devil921 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 http://bux.baruch.ro/register.php?r=hellcritical dai click pe alea si faci 0.01$ pe fiecare.. treb sa stai 20 sec pe fiecare... cand faci 15$ ii bagi pe contul de paypal si poti sa iti bagi silk! Dar ce scriu la pay-pal email???
orezExpandat Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Dar ce scriu la pay-pal email??? lol daca chiar crezi ca primesti $ asa pe free te inseli amarnic si nu mai crede orice.cand a fost ceva pe lumea asta gratis?dar mite sa iti mai si dea bani aiurea copii din ziua de azi...
devil921 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 http://bux.baruch.ro/register.php?r=hellcritical dai click pe alea si faci 0.01$ pe fiecare.. treb sa stai 20 sec pe fiecare... cand faci 15$ ii bagi pe contul de paypal si poti sa iti bagi silk! da p c trb sa dai clik????
Random Hero Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Dar ce scriu la pay-pal email??? noh... banii n'or sa'ti pice niciodata din cer... citeste bine ce a scris orezExpandat ca are dreptate :D tot mai bine le ceri alor tai un premium de ziua ta :)
BeautifulMind Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 10DG PvP Me vs Glavie 91 FF HQ (dont talk shit about HD - i dont like it ~.~) Rate and comment... Nu mai ai guild ? Video-ul este frumos dar...cam plictisitor adica incearca sa mai bagi niste efecte sau ceva...spre exemplu cand ai prins acel critical puteai sa bagi un efect care sa apropie imaginea...In rest...respect :tiphat:
devil921 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 sal vreau sa-mi fac un car nou se ofera cineva sa ma cresca??? :pray: Daca vrei spune-mi serveru p care esti Darth_Andrei esti p phoenix??? :beer:
Random Hero Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 sal vreau sa-mi fac un car nou se ofera cineva sa ma cresca??? :pray: Daca vrei spune-mi serveru p care esti Darth_Andrei esti p phoenix??? :beer: vreau eu: lvl 22 :> -> aproape FF pentru lvl 100 :tiphat: si sunt pe Athens
devil921 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 nu mai ai un car nou lv mai mare? :tiphat: scz fara nou
sykz Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 sal vreau sa-mi fac un car nou se ofera cineva sa ma cresca??? :pray: Daca vrei spune-mi serveru p care esti Darth_Andrei esti p phoenix??? :beer: ma esti sacaitor si ca toti ceilalti nubi de lvl mic care nu stiu ce ii ala sro, cereti plvl free asa deam'......
Random Hero Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 nu mai ai un car nou lv mai mare? :tiphat:ba da... un wizz de 38 :beer: uite ce nu inteleg eu: iti faci un char nou... pe un server aleator... doar pentru ca te va creste X... mai bine intreba pe la scoala cine joaca pe ce server... ca nu cred ca esti singurul din clasa/scoala ce a descoperit sro'ul :) asa iti faci o comunitate de prieteni pe un anumit server inca de la inceput (cum am facut si eu)... nu te duci cu X de pe LinkMania sa te creasca (virgula) ca e de treaba... dupa ce te creste si te duci la altul vei avea sanse mari sa descoperi gustul amar al scam'ului... nu e placut deloc... am patit'o si eu de multe ori la inceput... dar acum cand am nevoie de pfarm si altele... apelez doar la prietenidaca am spus prostii, nu lua in seama... daca am spus ceva folositor.. "baga la cap" :tiphat:
Equilibrium Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 up up up and away :Dam dat si eu azi lvl 76, new degree, new bow :D... coming up new set :)http://i304.photobucket.com/albums/nn191/g...18-39-29_77.jpg
Erhard Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Aşa, am hotărât să mă las... Îmi haleşte prea mult timp şi devine stresant. WTS lvl 66 ff pt 61 Nuker light/cold/heuk. Cautati pe rev6 _Perfection_. Mai are prem+ vreo 13 zile, are Devils Spirit+extension gear, maimuta+ceas.Il vand sau schimb cu caractere din alte jocuri. Daca e o oferta interesanta mai arunc si un SBot cu 15 zile. PM sau add me ;)
iReaLRauL Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Eu m-am lasat :). Pierdere de timp dar mai ales pentru altii, de bani
Random Hero Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 daca ati parasit jocul, sa speram ca nu o sa parasiti si forumul :beer:
theogritzi Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 uimestene@XposeX - sa te vad cum te simti cand ai sa pierzi un cont in care ai bagat peste 200 dolari. si oricum cine vrea sa vanda un cont de sro , gandeste de 3x inainte sa actioneze [ma refer la pers mature , pt ca la ceea ce ai spus tu denota ca nu ai mai mult de 17-18 ani]Eu am 17 ani si nu imi place sa fur in conturi.....deci copilu ala mai mult de 15 ani stai calm k nu are..:P Doar astia de 15 anishori se gandesc la asta..:P
Albert1994 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 frateeee ce monitor ai ma? tu rizi de monitorul lui? #-o Nu stiu daca ai vazut la ce rezolutie joaca... Gz Blue pt lvl si new Dg ;) :tiphat:
HellCritical Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 tu rizi de monitorul lui? #-o Nu stiu daca ai vazut la ce rezolutie joaca...Gz Blue pt lvl si new Dg ;) :tiphat:eu nu imi pot da seama pe ce rezolutie joaca.... :dontknow:
Florin_LOVE Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 tu rizi de monitorul lui? #-o Nu stiu daca ai vazut la ce rezolutie joaca...Gz Blue pt lvl si new Dg ;) :tiphat:poi chiar din contraam ogs la ce rezolutie joaca si vreau sa stiu cat iisi ce monitor!!
koila Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 eu nu imi pot da seama pe ce rezolutie joaca.... :dontknow:1024x640
Sleya Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Cum sa cumperi caractere, cand e de 3 ori mai usor sa le furi ? o.OCopilule...daca as fi vrut sa fur conturi...credema ca acum aveam pe putin 20 lvl 80 ++ din moment ce incarc lunar silk la 15-20 de persoane printre care si badfist...crezi ca daca as fi vrut sa ii fur contul nu mi-ar fi fost usor?din moment ce ii incarc silk de atata timp?dar pentru ce?ce rost are sa fur munca cuiva?cand eu ma chinui sa imi fac un nume si sa fiu placut in sro :-? ... si in plus stiu si eu cum este sa fii furat...cam acum un an cand eram si eu prea increzator in "prietenii" din sro...am fost scamuit de unul dintre cei mai buni prieteni de 250$ apoi...boom a disparut ;) cum crezi ca m-am simtit huh?
devil921 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 nasol yo fraieresc numai straini nu romani si nu la cont ci la bani B) cred ca pana acum am facut 20mil dupa astia :trophy: :right: cred ca aia murea
koila Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 cu 10k pl0x?@Sleya euforic :D [jk] sa ma fi vazut pe mine cu 200 euro chargeback pe paypal :angry2: