Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Uitati-va la http://www.rev6.com/player.asp?id=1143 :o , cred ca e cel mai bogat player de pe srv meu, in fiecare zi e cu stallu si vinde stoane de 9-10d facute de el.

Dott, dk vrei sa fie tare la pvp, eu iti sugerez warrior/warlock

sau poate e cel mai mare gold buyer :-j

@Dott ce lvl vrei sa il faci? 42?.... :-j pariezi ca esti posesorul a cel putin N charuri si N builduri de pe linkmania :-j

Posted

O fi cumparat gold, dar vinde cate 20-30 stoane pe zi ...... si cand vinzi str de 9 cu 3kk scoti 90kk pe zi, + are sunu blade de 64+7 si inelele de64 sun de vanzare aku

Posted

ok mersi sleya..eu farmez cu charu la ongi^^ e logik k la lvl mare ii dau drumu:P mai am vreo 300k sp de farmat:)

incerc si eua cuma sa intru pe sparta :) iti dau un pm si poate ma iei si p mn la ong

Guest Tehnologic
Posted

joaca careva pe Tibet?? daca joaca cineva va rog datimi un pm ...Multumesc

Posted

o parte din voi va dati mari cunascatori de Builds, tactici si alte minunatii dar nu stiti cum trebuie sa arate un set FB [daca are 2str 3 int 250hp 5%parry steady si 10% dura e FB

perfect de acord cu tine...multi au set cu 50%blue pe el si ei sunt in mintea lor FB uitand ce inseamna acel "full" de fapt...

MS mult :beer:

mai c nervi imi face SRO asta imi ia cel putin 30min ca sa intru in el :hair::hair::gun:

YES am intrat :bananadance2:

FAK ma desconectat

...ai uitat sa precizezi de cate ori ai respirat in tot acest timp...de cate ori ai clipit...si de cate ori te-ai foit pe scaun...omule, aici este un forum unde se discuta despre un joc nu despre ce faci tu exact, am citit ca ai doar 12 ani dar cineva la varsta ta ar trebui sa incerce sa fie mai atent si poate putin mai demn...si daca tu crezi ca esti "trendy", cum se foloseste acum o expresie pt ca scrii "yo" in loc de eu plus inca vreo cateva zeci de greseli tin sa te dezamagesc si sa iti spun ca nu dai dovada de ...smecher...ci doar de altceva...nu intru in detalii,doar sper ca ai inteles...

OMG devil921 devii stresant...grow up...lvl 33 fac in mai putin de 1 zi fara powerlvl si fara bot daca ma ambitionez dute la lvl si dupa cere help la trade...traderii sunt preferabil lvl 60 ++ ^^ cel mai tare trade facut de mine a fost all night long constantinople-jangan and backwords ;) daca stii ce inseamna :))

@amoniaku ...da ramane valabil devil B grade...dar tine doar 7 zile de cand il activezi...si sunt destul de sigur ca nu poti sa il reincarci...am si eu pe rogue unul de la eventul trecut...dar nu am incercat sa il incarc :-??

...gratz Sleya pt acel log-run trade, am facut si eu unul la fel intr-o noapte dar numai intr-un singur sens, oricum a fost mai excitant decat orice facusem pana atunci in Silk, dar am fost cu adevarat multumit ca s-a terminat cu bine...sincer nu am avut curaj sa repet figura si inapoi:))

...devil921 despre aceste trade tu trebuie sa inveti cate ceva...poate cate ceva mai mult...asta inseamna in primul rand sa faci tu singur cateva trades cu o singura stea daca nu mai multe ca sa vezi intai pe pielea ta ce si cum pt ca tu chiar daca vine unul mare cu tine si te pazeste tu nu vei invata in vecii vecilor nimic despre asta ci doar vei fi dependent de altii intotdeauna si chiar daca vei ajunge lvl maxim si vei vrea sa faci un trade tot o vei da in bara chiar daca vei fi full SUN pt ca nu vei avea experienta deloc...si afirma asta pt ca daca la un pvp te misti liber unde vrei la trade esti dependent de incarcatura plus ca hotii vin cand te astepti mai putin de obicei atunci cand te bati cu hotii spawnati de incarcatura ta si pana cand reusesti sa deosebesti factorul uman de cel npc ...esti mort...pt ca un hot destept nu te ataca frontal niciodata decat daca isi da seama ca esti mult sub el ca lvl...si daca tu crezi ca vorbesc prostii intreaba pe altii care au jucat pe serverul Greece cand inca nu erau charurile europene introduse cine a fost LADRAQU la traders sau poti intreba chiar aici pe forum daca am sau nu dreptate...totusi ai o bila alba de la mine pt faptul ca esti printre putinii care se mai gandesc si la altceva decat grind grind grind

RESPEC"ALL

:tiphat:

Posted

level up :x

http://img145.imageshack.us/img145/6571/lvl88.jpg

mediapk pe care il ai are Pegasus????

zimi pls cu ce ii ca credca las vrea :D

cat timp tia luat sa faci lvl?

bot 24/7??

