Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

mda..exact..cine nu este in stare sa citeasca noutatile dp site-ul oficial sa intre pe linkmania k le gaseste.

Care a facut vreodata in viata lui scamm in joc?si ce metode a folosit.

si aia de styu sa faca arme +5+6+7+8+9 ..pls pm me...(nu ma refer la minimal(e prea de treaba omu` dar copii astia de cls VII-XI nu prea mai styu sa respecte))

Posted

Stie cineva daca pot comanda silk cu un card la alta banca in afarad de BCR?Merci anticipat

P.S:MinimaI si Minimal cred ca sunt baietii din XS-Team!Poate au schimbat ipurile sau posteaza din alta parte cu usere noi

Astazi cred ca am sa incerc cu un ard de la ING sa vad daca merge. V-oi da de veste daca reusesc.

P.S Salutari certaretilor:))

Posted

k...sa lamurim prbl cu cardu

1.nu merge decat cardul de la BCR.

2.pt a putea intra in posesia unui astfel de card trebuie sa ai impliniti 18 anisori(multi nu cred k au(no offens\veti avea si voi 18 ani dar mai tarziu))

3.smecheria este k cei de la BCR au scos pe piatza cel mai sigur card pt plati internet el este direct in valuta si costa doar 21$: 1 $-cardu \ 10$-pot fii cheltuiti la deschiderea contului \10$-este suma minima pe care treb sa o ai k sa existe contul bancar

4. k sa iti faci acest card ai nevoie de un card de debit cu care sa incarci acest card de internet(mai multe va vor explica cei de la banca(ce draq eu nu casting nimic acum))

5.pls nu va duceti sa ziceti vreau card sa cumpar ceva la un joc k va rad aia in fata, dati-va oameni seriosi si totul va fii OK.

6.cardul de debit se face primul si este gata in 7 zile acest card costa intre 5-10 RON cel de 10RON este visa electron.

7.nu mai bagati k nebunii bani pe carduri pe la toate bancile k poate ramanetzi in C**ul gol si fara alocatie si fara banii dp salariu stransi de 5 luni.

8.acest card este ff tare

PS: sa nu faceti coada la biroul INFORMATICA de la BCR . ma dau astia in JUDECATA :pray:

PS: vreun scammer pe aici?

---\\BlackCurse//--- nu merge acel card dp link-ul pus de tine. :nanana:

Posted

Hello

Citi ati ramas in xian ? sau toti au plecat ?

Poate revin si eu ca vad ca Joymax incearca ceva in legatura cu botters :)... e ceva

--

Server Xian

level : 70

Wolf : 66

STR/Hybrid

Posted

waaaaaaaaaar to bots :D check oficial site :D

asta e tare ei fac botu si tot ei ii baneaza :))

bah cursed TE PUP :banana: :banana: :bananadance2:

k...sa lamurim prbl cu cardu

1.nu merge decat cardul de la BCR.

Mai sunt carduri in romania in afara de bcr care au standardul 3dsecure dar BCR e cel mai la indemana :D

Guest Minimal
Posted

nu ma refer la minimal(e prea de treaba omu` dar copii astia de cls VII-XI nu prea mai styu sa respecte))

Te Pupa Tati xD ... o sa ai un cadou de craciun din partea mea xD :happy1: :right: xD

Posted

eu mi-am facut asa si a mers + ca multi din guild au facut dupa modelul ala :P, mai citeste o data cu atentie, poate s-a mai schimbat ceva intre timp pe la BCR dar eu stiu k merge :)

pls... acum 2 sapt am fost la bcr...ce draq vb prostii?

verifica si tu

MOSU mi-a adus azi sos sword 52 :bananadance2:

Guest Minimal
Posted

hehe, have fun with it xD ... btw, esti pe sword ?xD

Posted

nu sa uitat ..si styu dece pt k nu toti sunt atenti la chesti de astea . semnatura , banner.

sunt atenti la ce zice omu` . pls stop cu acest razboi tampit .

respect all

Guest Minimal
Posted

@BlackCurse, adevarul este ca nu m`am uitat. Probabil din indiferenta sau mai stiu si eu... vb lui Koila, nu ma intereseaza atat de mult o semnatura pe cat ma intereseaza ce se discuta ;)

@Koila, macar faci si tu un ban :))

Guest Minimal
Posted

iar steady este necesar la facutul unui item dupa +5

Wrong !!! Steady are rolul de a preveni "durability reduce" in cazul unui alchemy fail.

Asta inseamna da daca itemul are steady, sunt sanse de 0% ca durability`ul sau sa fie redus.

iar steady este necesar la facutul unui item dupa +5

In conceptia ta, asta ce inseamna ? :blink:

Guest Minimal
Posted

s`au pus pe banat de ceva timp...doar ca azi au continuat =))

Posted

abia astept sa vina mosu :right: cine stie ..stie :dance:

SARBATORI FERICITE TUTUROR>..... Si la lvl si mai mare si sos-uri cat mai multe

ne mai vedem de event. eu mia-am pus "botu" (my frend) k mai am tiket si sa ma faca 55 ,ma costa nici macar o maslina :bananadance2:

Guest Minimal
Posted

EX-membru XS-TEAM tu chiar te crezi buricul targului ? iti aduci aminte de faza cu serverul, botul, golzii tai.....prietene TE RUGAM FRUMOS nu mai MANCA atat ^#@%$@^@#%

stay :cool2: all..... MAKE LOVE NOT WAR

So, steady are rolul reusirii unui item dupa ce este +5... Nu mai minti oamenii pt a te da cunoscator.

Incearca sa ii inveti ceva nu sa ii induci in eroare. :sef:

Posted

OH NO!!! :hair::hair::hair::hair::hair: i have a big problem :( am incercat sa bag ceva bot.... am aflat ca are keylogger ... am scos ceva anti keylogger... dupa care lam instalat... lam activat... si oricand am incercat sa intru in jok mi se restarta calcu... mam pus sa sterg anti ala... lam sters... am incercat tot asta mergea ~x( am sters silkroadu.... si lam reinstalat de pe un cdu al meu mai vechi cu clientu ( cam din august ) ... lam reinstalat... si de la versiunea 1.02 s-a facut 1.06 si dupa aia scrie exact ca si aia cu undergoing nush ce dar scrie : "The server is in examination or out of working time.Connect http://www.silkroadonline.co.kr to see more information." exact asha... si nu apare staru sau alea :hair:

Am incercat si manual patchu si scrie urmatoarele : "Client version that installed is "1.006".

the manual patch of "1.065" version can patch in only client of "1.062 - 1.064" version.

Stop Patch. "

Va rog sa cititi tot si a little help PLS

Posted

din nou blackcurse....sti cate odata dai de inteles ca este prea cunoscator in SRo pls STOP.

daca esti asa de tare zi si mie cum sparg astia conturi si ajuta-ma si pe mine D-zeule te rog ai mila de un biet player de SRO.si de un om ce are respect si stima pt cei din jur si nu o GURA Cat un MOTOR de cautare pls :blink:

Posted

virusi ? :\

reinstall windows si daca nu merge -> format c:\ :cool2:

stie cineva care sunt sansele sa reusesc cand fac arma +2. +3, +4 , +5 etc. ? (cu si fara optiunea Lucky)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...