpose - Thank you ;;)

Posted

hmm mam cam saturat de sro pentru mine a devenit booring asa ca as vrea sa imi vand acc daca vrea cine sal cumpere sa imi faca o oferta pe privat :) lvl 91Cu 200 mil gold left http://www.rev6.com/player.asp?id=53618

hmmmmmmmmmm NUUUUU nu te muta pe private iti toaca si manaca nervi

CEA MAI MARE PROSTIE CARE POATE FI FACUTA DE UN PLAYER DE SRO E SA SE MUTE PE PRIVAT

dc??????? faci lvl rapid da.... si ce lag din plin plin de copi de 13 ani lvl 90 care iti fac ks te omora la pvp niciodata nu va fi euro pe privat si nici magii noi numa vorbe eu mam mutat vara trecuta si acuma incep sa lucrez sa fac bani sa ma reintorc pe official nu conteaza ca merge greu da ai bot se satura ala de charu tau nu tu.... pe privat e nashpa..... te asigur eu si am incercat pana acuma toate privatele care au fost de sro pana acuma de la primu la ultima care sunt......... si inca odata NU TE MUTA vei regreta mai tarziu chiar daca e plin de botzi pe ecsro se regleaza asta si chiar daca nu e mult mai fain sti ca in fiecare an e un update mare pe joc pe private acolo ratele ca sa se pune euro sau skills sunt de 10 ori mai maxi in schimb de 10 ori mai multe sanse sa se inchida in orice zi serverul..........

Guest Slym*®
Posted

acuma incep sa lucrez sa fac bani sa ma reintorc pe official

E clar si cu tine, daca tu muncsti pentru un joc.

Posted

prietene fiecare face ce vrea cu bani... daca tot te crezi atat de indiferent vezi la tine in curte asa cum zici tu ca el are probleme ca el munceste pentru un joc.. pff ce sa zic cand alti iti vor spune ca tu muncesti pt tigari si cafea, Silk a devenit un viciu. asa ca.. tind sa te asociez cu XposeX, ca fiind una si aceeasi persoana

Posted

hmmm baieti am si eu o intrebare .... ! ce e chestia aia cu easter event eggs..? ca am vazut acolo si is curios... tot un fel de jewel box?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...