Posted

mediapk pe care il ai are Pegasus????

zimi pls cu ce ii ca credca las vrea :D

cat timp tia luat sa faci lvl?

bot 24/7??

Da, are pegasus.(Daca il vrei iti trimit link-ul)

Acum nu stiu exact cat timp mi-a luat. Pot sa aproximez cam in jur de 3 zile si nu am botat non stop :P

Posted

:dontknow: scz dar nu am vrut sa va fac o impresie d smecher am spus ce am crezut cai bn si stiu ca nu stau foarte bine cu gramatica asa ca nu mai judecati ca nu avezi dreptul :sef: ok acum noroc la joc si oricum am facut lvl 33 in 2zile de scoala doar ca acum ma joc la caterinka fac tradeuri tota ziua d funn :gun:

Posted

se poate daca il blocheaza ! era unu pe hercules sRo_DjStanga care lo luat pe lord la lvl 60 ... asa ca se poate ! cred ca lo blocat si dupaia sio petrecut ziua dand in el....

da ai dreptate cu sj stanga dar in timpul acela juca pe alt servar si toa se daduse drumu las ervar si era nuker.. amu oe hercules e archer are 56 dar nu a mai jucat demult omu:) e in guilda mea de la semnatura

Posted

Mai da ma intreb dc sunt ocupate tot timpul serverele la silkroad??? :-?

Si mai am o intrebare cum sa fac bani multi si repede fara sa platesc cu bani reali??? :pray:

Posted

Mai da ma intreb dc sunt ocupate tot timpul serverele la silkroad??? :-?

Si mai am o intrebare cum sa fac bani multi si repede fara sa platesc cu bani reali??? :pray:

pt ca foarte multi playeri intra cu mai multe charuri si conturi deodata cu clientless si sunt deasemeni multi boti, botii find programe cu ajutorul carora acel char facut de tine joaca singur fara ca tu sa mai dai vreo comanda...si multi au goldboti adica charuri care doar bat si aduna doar gold si iteme de la drops..si intotdeauna va fi asa...vrei sa intri din prima?atunci trebuie sa cumperi cu bani reali silk si cu silkul sa cumperi ticket de la Item Mall cu care ai intrare preferentiala la orice ora din zi si din noapte atata timp cat acel ticket este valabil

RESPEC"ALL

:tiphat:

Posted

alexxx70 am avut curaj sa fac toata noaptea trade const-jangan si inapoi pentru ca la vremea respectiva aveam cea mai buna echipa de hunteri...asta fiind la 8D cand eram si eu cat de cat...un mic zeu as putea spune :P cateva garment sun parts...bow 72+7 phys 80% crit 10...full farm...ce vremuri bune erau atunci :)

@amoniaku intradevar aer poluat am respirat :)) doar traiesc in bucuresti...ai dreptate :))dar totusi din cand in cand imi place sa mai admir si copacii dintr-un parc...si sa las deoparte munca si pc-ul :)

@sykz daca ala e bogat inseamna ca si eu sunt :)) uite setul meu :> :>

http://www.rev6.com/player.asp?id=185418

si uite si arcul facut de mine de la 0 :P...ca nu arata pe rev6 itemele de 10D :)

http://img528.imageshack.us/my.php?image=sro2009040600511360.jpg

ohhh...si sa mai mentionez k am avut si som xbow 76+7 ^^ si stallerul meu face 50-100mil pe zi daca stau non stop la pc sa ii umplu stallul...dar din pacate nu prea am timp...si mai ales sa stau sa il loghez fara premium pe traficul asta....enjoy

Posted

sau poate e cel mai mare gold buyer :-j

@Dott ce lvl vrei sa il faci? 42?.... :-j pariezi ca esti posesorul a cel putin N charuri si N builduri de pe linkmania :-j

mai **** incerc si io toate caracterele sa vad cum is ce te fute grija ca fac lvl 42 si nu mai joc pe el stai in banca ta

Posted

mai **** incerc si io toate caracterele sa vad cum is ce te fute grija ca fac lvl 42 si nu mai joc pe el stai in banca ta

esti praf daca tot sustii ca incerci toate caracterele dece ne mai intrebi ce si cum?poti sa faci chesti asta in linisite si sa vii sa ne dai sfaturi si nu imi cenzura tu numele... nu iti place nul citi sau nul cita so.. iti treb un warn sau suspend pentru f**e

Posted

eu botez de ceva timp la ongi ..best build to plvl is bard:) 100%:P ..........am si eu o intrebare ....de marti incolo se scoate eventu ,am dropat un grade B dinala,mai ramane valabil si dupa event sau dispare?

bardul e full int sau full str?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...