Random Hero Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 sal care este p phoenix faceti un trade spuneti??? :beer: 5stele yos lv 33 asa ca nu o sa aveti mare bataie d cap cu thiefi doar cu playeri thiefi :kar: nu cred ca ai citit ce ti'a spus Dr4q_Sti3 #-o fa un trade de o stea (sau nu mai e la moda?) sau pune in party matching
amoniaku Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 eu botez de ceva timp la ongi ..best build to plvl is bard:) 100%:P ..........am si eu o intrebare ....de marti incolo se scoate eventu ,am dropat un grade B dinala,mai ramane valabil si dupa event sau dispare?
devil921 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 scz ca am intrebat da vroiam sa fac cu niste romani :P:-? mai care a fost cel mai mare trde facut d voi??? Al me d la jangan-hotan 5stelescz trade
Guest Dott Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Dau wizz de lv 69 wizz/cleric in schimb la un warior 64++ SV sparta care are sa dea PM
Sleya Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 OMG devil921 devii stresant...grow up...lvl 33 fac in mai putin de 1 zi fara powerlvl si fara bot daca ma ambitionez dute la lvl si dupa cere help la trade...traderii sunt preferabil lvl 60 ++ ^^ cel mai tare trade facut de mine a fost all night long constantinople-jangan and backwords ;) daca stii ce inseamna @amoniaku ...da ramane valabil devil B grade...dar tine doar 7 zile de cand il activezi...si sunt destul de sigur ca nu poti sa il reincarci...am si eu pe rogue unul de la eventul trecut...dar nu am incercat sa il incarc
Erhard Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 @Dott L-ai cumparat de 3 zile si te-ai plictisit. U R TEH BEST!
Random Hero Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 @amoniaku ...da ramane valabil devil B grade...dar tine doar 7 zile de cand il activezi...si sunt destul de sigur ca nu poti sa il reincarci...am si eu pe rogue unul de la eventul trecut...dar nu am incercat sa il incarc nu merge incarcat... dupa cele 7 zile.. este useless :(
amoniaku Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 ok mersi sleya..eu farmez cu charu la ongi^^ e logik k la lvl mare ii dau drumu:P mai am vreo 300k sp de farmat:)
Guest Dott Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 @Dott L-ai cumparat de 3 zile si te-ai plictisit. U R TEH BEST!ce cumparat visezi mah
titir3zul Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Salutare...,baietzi care are de aicea Sbot ? asi vrea niste informatii despre el si pls datimi homepageul de la elMs anticipat ! Bafta! :right:
devil921 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Salutare...,baietzi care are de aicea Sbot ? asi vrea niste informatii despre el si pls datimi homepageul de la elMs anticipat ! Bafta! :right: Sal yo folosesc SROking si e fosrte bun si bot si SRO_loader mere super cauta p google SROking
Dr4q_Sti3 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Sal yo folosesc SROking si e fosrte bun si bot si SRO_loader mere super cauta p google SROkinglucicam:"bun ... deci o mica demonstratie ca SroKing are keylogger ...1. Daca scanam cu VirusTotal.com vedem ca are vrusii:-Riskware.AdWare.Win32.Cinmus!IK-Suspicious:W32/Malware!Gemini-not-a-virus:AdWare.Win32.Cinmus-Trojan-Downloader.Win32.Delf-Generic!Artemis-Trojan-Downloader/W32.Banload.161279si frumosul -"Trojan/Spy.Banker.boi"2. Daca cautam pe google umpic (macar de curiozitate evil5.gif ) despre "Trojan/Spy.Banker.boi" gasim descriptia lui ce zice :Trojan-Spy.Banker.BOI is a malicious application that attempts to steal passwords, login details and other confidential information. (conform: http://www.pctools.com/ru/mrc/infections/i...Spy.Banker.BOI/ )=> keylogger .... sleep.gif00000044.gif"
Random Hero Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Sal yo folosesc SROking si e fosrte bun si bot si SRO_loader mere super cauta p google SROkingomu cere sBot si tu ii zici de SROking :clap: @titir3zul: sper sa te ajute asta: http://www.elitepvpers.de/forum/sro-exploi...-framework.htmlLE: sorry for the link, Sleya is smarter :D
Sleya Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Salutare...,baietzi care are de aicea Sbot ? asi vrea niste informatii despre el si pls datimi homepageul de la el Ms anticipat ! Bafta! :right: http://www.bot-cave.net/ este site-ul oficial de la sbot dar momentan vanzarea pentru clientii noi este inchisa... cum a spus si Dr4q_Sti3 si altii inaintea noastra....SROking este plin de virusi :) si...devil921 tu ai lvl 33 ...nu ai idee ce este acela premium si folosesti bot? LOL sper ca nu o sa plangi pe forum cand o sa iei ban la charul tau facut cu atata "munca" sau cand o sa fii hackuit din cauza la SROking
titir3zul Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 omu cere sBot si tu ii zici de SROking :clap: @titir3zul: sper sa te ajute asta: http://www.elitepvpers.de/forum/sro-exploi...-framework.htmlLE: sorry for the link, Sleya is smarter :Dms mult frate :right:Inca o intrebare cat costa 1 luna de sbot? in euro va rog! ms!
Dr4q_Sti3 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 bv:)) eu farmez si merg mai greu doar 46:D am sa merg gap 0 pan la 64 atunci las gap 9 si farmez 100k sp si dupa dau drumu la premium si gap 0
Sleya Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Lvl 60 pe Apollo. :) ce pot sa spun....GZZZ go go go pentru lvl 100 :P :beer: gz si tie Dr4q_Sti3 baga tare la farm si lvl :P now afk...e timpul pentru putin tenis cya later guys ma duc sa iau o gura de aer curat :P have fun...si poate ceva sun drops :P
lucicam Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Lvl 60 pe Apollo. :) http://www.useimage.net/images/w8F46566.jpgfac si eu imediat pe arcasul meu ^^ dar .... mai dureaza (gap 5 T_T )
amoniaku Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 aer poluat:)) eventual k curat nu mai e din 1900 toamna:))......farm farm si iar farm astai deviza silkului:)
ghitzal02 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Salut tuturor!!!!As vrea sa cer parerea voastra pentru niste lucruri.....Deci pentru inceput... vreau sa ma reapuc de Silkroad si voi incepe cu cel putzin 200$ voi avea cel putzin 300$ pe luna deoarece voi incepe sa lucrez undeva......... as vrea sa stiu si eu acuma daca eu incep cu silk cumpar bani etc....... e rentabil sa botez de la lvl 1..?????? sau sa platesc cineva sa imi faca vreo 500ksp la ongi...?????oricum inca nu am ales nici server nici nimca pe silkroad ma mut in aproximativ o luna saptamana viitoare incep sa lucrez.....Va multumesc si as dori sa primesc daca puteti niste raspunsrui concrete..... si nici decum ca vreau sa ma dau mare sau alte porcari ms mult si vam lasat bafta la SOSUN si sa fiti primi la 100:P
sykz Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 H3h3, lvl 75 :D , ink un lvl si pun bow de 76 ( pe care nu-l am pt ca nu vinde nime ) .
Guest Dott Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Salut alll ce build sa fac pentru warior: warior/cleric sau warior/bard